marți, 27 octombrie 2015

EXTRATERESTRII , FAŢĂ ÎN FAŢĂ CU OMENIREA !

 ...                            Zori de 27 Octombrie 2015, ora 4,10 !

                                                Dragii mei, 

În această dimineaţă , mă trezeste o conversatie între două glasuri.
Ceea ce am aflat dragilor, vine ca un raspuns la Emisiunea lui Cristian Brancu ,la care am participat asta noapte, si am vorbit despre Extraterestri.
Si asa cum se intampla intotdeauna, au fost păreri pro, dar si contra.
Dar aceast lucru, chiar nu conteaza.
Deci, aud cum un glas intreaba :

                            "Extraterestrii?
               Dar de ce vin ei pe Planeta noastra ? 
La care, un alt glas îi raspunde aşa : 
                 Din curiozitate ! Din pură curiozitate !
               Dar oamenii or să-nţeleagă numai atunci când, vor fi faţă -n faţă cu Extraterestii. 
Dar, vom fi faţă în faţă cu Extraterestrii? 
Da ! Oamenii vor fi faţă în faţă  cu Extraterestrii!
Glasul intreabă din nou:
              Extraterestrii vin oare ,ca să distrugă Pământul ? Sunt ei dusmanii omenirii ?  
Iar răspunsul a venit promt :
                 Extraterestrii  nu vin ca o Forţă  a Răului, ci vin ca o Forţă  a Binelui !    
            Extraterestrii sunt Forţa  Binelui, iar Omenirea va cunoaste aceasta, numai când vor fi faţă in faţă cu ei!" 
Iar aici dragii mei, Conversatia se termină, si vad cu ochii închisi fiind, văd în faţa mea, doar la un braţ întins, un Cap viu de Extraterestru, cu ochii negri si luciosi, si care se miscau precum niste rotite.
Se balansa in lumina alb-bleu in care venise, il văd in toata splendoarea lui, şi-i spun mental ca ,mă bucur pentru aceste vesti, după care dispare ca si prin topire.  
Se pare dragii mei, că şi Extraterestrii  s-au supărat pe oameni, pentru că le neagă existenţa ,si-au hotărât ca să se arate tuturor oamenilor.
Când se va intampla, cu siguranţă îmi vor spune! 

extraterestri Extratereștri sunt printre noi. Cum recunoști unulRapiti de extraterestri: multe povesti si o teorieCanadienii observă anual 1000 de OZN-uri.
După ce amicul meu, a disparut, vad cu ochii închisi fiind, foarte aproape de mine, văd O Cruce mare, de culoarea fagurelui de miere, pe care era rastignit Iisus Hristos, cu Trup de Lumina alba orbitoare.
Dragii mei, asa cum cunoastem că, DUMNEZEU  EXISTA, tot asa trebuie sa acceptam că ,si aceste fiinţe extrem de inteligente si foarte puternice, exista in UNIVERSUL acesta mare, si că sunt o Forţă a Binelui si nu a Răului, cum afirma toti Preotii Bisericii , si nu numai. 
Daca la inceput au venit din curiozitate pe a noastra Planetă, acum ei , Extraterestrii vin pentru salvarea omenirii, si nicidecum pentru nimicirea ei. 

25 de comentarii:

  1. Buna seara Maria, nu vreau neaparat sa te contrazic, dar, extraterestri sunt si buni si rai!
    -Ca tu ai primit acum numai cu cei buni ( am citit de curand ca au fost respinsi din acest sector al galaxiei) atunci i-mi intaresti convingerea ca cei rai au fost pusi la respect sau au fost alungati din acest sector al galaxiei.
    Luptele au fost dure, pamanteni nici nu au habar ca pentru sufletele lor sau desfasurat forte de aparare si distrugere de care putini pamanteni sunt constienti!
    Eu sper ca cei benevolenti sa ne contacteze (in visele mele cei ce ne vor distrugerea aterizeaza aici)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar ce nopti nelinistite ai Alexandru ! :)

      Ștergere
    2. Nu e după voia mea ! Dar ma odihnesc totusi! Sunt fericita când trebuie sa scriu si noaptea.

      Ștergere
    3. Vaaai , vaaai . vaaai ! Domnule Alexandru Dragomir ganditi asa cum scrieti , ba chiar mai rau !

      Ștergere
    4. Buna seara d-le Alexandru, imi pare rau sa va contrazic, dar d-na Maria are dreptate. Este aproape imposibil ca fiintele foarte evoluate sa aiba ganduri rele/negative. Ajungand la o asa nivel de evolutie, gandurile rele dispar. Putem face un mic exercitiu de imaginatie pe scara evolutiei (in descrestere): - diferenta de gandire si comportament dintre tarile din vest si cele din est. - diferenta de evolutie dintre tarile din est si tarile foarte slab dezvoltate (Africa); -diferenta dintre cei din Africa si niste salbatici din nu stiu ce arhipelag, rupti de lumea inconjuratoare. - diferenta dintre acei salbatici si niste primate (maimute), si asa putem cobora pe aceasta scara pana la regnul mineral. Cei care sunt cu o treapta mai sus, sunt mult mai ingaduitori cu cei mai putini evoluati ca ei. Acum incercati sa urcati aceste trepte. Cum credeti ca cei care sunt cu mult mai evoluati ca noi, ar putea face rau celorlalte creatii ale lui Dumnezeu...este exclus. Pe aceasta tema s-au scris sute de carti si se pot purta mii de discutii, dar o sa vedem cine are dreptate in momentul cand ei vor dori sa se arate tuturor (sper sa se intample cat mai repede acest eveniment).

      Ștergere
    5. În această seara, la AGENT VIP, din nou voi fi prezenta prin skipe, la ANTENA STARS ! In platou ,va fi prezenta si o doamna, care vine in apărarea mea. Si dânsa a trait multe experiente cu EXTRATERESTRII, si am fost rugata insistent, sa intru in dialog cu dânsa, prin skipe.
      Si cum seara trecută, am avut mai mult de 5ooo de vizualizari, si 90 % Comentarii frumoase, pozitive, precum si vreo 80 de cereri de Prietenie, am acceptat sa intru in direct pe skipe, si sa port un dialog cu aceasta doamna misterioasa, care s-a intalnit cu ET! Asadar dragilor, la ora 22 AGENT VIP !

      Ștergere
    6. Domnule Doru Catalin, cred ca aici va pot contrazice cu dovezi pe care le aveti din istoria lumii si cu ceea ce se intampla si in zilele noastre. De unde stiti ca nu exista si entitati extraterestre foarte evoluate, dar malefice? Asa cu exista lumina este si intunercul, unde este bine, este si rau, caci astfel nu ati mai putea sa le discerneti si deosebi intre ele. Ati intalnit vreo rasa de extraterestri care erau buni? Planeta aceasta de la facerea ei a intalnit o multime de catastrofe si dezastre. Civilizatiile cele mai avansate, le-au acaparat sau le-au distrus pe cele mai putin evoluate. Civilizatiile mai avansate aveau si au capacitatea intelectuala, tehnologica si militara sa acapareze sau sa distruga pe cei mai slabi. Si asta se intampla intre noi, de aceeasi specie. Ce au facut conchistadorii cu bastinasii din America de Sud, sau imperiul Britanic cu America de Nord sau Australia, sau Africa, India etc. Acelasi lucru ni se intampla si in zilele noastre si se va intampla. Fiecare specie are instinctul de conservare a speciei sale, a rasei sale, a popoorului sau si in primul rand al propriei fiinte. Toti cauta resurse. Toate marile imperii au fost cladite pe resursele celor slabi. Ce crezi ca vor face sau fac deja, alte specii? Si mai este Dumnezeu, Creatorul nostru si specii benevolente si pacifiste care ne protejeaza. Daca nu vedem si nu intelegem ceva asta nu inseamna ca nu exista.

      Ștergere
  2. Sper ca sa se arate odata acesti extraterestri. Eu chiar ma rugam la Dumnezeu sa vina un extraterestru sa ma ajute cu tehnologia lor avansata sa imi vindec citeva suferinte.
    In alta ordine de idei, am urmarit si eu emmisunea aproape complet si as avea sugesti ca pe viitor sa nu mai faceti acest lucru. Oamenii aceia v-au luat in deridere,dar or sa vada ei ca au fost in eroare.

    RăspundețiȘtergere
  3. D.na Maria, glasurile astea care vorbesc intre ele nu stiti cine sunt? nu aveti nici o idee despre cine poate fi vorba? eu as avea multe idei

    RăspundețiȘtergere
  4. Mi-i frica,mi-i frica ! :) Dar Maria noastra,de ce sunt asa de inspaimantator de urati?! Numai gandul ca vor sta in fata mea cu ochii bulbucati si ma ingrozeste...Si nici macar nu stiu sa zambeasca :)
    Nu stiu de ce nu imi inspira pace si iubire! Dar poate o sa-i accept daca or sa vina la mine razand cu bucurie :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eh, si tu acuma. Asa cum esti obisnuit cu toate creaturile de pe acest pamant asa te vei obisnui si cu ei, cu toate ca nu ar fi cva nou pt noi ca extraterestrii sunt peste tot. cu ei crestem :) acum ma ref la filme, desene animate si restu. autografe nu or da ei, da cva nou o sa vedem, mai ales tehnologia lor cea noua :) cred ca prima oara cand ar veni am fi curiosi de ce au ei, decat de ei. poate cn stie au telefoane smart alien super smechere ;) va salut pe toti!

      Ștergere
  5. Si Vanga vorbea cu extratereștrii.
    Sunt îngrijorătoare profețiile ei cu dominarea islamului in Europa.

    RăspundețiȘtergere
  6. Tocmai am vazut emisiunea...Ce misiune grea ai Maria noastra si sa suporti cu demnitate toate umilintele ignorantilor!
    Esti o femeie puternica,nu intamplator Domnul te-a ales !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ceea ce am primit eu, din partea celor care sunt pe dinafara CREDINTEI si a EXITENTEI EXTRATERESTRILOR ,e o nimica toata.
      M\NTUITORUL a fost batut, batjocorit, adăpat cu oţet si fiere, a fost scuipat si pălmuit, apoi L-au rastignit, si L-au împuns si cu sulita in coasta, de unde a curs sânge si apă. Poate să spună cine ce-o vrea! DUMNEZEU stie că eu spun ADEVĂRUL ! Si asta este cel mai de nepretuit lucru. DUMNEZEU le va arăta celor care nu cred, precum si celor care ma jignesc, că nu au dreptate.

      Ștergere
  7. Daca gasiti vreo inregistrare cu emisiunea poate o postati pe blog ?! O sa caut si eu zilele urmatoare...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. iata inregistrarea : http://antenastars.ro/agentul-vip/femeia-rapita-de-extrateresti-vorbeste-mau-absorbit-ca-un-aspirator-mau-tinut-doua-ore-la-ei-in-ozn-marturii-halucinante-id26047.html

      Ștergere
  8. Extraterestrii sunt insasi diavolul. Informati-va si o sa vedeti ca pana si preotii cu har ziceau asta. Si cautati-l pe Corrado Malanga sa vedeti ce concluzii puteti trage din hipnoza facuta pe cei rapiti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Extraterestrii nu pot fii diavoli pentru ca ei au luat chipul extraterestrilor buni deci ei sunt pur si simplu Diavoli si nu pot fii numiti extraterestrii.Cand visezi un diavol zici ca ai visat un extraterestru?Hai sa fim seriosi prostia este mare in Romania , rugati-va ca sa vedeti ca si voi sunteti dusi in eroare de mai marii bisericii fatarnice.

      Ștergere
  9. Noi oamenii suntem intr-o stare teribila de ignoranta, daca credem ca suntem singurele fiinte create de Dumnezeu.
    Eu cred ca fiintele acestea de lumina extratereste se amuza copios cand ne aud gandurile lipsite de consistenta legate de existenta lor. De aceea sunt aici, sa ne ajute in cresterea constiintei pentru a evolua spiritual. Imi doresc din tot sufletul sa-i vad aterizand pe Pamant, dar sunt constienta ca aceasta situatie nu se va intampla prea curand deoarece frecventa de vibratie a corpurilor noastra nu ar putea suporta vibratia lor foate inalta, ei fiind lumina pura. Ca noi sa-i putem vedea ar trebui ca ei sa-si scada foarte mult vibratia, sau noi sa ne crestem foatre mult vibratia.

    RăspundețiȘtergere
  10. Sunt de acord cu Alexandru, intr-adevar extraterestrii sunt si de lumina si negativi, din pacate cei negativi s-au pripasit pe aceasta planeta si au preluat fraiele conducerii ei cu ceva mii de ani in urma.De aceea a venit Isus pe Pamant pentru a ne face constienti de ceea ce se intampla aici, numai ca povestea acelor vremuri au transformat-o in avantajul lor de control al omenirii prin frica de Dumnezeu. Ne-au invatat sa ne inchinam unui dumnezeu capricios,judecator care are tot felul de nevoi. Dumnezeul real nu are nici un fel de nevoi, El iubeste asa de mult creatia Sa, inplicit planeta Pamant si oamenii incat a rugat aceste fiinte de lumina sa ajute la transmutarea intunericului ridicand vibratia noastra si a mamei Gaia.

    RăspundețiȘtergere
  11. Nicaieri ,in scrierile religioase ,Dumnezeu nu spune ca ar fi creat si extraterestrii !!!!l si asa cum unii vor sa credem in ceea ce vad si aud tot asa si marii duhovnici au parerea lor

    RăspundețiȘtergere
  12. Dragilor, religiile sunt create de ei, intunecatii,de aceea nu veti gasi scris despre alte specii de fiinte sau reincarnare. Au creat atat de multe invataturi religioase incat oamenii sa creada in separarea lor de Dumnezeu si sa se razboiasca intre ei ,sa aiba motiv sa se urasca pentru faptul ca fiecare dintre ei detine adevarata credinta.
    Adevarata credinta se afla in biserica din interiorul fiecaruia, acolo unde se afla diamantul Christic, descoperiti aceasta lumina care salasluieste in voi si veti descoperi frumusetea adevarului, si raspunsurile la toate intrebarile.

    RăspundețiȘtergere
  13. Diavolul si iadul in sine nu exista ca si creatie a Lui Dumnezeu, sunt stari de a fi, adica cu cat te indepartezi de lumina cu atat te cufunzi in intuneric si traiesti experiente negative.
    Legat de Corado Malanga, fiintele despre care vorbeste, sunt de fapt posesiunile sau inplanturile de fiinte negative pe care le avem aproape toti oamenii atasate in momentul nasterii noastre pe Pamant, pentru a putea fi controlati de ei. Toate gandurile si starile noastre de frica, furie, gelozie, boala s.a.s m.d, sunt induse de aceste fiinte.Sufletul omului este Scanteie Divina, este lumina pura, deci clar este bun si iubitor..Alegerile pe care le facem in viata arate cine este la conducerea acestei intrupari, Dumnezeu sau "diavolul".

    RăspundețiȘtergere
  14. EXTRATERESTRII EXISTA SI NU ESTE DIAVOLUL SAU ARHANGHEL,HERUVIM,SERAFIM..Etc.CAND AVEAM 14 AM VAZUT IN STARE CRED CA DE SOMNAMBULISM ..etc..LA ORA 4-5 DIMINEATA (IN CURTE )...UN OZN ATERIZAND SI APOI DECOLAND..!!

    RăspundețiȘtergere
  15. ...PROBLEMA CEA MAI MARE PENTRU MINE ESTE DE UNDE AU EXTR.APARATE SILENTIOASE DE ZBOR ?!

    RăspundețiȘtergere