joi, 22 octombrie 2015

ŞI S - A ADEVERIT ! VIRUSUL NOU ŞI NEIDENTIFICAT , A APĂRUT ÎN VESTUL ŢĂRII !

                                                                           Dragii mei, 

Scriam în 27 iulie 2015, că va apărea un nou Virus.
 Şi iată dragilor, că din nefericire, acest  nou Virus a şi apărut în Ţara noastra, în Vestul României.
Citiţi: 
  1. VIDEO Un nou scandal ... Un virus neidentificat face ravagii în Vestul ... dar după simptomatologie credem că este vorba de un virus care se poate ...

Un virus neidentificat face ravagii in Vestul tarii. Aproape 50 de persoane au ajuns la spital

   
Primele cazuri au fost inregistrate duminica, cand la Spitalul Orasenesc Sebis s-au prezentat pe rand 15 persoane, copii si adulti, care au prezentat stari de greata, voma si diaree. Luni, alte 25 de persoane s-au prezentat cu aceleasi simptome, unii copii plecand de la scoala direct la spital. In cursul zilei de astazi, pana la ora pranzului, au mai fost inregistrate opt cazuri.Dintre cele 48 de cazuri inregistrate pana in prezent, 19 sunt la copii, iar patru au fost internati.
Reprezentantii ...citeste toata stirea

Iată dragii mei, si articolul meu din 27 iulie 2015 :
 
                                             27  Iulie 2015, ora 22, 15 !

                                                  Dragii mei, 

În această noapte, în timp ce scriam pe Blog, aud un glas care care spune cu uimire aşa :

                "Ai văzut ? S-a remarcat Virus !
Iar un alt glas intreabă :
             S-a remarcat Virus ?
           S-a remarcat ceva....Virus ?"
După care glasul dispare, iar eu văd  pe Cerul albastru senin, o cifră ruptă ca din Soare, înconjurată de foc roşu.
Această cifra era :

                  7    "  
Un Şapte mare, cât un nor ca de ploaie, un Şapte auriu, în mijlocul unui nor de foc roşu.
Dragii mei, eu nu stiu ce poate însemna ceea ce mi s-a arătat.
Ceea ce stiu este că, trebuie să ne apropiem de DUMNEZEU si de MAICA  DOMNULUI, prin a merge la SFANTA  BISERICA, prin a respecta si implini PORUNCILE  DOMNULUI, prin a fi mai buni, chiar si cu cei care ne vor răul.   
Într-o clipă, Pacea Lumii se poate transforma într-un Cosmar.
Trebuie sa fim pregatiti în orice clipă, sufleteste vorbind, ca să nu avem teama de nimic, ci numai de BUNUL  DUMNEZEU, ca sa nu-L mâniem cu păcatele noastre.  
                                Cu dragoste, Maria.  



Un virus neidentificat face ravagii în Vestul ţării. Aproape 50 de persoane au ajuns la spital 20 octombrie 2015, 14:13 de Bogdan Iancu Devino fan Salvează în arhivă download pdf print article 0 (0 voturi) cuvinte cheie: arad adevarul virus neidentificat sebis spital digestive perfuzii 1 comentariu 172 share 1 inShare 1 Live Aboneaza-te la newsletter Abonare Un virus neidentificat face ravagii în Vestul ţării. Aproape 50 de persoane au ajuns la spital Patru copii au fost internaţi FOTO arhivă Adevărul Zeci de persoane din zona oraşului arădean Sebiş au ajuns la spital, în ultimele trei zile, cu afecţiuni digestive. Printre aceştia şi copii, patru dintre ei fiind internaţi. Până la ora actual nu se ştie cauza acestor afecţiuni. Ştiri pe aceeaşi temă Trei alimente-minune care ţin răceala departe. Cele mai puternice cond... Primele cazuri au fost înregistrate duminică, când la Spitalul Orăşenesc Sebiş s-au prezentat pe rând 15 persoane, copii şi adulţi, care au prezentat stări de greaţă, vomă şi diaree. Luni, alte 25 de persoane s-au prezentat cu aceleaşi simptome, unii copii plecând de la şcoală direct la spital. În cursul zilei de astăzi, până la ora prânzului, au mai fost înregistrate opt cazuri. Dintre cele 48 de cazuri înregistrate până în prezent, 19 sunt la copii, iar patru au fost internaţi. Reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Arad au declarat că investigaţiile declanşate la Sebiş nu au evidenţiat infecţii cu rotavirus, adenovirus sau alţi viruşi comuni care provoacă astfel de afecţiuni digestive. „În urma analizelor nu a reieşit nimic din ce am fi putut identifica. Nu ştim în acest moment cu ce ne confruntăm, dar după simptomatologie credem că este vorba de un virus care se poate transmite pe cale aerogenă”, a declarat directorul adjunct al Direcţiei de Sănătate Publică Arad, dr. Dana Negru. Potrivit oficialilor DSP Arad, este exclus ca îmbolnăvirile să aibă drept sursă apa sau alimentele, pentru că nu există niciun element comun de alimentaţie în cele 48 de cazuri. Majoritatea bolnavilor, aproximativ 30, sunt din oraşul Sebiş, iar restul sunt din localităţi învecinate. Cu excepţia celor patru copii internaţi, ceilalţi pacienţi au fost trataţi cu perfuzii în ambulatoriul spitalului, după care au putut să plece acasă.

Citeste mai mult: adev.ro/nwipy3

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu