vineri, 15 decembrie 2023

ROMANIA !!! GLASUL LUI DUMNEZEU CARE NE STRIGA DE SUS ,DIN CERURI !

                                


          

                                         Dragii mei,                           

               "Luminează-te , Luminează-te,Noule Ierusalime ! 
     Că Slava Domnului peste Tine a răsărit !" 


Aşa spunea un glas Divin,un glas ce venea din Cerul Sfânt!
Moment în care ,văd cum coboară din Cer  un nor albastru violet,un nor catifelat si transparent ,un nor care mă-nconjoară ,chiar daca eram în faţa calculatorului.
Acest nor m-aprins în mijlocul lui,si-l vedeam peste tot în jurul meu.
                                          
Apoi , văd cum deasupra capului meu,mai sus de plafonul care nu mai era,văd nor oval,rupt ca din Soare, un nor auriu -argintiu din care începe a ploua asupra mea cu stele aurii-argintii.  
Simteam o căldură sufletească Divină şi -mi doream ca această Minune sa nu se mai termine.
Desi eram cu ochii pe monitor,vedeam deasupra capului meu,ploaia de stele aurii-argintii care m-a învăluit.
Glasul divin,răsuna atât în Cer,cât şi pe Pământ,aşa : 

              "România,Viitorul  al Doilea Ierusalim!
                Luminează-te,Luminează-te ,Noule Ierusalime,că Slava  Domnului peste Tine a răsărit!"  

                      
Iar pe Cer,în locul norului ca de Soare care se transformase în Stele,a apărut O Sfanta Cruce alba si foarte stralucitoare.
                                                ,
Crucea Sfanta  a rămas pe Cer preţ de câteva secunde ,după care, a disparut ca si prin topire.


Iar eu dragii mei, m-am grabit a scrie în caietul de suflet,dar acum v-am împărtăşit şi vouă aceasta mare si uimitoare Minune.
Dumnezeu si Măicuţa Domnului să reverse asupra voastra si a noastra a tuturor,Mila si Dragostea Sa si să ne întărească în Credinţă,ca să putem a avea răbdare si sa asteptam cu dragoste infinită,Venirea  Sa în Noul Ierusalim - România.Amin!
                                     Cu dragoste,Maria. 

P.S.

                                                  Dragii mei, 

Sa nu credeti niciodata in astfel de Titluri  si Informatii mincinoase!
Eu nu am scris si nu am facut astfel de Previziuni!
Sunt doar inventii ale jurnalistilor de la BZI ,dupa care, preiau si unele televiziuni.
Va asigur dragilor, ca nu-mi apartin asa zise "previziuni ingrozitoare".
Iata doar una ,din Informatiile mincinoase ale BZI -Presa scrisa! 

Știrile BZI

Previziune îngrozitoare făcută de Maria Gheorghiu pentru 2024: „Vine sfârșitul lumii!” --- https://tinyurl.com/yky3umjv

4 comentarii:

  1. Doamne ajuta Măicuța Domnului 🙏
    Doamne ajuta poporul român creștin sa fie fericit și mântuit prin puterea și iubirea Ta nemărginită 🙏
    Cu mult drag doamna Maria 🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  2. Deocamdata un episod cu lapovita si ninsori in Romania urmat de o alta incalzire dupa echinoptiu de iarna cu cea mai mica zi a anului din 21-22 decembrie dupa care ziua incepe sa creasca ,
    Iar in 27 decembrie SuperLuna noua cu posibile cutremure mici dar si posibil un eveniment din un mesaj al doamnei Maria cu data 27 decembrie fara a preciza anul si locul-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca este profetica aceasta revelatie pt un moment de dupa un tmp de la urgie.
    In acel moment < prunca 7> ca venire atunci teofanica si de virsta inaintata ( Dumnezeu insusi Cineva deja venit piblic dinainte de urgie razboi si pistiirea locasului crestin din Ierusalim- cu misiune prioritara a Duhului Sfint calauzitor dar si partial justitiar) Se va muta in Romania facind din ea asa automat tara de pelerinaj planetar cit si tara binecuvantata suplimentar pe tot teritoriul motiv in plus de pelerinare in sejururi planificate din timp. Dar si de ajutor extern pt a creste si nr locurilor de cazare si toate celelalte facilitati colaterale inclusiv pt locuitori .
    Abia atunci tara atit reinttegita dupa urgie ( fazial incepind cu cele 12 judete pe care le vom mai pierde pina la urgie dupa Romexituri) cit si putin extinsa de Domnia Sa si rendenumita la final Dacia va deveni in deplinul sens al cuvantului Gradina Maicii Domnului sens care mai fusese profetizat in mai multe rinduri inclusiv unul in occidend secolele trecute in Franta cu indiciu de localizare a tarii legat de un seism care urmase sa aibe loc dupa 2 sapt blind dupa cel cu morti din Italia ( Bari) si care a avut loc in Romania cu epicentrul in Marea Neagra in dreptul comunei Agigea.
    Mai era precizata in ea ca loc de venire a Fiului < piata oamenilor de stiinta din marele ei oras> care face trimitere la Piata Universitatii neexistind in nici o alta capitala o Piata cu tema stiintei .
    Venirea Cineva Femeie promisa inclusiv discret ca Duhul calauzitor care nu ar trebui hulit dar si prin asociere identitara cu Sf Fecuoara care mersese in pustiu ( promisa a reveni la Judecata inca din sec.3 profetie din Sinai) are legaturade faot cu multe contexte profetice biblice in nr total de 69 numarate pe pe suma unor versiuni din primul mileniu de VT si NT azi inca gresit talmacite de culte fiind mare parte vagi aluzive sau simbolice intentionat plus inca unul ramas apicrif legat in termeni de partea cenzurata in mileniul 2 din intrebarea lui Ioan Botezatorul catre Iisus prin acei trimisi.
    Referitea la aceasta venire a lui Dumnezeu insusi in acezte 70 de contexte e felurita ca exprimari in macar 7 feluri difetite.
    Temporalitatea < inainte de urgie > e precizata clar in Septuaginta Codexuri ( si restul de 3 versiuni identice ei incepind cu Marea Moarta) este in Miheia 1.7 ca forma a acestui verset cea origibala intre timp alterata in restul versiunilor inclusiv in masoreticul azi majoritar cu care au si inceput primele lui alterari in sec.1 dupa Iisus.
    In acest verset modul de exprinare e < Domnul> alaturi de precizarea reactiilor impotriva ale a multora cumva deranjati in urma faptelor si vorbelor Sale in lume subinteles larg publice vizibil.
    Acest verset va putra fi insa invocat si de oricare fals Iisus dar doar prin combaterea temporalitatii exprimata in Matei.24 a venirii lui Iisus care e insa abia dupa semnalmentele urgiei ( intunecarea etc).

    RăspundețiȘtergere
  4. -Partea 2 a.-
    Urgia precizata cu mai multe detalii din cele biblice in Isaia e zisa azi popular apocalipsa ori plagile iar in engleza e zisa Doom.
    Mai exista si detalii suplimentare extrabiblice indeosebi tot din Franta secolelor trecute.
    Venirile Lor e o tema grea ca mai toata tema viitorului care trebuie complex studiata pe subteme versiuni biblice si profetii multe suplimentare atent alese si corect intelese fiind si dintre acextea din urma inca unele intentionat vagi .
    Fiecare din Domniile Lor are cite o faza de anonimat anterioara fata de cei multi insa Cineva are in plus ca deisebire f greu sesizabila doar biblic doua vieti astfel una nascuta ca prunca deja trecuta incheiata la o virsta inaintata nascuta deci in < Tara femeii va fi atacata si ea > ( fragment din VT) tara care este India deja tinta alaturi de Israel planificata pt marele jihad de cercurile reunite exttemiste din jurul celor 2 tari cu fonduri si arsenale separate mare parte localizate privat legal in Pakistan.
    A doua Sa viata desi mult mai scurta doar 7 ani nu va fi cu nastere ci cu miraculoasa aparitie ca teofanie de aceeasi virsta si identica infatisare cu fostul Sau trup care intre timp a devenit moaste .
    Insa aparitia in sine teofanica va avea l9c in Bucovina dupa care va fi autoanu tata a doua zi umanitatii din Sion .
    Aceasta revenire fusese atinsa profetic de Vanga insa nu afist numita nastere niciodata ci ridicare iar versiunea integrala a acelei revelatii a ei venita de la Iisus a fost poruncita de Iisus sa nu fie pina atunci scrisa idecit intro forma scurtata clar precizata lucru care va urma sa fie confirmat de primitoarea romanca a textului ei in cele 2 versiuni de la,Vanga si care va trai pina atunci macar.
    In versiunea intreaga e vb in total de 3 personaje din care doar unul uman si care are nevoie fiind nedivin si nesfint de anumite aduceri aminte in vederea scrierii detaliilor ciornei unei carti poruncite lui. Aducere aminte care a fost implinita in 2005 iar cartra finalizata in 2009 inca nelansata larg mediaric cu exceptia a doar 220 de descarcari a unei versiuni in lucru de pe Scribd pe atunci in romaneste .
    Cartea respectiva cu un8ca talmacire corecta a Apocalipsei fusese profetita intro veche profetie care catre zilele noastre a fost confirmata si completara de Sf.Ioan de Kronstadt inclusiv cu detaliul ca autorul nu va fi inca despatimit insa asta le ca fi capcana celor care inclusiv nescrisi clerici cu fanatism se vor folosi de asta pt a il combate odata cu talmacirra cea buna spre pierzarea lor si a celor care ii vor urma pina la capat.
    Arsenie Boca a facut profetic referire si la o zi mare cu semn pe cer si la un 9m cu Stra in frunte ca salvator al tarii dar si intre altele de numele tarii noastre care se va auzi in lume dupa care putina vreme nu se va mai auzi ( dupa care logic se va auzi iar).
    Intai se va auzi in citeva privinte incepindcu ziua cibtarilor in Sion iar in transa a doua despre ea ca tara noua de pelerinaj ( sau si putin anterior cind va fi pe cale sa devina in urma unui concurs cu noua Rusie lansat de Cineva petema renubtarii totale lafumat al carui cistigator va deveni tara Sa pt restyl viatii Intrarea in concurs se va face de tara in urma unui Referendum care va fi al doilea dupa urgie iar primul va fi pe tema adoptarii Meriticratiei ca sist politic democratic avansat care va fi votat de popor in nr f mare.
    Pe atunci tara va fi condusa de un nou FSN de noua facyra fara partide si din care jumatate din membrii vor fi reprezentanti ai cultelor ..la inceput iar reforma legislativa care la un moment dat va decide ca model economic socialismul cu economie planificata va fi inceputul a ceea se cheama Noul Pamant imparatia sfintilor.
    Ea imparatia sfintilor va incepe plin la sfirsitul tranzitiei legislative odata cu obtinerea unanimitatii religioase de partea miresei reale care vor fi simultane si cu finalizarea reducerilor demografice ale maniilor Lor succesive la Judecata.

    RăspundețiȘtergere