joi, 1 octombrie 2015

PE CERUL NOPTII , STRALUCEA MAICA DOMNULUI , CU SFÂNTUL ACOPERAMÂNT PE BRATELE SALE !

    4           Noapte de 19 Noiembrie 2014, ora 0,05 !

                                            Dragii mei,

În această noapte dragilor, în timp ce mă rugam la Bunul Dumnezeu si la Maica Domnului, deodată Cerul se deschide, si precum vedem Soarele in mijlocul verii, mare si stralucitor,la fel vedeam  pe Cerul noptii senine,pe MAICA  DOMNULUI ,PURUREA  PREA  CURATA  FECIOARA  MARIA.
Măicuţa Domnului dragii mei, ocupa tot mijlocul Boltii Ceresti. 
Noapte era de jur împrejur, numai mijlocul Boltii Ceresti stralucea cât 100 de Sori la un loc; asa stralucea PREA  SFÂNTA  NĂSCĂTOARE  DE  DUMNEZEU !
          
                           .

Maica Domnului dragii mei, era îmbrăcată cu vesminte rosii catifelate, era vie , în carne şi oase,iar Mânuţele-I Prea  Sfinte, Îi erau întinse spre în faţă, şi pe Mâini era întins ,PREA  SFÂNTUL  SĂU  ACOPERĂMÂNT.
 

             .

BRÂUL  MAICII  LUI  DUMNEZEU, (Sfantul Acoperământ ), era de un alb orbitor de strălucitor, si atât de lung pe Mâinile Maicii Domnului încât ,acoperea aproape toată Bolta Cerească, de la Răsărit si până la Apus.

Dragilor, Maica  Domnului, avea Chipul roziu si plin de fericire Dumnezeiască; era înconjurată de o Lumină aurie,la fel de orbitor de stralucitoare, precum albul orbitor al Cinstitului Brâu al Maicii Lui Dumnezeu.

BRÂUL Maicii  Domnului, era ca o pânză mare, de un alb orbitor de stralucitor.

Cerul noptii dragii mei, nu mai avea nevoie de Lună sau de Stele, deiarece MAICA  DOMNULUI cu Prea Cinstitul Său Brâu pe mâinile Sale, stralucea de Lumină ,cât 100 de Sori la un loc.

Aud dragii mei ,o conversatie intre două glasuri,care venea din Cerul Sfânt .

Citez :   "E cinstirea Maicii Domnului !

Dar, un alt glas intervine si corectează :

                  E cinstirea Brâului Maicii Domnului.

Dar glasul, intreaba mirat foarte :

               Dar în seara asta ?"

Şi mai privesc pentru cateva secunde stralucirea Cerului cu MAICA  DOMNULUI in mijlocul lui, ce tinea Cinstitul Brâu pe Mâinile Sale, după care totul dispare.

Iar eu rămân dragii mei, mai mult decât uimită, la auzul acestei intrebari :

                "Dar in seara asta ?"

Deoarece ,era noaptea de 19 -20 noiembrie 2014,si trecuse doar cinci minute peste ora 12 noaptea.

Stim cu totii dragii mei, că sarbatorim Sfantul si Cinstitul Acoperamant al Maicii Domnului, in fiecare an , după Calendarul Crestin Ortodox, la 1 octombrie. 

Şi iată totuşi, că acolo Sus la Bunul Dumnezeu, Sfantul si Cinstitul Acoperamant al Maicii Lui Dumnezeu,se serbeaza in noaptea de 19-20 noiembrie.   

Dar indiferent de Ziua in care, aducem Cinstire Sfantului Acoperamant  , noi trebuie sa-l purtam în inima si-n suflet, căci vom fi ocrotiti si apărati de tot răul si de tot necazul, atât noi cât si familia noastra.

        Fratilor,cei care aveti dragoste, iubire sfantă si curata, pentru Dumnezeu si Maica Domnului, mergeti la Sfanta Biserica, iar Maica Lui Dumnezeu, vă va acoperi cu Prea  Sfânt şi cu Prea Cinstitul Său Acoperamant ,si vă va deschide vouă tuturor Usile Pocaintei, care, vă vor arăta CALEA cea dreapta, spre mântuirea Sufletului.Amin.   

                               Cu dragoste, Maria.     

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu