duminică, 24 decembrie 2023

BRADUL DIVIN, A COBORÂT LIN ! MÂNTUITORUL NOSTRU IISUS HRISTOS, CU SFANTA EVANGHELIE ÎN MÂINILE SALE!

               SFANTA TROITA A MAICII DOMNULUI -POTIRUL NESECAT, SI A  SFINTILOR ARHANGHELI MIHAIL SI GAVRIIL!

Ne-am imbracat in haine de Mare si Sfanta Sarbatoare,asteptand Nasterea Pruncutului Iisus Hristos ,din Prea Curata Fecioara Maria.

              .


                                                              Dragii mei,

La aceasta ora ,si-n aceasta noapte a Nasterii Pruncutului Iisus Hristos, abia ma bagasem in pat.
Stateam cu ochii inchisi si chiar ma gandeam la Bradutul meu din camera care lumina foarte frumos.
Brusc, imi apare in faţa ochilor inchisi la doar 2 -3 metri inaltime, Însusi Domnul nostru Iisus Hristos.
Mantuitorul era imbracat cu vesmant albastru si cu pelerina rosie deasupra,si tinea la pieptul Său ,SFANTA EVANGHELIE Cereasca,deschisa la mijloc .
IISUS HRISTOS ma priveste zambitor,imi da putere sufleteasca si o dragoste infinita,simt caldura si iubirea Sa de oameni,apoi,vad cum din Cerul Sfant coboara un Brad adevarat de un verde divin,brad ce se infinge singur in acoperisul casei mele.
Bradul divin era inalt de peste 3 metri ,iar Stelele din Cer au inceput sa se adune,împodobind fiecare crenguta a Bradului divin.
Stelele straluceau in Bradul de pe varful casei mele si pulsau incontinu ,precum pulseaza inima noastra in piept.
Si iata asa dragilor, am primit eu un Brad divin,un Brad de la MANTUITORUL nostru drag si scump, un Brad împodobit cu Stele Ceresti.
Totul a durat pana la 10 secunde ,apoi au disparut precum au apărut.
Cu lacrimi de bucurie, cu inima si cu sufletul am multumit Mantuitorului Hristos si Maicii Prea Curatei Fecioare Maria,pentru acest DAR divin, care mi-a redat puterea sufleteasca de a călca atât pe spini ,cât si pe pălamizi,numai sa fac Voia Prea Sfintei Treimi si a Prea Curatei Fecioare Maria. 
Prieteni dragi, fiecare dintre noi poate primi un asemenea DAR divin,daca avem Credinta puternica in suflet, bunatate divina in inima si nu in ultimul rand,mila si iubire faţă de Aproapele nostru.
                             Cu dragoste,Maria.                 

6 comentarii:

  1. Minunat doamna Maria 🙏
    Slavă lui Dumnezeu întru cei de sus pe Pământ pace întru oameni bunăvoire 🙏🌹

    RăspundețiȘtergere
  2. Astăzi toată omenirea trebuia să colinde Nașterea Lui Iisus Hristos,dar din păcate nu suntem toți cu Iisus Hristos,nu toți se bucura de Nașterea Lui,nu toți știu că ziua de 25 decembrie e cea mai Sfântă zi de pe pământ,pentru că mulți se bucura de Revelion.Toti să ne bucurăm de Nașterea Mântuitorului Lumii.

    RăspundețiȘtergere
  3. Anticristii De la Genocidul lui Irod facut pentru omorirea lui Iisus evreimea a involuat negativ anul asta facind

    Etnocidul in Gaza cind in doar o luna evreii din Israiel au omorit peste 20 000 doar copii palestinieni in Gaza
    Si tot evreii se pling de Holocaustul din razboiele Mondiale provocat tot de ei prin Declaratia Balfour care au dus la manevrarea SUA sa intre in razboi contra Germaniei tot asa
    cum si Acum stiau de un an de zile de pregătirile Hamas din Gaza dar cinici nu au actionat pentru a avea motive sa rade Gaza cu cei doua milioane si jumatate de palestinieni chiar de sarbatorile de Craciun..

    Motiv pentru care chiar de sarbatori au inceput sa -i critice aliatii lor din occident in primul rind cel mai mare susținător si protector al lor Biden presedintele SUA care mai insinte a Si mișcat pentru ei o flota din cele mai puternice nave si portavioane militare in răsăritul Marii Mediterane
    parca pregatind scena pentru al Treilea Razboi Mondial cind este prevazut ca arabii i-i vor arunca pe evreii si Kazarii din Israel in marea Mediterana-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. La revenirea lui Iisus Hristos vom afla mai multe despre Biblie si Istoria omenirii
    Ion Coja spunea despre originea Lui ca ar fi de fapt din cananitii filisteni de origine tracică veniti dintr-un oras din sudul Greciei
    .
    Pina atunci oricum va veni AntiCrist cel Inselator cel cu impunerea semnului-pecetea lui ,666 pusa pe mina dreapta si pe frunte cu promisiune asigurării traiului zilnic si a unor minuni si numai acestia vor putea sa vinda si sa cumpere ca rasplata pentru lepadarea de credinta Adevarata
    Fericici cei ce vor rezista si il vor invinge-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Maria dumnezeu sa te bine cuvanteze ,ma uit de multi ani la emisiunia care o faci .Abia astept alta emisiune ma rog foarte mult .
    Am avut multe probleme in familie
    Si
    Asa mai uit !

    RăspundețiȘtergere
  6. bradul a fost impodobit in Germania prima data-traditia a fost luata si de alte tari- se spune ca unele zone au fost invadate de stejari care s-au uscat dar a ramas un brad care a ramas verde- apoi restul

    RăspundețiȘtergere