duminică, 18 octombrie 2015

ÎNGERUL MEU PĂZITOR, A VENIT CÂND L - AM CHEMAT ! ÎNGERUL PĂZITOR ESTE LÂNGĂ NOI, ATUNCI CÂND NE RUGĂM !

      
       4                        Noapte de 15 - 16 Octombrie 2015, ora 1,15 !

                                               Dragii mei, 

În această noapte, în timp ce mă rugam la Bunul Dumnezeu si la Măicuţa Domnului, ceva minunat s - a petrecut. La un moment dat, îl rugam şi pe Îngerul Păzitor, ca să vină întru ajutorul meu, si să mă ajute ,ca să fac Voia Lui Dumnezeu.
Şi astfel, cu ochii deschisi fiind, rugam pe Îngerul meu păzitor aşa :

Îngere a Lui Hristos, Păzitorul vieţii mele şi ocrotitorul sufletului meu, vino te rog în ajutorul meu, si mă ajută ,ca nu cumva să mă abat de la Voia Lui Dumnezeu si a Maicii Domnului.
În această clipă dragilor, văd în faţa mea, la niciun metru distanţă, văd un nor alb-bleu stralucitor, iar în mijlocul norului, ÎNGERUL  meu Păzitor, care arăta cu aproximatie aşa:
                
    Busuiocul | Brutaria Frontera    Ingerul pazitor......
Îngerul meu Păzitor,avea vesmint de Lumina alba stralucitoare, dar chipul si mâinile sale, erau rozii, erau din carne si oase.
Părul castaniu, scurtuţ si ondulat, iar expresia chipului său, era precum a unui tânăr de 18-20 de ani.
Lângă  mâna sa dreaptă, ÎNGERUL avea un buchet de busuioc uscat. Îngerul ,părea că se sprijină de vârful Busuiocului. 
Îl privesc, si simt că mă contopesc cu acea dumnezeiască aparitie a Îngerului. 
Îmi dau lacrimile de fericire; Îngerul mă priveste, si-mi zâmbeste plin de dragoste dumnezeiască, de parcă mi-ar fi spus : iata-mă , m-ai chemat, am venit !
În clipa următoare, Îngerul a dispărut ca şi prin topire.
Dragii mei, să chemăm de fiecare dată în Rugaciunea noastra,pe Îngerul nostru Păzitor, care ne acoperă pe noi ,cu aripile bunătăţii sale,si care ,este rugator pentru sufletul nostru, înaintea Lui Dumnezeu si a Prea Sfintei Născătoarei de Dumnezeu.
Să nu uităm dragii mei, ca să multumim în fiecare clipă,Prea Sfintei Treimi si Maicii Domnului, pentru fiecare zi pe care ne-o dăruieste alături de cei dragi, pentru faptul că suntem sănătoşi si că putem munci, şi nu în cele din urmă, pentru că ne-a dăruit VIAŢA!
Viaţă pe care, trebuie să o traim în armonie, în pace si liniste sufletească, în inima împlinirii PORUNCILOR  LUI  DUMNEZEU.
Asa să ne ajute Bunul Dumnezeu si Maica Domnului, AMIN! 

                                                         Cu dragoste, Maria.               

3 comentarii:

  1. Draga mea ingerul pazitor este un aspect al tau, asa arati tu in realitatea divina plus celelalte aspecte pa care le detii. Toate aspectele tale formeaza Sinele Inalt.
    Va iubesc!

    RăspundețiȘtergere
  2. ingerii sunt a alta creatie a lui Dumnezeu, superioara omului deoarece nu poarta in ei pacatul...in cartea lui Enoh este descrisa deosebirea dintre om si inger.

    RăspundețiȘtergere
  3. Rugindu ma la Sf inger pazitor mi s a intimplat ca intr o dimineata , in pat fiind , (dumineca era) o mina mi a miscat umarul spunindu mi " scoala te ca trebuie sa..." n am inteles ce ca sotul meu a stranutat in acel moment , am retinut ca era ora 8. S a repetat momentul la o mica perioada , tot la ora 8 ...de aceasta data dormeam si m a strigat pe nume( tot dumineca era). Am constientizat cu mult mai tz ce mi s a intimplat , probabil ora 8 era ora cind incepea Sfinta Liturghie dar cine mi a vb nu stiu pot sa deduc din postarea d voastra ca a fost ingerul pazitor. Vreau sa spun ca si acum simnt acea mina care ma misca si acea voce blinda care m a strigat..... Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere