vineri, 9 octombrie 2015

ŞI S - A ADEVERIT ! PE PLANETA MARTE , EXISTĂ APĂ ! DECI , ŞI VIAŢĂ !


                                                    Dragii mei, 

Încă din anul 2001 , eu stiam că exista apă pe PLANETA  MARTE, si totodata , viaţă!
Si iata dragilor că după atât de multi ani, 13-14 ani, Specialistii de la NASA, au ajuns la concluzia că exista Apă pe Planeta  Rosie.
Iata dragilor, descoperirile NASA, precum si articolul meu in care ,in anul 2001, mi s-a arătat că exista Apă şi Viaţă pe Marte !
 1. S-a descoperit APĂ pe MARTE. NASA are primele...

  www.romaniatv.net/s-a-descoperit-apa-pe-marte-nasa-are...Cached
  Cercetătorii de la NASA au anunţat, luni, că au descoperit dovezi ce atestă că pe Marte curge apă. Apa descoperită pe Marte este în stare lichidă și este ... 

  Iata si articolul meu :
                                        27 Octombrie 2001, ora 3,23 zori de zi !

                                                Dragii mei, 

Se fac multe cercetari de NASA în legatură cu Planeta Marte, pentru a se vedea daca exista viaţă pe aceasta Planeta Rosie.
Astăzi, mi-a trimis cineva un link, in care se banuieste că ar fi Viata pe Planeta MARTE !
Şi ţin sa multumesc din suflet, acestui fidel cititor al Blogului meu, pentru multe si foarte interesante materiale pe care mi le trimite.
Iar eu dragilor, va spun că EXISTA  VIAŢĂ  pe PLANETA  ROŞIE ! 
În anul 2001 am fost luata din trupul de carne si dusă pe PLANETA  MARTE ! 
În timp ce dormeam dragii mei, O Lumină alba orbitor de stralucitoare, mă curentează la propriu, tresalt puternic pe patul pe care dormeam, şi astfel ,simt cum sufletul îmi iese din trup, si zboara cu puterea gandului, printre nori si Ceruri, până când ajung undeva în mijlocul Cerului, cam pe unde este Soarele pe timpul verii, la ora 10 -11 dimineaţa. 
Aici dragii mei, sunt pe un alt Pământ!
Aşa gândeam eu acolo sus, că sunt pe un alt Pământ.
Sub picioarele mele, asa cum sta nisipul pe plaja, asa statea un praf roşu, extrem de fin, şi moale precum faina de grâu.
 Marte es un planeta en el que las diferencias de temperatura pueden ...
În clipa în care păseam pe aceasta PLANETA , era ca şi cum aş fi călcat ,pe un morman de faina fina roşie.
În faţa mea, asa cum exista dune de nisip, tot asa erau dune de praf rosu, precum caramida rosie prefacuta în praf.
 Planeta Marte.
Dragii mei, printre aceste dune de praf rosu, asa cum curge de pe muntii nostri câte un fir de apă, tot asa se vedea pământul roşu umed, si se formase şănţuleţe datorită apei care curgea.
 planeta-marte   pero no acaban aquí los récords en el planeta marte
Şi erau multe şi răsfirate astfel de şănţulete cu apă.  
Auzeam susurul izvoraselor de apă, ce curgeau de peste tot.
Deasupra mea , respectiv a Planetei roşii , vedeam un Cer senin, pe care apăruse mici si foarte deşi norişori gri închis. 
Cerul Planetei  MARTE  era dragii mei, precum este Cerul nostru, pe care se adună norisori de ploaie. 

 .Planeta Marte - Caracteristicas - .

Privesc în dreapta mea, si văd la circa 5 -6 metri distanţă un bărbat foarte înalt, care să tot fi avut vreo 2, 50 metri, ce ţine cu mâna stângă ,un copilas a cărui înălţime ajungea doar până la genunchii lui.
Bărbatul cu tot cu acest copil, era urcat ca pe un zid mai înalt, precum acesta din poza de mai jos. 
 ... de Información - ¿Porqué se secaron los mares en el planeta Marte.

Bărbatul se apleaca de pe acel zid pe care mergea, si cu mâna dreapta, ia pământ de jos, adică acel praf roşu extrem de fin.
Îl ia în palma sa dreaptă, se întoarce spre mine, şi frământă pământul roşu în palma sa, ca să-mi arate ca este precum faina alba de grâu, asa de fin si de moale, după care ,îl lasă sa cadă sub formă de ploaie , înapoi jos. 
Aud un glas dragii mei , care spune aşa :

                  "Pe fiecare MARTE , problema cufundată...!
             Găsesc problema indicată de a trăi!
            Pe PLANETA MARTE, găsesc problema  indicată , de a trăi !"

Şi iarăşi văd dragilor, cum pe pământul roşu, vin la vale şănţuleţe cu apă, iar norisorii gri închisi de deaspura Planetei roşii, s-au înmultit si au format vapori de apă, aburi adevăraţi, sau ceaţă densă.
Omul înalt de circa 2,5 m, cu chip ca si noi, cam la o varsta de vreo 30 de ani, cu o faţă alungită, îmbracat intr-o salopeta bleumaren , mă priveste şi lasă să cadă tot pământul roşu din palma sa, apoi se întoarce cu spatele la mine ,  si merge tot înainte spre Soare răsare, împreună cu al lui copilas de mânuţă, pe acel zid înalt şi el, de vreum metru, si gros de vreo 50 cm.  
Iar eu dragilor ,mai zăbovesc câteva clipe, admir pământul roşu sub formă de praf(nisip roşu), privesc Cerul Planetei Marte, după care, tresalt ca la un şoc electric în patul meu, semn că am revenit în trup.
Cu lacrimi de bucurie, aprind veioza si scriu cu lux de amănunte, toate câte am văzut si am auzit, numai cu VOIA  si cu PUTEREA DUHULUI  CELUI  PREA  SFÂNT !  
Iar astăzi dragii mei, a venit ziua în care, am putut să împart cu voi, aceasta mare bucurie de a călători cu sufletul pe Planeta roşie, în care am văzut că , există Viaţă, există altfel de oameni pe aceasta Planeta, iar acestia au altă  statură şi sunt foarte înalti.
Peste ani şi ani, cred că OMENIREA se va muta pe PLANETA  ROŞIE !
                                Ca întotdeauna, cu dragoste, 
                                             Maria.   

        PS.
Iată şi Dovezile NASA, referitoare la PLANETA  ROŞIE :           

Imagini stranii de pe Marte nasc controverse: Ultima fotografie, ce pare a înfăţişa o femeie care se deplasează pe suprafaţa planetei, a aprins imaginaţia internauţilor (VIDEO)

Un articol de: B1 TV | 08 Aug 2015, 20:13
Foto: Captură Youtube
Imagini stranii de pe planeta Marte au fost date publicităţii. O fotografie realizată de roverul Curiosity pare a înfăţişa o femeie care se deplasează pe suprafaţa planetei roşii. Fotografia a devenit virală pe Internet, iar mulţi dintre utilizatori spun că ar putea fi vorba despre o statuie sau chiar despre o fantomă marţiană. Astronomii contrazic însă toate aceste opinii şi spun că imaginile surprinse de rover dau naştere unor iluzii sau interpretări greşite.
Roverul Curiosity transmite spre Pământ la sfârşitul fiecărei zile marţiene datele pe care le-a adunat în ultimele 24 de ore şi 39 de minute - durata unei zile pe Planeta Roşie. Printre aceste date se numără şi fotografii de înaltă rezoluţie.

Ultima făcută publică, cea care o înfăţişează pe femeia marţiană, a fost vizualizată până acum, pe Internet, de peste 700.000 de ori. Imediat au apărut şi comentariile controversate. Internauţii s-au întrebat dacă fotografia NASA nu înfăţişează, de fapt, o fantomă de pe Marte. Alţii spun că ar fi vorba despre o statuie.

NASA a mai publicat, în urmă cu doar câteva zile, o altă imagine stranie, surprinsă tot de roverul Curiosity luna trecută. În fotografie apare o formaţiune stâncoasă care pare să ascundă o creatură ciudată, asemănătoare unui crab uriaş.
PUBLICITATE

Astronomii spun însă că văd astfel de imagini, care ar putea da uşor naştere unor interpretări, în fiecare săptămână, scriu jurnaliştii de la HuffingtonPost. Specialiştii au o explicaţie şi spun că ar fi vorba despre pareidolia, un fenomen psihologic definit ca o iluzie sau o intepretare greşită. Mai exact, stimuli externi sunt percepuţi şi interpretaţi de anumite persoane drept obiecte familiare, cunoscute. De cele mai multe ori, stimulii percepuţi sunt vagi sau obscuri, dar observatorul extern îi percepe ca fiind clari şi precişi.

2 comentarii:

 1. Bine si pana acuma nu ati aflat de stirea asta?Este de ceva timp pe net dar si ce daca au spus ca exista apa daca nu si viata cu ce ne ajuta ?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Marele general iudeo-khazaro-mason Eisenhauer a semnat prin anii 50 un tratat cu o civilizatie extraterestra in urma caruia au primit tehnologii ale altor lumi mult mai evaluate decat a noastra si au dezvoltat programe ultra-secrete de inarmare si productie a mijloacelor de transport inter-galactice.Pe planeta Marte au ajuns cu echipaje umane pe la sfarsitul anilor 50....."Goyimii" habar n-au de nimic,ei trebuie doar sa munceasca ca sa plateasca taxele si impozitele....

   Ștergere