marți, 20 octombrie 2015

PE CERUL NOPTII , SFINŢII ARHANGHELI MIHAIL ŞI GAVRIIL ! MINUNEA DE PE UMĂRUL , ARHANGHELULUI MIHAIL !


                                                14 August 2015, ora 10,35 !

                                                Dragi mei,


În această dimineaţă de Ajun, a Marii si Sfintei Sărbători, a Adormirii Maicii Domnului, în timp ce mă rugam la Sfintii Voievozi şi Arhangheli, Mihail si Gavriil, ceva uimitor, ceva minunat de frumos s-a petrecut.
Mă rugam dragii mei, la Sfinţii Arhangheli, când în faţa mea se deschide un Cer de noapte, un Cer luminat de un Soare ascuns, iar în această Lumină aurie, apar împreună Sfintii Athangheli Mihail şi Gavriil.

                          .

Sfinţii Arhangheli Mihail si Gavriil arătau exact ca, în imaginea de mai sus ,şi straluceau de lumină aurie.
Pe umărul drept al Sfantului Arhanghel Mihail, a apărut o literă specială, o literă mare într-un  nor rotund, ca un Soare orbitor.
Această literă dragii mei, prinsă în mijlocul norului auriu ca de Soare, era un :                            
                                 Semnificatia numelui – litera M.

Această literă M mare, scris de o mână nevăzută, avea culoarea fagurelui de miere;M -ul de mână si nu de tipar,care era îmbrăcat, în stele aurii stralucitoare.
Închipuiţi-vă dragilor, un Soare oval stralucitor, în mijloul căruia, se afla o litera mare  M,de culoarea fagurelui de miere de albine, M -îmbracat in stele aurii, stralucitoare foarte.
Astfel,pe Cerul noptii straluceau in toata splendoarea Lor, Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil, Soarele oval si auriu,cu litera M, in mijlocul lui, iar impreuna,straluceau pe umărul drept al Sfantului Arhanghel Mihail.
Dragii mei, având în vedere că, a doua zi urma să sărbătorim Marea si Sfanta Sărbătoare a Adormirii MAICII  DOMNULUI, cu siguranţă acest M mare de mână, îmbrăcat în stele,în mijlocul Soarelui auriu, era pentru PREA  SFÂNTA  NĂSCĂTOARE  de DUMNEZEU, un M care vine de la numele-I sfânt : MARIA ;Pururea Prea Curata Fecioara Maria,Căreia I se cuvine, toata cinstea, slava si închinarea, Amin.
                   
                              Cu dragoste, Maria.   

 
 
                      

3 comentarii:

 1. Foarte frumos!Cu siguranta M mare vine de la numele reginei noastre Maria mama noastra a tuturor.

  RăspundețiȘtergere
 2. Sfintii Arhangheli ,Domnul Isus si toata familia celesta ne cheama la rugaciune, meditatie sau cum simtiti sa va manifestati dar sa fim toti uniti la nivel de suflet pentru vindecarea mamei Pamant care sufera foarte mult in aceste vremuri din cauza copiilor ei care se razboiesc. Trimiteti lumina si iubire fratilor nostri care au pierdut legatura cu Dumnezeu.
  Va iubesc!

  RăspundețiȘtergere
 3. M - poate semnifica moarte! daca ar fi aparut singura fara Ahangheli, dar daca...

  RăspundețiȘtergere