miercuri, 20 decembrie 2023

EXTRATERESTRII , SUNT CREATIA DUHULUI SFANT ! EI AU CRUCEA LUI HRISTOS ÎN FRUNTE !


                                              Dragii mei, 

În aceasta după amiază, desi eram aici cu ochii pe monitor, vad dragilor deasupra mea, vad un Cer de noapte albastra, iar dincolo de plafonul camerei mele, văd mai multi Extraterestri, de un alb lucios, avand capul oval si cu ochii albastri cu negru, extrem de luciosi,parca erau dati prin miere de albine.
                                               

Image result for EXTRATERESTRII..

Prieteni dragi, Extraterestrii se balansau în aer, îi vedeam cum îşi rotesc ochii în orbite ca niste rulmenti.
Brusc,capul lor se transforma intr-un nor alb dens si stralucitor, ca la o explozie asa s-a transformat în acest nor alb stralucitor.
Iar acest nor alb stralucitor, a format parte cu parte ,O CRUCE alba si stralucitoare.
Da! Acum pe Cerul albastru ,stralucea CRUCEA DOMNULUI nostru IISUS  HRISTOS.
EXTRATERESTRII dragilor, s-au transformat într-o mare CRUCE alba si stralucitoare.
        
..
Related image
Puţin mai sus dragilor, văd un OZN cu motoareele aprinse,OZN care astepta cuminte, putin mai sus de CRUCEA LUI IISUS HRISTOS.
Prieteni dragi, OZN -ul era foarte mare, avea o formă rotundă, precum am suprapune două farfurii.
Luminile OZN -ului erau tot albe pe margine, iar pe sub el, s-a deschis o trapă si vad o Rază mare,alba si stralucitoare.
De-a stanga si de-a dreapta RAZEI lungi,erau câte un Extraterestru cu capul alb si oval, un alb la fel de compact si lucios.
EXTRATERESTRUL din dreapta,asa cum priveam eu, avea pe capul său O CRUCE mare, precum cea a Lui Iisus Hristos când urca pe muntele Golgota.
Aceasta CRUCE de pe varful capului EXTRATERESTRULUI ,era de un alb stralucitor,de un alb orbitor.
Dragii mei, totul era uimitor de frumos.
EXTRATERESTRII pe care majoritatea omenirii îi blamează, există cu adevărat si sunt CREATIA LUI  DUMNEZEU .
Chiar in aceste clipe dragilor ,aud un glas in dreapta mea, 
,glas care mi-a spus sa scriu asa :

              "EXTRATERESTRII sunt Creatia Duhului Sfant!"

Cred fratilor, că din acest moment,nimeni nu se mai poate îndoi de EXISTENTA fratilor nostri EXTRATERESTRI, si de faptul că ,au fost creati de DUMNEZEU. 
Dragii mei, EXTRATERESTRII au mult mai multa CREDINŢĂ,decât multi dintre cititorii Blogului Dumnezeu Exista -Marturii,şi care comentează aici, aruncând cu venin si cu noroi atât în mine, cât si în alti cititori de buna credinţă care indraznesc sa fie de acord cu ceea ce eu scriu aici. 
DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa-i ierte si pe ei,dar si pe noi, căci nu exista om fara de păcat. Numai IISUS HRISTOS si MĂICUŢA  Sa au  fost si sunt fara de păcat.
                                    Cu dragoste,Maria.

6 comentarii:

  1. asa cum sunt oameni buni si rai si extraterestrii la fel- parintele Cleopa a avut parte sa vada unul rau-ei exista in universuri si au fost vazuti de multi pe pamant-IISUS HRISTOS a spus :EU NU SUNT DIN LUMEA ACEASTA-deci exista LUMI-sunt ANONIM 5 -duhovnicul meu a spus:exista extraterestri dar ei nu au suflet ca oamenii, sunt condusi de minte-de aceea hipnotizeaza=supunere- sanatate si pace in suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere
  2. Extratereștrii sunt demonii,îngerii decăzuți care inseala marea parte din omenire,ingeri decăzuți care nu au ascultat de glasul Sfântului Arhanghel Mihail!

    RăspundețiȘtergere
  3. Exista secretizata din 1910 o mai lunga Revelatie ( 64 capitole) venita in urma rugaciunii dregatolor in cele 3 mari culte crestine de atunci intre care si cultul baptist ( rugaciuni fiecare in cultul lui nu impreuna pe tema lamuririi talmacirii Apocalupsei ) dupa care in 2005 s.au rugat si au primit identic si ei cei din cultul adventist.
    Aceasta noua Revelatie fusese profetita in sec.1 prin Ana din Pont ca va veni ca lamuriri necesare suplimentare in noua revelatie pt talmacirea Apocalipsei fara de care ea nu poate fi talmacita corect si cu temporalitatea precizata a venirii ei < la inceputul veacului celui rau> veac care desi vag exista precizat doar in versiunile de Apicalipsa ale primului mileniu ( intre alte diferente operate in mileniul 2 inca necorectate ) ..cit si ca noua Revelatie cind urma sa vina nu va fi destul de crezuta de put8nii care o vir afla incit ea nu va fi data si poporului cibdva avra mai mare nevoie de ea inclusiv cu risc (din cauza tainuirii) de necredinta in Iisus ( n. Cel revenit ca identitate reala) .
    Profetizarea aceea a Anei din Pont proorocita crestina ( desi mai lasase una despre o noua convertire a tarii care va incepe in Pont -Dobrogea) sta oficial istoric la baza neadaugarii Apocalipsei la primele 2 canoane biblice ( pt evitarea riscului de rastalmaciri dupa ureche ale Apocalipsei si de necredinta in Iisus) ci ea a fost adaugata ca unica diferenta fata de canonul 2 ( 60 Laodiceea) lacabonul 3 bibl8c ( 24 Cartagina) cu adumarea acestor riscuri care trebuie sa existe din cauza celor mai multi nescrisi din Biserica chiar daca temporar vor afecta si pe cei scrisi pt care vor trebui atunci luate noi decizii de Marele Sinod pt o talmacire corecta fara o credibilitate majoritara).
    Unul din acele 64 capitole ale noii Revelatii numita de Iisus < Dogma adevarului> vb de extratestrii pe care ii imparte in doar 2 categorii ( desi sint 3 principale insa a treia nu merita pomenita pt ca este in nr prea mic si f departe f asemanatoare moral cu a noastra).
    Cele 2 principale fiind una sfinta care e o Asociatie a Civilizatiilor Superioare cea mai dezvoltata tehnic fata de care mare parte din civilizatiile inferioare mult mai rele decit cea omeneasca se afla in opozitie de razboi de cucerire ca tentative mereu nereusite intro propaganda denigratoare in care cele sfinte sint acuzate desi cu 7n dram de adevar ca le confisca acele minerale indeosebi aur care le sint lor indispensabile pt tehnologia militara. Cele rele nu sint la fel de unite ci se mai cuceresc si subjuga ori decimeaza dupa caz si intre ele . Desi raul e f mare in acestea si dorinta de binef mica totusi unii membrii mai moderati satui de atita rau din jur isi doresc binele pt ei insisi .
    Alt detaliu e ca civilizatia umana planetara acum este ferita ocrotita de Dumnezeu contra invaziilor periculoase care va dura pina cind noi vom deveni in stare sa ne putem apara si singuri ( insa fara a preciza daca sintem feriti si de furturi de minerale din partea celor rai desi nu e exclus macar intro masura rezonabila) .
    La final e precizat ca nici cei sfinti nu au misiune de calauzire pt umanitate ci de ea se ocupa chiar insusi Dumnezeu fiindule tuturor interzis contactul public cu noi pina dupa 3 generatii de la sf. Judecatii cind umanitatea va adera la acea Asociatie sfinta.
    Din alte detalii profetice se poate adauga ca o generatie e considerata virsta maturitarii la care faci copii ca noua generatie (18- 20 de ani) cit si ca dupa cca 50-60 de ani Iisus insusi se va afla inca pe Pamant la Care vor veni intai sa aduca omagii si daruri mesageri ai acelor civilizatii.
    Trebuie precizat logic ca si multe alte revelatii si impliniri vor fi date in vileag public la vremea adevarului adica la Judecata insa atunci in ultimul ceas cred8bilitatea lor ca procent din populatie va fi prea mica incit teoretic datorita greutarii asimilarii lor ar fi avut nevoie de o catehizare si oficializare graduala timp de un secol cu asumarea riscului noilor scindari si unificari cultice uneori si cu factiuni din alte religii etice.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mulțumim,Maria,ești o binecuvântare pentru noi!

    RăspundețiȘtergere
  5. stim ca sunt extraterestri buni si rai ,ca si oamenii- intreb: de ce d-na Maria a acceptat acea bautura gretoasa daca aceia erau buni?- oare de ce au facut acest lucru OBLIGAT!- oare nu este control mental?!

    RăspundețiȘtergere