vineri, 25 iulie 2014

S.O.S ! PLANETA PĂMÂNT , ÎN PERICOL ???


                                           23 Iulie  2014, ora 4,58 , zori de zi !

                                             Dragilor, 

Această noapte pentru mine, a  fost din fericire, o noapte albă ! 
Spun din fericire, pentru că, eu mă bucur de fiecare dată când primesc VESTI de Sus, de la Bunul Dumnezeu.
Numai că astăzi în zori, m-au înspăimântat VESTILE. 
Trează fiind, tineam ochii închişi că poate adorm si eu puţin. Dar brusc, nu mai sunt în patul meu, ci sunt undeva, deasupra unei Ape imense, de culoare albastra, până la neagră; cam la 10 metri deasupra acestei ape, ce luase forma unui mare vârtej.
Acest Vârtej, se forma de la stânga la dreapta si se întindea pe toată suprafaţa Apei la Apus. Era ca si cum,toată Apa dinspre Răsărit se aduna în acest Vârtej extrem de mare.
Pentru că, dinspre Răsărit venea Apa în Vârtejul imens.
Si in timp ce vedeam Vârtejul, in stânga apei, au început să răsara ca şi ciupercile după ploaie, altfel de vârtejuri.
Aceste vârtejuri dragilor, erau de Foc !
Dacă Vârtejul din Apă era unul singur si imens, Vârtejurile de Foc, ieşeau la suprafaţă, unul după altul si se tot intindeau pe suprafaţa Pământului, in stânga Vârtejului de apă.  
Cum eram deasupra a toate câte se întâmpla în Ocean sau Mare,  vedeam cum  în Vârtejul imens, intra  apa ca într-un sac fara fund, iar din pământ răsăreau gropi de foc, vârtejuri de foc .
Am gasit câteva poze pe net, si le-am copiat aici, ca sa va faceti dragii mei, o imagine a ceea ce vedeam eu. 



                                                   
                                                  

                  ,,,,

                                                    .........


Dragii mei, eu nu stiu cum să interpretez toate acestea,dar cred ca nu va fi bine pentru Planeta noastra Pământ. 
Să încercăm totuşi sa fim mai buni, mai milostivi, mai credincioşi şi sa nu treaca nicio zi din viaţa noastră ,făra ca sa nu facem pe cineva ca să zâmbească.
Nu este greu deloc ! Începutul este greu , după care dorinţa de a face bine, de a milui pe cel sărac, de a ajuta măcar cu o vorbă bună, va curge în sufletul nostru, precum un pârâiaş cu apa lina şi rece de munte, din care când bem , ne vindeca sufletul si inima.
Tot aşa si faptele bune, făcute total dezinteresat, făcute celor care au nevoie, nu rudelor noastre, sau prietenilor, ne vor ajuta ca să ajungem mai repede si fara prea multe obstacole, fara spini si pietre ascutite, către CALEA  ce duce în braţele MÂNTUITORULUI, sub ocrotirea DUHULUI  CELUI  PREA  SFÂNT şi sub Aripile Ocrotitoare ,ale MAICII  LUI  DUMNEZEU.
Aşadar dragii mei, daca aveti ceva ce va prisoseste,  daruiti celor care nu au ! Nu refuzati pe nimeni si nu judecati pe nimeni. Daca puteti sa ajutati, atunci s-o faceti din toata inima ,si numai din dragoste sa ajutati ,si nu din obligatii.
Nu dăruiti lucruri rele, ce ar trebui aruncate; ci dăruiti din ceea ce va place. Acesta este un sacrificiu; ca sa dai din ceea ce tie iti place, si nu din ceea ce vrei ca sa arunci.
O să vă spun O Pildă ,dragii mei !
La poarta unui bogatas, statea un sarac . Bogatul iesea in fiecare zi ca sa macine grâul.Dimineaţa îl vedea pe sărac la poarta lui, seara cand se intorcea îl găsea tot acolo. Dar niciodată nu-i dădea nici măcar un colt de pâine. Dimpotrivă, îl judeca si-l fugărea de la poarta sa. 
Si iata că ,într-o seara, când se întorcea de la moara,cu sacii plini de făină, pentru ca sa aiba ce vinde a doua zi,  săracul strigă la el :
             Stăpâne ! De multe zile stau la poarta ta, si niciodata nu mi-ai dat nimic. M-ai batjocorit si m-ai fugarit de la poarta ta.
Enervat la culme, bogatul, vede un colţ de pâine mucegăită în colţul căruţei ,sub o scândură. Ia colţul de pâine, şi-l aruncă către cel sărac, ca să-l loveasca, nu ca sa-i dea de mâncare. Săracul ia colţul de pâine,care-l lovise în cap, îi mulţumeste si mânâncă din el.
Noaptea ,se întâmplă că bogatul moare ! Acolo Sus în Rai, vedea cum toti se ospătau si se bucurau, numai el stătea singur într-un colt, si privea ca printr-o sticlă, la cei care se veseleau. Îngerul care îl purta peste tot în Cer şi pe Pământ, îl vedea ca era trist. Si îi aduce un colţ de pâine, spunându-i : uite mănâncă si tu.
Iar el zice: cum să mănânc un colţ de pâine mucegait si tare ca piatra ?   
Îngerul îi spune : aceasta este ,ce ai dat tu de pomana pentru sufletul tău. Dar el spune : nu am dat eu de pomana , niciodata cuiva.
Îngerul îi aminteste, cum a aruncat în săracul de la poarta sa, cu acest colţ de pâine, în capul acestuia. El isi aminteste si începe a plânge. Într-adevăr cât trăise, se gândise numai la el si la familia lui, iar pe cei necăjiţi si săraci, îi bajocorea în fel şi chip. 
Aşadar fratii mei, să avem grijă de suflet ,încă din viaţa aceasta grabnic trecătoare. 
CREDINŢA, NĂDEJDEA ŞI  DRAGOSTEA, sunt cele trei Virtuti ,pe care trebuie sa le ţinem strâns legate, în inima şi-n sufletul nostru.
Asa sa ne ajute BUNUL  DUMNEZEU şi MĂICUŢA  DOMNULUI !
                            Cu dragoste si preţuire,
                                                    Maria. 


3 comentarii:

  1. Cel mai probabil este vorba de o furtuna solara ca cea din 2012.

    „Am fost la un pas să revenim în secolul al 18-lea”, dezvăluie NASA.
    În 2012, omenirea a flirtat cu dezastrul
    "
    O puternică furtună solară, care a trecut, în 2012, la mică distanţă de Terra şi avea potenţialul de a perturba toate circuitele electrice terestre, ar fi putut trimite civilizaţia contemporană în secolul al XVIII-lea, a dezvăluit NASA.

    Furtuna solară, care s-a produs pe 23 iulie 2012, cea mai puternică din ultimii 150 de ani, a "ratat" cu puţin planeta noastră, potrivit unui comunicat al Agenţiei spaţiale americane, publicat pe site-ul acesteia, miercuri.

    "Dacă erupţia solară ar fi avut loc cu o săptămână mai devreme, Terra s-ar fi aflat în primul rând în faţa furtunii", a precizat Daniel Baker, profesor la Universitatea Colorado.
    "
    http://www.descopera.ro/dnews/12975613-am-fost-la-un-pas-sa-revenim-in-secolul-al-18-lea-dezvaluie-nasa-in-2012-omenirea-a-flirtat-cu-dezastrul

    RăspundețiȘtergere
  2. Maria da ai dreptate,pământul va ascensiona,si noi o data cu el,sa nu ne fie frică,într-adevăr ce vom vedea o sa ne sperie,sa lăsăm ca toata aceasta energie sa curga am intrat in dimensiunea a5a,este pentru prima dată din istoria omenirii si a pământului ceea ce se va întâmpla.ma iubesc si va iubesc cu dor si drag ana piatra neamt.drum drept in lumina și adevăr.

    RăspundețiȘtergere