sâmbătă, 18 februarie 2017

INUNDATII EXTREM DE GRAVE ! DOAMNE ! UNDE SĂ MAI FUGIM DE ATÂTEA INUNDATII ?


                                   ATENŢIE !!!

Pe acest Blog DUMNEZEU EXISTA -MARTURII, nu se vor publica Comentariile injurioase,vulgare,precum si cele care aduc jignire cititorilor ,dar si administratorului acestui Blog! 

                                18 Februarie 2017,ora 6,05 dimineata !

                                           Dragii mei,

Tot in aceasta dimineata,aud multe glasuri care plang si se tânguesc.
Glasurile strigau la BUNUL DUMNEZEU asa:

                     "Domnul Dumnezeule !
                  Doamne!
                  De unde să mai fugim ,de atâtea Inundatii ,atâtea viituri,atâtea fabrici si uzine?"
Clipă în care,văd stând cu ochii închisi,văd o strada la Sud-Vest, pe care, apa mare si tulbure curgea ca de pe un munte, atât de mare si de furioasa era.
Masinile de pe strada ,erau duse de apa involburata de parca ar fi fost frunze.



Image result for INUNDATIIImage result for INUNDATIIImage result for INUNDATII

Image result for INUNDATII..

Glasuri multe se tânguiau si plangeau, iar eu văd în continuare, cum apa navaleste intr-o curte a unei Intreprinderi, exact cand oamenii intrau pe poarta la locul de muncă.
Dragii mei, vom auzi din nefericire de astfel de INUNDATII extrem de grave. Unde anume se vor produce si când ,nu mi s-a descoperit.
Sa ne rugam însă , la Bunul Dumnezeu si la Măicuta Domnului,ca sa ne apere si sa ne ocoleasca de  toate aceste INUNDATII DEVASTATOARE, si de tot ce ne aduce suferinta trupeasca sau sufleteasca. Amin!
                                      Cu dragoste,Maria.

15 comentarii:

  1. Este doar inceputul.DUMNEZEU VA CURATA PLANETA DE TOT CEI RAU PRIN NATURA SI FOCUL FACUT DE NOI( RAZBOIUL 3 MONDIAL SAU CERNERA(Apocalipsa). Toate vor veni sa ne rugam sa fie cu trecere mai usoara.

    RăspundețiȘtergere
  2. 18 Februarie 2017, 14:37 (actualizat 18 Februarie 2017, 14:42)
    STIRI.TVR.RO

    Haos în California. O furtună extrem de violentă, însoţită de ploi torenţiale, a provocat distrugeri semnificative şi moartea a celor puţin două persoane. Într-un interval extrem de scurt, şoselele au fost acoperite de apă, iar şoferii au fost nevoiţi, în unele cazuri, să se urce pe capotă.

    RăspundețiȘtergere
  3. Da asa este.A inceput cernerea A sosit ziua judecatii.Dumnezeu va face randuiala ,va separa graul de neghina ,CEi rai de cei buni .Vai de noi daca nu ne vom schimba.

    RăspundețiȘtergere
  4. L-am intristat prea mult pe Dumnezeu ,am devenit foarte rai incat si natura se razbuna pe noi.Pamantul este plin de pacate si acum trebuie sa suportam consecintele faptelor noastre.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu mi-a fost deloc usor, ca sa scriu toate acestea! Dar am facut o PROMISIUNE,un JURAMANT faţă de IISUS HRISTOS,precum că voi scrie toate cate îmi arata si-mi graieste.
      Chiar daca doare, chiar daca ne ingrijoreaza, trebuie sa cunoastem toate acestea,ca sa ne putem indrepta.
      Am citit si recitit articolul cu, CUTREMURUL ce urmeaza a avea loc in ROMANIA si mi-au trebuit 3 ore ca sa ma framant sufleteste,daca sa-l public sau nu.
      În cele din urma,L-am rugat pe IISUS HRISTOS,sa-mi spuna ce sa fac. Raspunsul a venit imediat: PROMISIUNEA facuta de muine ,la PORUNCA SA catre mine roaba SA. Si cu lacrimi în ochi l-am publicat. Dar ma voi ruga yi si noapte,pentru ca DUMNEZEU TATAL,sa mai amâne de la noi aceste necazuri si suferinte.

      Ștergere
    2. Fiti alaturi de poporul roman , d-na Maria , asta conteaza , restul va decide D-zeu si Maica Domnului daca suntem mai rai decat altii , daca loviturile ne vor indrepta sau ne vor inrai .

      Ștergere
    3. Multumim ca existati Doamna Maria,nu degeaba ati fost ''aleasa'',cu JURAMANTUL facut nu-i de glumit,in consecinta procedati intocmai.Sa fim ocrotiti Doamne,aceeasi Minerva P.

      Ștergere
    4. Doamna Maria v am mai scris insa nu am reusit sa comunicam! Si eu am de mic copil vise premonitorii! Acum 3 nopti am visat un cutremur atat de mare ca am crezut ca e real si m am trezit cu greu sa fug sa ma ascund!

      Ștergere
    5. Va rog sa mi scuzati indrazneala dar v as ruga sa ma ajutati va rog cu un sfat! Eu am aceste vise premonitorii si cateodata nu le pot interpreta si ma incarc negativ. Cum sa abordez aceasta problema. Activitatea mea s a intensificat in ultimele zile? Va rog sa mi scrie ti pe cornelia_munteanu__bio@yahoo.com multumesc mult

      Ștergere
  5. Doamna Maria,multumiri,sunteti condeiul Lui...murim o singura data si si vom lua cu noi doar ceea ce am facut! Dumnezeu exista si e-n toate,trebuie descoperit cat mai e vreme! Doamne,te rugam,nu ne lasa singuri! Doina

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu cred ca ar fi mult mai util pt oameni ,sa citeasca sfanta scriptura ,decat sa citeaasca niste previziuni ,ca sa se infricoseze.Noua trebuie sa ne fie frica sa pacatuim,nu ca a prezis cineva un cutremur.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 07:30/19 febr., si-atunci, de ce mai pierzi timpul pe-aici pe 'bloc'?
      daca esti asa "nevricoasa", cine te pune sa te uiti aici pe gaura cheii, ca sa te "infricosezi", cum zici tu?

      Ștergere
  7. Doamna Maria chir daca imi este frica de cutremure nadajduiesc in bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa ne fereasca de rau. Faptul ca le spuneti poate se vor mai intoarce multi cu fata spre bunul Dumnezeu chiar si in ceasul al 12-lea Amin.

    RăspundețiȘtergere
  8. Frica este de la diavol de la inceput de la eva si adam.recumoasterea si IUBIREA ESTE DE LA DUMNEZEU.NOUA SA NE FIE FRICA DE PACATELE CE LEAM FACUT SI FACEM.NU DE DUMNEZEU CA EL ESTEEEE IUBIIIREEE NU CALAU CI ESTE JUDECATOR DREPT CE SEMENI ACEA CULEGI.FRICA ESTE DE PACAT.CAND PACATUIESTI TI FRICA DE FAPTUL CA AI FACUT.OMORI( PACAT) TIE FRICA SA NU AFLE CINEVA SA NU TE JUDECE SAU SA TE INCHIDA.FRICA ESTE DE LA DIAVOL SI SFANTUL PETRU IA FOST FRICA CAND LA NEGAT PE IISUS DAR CU HARUL LUI DUMNEZEU SIA RECUNOSCUT FAPTA.DAR DUMNEZEU SI IISUS STIAU CAL VA NEGA DAR CU ROLUL DE A FONDA TEMELIA BISERICI LUI IISUS UNA CEA CRESTINA.NU AVETI FRICA DE DUMNEZEU CI SA AVEM INCREDERE PRECUM UN COPIL MIC CE ARE INCREDERE IN PARINTELE LUI SI COPILUL DOAR DRAGOSTE POATE SAI DEIE.MINIC MAI MULT SI MAI MAI PUTIN.

    RăspundețiȘtergere