duminică, 20 iulie 2014

RĂZBOI LA RĂSĂRIT ! BOMBARDAMENTE PUTERNICE !

                                    Zori de 20 iulie 2014, ora 3,50 !

Doamne, apără pe FIII TĂI !
Si iarasi dragii mei, cand scriam la articolul anterior, vedeam spre RASARIT , asa precum vedem toate in jurul nostru, desi eram cu ochii pe Monitor si pe tastatura, vedeam UN  ORAS la Rasarit, cu blocuri inalte si case obisnuite, peste care, BOMBELE şi RACHETELE ,cadeau precum ploaia cu grindina.
Praf si pulbere ,era facut acel Oras spre RASARIT  . M-am îngrozit şi m-am cutremurat ! Niciodată in viziunile mele, nu am văzut asemenea prapad, asemenea bombardamente, precum acestea , si toate astea in timp ce scriam la calculator.
Nori de praf, fum si cenusa, se ridicau de la Pământ la Cer.
Dragii mei, sa ne rugam la BUNUL  DUMNEZEU şi la MĂICUŢA  DOMNULUI, ca sa tina PACEA  LUMII intregi, si sa nu lase ca sa se aprinda scanteia celui de-al 3 lea Razboi Mondial. 
Va fi un DEZASTRU, pentru noi toti locuitorii Planetei.
Chiar daca noi suntem GRADINA  MAICII  DOMNULUI, totusi un asemenea RAZBOI, ne va aduce lacrimi si suferinta.
Aceste Bombardamente pe care le-am văzut, se vedea clar ca erau facute din razbunare, pentru ca erau fara pauze . Adica încontinuu cădeau din Cer,BOMBELE.
Doamne, TE  rugam ajuta si pe acei oameni asupriti si necajiti, si ajuta-ne si pe noi !                    Cu dragoste, MARIA.

7 comentarii:

  1. Posibil sa fi fost tot Gaza ceea ce ati vazut. Cat despre Razboiul Mondial, sa ne rugam intr-adevar sa ne afecteze cat mai putin. Nu stiu daca mai poate fi oprit; posibil sa fie deja prea tarziu. Dumneavoastra ati afirmat pe blog ca nu poate fi oprit, ca este scris sa se intample. Eu cred ca ar fi putut fi oprit. Dar poate ca e deja prea tarziu... Sa dea Domnul sa fim feriti de ceea ce este mai rau!

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca matale crezi ca viziunea avuta este corecta, de ce te mai rogi sa nu se implineasca???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @ Anonim: se pare ca nu stiti cum se tine legatura dintre om si Dumnezeu!
      Doar prin rugaciune putem indupleca pe Dumnezeu sa amine sau sa inlature un anumit eveniment ce ar putea sa se intimple.

      Ștergere
    2. Sigur că mă rog ca sa nu se împlinească ! De ce sa nu-L implor pe DUMNEZEU, ca sa opreasca MÂNIA SA, asupra a ceea ce a randuit ca sa se implinească ? Ce-ai vrea ,om fara suflet ? Sa sar in sus de bucurie si sa ma bucur ca s-a adeverit ceea ce am scris ? Asta simti tu in sufletul tau, cand mor atâtia oameni nevinovati ? BUCURIE ? Eu cand vad toate aceste TRAGEDII,îngenunchez in fata Sfintelor Icoane ,şi-L implor pe BUNUL DUMNEZEU, ca sa nu lase sa se implineasca ceea ce mi-a arătat. Plângând ÎL rog ca sa oprească URGIA ! Dar numai EL , stie cum va orandui toate !

      Ștergere
  3. Anonim , tu de avertismente ai auzit ??? aceste viziuni au ca scop sa avertizeze dsp ceea ce s-ar putea poate evita...dar oamenii sunt prea ocupati ca sa analizeze si lucruri importante.
    Chiar eu cunosc destule cazuri...ia putin profetiile lui Solari Parravicini si vezi ce detalii ofera acolo...unele lucruri da sunt batute in cuie , altele NU...daca de ex se doreste ca rasa umana sa evolueze . cei care vor asta , Poate Extraterestrii si Altii vor face totul ca sa ne dea un brinci inainte..Evolutia nu poate fii oprita...catastrofel insa DA.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. s-a implinit ceva din ce a profetit Solari Parravicini, asta ?

      Ștergere
  4. Pai oricum nu e nimic clar din ce profetiti, stimata doamna...

    RăspundețiȘtergere