marți, 1 iulie 2014

SE ÎNTORC PLOILE TORENŢIALE !

                                   1 Iulie  2014 ,zori de zi !

Astăzi în zori , O Lumină albă orbitor de stralucitoare imi dă trezirea şi astfel văd cum din Cer ,ploaia cade torenţial !
Cerul s-a întunecat , vântul a început să bată puternic, iar pământul nu mai putea absorbi apa ,ce cadea cu găleata din Cer. 
Aud un glas, care spune aşa :

                 "Va ploua !
                   Va ploua , pe o  arie  mai extinsă !

Şi vedeam cum ploaia torenţială se instalase ca la ea acasa, fără oprire !
Cerul era întunecat, iar vijelia începuse puternic.Parca ar fi fost toamnă şi nu vară !
Dragilor, din nefericire vom auzi şi vom vedea aceste ploi torentiale, care vor cădea pe arii mai extinse.
Şi vor face ravagii, prin culturi şi prin casele oamenilor ,care locuiesc în zone inundabile.
DUMNEZEU ne dă mereu semne dragilor,că trebuie să ne întoarcem la El, şi că muncim degeaba ,daca nu avem Credinţă, Dragoste şi Nădejde în EL.
Într-o clipă DUMNEZEU ne năruie totul, pentru neascultarea noastra, pentru păcatele noastre, pentru munca din zilele de Duminica ,în care ar fi trebuit să mergem în Casa Sa, la Sfanta Biserică.
Sa nu ne facem iluzii dragilor, că putem face noi ,ce vrem în viaţa aceasta ! Ne înşelam amarnic! Nimic nu este al nostru, toate ni le-a dat DUMNEZEU cu împrumut, şi pe toate trebuie sa le dăm înapoi.
Trebuie sa avem grija, sa nu risipim viaţa noastra grabnic trecatoare, căci vom da socoteală în faţa DOMNULUI, de felul cum ne-am cheltuit-o fiecare dintre noi.
E ca atunci cand ai o suma mare de bani, si o risipesti ,ramânând si gol si flamând. Asa este si cu viaţa noastra ! Dumnezeu ne-a dăruit-o ca sa o traim după PORUNCILE  SALE ! 
Daca ne abatem de la împlinirea PORUNCILOR SALE, atunci vom ramane goi pe dinauntru, şi vom suferi pentru veşnicie !
DUMNEZEU şi MAICA  DOMNULUI, să fie cu noi cu toţi, si sa ne arate Calea cea dreapta, pe care s-o urmam din Dragoste şi nu din frica.
                                         Cu dragoste, Maria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu