vineri, 1 decembrie 2023

MAICA DOMNULUI A LUAT IN MAINILE SALE RUGACIUNILE MELE, SI LE-A DUS FIULUI SĂU SI MANTUITORULUI NOSTRU IISUS HRISTOS !


                                                  Dragii mei, 

Desi este atât de târziu, la această oră eu mă rugam la Bunul Dumnezeu si la Măicuţa Domnului.
Iar odată cu Rugaciunea inimii mele, privesc si la Sfanta Icoana a Maicii Lui Dumnezeu ,care era chiar în faţa mea, deasupra măsuţei .
                

Cu lacrimi în ochi, O imploram pe MAICA Lui DUMNEZEU ca să primească această puţină Rugaciune a mea, si s-o ducă Fiului Ei mult Prea Iubit.
În clipa următoare dragiii mei, văd cum Mâna Stăpânei noastre , Împărăteasa Cerului si a Pământului ,se desprinde din Sfânta Icoană, o văd cum se transformă, devine rozie ca din carne şi oase, şi vine spre mine roaba Sa. 
Mâna Maicii Domnului era la doar câţiva centimetri de mine,asa cum stateam in genunchi si mă rugam . 
Am înteles dragii mei, am inteles în acest moment că, MĂICUŢA  DOMNULUI a săvârsit O Mare MINUNE !
Şi-a întins Mâna Sa spre mine roaba Sa, si a luat Rugaciunile mele ca sa le ducă Fiului Său Mult Prea Iubit si Mîntuitorului nostru Iisus  Hristos.  
Dragii mei, trebuie să fim convinsi de faptul că, Rugaciunile noastre ajung la Bunul Dumnezeu si la Măicuţa Domnului, chiar inainte ca noi să le rostim cu buzele. 
Atunci când Rugaciunile noastre pornesc din inimă, ele ajung precum Razele Soarelui pe Pământ, chiar in Mâinile Lui Dumnezeu si ale Maicii Domnului.
Sa ne rugam cu inima si nu numai cu buzele dragilor, si vom simti fiecare dintre noi Ajutorul Divin, chiar in acele clipe din timpul Rugaciunii noastre.
                                  Cu dragoste, Maria. 

Un comentariu:

  1. Dezacordul intre militari si politicieni de la Kiev favorabil si exploatat de Rusia pe trenul de lupta, care mobilizeaza fara mari eforturi militari si armament spun americanii profitind si de neimplinirea promisiunii occidentului de a asigura din 1 milion de obuze doar 300 de mii.

    Revine in prim plan si o
    previziune a babei Vanga
    care ar spune ca sub actualul presedinte nu va fi pace in Ucraina si doar urmatorul al optulea presedinte va aduce pace Ucrainei-craciun.

    RăspundețiȘtergere