joi, 31 iulie 2014

UN AVION VA EXPLODA ÂN AER !

                                       31 Iulie 2014 ora 5,00  dimineaţa !

Astăzi dimineaţă dragilor, abia daca apucasem să aţipesc puţin ,că mă trezeste un glas, care spune ceva cutremurător, în timp ce vedeam ceva uluitor.
Vedeam un Cer de noapte, şi sub care Cer a avut loc O  EXPLOZIE  puternică. Un Booom, asurzitor iar Cerul s-a transformat din noapte, în zi.
Cerul devenise roz - roşu ,din cauza EXPLOZIEI puternice ce a avut loc.
EXPLOZIA dragilor, cred că era chiar sub Cerul României, deoarece era foarte aproape , şi un glas vorbea moldoveneste asa :

                     "O murit  tăţi !
                  O  murit  tăţi ! (adică , au murit toţi ).

Aşa cum Cerul se luminează de la artificii, tot asa ,dar si mai puternic, Cerul s-a luminat în rosu de la EXPLOZIA  PUTERNICĂ, sus în aer, probabil a unui AVION.
Am văzut doar EXPLOZIA, nu si obiectul care a explodat.  
Şi pentu că era foarte aproape de mine, apoi si accentul moldovenesc , mă face să cred că AVIONUL  va exploda sub Cerul României.
Dar este posibil să aibă loc si in altă parte. Cert este că,vom auzi din nefericire, de un alt AVION ,care va exploda in aer !  
                                Cu dragoste,
                                                            Maria. 
                                
 
 

4 comentarii:

  1. Mai degraba deasupra republicii Moldova, nu crezi?

    RăspundețiȘtergere
  2. acest mesaj se leaga de cel dinainte , si arata ca fortele satanei vor sa ingenuncheze Romania; cercul rosu poate arata ca tara va fi ocupata si zona din interior incercuita cu rosu sa arate ca acolo vor sa-si indrepte in special atentia aceste forte ale raului pentru ca acolo avem Sfinxul din Bucegi sub care este un enorm tezaur de cunostiinte ale civilizatiilor care au locuit Pamantul si ale celor care au venit din spatiu , avem locuri cu incarcatura energetica deosebita , acele portaluri de trecere catre alte dimensiuni tot in Bucegi , manastiri pe locuri stravechi si cetatile dacice, toate acestea ascund taine esentiale pentru omenire , pentru ascensiunea ei spirituala si a planetei odata cu omenirea ; e de inteles de ce fortele satanei vor sa controleze aceste izvoare de informatii ce ar putea iesi la lumina sa ajute omenirea in momentele cruciale pe care le traverseaza.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu exact locul unde va exploda acest AVION ! Sigur că, este posibil sa fie si in REP.MOLDOVA, sau chiar in alta ŢARĂ ! Pot însă sp vă afirm cu certitudine că vom auzi de UN AVION, care va exploda in aer, in care toti cei din Avion din păcate vor muri. Nu am văzut AVIONUL, ci doar cum a făcut boommm, si Cerul s-a luminat ca la un apus de Soare. Adica era rosu. Apoi glasul a spus : O MURIT TĂŢI ! Aşa se vorbeste in partea Moldovei noastre, rădăcinile mele sunt din Moldova noastra ! Vom afla unde si în ce Ţară va exploda acest AVION, dar va fi prea târziu din păcate.

      Ștergere
    2. De data aceasta pare sa fie un atentat cu bomba chiar in avion.
      Nu conteaza unde se petrece (Romania sau Rep.Moldova),
      ci mai ales cine sunt autorii.
      Sunt cam multe in ultimul timp.

      Ștergere