vineri, 29 decembrie 2023

GUVERNELE LUMII SE RESTRUCTUREAZA ! VA FI UN SINGUR GUVERN MONDIAL !



                                      Dragii mei,

La aceasta ora, m-a trezit un glas care graia despre Guvernele lumii intregi.

Iata ce spunea glasul:

  "GUVERNELE se vor restructura 

                            la nivel mondial!

Va fi un singur Guvern, pe plan mondial!

Un Guvern de Uniune Nationala!"

Dragii mei,cred ca aceste cuvinte ,acest Mesaj ne spune destul de clar ce s-a urmarit si ce se urmareste in continuare cu populatia Lumii intregi.

Iata unde am ajuns noi ca tara,iata unde am ajuns ca popor la nivel mondial.

Dar exista un singur DUMNEZEU ,un Dumnezeu care nu-i va lasa sa-si bata joc de Fiii Săi! 

Puteti fi siguri de acest lucru.

Sa fim buni fratilor, sa fim tari in Credinta si sa nu ne lepadam niciodata de Iisus Hristos si nici de Maicuta Domnului!

Sa bucuram pe cei dragi,sa bucuram pe cei necajiti si bolnavi!

                             Cu dragoste,Maria.

7 comentarii:

  1. Antecamera,adică Guvernul Provizoriu Mondial e OMS,după al Treilea Război Mondial va veni Guvernul Mondial al antiHristului care va fi la începutul domniei satanice președintele ONU!Sfinții părinți au avertizat sa nu primim acte cu cip și în special sa nu primim noile buletine cu cip,pt ca peste aproape 100% dintre cei ce accepta vaccinarea cu nanocipuri si luciferaza si celule de feti avortati și buletinele cu cip și cardul unic cu cip va accepta și semnul fiarei final pecetluirea cu ciparea și cu steaua în 6 colturi a lui antiHrist!Iată acum au loc împlinirea finala a fericirilor Fericiți cei prigoniți pt dreptate ca acelora este Împărăția Cerurilor și Fericiți vom fi cei ce vom fi ocarati și prigoniți pe nedrept!

    RăspundețiȘtergere
  2. Asta numai dupa al treilea Razboi Mondal cind populatia se va înjumătățiți-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Războiul este de mult pe pământ,nu trebuie sa ne omoram unii pe alții cu : tancuri,avioane,drone,rachete,și alte armamente,războiul este lipsa banilor care au făcut-o sataniștii sa ne distrugă psihic,să ne dam singuri viața în mâinile satanistilor,dar nu vor reuși că noi cei cu iubire de Hristos,le dam și lor Sfânta Cruce a Lui Iisus Hristos,să o ducă și ei,că Mântuitorul a murit și pentru păcatele lor.

      Ștergere
  3. Poate de uniune internationala...!

    RăspundețiȘtergere
  4. pai asta vor marile puteri=antihristul= controlul total pe orice

    RăspundețiȘtergere
  5. In Biblie este scris clar si in scrierile sfintilor: atunci cand se va instaura un singur guvern, o singura moneda, o singura religie pentru toti, atunci toate acestea vor fi ale anrihristului si acela va domni peste intreaga omenire.
    De aceea nu trebuie acceptat semnul fiarei, cipuri, carduri si alte nenorociri.

    RăspundețiȘtergere
  6. cu buletine cipate, carduri de orice fel suntem controlati sigur- asa ca nu poti supravietui fara hrana, apa caldura, medicamente etc.- DUMNEZEU a dat un timp vrajmasului sa-si faca treaba si sa supuna omenirea- dar lumina DOMNULUI va trece peste intuneric=antihristul

    RăspundețiȘtergere