miercuri, 30 iulie 2014

ATACURI TERORISTE , ASUPRA UNOR ZGÂRIE NORI , DINTR - UN ORAŞ MARE LA RĂSĂRIT !

                           30  Iulie 2014 , ora 9,45 dimineaţa !

            Ţintă  precisă , vor fi  zgârâie norii ,                     dintr-un mare oraş !

                                           ....

Dragii mei, astăzi în timp ce scriam aici pe Blog, ochii mi se închid  o clipă ,şi văd un mare Oraş spre Răsărit, cu multe clădiri înalte . 
Foarte înalte, precum cele din poza de mai sus.
Era un Cer ca un amurg; era ori pe seara târziu, ori dimineaţa devreme. 
Aud dragii mei, un glas care spune ceva cutremurător, după care O  LUMINĂ rotundă şi  mare , precum a  unui reflector  puternic , cu viteza  fulgerului ,acoperă Blocurile  zgârâie nori  pe deasupra  lor ,si le strânge la vârf, de parcă ar fi fost dinainte selectate, pentru  distrugere.

Şi iată dragilor, ce spunea acel glas :

                     "Obiectivele  de  înălţime !
                  Obiectivele  de  înălţime ! "

După cum vedeţi dragilor , vom fi martorii unor atacuri teroriste, asupra unor Obiective înalte ,speciale.
Sau pur si simplu a unor răzbunări , in care vor pieri multi oameni.
Lumina alba, ce a coborât pe deasupra  orasului, a cuprins zgârâie norii, ca într-un sac, strangandu-i la vârf, după care s-a lăsat întunericul. 
Probabil că vor fi ,Birouri, Institutii, tot ce este zgârâie nori în acest mare oraş , acestea sunt vizate pentru a  fi rase de pe faţa Pământului , pentru că acolo, vor fi cele mai multe victime.  
 Dragilor, eu nu stiu locul si ziua ,cand vor avea loc aceste tragedii. Dar din păcate,  pot sa va asigur că, vom auzi de ele nu peste prea mult timp.
Fereasca Dumnezeu, sa fie vreun atac cu RACHETE  NUCLEARE ! Orasul care urmeaza  a fi bombardat, sau care urmeaza a fi ţinta unor atacuri  teroriste, mi-a fost arătat de sus, ca si din elicopter, sau ca şi dintr-un avion, ce zboara la înălţime joasă .
Ce pot să mai spun ? 
Să dea Bunul  Dumnezeu si Măicuţa  Domnului, ca  să nu se adeverească ceea ce am scris ! DUMNEZEU şi MĂICUŢA  DOMNULUI , ne va apăra şi pe noi, si totodată poate opri ,atunci când voieşte, orice nenorocire asupra  Fiilor Săi. 
                                  Cu dragoste, Maria. 
    

P.S.
Să fie vorba oare, despre COREEA  DE  NORD ?

Coreea de Nord: SUA, ameninţate cu un atac nuclear

V.M. | 2014-07-29 00:01
Coreea de Nord: SUA, ameninţate cu un atac nuclear
Liderii statului comunist Coreea de Nord au lansat noi ameninţări la adresa Statelor Unite ale Americii. Ei au avertizat administraţia Obama că ar putea ordona mai multe atacuri nucleare asupra teritoriului american.
Viceamiralul Hwang Pyong-so, directorul Biroului de politică generală din cadrul armatei nord-coreene, a ameninţat Statele Unite ale Americii (SUA) cu un atac nuclear. „Dacă imperialiștii americani ne amenință suveranitatea și supraviețuirea, trupele noastre vor lansa rachete nucleare asupra Casei Albe și a Pentagonului, care sunt sursa tuturor relelor”, a afirmat înaltul responsabil militar într-un discurs transmis luni de televiziunea de stat.
Cotidianul oficial Rodong Sinmun (Ziarul muncitorilor) relatează că viceamiralul a declarat că ar putea lansa un atac nuclear asupra unui oraş american. Conform Agerpres, experţii militari neagă că autorităţile comuniste au mijloacele tehnice de a trimite o rachetă capabilă să atingă teritoriul SUA. France Press atrage atenţia că, deşi Coreea de Nord a săvârşit până acum trei teste nucleare, nu dispune de tehnologia pentru a monta o bombă nucleară pe o rachetă.

Un comentariu:

  1. "
    Japonia s-a declarat vineri pregătită să răspundă oricărui tip de scenariu, după ce Coreea de Nord a proferat noi ameninţări la adresa arhipelagului, desemnat drept prima ţintă a unui eventual atac nuclear, relatează AFP.

    "Suntem conştienţi că remarcile făcute de Coreea de Nord prin intermediul presei şi altor canale. Nu putem să comentăm, dar putem să spunem că vom adopta toate măsurile posibile pentru a răspunde acestui tip de scenariu", a declarat pentru AFP un purtător de cuvânt al Ministerului japonez al Apărării.

    Anterior, prin intermediul agenţiei oficiale nord-coreene de presă KCNA, Coreea de Nord a calificat drept "provocatoare" declaraţiile Japoniei cu privire la intenţia sa de a intercepta o rachetă ce ar putea fi lansată de către Phenian şi care ar putea lovi teritoriul japonez. Regimul nord-coreean a avertizat că un asemenea gest va risca să arunce Japonia "în flăcări nucleare". De asemenea, "Japonia se află în continuare în vizorul armatei noastre revoluţionare, iar dacă Japonia face cel mai mic gest, scânteia războiului va atinge Japonia prima", a dat asigurări KCNA, într-un editorial.
    "
    http://www.realitatea.net/stare-de-razboi-japonia-este-pregatita-de-riposta-in-fata-amenintarii-nord-coreene_1157737.html


    Coreea de Nord: Nou tir de rachete balistice tras în Marea Japoniei, fără nicio avertizare prealabilă.
    http://www.romanialibera.ro/actualitate/international/coreea-de-nord--nou-tir-de-racheta-balistica-cu-raza-scurta-de-actiune-344409

    RăspundețiȘtergere