vineri, 18 iulie 2014

UIMITOARE MINUNE , ÎN BISERICA ARSA DIN TEMELII ! SFÂNTUL ALTAR SI CATAPETEASMA , NEATINSE DE FLĂCĂRI !

                                                           
                                      18  Iulie  2014 !

Dragilor, cu atâtea nenorociri care  se întampla în lumea asta mare, iată cum in noaptea de 17 iulie 2014, UN  FULGER din Cer, a lovit Clopotniţa Bisericii, şi instantaneu focul s-a aprins.
Uimitor  este că , Biserica a ars din temelii, iar după cum se vede din poza, SFANTUL  ALTAR şi CATAPETEASMA , au ramas intacte.
Cum vă explicati dragii mei, acest lucru ?
Nu-i aşa că ,DUMNEZEU a voit să ne arate Puterea Sa, si a pastrat neatins de foc, Sfantul Altar şi Catapeteasma ?
Eu asa cred  ! 
Cât despre incendiul care a mistuit Sfanta Biserica, numai BUNUL  DUMNEZEU şi MĂICUŢA  DOMNULUI , de ce a trimis acel Fulger. 
Aceasta Biserica dragilor, se afla în curtea Cimitirului, şi este din localitatea , unde eu am copilarit pana la 15 ani, apoi am plecat prin scoli.
Doamne, iarta-ne si  nu ne pedepsi !
                                Cu dragoste, Maria.

                                         Priviţi şi analizati !

                                          
                            

                              
                                              18 IULIE 2014  •  13:16

Biserică mistuită de flăcări

Pentru o biserică din localitatea ieşeană Cristeşti, prăpădul s-a pogorât din cer.Noaptea trecută, după ce o furtună s-a dezlănţuit, un fulger a lovit încăperea destinată praznicelor, recent renovată. Un scurt circuit a provocat imediat un incen
                           

Incendiu la o biserica din zona Pascani. A fost provocat de un FULGER… 

                   Biserica din Cristesti 1

fulger
Azi-noapte,  la ora  22:23,  Secţia  de  Pompieri  Paşcani,  în cooperare cu SVSU Moţca şi SVSU Cristeşti, a intervenit în localitatea Cristeşti,pentru stingerea unui incendiu izbucnit la capela Sf. Voievozi şi la casa de prăznuireaflată în apropierea acesteia.  La momentul  sosirii  echipajelor la locul intervenţiei,casa de prăznuire era cuprinsă în totalitate de flăcări, iar la capelă ardea acoperişul şio turlă. S-a intervenit cu 5 autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi 14 subofiţeri. În incendiu au ars: la casa de prăznuire: acoperişul cu astereala din lemn pe o suprafaţă de aproximativ 290 m2, 7 geamuri cu toc din lemn, 7 uşi din lemn, 80 scaune, 13 mese, mobilier bucătărie, 1 frigider, 1 televizor, 7 tablouri tip icoană, 30 m2 magaziedin lemn; la capelă: acoperişul cu astereală din lemn pe o suprafaţă de aproximativ 150 m2, 2 turle. S-a degradat pictura acesteia şi 50 m2 de tavan. Cu ajutorul membrilor serviciilor voluntare pentru situaţii de urgenţă şi a unor cetăţeni din localitate, au fost salvate  toate  obiectele  specifice cultului  creştin  ortodox din capelă:  catapeteasma, altarul, icoanele, pridvorul. Incendiul a fost lichidat la ora 03:50. Cauza probabilă a incendiului a fost trăsnetul

2 comentarii:

  1. DA , ESTE O MINUNE SI NU SINGURA . IN APROAPE TOATE INCENDIILE DE BISERICI SE INTAMPLA ASTA . CINE ARE OCHI SA VADA VEDE SI STIE ...

    RăspundețiȘtergere
  2. Fulgerul a lovit casa mortuara, vestita cladire destinata praznicelor, virita pe gitul nostru de UE. Ce e neclar aici? Mortii nostri trebuie sa stea acasa 3 zile, cum spune traditia, nu sa-i aducem in sau sub Biserica (da, mai nou, unele biserici au casa mortuara la demisol) Dumnezeu este Dumnezeu al Viilor si nu al mortilor si ne mai aminteste asta din cind in cind.

    RăspundețiȘtergere