marți, 26 decembrie 2023

CEI TREI MAGI, ȚIN IN BRAȚE PE PRUNCUTUL IISUS HRISTOS, ACOLO SUS IN CERURI !

 

.

25 Decembrie 2023, ora 4,11 !

Dragii mei, 

In aceasta dimineata, m-a trezit o Lumina alba si stralucitoare foarte,Lumina ce-mi arata o Mare Minune Sus in Ceruri.
Vedeam dragilor, vedeam cu ochii inchisi fiind, un Cer albastru catifelat si stralucitor,un Cer care s-a deschis si mi-a ingaduit ca sa vad pe Maica Domnului cu Pruncutul Iisus Hristos , care era asezat pe un mic pat de paie aurii,paie mai stralucitoare decat Soarele de pe Cer.

.
Intreg Cerul din Cer,era de un albastru -violet catifelat ,ca o noapte fara de stele.
Doar in jurul Maicii Prea Curatei Fecioare Maria si a Pruncusorului Iisus Hristos de pe paiele aurii, a aparut de nicaieri o Lumina alba si stralucitoare foarte.
Aceasta lumină îi inconjurase,doar atât lumina, cât sa straluceasca Maica cu Pruncul.
Într-o clipă,se apropie de Maica Prea Curata Fecioara Maria si de Pruncutul Iisus Hristos de pe paiele aurii ca de Soare, Trei barbati imbracati in haine lungi si groase,haine ca niste pelerine,aveau barba lunga si alba.
Pareau foarte in varsta,acesti barbati.
Unul dintre acestia Trei,indrazneste sa faca un pas mai in față,mai aproape de Pruncul înfăsat in scutecele albe de lumina divina, si care era tare fericit pe paiele aurii stralucitoare.

.
În aceasta clipă,Maica Prea Curata Fecioara Maria ridică in brațele Sale pe Pruncutul Iisus Hristos si-L da Magului care era in față.
Acesta ia Pruncul in bratele sale,Îl ridica in sus,Îl priveste cu bucurie si se inchină Lui in timp ce-L ținea  ridicat deasupra capului său.

.
În acelasi timp, ceilalti doi Magi care erau cu un pas mai in spate,îi vad cum îngenuncheaza acolo sus si se inchinau cu fruntea la pamant, se inchinau Maicii lui Dumnezeu si Pruncului Iisus Hristos din bratele Magului care, incă ținea pe Pruncul infasat,deasupra capului său.
Dragii mei, totul a durat cateva secunde bune, până la 10 secunde,apoi Cerul s-a închis la loc.
Iar eu, aveam lacrimi de bucurie pe obraji, deoarece,era pentru prima oara cand Îi vedeam pe cei Trei Magi.
A fost si este ca un DAR divin pentru sufletul meu,DAR venit din Cerul Sfant ,chiar in prima zi a Craciunului, a Nasterii Mantuitorului Iisus Hristos.
Da, prieteni dragi,MAGII au fost Trei la numar si chiar au ajuns la Ieslea cea saraca in care salasluia Pruncutul Iisus Hristos si Maica Sa si a noastra a tuturor.
Sunt fericita ca i-am vazut acolo Sus in Ceruri, sunt fericita ca mi s-a îngaduit a vedea ce s-a intamplat cu adevarat cu cei Trei Magi de acum 2000 de ani.
Si sunt foarte fericita dragilor, ca am putut imparti cu voi ,aceasta Mare si Sfanta Bucurie Divina.
Sa ne inchinam si noi Pruncului Iisus Hristos si Maicii Prea Curatei Fecioare Maria, ca ne-a trimis in DAR de Craciun, si aceasta Mare si Sfanta Taina a celor Trei Magi care au ajuns la Ieslea minunata,calauziti fiind ,de Steaua divina in patru colturi,Stea care s-a format din toate Stelele Ceresti intr-o singura clipa.
Cu dragoste,Maria.

2 comentarii:

  1. Eduard Caise profetul adormit american vorbea in transa hipnotica despre alegerea Mariei din grupul de fecioare de catre un inger de lumina-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. magii de la rasarit au adus daruri-aur, smirna si tamaie si i s-au inchinat pruncului IISUS

    RăspundețiȘtergere