luni, 21 iulie 2014

AVIONUL A FOST BOMBARDAT DE DEASUPRA LUI ! ÎNCĂ O DOVADA CLARĂ !

                                                    21 Iulie  2014 ! 

Iată dragilor încă O  DOVADĂ  CLARĂ, că AVIONUL  cu cei 300 pasageri doborât în UCRAINA, a fost bombardat de deasupra lui, si nu de la sol ! 
Asa cum scriam eu ,in articolul pe care l-am copiat din nou şi aici !
                         
                             Citiţi !

                    

Un avion militar ucrainean zbura pe acelaşi culoar cu MH17. Ruşii cer acum explicaţii

de G.C.P   •   21 Iul 2014   •   17:03 Comenteaza
Un avion militar ucrainean zbura pe acelaşi culoar cu MH17. Ruşii cer acum explicaţii 479
Armata rusă a detectat un aparat ucrainean de luptă SU-25, care zbura foarte aproape de Boeing-ul MH17 în ziua catastrofei aviatice.
Kievul este acum nevoit să explice ce căuta avionul militar în preajma unei aeronave civile, transmite Ministerul rus al Apărării.

"Distanţa dintre cele două aparate era de 3-5 km. Potrivit radarelor noastre, aparatul militar a luat brusc altitudine", declară locotenent-general Andrey Kartopolov.

"Vrem să ştim de ce un avion de luptă zbura pe acelaşi culoar de zbor, aproape în acelaşi timp şi la acelaşi nivel, cu un avion civil de pasageri", a subliniat oficialul.

"Su-25 poate atinge o altitudine de 10 km, potrivit caracteristicilor sale de zbor. Este echipat cu rachete aer-aer R60 şi poate lovi cu precizie ţinte aflate la o distanţă maximă de 12 km", adaugă reprezentantul armatei ruse.

Potrivit acestuia, prezenţa avionului ucrainean de luptă poate fi confirmată de imgaginile capturate de centrul de control de la Rostov.
Totodată, oficialii ruşi cer omologilor americani să dea publicităţii imaginile şi fotografiile efectuate din spaţiu la ora tragedi

       Noapte de 17  spre  18  Iulie  2014, ora 1,50 !


Dragii mei, in astă noapte in timp ce imi făceam Rugaciunea , vad brusc cu ochii închişi, spre Est ,sus în înaltul Cerului , sub un Cer senin de ziua, văd AVIONUL  care a explodat în aer, căci nu pot spune ca a fost doborât de jos.
Avionul cu cei 295 de civili la bord , a explodat de la jumătatea din spate , la partea de deasupra.
Am auzit bubuitura extrem de puternică ,a Avionului.
In acest ,moment vad cu ochii inchişi ,  cum eram la Rugaciune, vad deasupra jumătăţii din spate a Avionului, Un Nor de fum alb dens, extrem de dens, pe toată suprafaţa jumătăţii din spate ,de deasupra  Avionului . Norul cuprindea toata jumatatea din spate a Avionului dar la partea de deasupra , şi nu la cea dedesupt.
Daca ceva, sau cineva, a provocat Explozia Avionului, atunci acest ceva sau cineva, se afla deasupra Avionului doborât. Norul de fum alb dens, era înalt de câtiva metri ,deasupra jumătăţii din spate a Avionului. 
                           
 Aşa arăta norul de fum alb, deasupra jumătătii din spate a avionului, precum in această poză, dar mult mai inalt.
 Deci dragilor, EXPLOZIA  a avut loc , deasupra jumătăţii din spate până la aripi ,a Avionului Malayezian în Ucraina.
RACHETA sau BOMBA ,a fost deasupra Avionului doborât şi nu a fost trasa de la PAMANT, ci de deasupra Avionului, sau din avion poate.
Intai mi s-a arătat, cum AVIONUL zbura linistit pe Cer, iar pe sub el, nu se vedea nicio miscare,nu era niciun alt avion, sau vreo RACHETA, trimisa de jos. Apoi , brusc a explodat deasupra , la jumătatea din spate a Avionului , după care Avionul s-a dezintegrat .
Partea din faţă a Avionului , a rămas întreaga acolo Sus in aer, ea s-a dezintegrat in aer, cand a luat foc după bubuitura asurzitoare. Mai mult nu am văzut in această noapte, după accidentul cumplit .
                             Cu dragoste si cu lacrimi, pentru cei care au murit în acest cumplit accident ,MARIA.

10 comentarii:

  1. Un avion militar nu poate depasi plafonul la care zbura MH17 (10 KM).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Evident !

      Iar acestea sunt minciunile rusilor. Americanii au sateliti care inregistreaza absolut tot si au spus clar: a fost o racheta sol-aer.

      Ștergere
  2. Unde este trena de condens a rachetei sol-aer? Racheta Buk 1M functioneaza cu combustibil solid...

    RăspundețiȘtergere
  3. http://www.youtube.com/watch?v=LSXMhaFntrU

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va multumesc mult pentru Link. Acum am văzut cum se poate lovi un AVION, cu o RACHETA SOL - AER, la partea de deasupra a AVIONULUI. Cutremurator ! RACHETA se intoarce cu varful in jos şi loveste ţinta, in cazul nostru AVIONUL ! Era ca si cum ar astepta sa ajunga, si apoi era reorientata spre AVION. Merita vazut de toti cititorii Blogului acest VIDEO.

      Ștergere
    2. http://www.youtube.com/watch?v=LSXMhaFntrU

      Acesta este Link-ul ,dar trebuie scris de noi, ca sa poata fi accesat. Introduceti aceasta adresa pe Net, si va apare UN TANC , cu 4 rachete sol -aer. Este uimitor,ceea ce se intampla, si cum pot fi ghidate aceste rachete sol-aer !

      Ștergere
  4. Dan, esti in urma cu cel putin un secol

    Rose: nu merita replica

    Anonim: multumim pentru filmulet; mai sunt si altele din cate se vede; sunt convins ca marea majoritate a jucariilor sunt secrete

    RăspundețiȘtergere
  5. cam ce v-am spus si eu la un m. dat...din pacate link ul nu este si atach-at ca sa poata fii deschis..poate ne spuneti titlul video sau il postati separat !

    RăspundețiȘtergere
  6. @ Mihai Iordache
    copy-paste link-ul in browser si merge

    RăspundețiȘtergere
  7. In acest moment, 1 minut de reculegere in Olanda in memoria victimelor accidentului aviatic - cu ocazia sosirii primelor 40 de trupuri neinsufletite. Printre ele ar putea fi si romanul nostru... Dumnezeu sa ii odihneasca pe toti!

    RăspundețiȘtergere