sâmbătă, 19 iulie 2014

IISUS HRISTOS, VINE PE PAMÂNT !

      XX                                  9 Aprilie 2004 ,ora 5,58 !

                                                              IISUS  HRISTOS  ,
                       VA VENI  PE  PĂMÂNT  !
                                                              Stelele cele mai mari !
                 Cu acestea era îmbracat IISUS,  peste veşmintele roşii !
                                                  
                                                                                                 
Aşa era culoarea Norului rotund ,în care cobora IISUS  HRISTOS, din Cerul  Său, din  ÎMPĂRĂŢIA SA , precum aceasta poza pe care am gasit-o pe net, si am dorit ca sa o aduc ca si exemplu, ca să va puteti forma o părere!   
În spatele Său, Iisus  avea Cerul Împărăţiei Sale deschis.                            
                                                   
                                             
                                               
   Iisus  Hristos ,cu veşminte total rosii, cu mainile intinse                  perfect lateral, de parca ar vrea sa ne cuprinda pe toti.
                                             
                                                Aud Glas :

             "Să scrii tot ce vezi şi tot ce ai ,să scrii !
Aşa îmi poruncea un glas, pe care eu L-am intrebat fara cuvinte :
                       Pot să mă abat ,de la acest principiu "?
 Dar glasul nu mi-a dat răspuns.
Şi-mi aud propriul glas, era glasul sufletului meu, care spune aşa :

                         "M-am culcat , m-am sculat.
Apoi văd cu ochii închişi, scris cu litere ca de aur în noapte,dar si aud glas in acelasi timp,  vad scris şi aud  aşa:
             Pentru că pe Lună, ori restul Lumii , vor plânge alături de ei"! 

Clipă în care fraţilor, văd UN  CER senin, un CER de ziuă, care s-a deschis precum am trage O CORTINĂ, în două părţi.
Din Lumina alba, orbitor de stralucitoare, din inima Cerului,  coboara Un Nor mare rotund ,de culoarea fagurelui  de miere.
Norul fratilor, era usor turtit lateral, nu perfect rotund.Dar în mijlocul Norului, cine stă oare în picioare si cu mainile Sale întinse lateral?
Stă Însuşi Mântuitorul !  Închipuiţi-vă fratilor, Soarele de culoarea fagurelui de miere , dar transparent şi foarte stralucitor, care este de 20 de ori mai mare, precum îl vedem noi de jos, şi că în mijlocul acestui Soare imens, care coboara lent ,precum urcă frunza -n vânt, asa coboara acest Soare (nor), L-aţi vedea pe Mântuitorul  ? Iisus Hristos, în veşminte roşii catifelate, un roşu mai închis, desculţă în nor, dar cu veşminte lungi, şi care veşminte erau îmbracate la exterior cu toate Stelele Cerului.
Pe cap ,IISUS  HRISTOS, avea Coroana de Stele aurii, mari si extrem de stralucitoare, şi in continuare pe marginea vesmintelor,  de la cap începând, continuând cu umerii, trupul ,picioarele ,tălpile Sale , maini intinse lateral,  si pâna iar la Coroana  de Stele ,IISUS  HRISTOS era înconjurat de Stele dumnezeiesti de mari si de stralucitoare, pe vesmintele-I roşii catifelate.  
Cu acelaşi păr de culoarea Norului în care venea pe Pământ, cu aceeasi ochi albastri pătrunzători şi blânzi, cu Trup din carne si oase, cu ale Sale Mâini întinse lateral , IISUS  HRISTOS, cobora înconjurat de Slavă ,în Norul închis,( pentru ca nimic nu putea ajunge la EL), era ca un cerc usor turtit Norul, spre partea unde IISUS ,intindea Mainile Sale.  
Se aud Cântece de Slava si de Lauda, care coborau odata cu MÂNTUITORUL. Erau Cetele de Îngeri, dar pe care eu nu le vedeam , ci doar le auzeam.  
Fratilor ! Tot ce vedeam era uimitor, te cutremurai  cu toata fiinţa.
Aud Glas dragii mei, un glas ce venea de jos de pe Pământ, şi care spunea tremurand asa :

                     "Atunci , nu credeam că va veni EL!
                 Atunci nu credeam !(spune glasul tremurand ).
                                Cel mai mult si mai mult ,între oameni !
                Hristoase Dumnezeule , 
                                Ţie Slavă înălţăm , 
                               A Ta este Împărţia  şi Slava...."! 

Iar aici glasul se opreste dragilor, iar eu continui să văd cu ochii închişi, cum Norul cu IISUS  HRISTOS, mai are foarte putin si atinge Pământul, si va coborâ între oameni, asa um spunea acel glas uimit.
Apoi tresalt ca la un şoc electric, şi cu uimire mare si cu lacrimi de bucurie, mi-am notat totul în caietul meu de suflet.
Iar astăzi ,am rasfoit acest caiet, si cu mare bucurie m-am apucat a scrie din el, aici pe BLOG. 
După atata tristete si suferinte sufletesti ,IISUS  a voit ca sa scriu acest articol cu venirea SA ! 
Da, dragilor ! Cred că s-a apropiat cu adevarat ÎMPĂRĂŢIA  CERURILOR ! Adica ,Venirea pe Pământ a Mântuitorului nostru IISUS  HRISTOS, pe Pământ românesc, care va deveni al doilea IERUSALIM, atunci cand IISUS va veni din Cerul Său. 
Să credeti fratilor în VENIREA  LUI IISUS  HRISTOS, pe norii Cerului în ROMÂNIA ! Să credeţi şi să nu vă îndoiţi nicio clipa !
VENIREA  LUI  IISUS  HRISTOS, are legatura stransa cu vremurile pe care le traim ,si care vremuri ,vor fi din ce în ce mai grele.
Când se va întampla ? Eu nu ştiu! Dar simt ca este aproape  ! În veacul acesta al nostru !  
Să avem grijă mare fraţilor, ca nu cumva sa ne gasesca pe noi nepregatiti. Asta inseamna că , din Dragoste şi nu din frica, trebuie să fim buni si milostivi, să ne întărim în Credinţă prin Rugaciunea inimii curate, prin a merge la Sfanta Biserica în zilele de Sărbătoare Sfântă , apoi să ne spovedim, să ne învrednicim a primi Sfanta şi Dumnezeiasca Împărtăşanie  .
Să iubim pe Aproapele nostru ca pe noi înşine . Să dăruim dragoste sufleteasca, şi să împlinim Poruncile Domnului. 
Într-un cuvant, sa fim pregatiti în orice zi, si in orice ceas, căci nu stim de va veni, noaptea sau ziua ! Dar eu v-am spus vouă acum fratilor, că...IISUS  HRISTOS, se pregateste de a doua Sa venire pe Pământ ! Să-L primim cum  se cuvine, adica sa ne pregatim, asa cum am spus mai sus, si sa nu ne lipseasca din inima noastră, Poruncile Sale.
                                   Cu dragoste si pretuire,
                                                      Maria 
                    
   
  

2 comentarii:

  1. In Romania urmeaza o purificare cu foarte multe victime (unii spun cca jumatate de populatie) dupa care urmeaza o inaltare spirituala a celor ramasi, o noua societate
    bazata pe meritocratie (precum in cer asa si pe pamant) care se va raspindi treptat in toata lumea.
    Romanii vor fi primii pamanteni conectati la Constiinta Cristica.
    Aceasta este a doua venire a lui Iisus, sa nu inteleaga nimeni ca vine in trup.
    Biserica (ca institutie si personal/preoti) va avea aceeasi atitudine ca la prima venire a lui Iisus.
    .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dragii mei,

      IISUS HRISTOS , va veni cu TRUP pe Pământ , asa cum am scris eu în articol ! Asa cum Însuşi Mântuitorul mi S-a arătat, mie roabei SALE şi păcătoasei de mine ! IISUS HRISTOS ,FIUL LUI DUMNEZEU ŞI AL PURUREA PREA CURATEI FECIOARA MARIA, VA VENI PE PĂMÂNT LA NOI ÎN ROMÂNIA, exact aşa cum am scris eu în acest articol. Adică,cu TRUP şi în văzul tuturor oamenilor de pe Pâmânt. Peste tot Pământul se va vedea în aceeasi clipă ,VENIREA DOMNULUI şi MÂNTUITORULUI nostru IISUS HRISTOS. Aşa cum toti vedem Soarele pe Cer, tot asa toată suflarea de pe Pământ va vedea A DOUA VENIRE A LUI IISUS HRISTOS ,pe NORII SLAVEI SALE, cu Sfintii Săi Îngeri, cum coboară din Cerul Său deschis, pe Pământul din Ţara Sfântă atunci ,în acele momente, adică în ROMÂNIA !
      Să nu vă îndoiţi nicio clipă de toate câte scriu ! Ati văzut ca toate se adeveresc in timp, asa cum le scriu ! Eu nu caut lauda oamenilor, eu nu scot sute de carti ca sa fac bani, eu nu iubesc bogatiile pamantesti, adica cele lumesti, nimic nu este lipit de sufletul meu, din bogatiile acestei Lumi. DOAR DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI, cu SFINTII SĂI, şi Semenii nostri ,toata suflarea de pe Pamant, Aceştia ,sunt lipiti de sufletul meu, si eu numai pe Acestia toti, îi iubesc necondiţionat şi total lipsită de vreun scop, sau de vreun interes lumesc ! Răsplata mea ,va fi în Ceruri ! Pâna atunci însă, trebuie să reântregesc TURMA DOMNULUI ! Cu dragoste infintă ,pentru voi toti, MARIA

      Ștergere