luni, 21 iulie 2014

ŞI CUTREMURUL A AVUT LOC !


                                                                   Dragii mei, 

Scriam în urmă cu 3 zile doar , că vom auzi cât de curând de un alt CUTREMUR .
Şi iată că, astăzim în JAPONIA, a avut loc UN  CUTREMUR de 6,6 grade !
                                     Citiţi si comparati  ! 


joi, 17 iulie 2014

VOM AUZI DE UN ALT CUTREMUR , CÂT DE CURÂND !
                                    16 Iulie 2014 ,ora 23,55 !

Dragii mei, in timp ce răsfoiam într-un caiet de suflet,ca să mai scriu cate ceva, iata cum ochii mi se închid ,şi astfel văd cu ei închisi o încăpere şi o masa, pe care era un monitor.
Brusc ,Monitorul a început a se clătina foarte tare ,de la stânga la dreapta, adică dinspre Apus spre Răsărit, şi nu din faţă spre în spate ,cum am fi înclinaţi să credem ,în cazul unui Cutremur mai mare.
Unde anume şi când va fi ca si timp dragilor, eu nu stiu; nu mi s-a descoperit. Dar stiu ca nu va trece prea mult ca si timp, si vom auzi de un astfel de Cutremur, că a avut loc pe undeva.
Staţi linistiţi ! România  va fi ocrotita de eventualele Cutremure devastatoare !
                                               Cu dragoste,
                                            Maria.
                           

Un CUTREMUR cu magnitudinea 6,6 a avut loc în Japonia

de D.D.   •   20 Iul 2014   •   23:11 
Un CUTREMUR cu magnitudinea 6,6 a avut loc în Japonia 407
Un seism cu magnitudinea de 6,6 a avut loc în largul coastei de nord-est a Japoniei, a anunţat Institutul american de geofizică USGS, relatează AFP.
Potrivit USGS, cutremurul a avut loc la ora locală 02.32 (20.32, ora României), în Oceanul Pacific, la o adâncime de 60 de kilometri nord-est de Insula Hokkaido, în apropiere de Insulele Kurile, administrate de Rusia şi revendicate de Japonia.




14 comentarii:

  1. Nu cred ca e vorba de acesta; acesta este unul natural

    RăspundețiȘtergere
  2. pai ori este china ori este japonia?

    Dragii mei,

    Scriam în urmă cu 3 zile doar , că vom auzi cât de curând de un alt CUTREMUR .
    Şi iată că, astăzim în CHINA , a avut loc UN CUTREMUR de 6,6 grade

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sigur ca JAPONIA, a fost o eroare de editare din partea mea. Doar se vedea DOVADA ca a fost in JAPONIA ! Dar nu mai contează, oricum nu te interesează decât critica.

      Ștergere
  3. Stimate ANONIM esti obositor cu comentariile polemice, lasa mintea sa "zburde", n-o ingradi intre virgule si alte plusuri sau minusuri de editare. Suntem unii extrem de recunoscatori doamnei care impartaseste si cu noi trairile personale si , te asigur, ca nu o face pentru a schimba optica celor ca dumitale ci pentru urechile celor ce Vor sa auda

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Marina,
      Am crezut ca daca sunt politicoasa si-i public ceea ce scrie, nu pe toate, căci unele sunt de...neinchipuit de groaznice, ca acest domn sau doamna, anonim ,va intelege ceva din ceea ce citeste, si din raspunsurile mele ptr anonim, dar se pare ca nu intelege nimic. Asa ca, promit cititorilor ca nu voi mai accepta astfel de comentarii sterile, şi chiar obraznice. Cu dragoste, MARIA.

      Ștergere
  4. Ma plec in fata dumneavoastra pentru decizia de a suporta singura indoielile Anonimului. Credinta neclintita si pacea reflectate de fiecare cuvint scris nu merita sa fie tulburate de agitatori, Dumnezeu sa-l lumineze.
    Cu mult drag Marina

    RăspundețiȘtergere
  5. Draga mea, nu sunt singura ! DUMNEZEU SI MAICA DOMNULUI, sunt in permanenta cu mine si întru mine. De-ar fi să fiu arsa pe Rug, precum IOANA d'ARC , EROINA FRANTEI, voi primi cu bucurie !
    Deoarece ,voi sti ca nu am cedat in fata ispitelor de tot felul.
    Marina, nimeni si nimic nu ma va putea convinge că, toate cate scriu nu sunt de la DUMNEZEU ,ci ca ar fi de la Diavol .Cum spun unii dintre semenii nostri, si ce e mai dureros, majoritatea cea mai mare a CĂPETENIILOR BISERICII ! Si acum, ca si atunci , adica cu 2000 de ani in urma, BISERICA s-a opus PROPOVADUIRII MANTUITORULUI IISUS HRISTOS, de chiar ÎNSUŞI DOMNUL şi MÂNTUITORUL nostru, şi L-au batjocorit si rastignit. Daca atunci, nu L-au crezut pe MANTUITORUL , care este FIUL LUI DUMNEZEU, de ce m-ar crede pe mine acum ,si femeie fiind, ca aduc aici CUVANTUL LUI DUMNEZEU ? Un singur PREOT, poate chiar doi, au acceptat si cred in toate cate scriu ! In rest cei cunoscuti, m-au trimis la nebuni, iar cei pe care nu-i cunosteam , mi-au trimis mesaje,gen...Anonim, cu aceeasi recomandare. Dar nu ma supar ! Ma rog pentru sufletul lor, căci sunt atât de departe de DUMNEZEU, chiar daca Îi Slujesc LUI !

    RăspundețiȘtergere
  6. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  7. va roog frumos, v--a intrebasem despre niste probleme grave... va rog sa imi raspundeti si mie aici, nu pot lasa mail public... va roog

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pana veti primi raspunsul, dati-mi voie sa va dau cateva sugestii:
      - este clar ca ati permis sa se instaleze depresia; daca nu aveti nici un motiv obiectiv, o situatie dificila (emotionala, financiara, de sanatate, etc) careia nu ii vedeti rezolvarea, atunci:
      - e posibil sa aveti o intuitie si empatie dezvoltate, care va fac sa prindeti dimprejur toate transmisiunile negative (sunt multe si planificate); credeti ca sunt ale dv si reactionati ca atare, ceea ce e profund gresit. NU sunt ale dv
      - sunteti supus unei presiuni, ca noi toti de altfel, din partea mediului: schimbarea axei pamantului, scurtarea extraordinara a zilei, cresterea vitezei ritmurilor de orice fel, radiatii solare, radiatii electro-magnetice datorate aparaturii utilizate la nivel mondial-toate au anumite repercursiuni asupra psihicului dv si credeti ca sunt propriile dv sentimente. NU e asa
      - posibil ca asezarea casei dv/ a apartamentului, orientarea spre un punct cardinal sau al altuia, sa aiba anumite probleme; vibratiile unei proaste asezari le puteti interpreta ca fiind ale dv. NU este asa.
      -posibil sa aveti o mostenire genetica, in familie, rude directe sau indirecte care au avut probleme de sanatate si asemenea ganduri.

      Sfatul meu:
      Daca aveti noroc de un psiholog bun, faceti cateva sedinte de terapie; eventual un medic sa va recomande ceva pastile antidepresive usoare; stiu ca exista si la farmacie, fara reteta; nu ceva puternic, care sa va moleseasca.

      Constientizati faptul ca aceste ganduri NU sunt ale dv, NU vin din interior si, de cate ori va incearca, dati-le imediat deoparte, nu lasati sa va cuprinda.
      NU va speriati; aceste ganduri devin mai puternice pe masura ce va este mai teama de ele si va zbuciumati cautand solutii. Dati-le AFARA in secunda in care ele incearca sa intre si intariti-va curajul. E o lupta care vi s-a dat si TREBUIE in primul rand sa actionati dv. Ajutorul vine pe cai nestiute, nu neaparat dinafara.

      Meditati asupra felului in care s-a desfasurat viata dv si mai ales, care este SCOPUL dv in viata. Ce anume doriti sa faceti? Nu vi l-ati gasit? Formulati-l acum si urmariti indeplinirea lui. Cel mai bine ar fi sa fiti de ajutor unor oameni sau animale. Traim vremuri cumplite, se intampla multe orori, astfel incat ar fi de mare ajutor sa aduceti un zambet pe fata unui om disperat, ori sa salvati de la tortura si moarte cruda un caine asa zis al strazii. Protejati pomii, respirati aerul curat al diminetii, ori bucurati-va la vederea stelelor. NU VA FIE FRICA! Gasiti scris in Noul Testament asts. Si mai ales, Nu cedati acestor ganduri care vi se trimit, Nu sunt ale dv, Nu sunt venite de la Creatorul si pazitorul nostru

      Ștergere
    2. Imi pare rău că vă dezamagesc ! Toate câte scriu, nu sunt gânduri de-ale mele ! Eu nu din gând le scriu ! Asa cum dvs, auziti pe cei care va vorbesc,tot asa aud si eu GLASUL LUI DUMNEZEU ! Inchideti dvs, ochii si ce vedeti ?Cu siguranta ,Întuneric ! Închid si eu ochii, si ce credeti că văd ? LUMINĂ ! LUMINA LUI DUMNEZU, care imi lumineaza obiectele din jurul meu, si merg cu ochii inchisi, direct la ce am nevoie. Inchideti ochii si priviti Cerul ? Ce vedeti ?Întuneric ! Închid si eu ochii mei, si privesc CERUL cu ei închişi, si vad CERUL DESCHIS, vad ÎMPĂRĂŢIA LUI DUMNEZEU ! Văd stelele, vad LUNA la ea acasa, vad AVIOANELE care zboara pe CER in acel moment. O VAD pe MAICA DOMNULUI în GRADINA RAIULUI . UNDE E DEPRESIA ??? UNDE ESTE ACEL RĂU , DE CARE AR TREBUI SĂ SCAP ???Vă multumesc pentru recomandari, dar tineti-le pentru dvs, si pentru cine are nevoie cu adevărat. Ţelul meu în viaţă ? Îl cunoasteti deja ! Dar am sa vi-l spun si eu. Este Acela de a -I SLUJI LUI DUMNEZEU şi MAICII DOMNULUI, in felul acesta ,care nu va convine, si -mi mai doresc ca sa aduc la CREDINTA ,pe cât mai multi Semeni ai nostri ! În concluzie : să-mi pot ajuta Aproapele neconditionat, si sa-l conving că DUMNEZEU EXISTĂ, si că in viată ,nu trebuie sa se teama de nimeni si de nimic in viata, ci numai de DUMNEZEU ! As mai adăuga : daca nu va place modul meu de " a gandi ", nu mai cititi ceea ce scriu. E simplu !

      Ștergere
  8. cu tot respectul, de ce ati mai publicat intrebarile si probleme mele daca nu doriti sa ma ajutati prin niste raspunsuri .... ??
    Multumesc oricum.
    Sper sa gasesc linistea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi cer scuze ! Am reparat gresela !L-am sters ! Nu stiam ca nu vrei ca sa-l public. Nu ai specificat ! Daca imi spuneai ca e perrsonal nu-l publicam. Astept sa-mi scrii pe mail : mariatecuci61@yahoo.com Doresc sa te ajut daca pot ! Cu drag , MARIA

      Ștergere
    2. Te rog, scrie-mi la adresa de mail, pe care ti-am lăsat-o . Spune-mi toate si voi incerca sa te ajut. Nu am cum sa-ti dau un raspuns privat, daca nu-mi trimiti msj pe mail-ul meu. Tot ce imi vei marturisi este strict confidential. Scrie-mi ca sa te pot ajuta, dar pe maill-ul meu. Cu drag Maria.

      Ștergere