marți, 29 iulie 2014

CAPETE UMANE , SUB DUSUMEAUA BISERICII ! UŞILE ! UŞILE ! POMENIŢI LA ALŢII LUMINA !

                                       8  Noiembrie  2002 , ora 22,15 !

Mă rugam la această oră ,dragii mei. Dar Rugăciunea -mi este întreruptă de un glas , ca de Preot care cântă aşa :

                " Să ascultăm Sfânta Evanghelie !
               Uşile ! Uşile ! 
Apoi un alt glas, venit ca si din Ceruri,strigă:
 
              Pomeniţi la alţii Lumina ! 
              Pomeniţi la alţii Luminaaaaa! "

Clipă în care ,mă aflu într-o Sfântă Biserică, nu mai sunt in camera mea cu sufletul, ci sunt în Sfanta Biserică si văd un Preot în vârstă ,care deschide UŞILE  SFÂNTULUI  ALTAR, moment în care pe jos, în Sfânta Biserică, apar numai Capete vii de oameni, de toate vârstele, unul lângă altul, şi era plină dusumeaua Bisericii de astfel de capete vii. Ca si cum ,aceste capete vii, ar fi fost cândva îngropate sub duşumeaua Bisericii, iar acum ,când Părintele a strigat ...UŞILE, UŞILE, un alt glas spune tare , strigă tare :

                    "Pomeniţi  la alţii Luminaaaaa!" 

Dragii mei, cine stie oare,  unde or fi îngropate atâtea trupuri? Sau cine stie, ce Biserică din lumea asta, a fost ridicată pe UN  CIMITIR, unde nimănui nu i-a păsat de trupurile din morminte?  
Cert este că, aceste capete umane, ca si vii, parca ar fi fost semănate acolo, precum firele de grâu, în lanul de grâu.
În acest caz dragilor, LUMINA trebuia si trebuie împărţită ,şi celor care nu mai sunt printre noi, dar îi pomenim noi în Sfânta Biserică. Dar daca aceste capete, ce au iesit din duşumeaua Bisericii ,nu au un mormânt...., atunci cum mai pot fi pomenite ? Doar BUNUL DUMNEZEU şi MAICA  DOMNULUI, stiau de ele.  
Doar Bunul Dumnezeu, le va împărţi Lumina şi-i va pomeni în Împărăţia Sa.
                             Cu dragoste, Maria.  

2 comentarii:

  1. Sa ne fereasca bunul Dumnezeu de asa ceva!

    RăspundețiȘtergere
  2. Pentru Dan , nu sant convinsa ca politica Rusiei este binecuvantata chiar de Dumnezeu si nu de tarul Putin ; cat despre biserica rusa lasati-o mai moale , ca a fost colaborationista cu sovietele si NKVD-KGB pana nu a mai putut ; nu confundati parintii bisericii ruse din secolele 15-19 cu B.O. Rusa actuala ca nu au nici o legatura . In secolul 20 parinti vestiti ca Antonie de Suroj sau Sf. Ioan Maximovici au emigrat ca sa poata propovadui Cuvantul Domnului .Nu mai raspanditi falsul slogan ca biserica ortodoxa rusa ne aduce salvarea .Tineti minte odata pentru totdeauna : de la rusi nu vine decat prigoana , ocupatia criminala si samavolnica a teritoriilor altor tari si cotropirea altor popoare si nu vreo salvare in spirit ortodox. Daca vreti sa va salvati emigrati la rusi ,eventual prin padurile Siberiei , acolo unde le place lor sa-si trimita "oaspetii" pe care i-au ocupat.

    RăspundețiȘtergere