miercuri, 30 iulie 2014

EXTRATERESTRI CONSTRUIŢI ÎN LABORATOARE !

                                            30  Iulie 2014 , ora 9,30 dimineaţa !


                            O  SURPRIZĂ  DE  PROPORŢII !

                                                         ..

Astăzi dimineaţă dragilor, în timp ce scriam aici pe blog, aud un glas care spune ceva uluitor. Am sa citez mai întâi acel glas :

        "Cu Extraterestri, construiţi  în Laboratoare !
       Maya păşeşte pentru prima dată, pe Suny !"

Clipă în care văd cu ochii închişi, văd o încăpere mare,cu tot felul de aparate sofisticate , si în interior văd cel puţin doi bărbaţi în halate scurte albe. Unul din ei, chiar privea la un microscop de pe o masa dreptunghiulară. Iar in încăpere aliniaţi ca niste păpusi , erau circa 4 - 5  Extraterestri, cu tot cu trup. Nu aveau mai mult de 1,10 - 1,20 metri. 
Chipul lor, era alungit si cu doi ochi mari, negri -bleumaren şi oblici şi foarte lucioşi.   
Nu aveau nas, nu aveau gură. Culoarea  lor, era gri-argintie ! Ca şi în această poză : 
                                     
                                                   ..

Erau ca si niste copilasi de circa 8 anişori, atât de înalţi ! Isi miscau mâinile ,îşi mişcau ochii ,si priveau atent spre acei doi oameni, imbrăcaţi în halate albe.
Laboratorul pe care îl vedeam era tare sofisticat; cu aparatură pe care, nici în filme nu o vezi.
Dragilor, se pare că EXTRATERESTRI sunt clonati de noi pământenii. Asa cum clonăm oameni, animale, de ce nu am clona si EXTRATERESTRI, ca apoi  să-i trimitem acolo unde este nevoie de ei ,ca sa ne rezolve treburile în locul nostru !
Mai multe, nu mai ştiu ce să spun dragii mei !
Am găsit pe net, câte ceva despre Extraterestri,si despre reusita americanilor, care fabrică EXTRATERESTRI !
Cine este Maya, sau cine este Suny, eu nu stiu ! 
Stiu doar ,despre civilizatiile MAYA.... 
                                     Cu dragoste, Maria 

P.S.
Să nu se înţeleagă gresit ! 
Extraterestrii  adevărati,despre care am scris si voi mai scrie, exista !  Trebuie sa facem diferenţa !
Sa nu credeti acum că ,Extraterestrii sunt o inventie a americanilor !  Categoric NU !
EXTRATERESTRII au existat si exista din totdeauna, si sunt asa cum eu am relatat, iar ei locuiesc în SFERĂ !
Că omul este inventiv ,asta o stim cu totii ! Acesti EXTRATERESTRI construiti în LABORATOARE, sunt nişte roboţi făcuţi anume ,cu chip de Extraterestru.
Deci, să nu confundăm EXTRATEREŞTRI reali, cu acei care sunt fabricati !

Extratereștri: De ce tac civilizaţiile extraterestre? | Stiinta si ...

stiintasitehnica.com/featured-stories/de.../index.htmlTranslate this page
Sep 12, 2013 - Este arătat şi modul de construire al unui algoritm de decriptare. ... nu doar existenţa extratereştrilor, dar şi faptul că guvernul SUA a recepţionat 

Cea mai mare REUŞITĂ ŞTIINŢIFICĂ a anului 2014. "Am ...

www.antena3.ro/.../cea-mai-mare-reusita-stiintifica-a-a...Translate this page
May 8, 2014 - "Am creat viaţă EXTRATERESTRĂ în laborator" ... reuşită reprezintă prima dată când o celulă vie gestionează un alfabet genetic «extraterestru»”, a comentat Steven A. Benner, ..... Rusia pregătește o replică dură SUA și UE ..

8 comentarii:

  1. Falsii extraterestri, creati in laborator explica de ce se lanseaza pe piata manipularea tip: "Vin extraterestrii, sa ii intampinam cu flori, ei ne vor binele!" Probabil ca in sfarsit, rezultatele sunt satisfacatoare si se va inscena sosirea acestor robotei ca salvatori ai pamantului. Nu e clonare, este fabricare.

    RăspundețiȘtergere
  2. Haideţi sa nu amestecam lucrurile ! EXTRATERESTRI EXISTA CU ADEVĂRAT ! AU PLANETA LOR ! Că oamenii de stiinta sunt inventivi si costruiesc roboţi cu chip si trup de Extraterestri este cu totul altceva ! Sa nu ne lăsăm păcăliţi ! Acestia sunt facuti de mână omenesca in laboratoare, iar cei despre care am scris si voi mai scrie cu VOIA DOMNULUI, sunt creaţi de DUMNEZEU.
    Nu insemna ca, tot ce inseamna EXTRATERESTRU sunt facuti pe banda rulanta. Asa cum noi existam ca fiinte omenesti, si locuim pe PLANETA PĂMÂNT, tot asa si fratii nostri EXTRATETRESTRI au PLANETA lor si se cheama SFERĂ , care este sus în Ceruri, asa cum sunt si alte Planete, precum Soarele, Luna, Marte, Jupiter, Venus, Saturn, Uranus...etc. Sa nu credeti ca daca am scris despre aceste laboratoare in care se construiesc EXTRATERESTRI îi reneg pe adevăratii EXTRATERESTRI. Dimpotrivă ! Îi sustin ,pentru că ei există si vor cu adevărat binele omenirii. EXTRATERESTRI adevărati, sunt cei care isi schimba chipul si Nava ,mai repede decat am clipi, iar cei facuti in laboratoare sunt niste roboti cu chip de EXTRATERESTRU pentru a induce lumea in eroare, si pentru a se subtiliza, ceea ce se cunoaste cu adevărat despe ADEVĂRATII EXTRATERESTRI.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. este o miniuna !
      nu exista extraterestrii adevarati !
      toti sunt facuti in laboratoare strict secrete inventate inca din secolul 17 !
      de cand a fost einstein si a inventat si aparatul de teleportat !

      Ștergere
  3. sa nu uitam ca au fost nave extraterestre care au aterizat fortat pe Pamant si americanii au tehnologia manipularii materialului genetic luat de la extraterestri si incrucisat cu materialul genetic uman. Nu puteau sa piarda americanii prilejul de a-si crea o armata care nu ridica problemele unei armate de oameni , adica nu se hranesc , nu se imbolnavesc , nu au sentimente , nu au frica deci pot ucide pe oricine si oricand, e armata ideala pt. a putea folosi armanent nuclear . Totodata , e ridicol sa credem ca nu exista si extraterestri care chiar vin din spatiu , care reprezinta civilizatii mai avansate ca a noastra .Noi , atata vreme cat omoram cu cruzime semeni de-ai nostri nu stiu daca ne mai putem numi civilizatie , mai degraba organizatie .Deci avem de-a face cu papusi create de SUA dar si cu extraterestri veritabili .

    RăspundețiȘtergere
  4. NU..concluzia e una trasa in graba...extraterestrii nu pot fii facuti de noi. dar pot fii creati asa cum descrieti de altii de pe aici ca niste unitati-biologice dupa anumite tipare. Credeti ca tiparele sunt facute de paminteni ?! SIGUR NU>...daca tineti minte v-am trimis niste artic. pe gen...oamenii se joaca si ei de-a extraterestrii acum. sau se joaca si cu ETs...

    RăspundețiȘtergere
  5. Nimeni dintre oamenii cu Credinta, chiar si cei fara Credinta, nu vor ridica pchii la Cer, ca sa ceara ajutorul Extraterestrilor.
    Oamenii vor cere si cer si acum autorul Divin, adica ajutorul LUI DUMNEZEU.
    Noi toţi stim ca DUMNEZEU ne-a creat pe noi ,si nu Extratetrestrii.
    DUMNEZEU a creat tot acest UNIVERS imens cu tot ce este în el, inclusiv pe EXTRATERESTRI ! Asadar, sfatuiesc pe Semenii nostri, ca să ridice ochii la Cer, si sa ceara AJUTORUL LUI DUMNEZEU, şi al MAICII DOMNULUI pentru că îl vor primi.

    RăspundețiȘtergere
  6. cred ca trebuie facuta o precizare. exista un miliard de galaxii si un miliard de miliarde de sisteme solare cu planete. extraterestrii nu sunt o singura rasa sunt MILIOANE de rase fiecare cu intentii si dezvoltare spirituala diferite. ca sa spui ca extraterestrii sunt buni sau rai este o copilarie. fiecare isi vede INTERESUL LUI in primul si in primul rand. nu mai fiti naivi. daca interesul macar UNEI dintre aceste rase extraterestre care ne viziteaza coincide cat de cat si cu al nostru cu atat mai bine, vom beneficia si noi de cate ceva, dar daca nu........

    RăspundețiȘtergere