duminică, 20 iulie 2014

AVIONUL CU 300 DE PASAGERI , A FOST LOVIT DE SUS , DE DEASUPRA LUI !

                                              Dragii mei, 
Iată aici încă O DOVADĂ  că AVIONUL  a fost lovit de sus, de deasupra lui,  deasupra jumătătii din spate, si nu de jos !

Acasa Ştiri Externe Rebelii din estul Ucrainei susțin că avionul a fost doborât de un avion de vânătoare ucrainean


21 iulie 04:54
Tragedia avionului Malaysia Airlines MH17 tratată cu cinism de Occident
romanian.ruvr.ru

Vicepreședintelui SUA Joe Biden ”i-a scăpat” că avionul malaezian a fost explodat cu intenție în aer...

Rebelii din estul Ucrainei susțin că avionul a fost doborât de un avion de vânătoare ucrainean

Un articol de: B1.ro | 17 Iul 2014, 20:50
Insurgenții separatiști proruși din estul Ucrainei acuză aviația ucraineană de doborârea avionului companiei Malaysiei Airlines.

"Martori au observat că avionul Boeing 777 a fost atacat de un avion de vânătoare ucrainean. Avionul de pasageri s-a rupt în două şi a căzut în zona 'Republicii Lugansk'. După atac, avionul ucrainean a fost doborât şi a căzut în aceeaşi zonă", citează Mediafax.

Mai devreme, lideri separatiști din Donețk susțineau că au doborât joi două avioane ”ucrainiene”, potrivit Kyiv Post.

Unul dintre aceste avioane este cel anunțat pierdut de Kiev joi dimineață, iar al doilea este posibil să fie avionul cu pasageri al Malaysia Airlines.

vineri, 18 iulie 2014


CLIPA ADEVĂRULUI ! AVIONUL NU A FOST DOBORÂT DE RACHETE LANSATE DE JOS !

      
                    Noapte de 17  spre  18  Iulie  2014, ora 1,50 !


Dragii mei, in astă noapte in timp ce imi făceam Rugaciunea , vad brusc cu ochii închişi, spre Est ,sus în înaltul Cerului , sub un Cer senin de ziua, văd AVIONUL  care a explodat în aer, căci nu pot spune ca a fost doborât de jos.
Avionul cu cei 295 de civili la bord , a explodat de la jumătatea din spate , la partea de deasupra.
Am auzit bubuitura extrem de puternică ,a Avionului.
In acest ,moment vad cu ochii inchişi ,  cum eram la Rugaciune, vad deasupra jumătăţii din spate a Avionului, Un Nor de fum alb dens, extrem de dens, pe toată suprafaţa jumătăţii din spate ,de deasupra  Avionului . Norul cuprindea toata jumatatea din spate a Avionului dar la partea de deasupra , şi nu la cea dedesupt.
Daca ceva, sau cineva, a provocat Explozia Avionului, atunci acest ceva sau cineva, se afla deasupra Avionului doborât. Norul de fum alb dens, era înalt de câtiva metri ,deasupra jumătăţii din spate a Avionului. 
                           
 Aşa arăta norul de fum alb, deasupra jumătătii din spate a avionului, precum in această poză, dar mult mai inalt.
 Deci dragilor, EXPLOZIA  a avut loc , deasupra jumătăţii din spate până la aripi ,a Avionului Malayezian în Ucraina.
RACHETA sau BOMBA ,a fost deasupra Avionului doborât şi nu a fost trasa de la PAMANT, ci de deasupra Avionului, sau din avion poate.
Intai mi s-a arătat, cum AVIONUL zbura linistit pe Cer, iar pe sub el, nu se vedea nicio miscare,nu era niciun alt avion, sau vreo RACHETA, trimisa de jos. Apoi , brusc a explodat deasupra , la jumătatea din spate a Avionului , după care Avionul s-a dezintegrat .
Partea din faţă a Avionului , a rămas întreaga acolo Sus in aer, ea s-a dezintegrat in aer, cand a luat foc după bubuitura asurzitoare. Mai mult nu am văzut in această noapte, după accidentul cumplit .
                             Cu dragoste si cu lacrimi, pentru cei care au murit în acest cumplit accident ,MARIA.

Update: Separatiştii PRO-RUŞI revendică DOBORÂREA avionului malayezian în Ucraina. 295 de oameni au murit VIDEO



Postat la: 17.07.2014 - 18:26 | Scris de: Radu Boeriu
0

UPDATE 21.50: Un prim bilanț al persoanelor aflate la bordul avionului Boeing 777 arată că printre cei 295 de pasageri se aflau în jur de 80 de copii. Dintre adulți erau 4 francezi, 23 americani, 71 olandezi și între 5 și 10 britanici.
 

5 comentarii:

  1. Stimata doamna, rebelii aia pro-rusi sunt niste mincinosi !
    Presedintele USA, care dispune de tehnica ultramoderna, a spus ca sigur avionul a fost lovit de jos, de o racheta sol-aer !

    si oricum ati gresit numarul, 126 e un fals.

    RăspundețiȘtergere
  2. Iar avionul nu a cazut cu botul in pamant si dunga aia rosie foarte lata, nu e chiar atat de lata, existand 2 dungi, una intr-adevar rosie insa alta albastra, pe care nu ati vazut-o.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stimate ANONIM indoielile si necredinta dumitale nu ajuta pe nimeni, in comparatie cu informatiile primite pe acest blog. Nu iti impune nimeni sa crezi, nici nu-ti impune sa dai drumul mintii sa gindeasca mai putin matemetic ( o ora, 126, dungi colorate, milimetri latimii dungilor ) , esti obositor cu comentariile polemice, Nu inteleg de ce intri pe pagina daca esti convins ca informatiile sunt false?

      Ștergere
    2. Doamna Olaru, eu nu sunt convinsa ca informatiile sunt false, pentru ca acord doamnei Maria Ghiorghiu prezumtia de corectitudine, insa analizez, fiindca asa e normal, tot ce scrie, apoi trag concluziile.
      Profetia este gresita, nu s-a implinit.
      Credinta mea e in Dumnezeu si nu in Maria Ghiorghiu.

      Ștergere
  3. Multi dintre cititorii Blogului, se intreaba de ce nu a apărut cifra 126 ! Si pe buna dreptate ! Dar stim noi dragilor, ce au adunat rusii in acei saci ? Cate trupuri sunt intregi, si cate trupuri formate din niste mici bucatele ? Apoi sunt arse f multe. Mereu se vorbeste la TV, ca aceste trupuri carbonizate,sau fragmente din anumite trupuri, trebuie identificate după ADN. Ori acest lucru ce inseamna ? Ca au fost facute praf, ca nu mai pot fi recunoscute cu ochiul fizic, si ca trebuie recoltate probe ADN, ca sa se vada care si ale cui sunt fragmentele de trup ? Credeti voi dragilor ca va deschide cineva din famiile celor decedati Sicriul ca sa vada ceea ce este acolo ? Majoritatea familiilor vor primi sigilate SICRIILE, si numai BUNUL DUMNEZEU stie ce se afla acolo. Orice ,poate fi acolo !Oare chiar trebuie sa auzim noi de 126 ? Nu este indeajuns caam adus aici multe detalii cu privire la acest cumplit ACCIDENT ? E ca si cum L-am vedea pe IISUS in fata noastra, si I-am spune ca ...nu TE cred ca TU esti FIUL LUI DUMNEZEU , daca nu faci acum ...stiu ce Minune ! Haideti sa luam partea de suflet a lucrurilor, si sa invatam ceva din aceste cumplite TRAGEDII. Cu dragoste, MARIA

    RăspundețiȘtergere