marți, 5 decembrie 2023

AȚI FOST CUMINȚEI ? VINE MOS NICOLAE!

                         


                          .
                           
                             
                                                                   Dragii mei, 

Iată-ne ajunsi si in Ajunul Marii si Sfintei Sarbatori a Sfantului Mare Ierarh Nicolae !
Sa multumim Domnului si Maicutei Domnului,dar si Sfantului Ierarh Nicolae,ca ne-a daruit viata ,sanatate, iubire si Credinta si anul acesta 2023 si in fiecare clipa din viata noastra.
Si eu va multumesc dragilor, va multumesc pentru ajutorul vostru divin,ajutor care a ajuns la Mos Nicolae.
Sa fiti sanatosi, voiosi si fericiti impreuna cu toti cei dragi si scumpi inimii voastre, sa nu va pierdeti niciodata Credinta si Nadejdea in Bunul Dumnezeu si-n Maicuta Domnului.
Dragii mei, sunt foarte fericita alaturi de voi, căci,impreună am reusit sa-L ajutam pe Mos Nicolae ca sa pregateasca mai mult de 70 de pachetele pentru tot atâția copii si nu numai.
Impreună ,împărțim bucurii,stergem lacrimi de pe obrajii celor necajiți si-i intarim sufleteste,dandu-le speranță si nadejde,daruindu-le bucurii.
Sunteti minunati dragilor si fiti bucurosi că si-n acest an, Mos Nicolae va intra in cel putin 70 de case ,unde, va umple ghetutele cu Darurile divine ce au fost adunate numai cu ajutorul vostru de suflet.
Sa nu uitam nici de Mos Craciun,ci sa-L ajutam ca sa-si umple si El sacul pentru multi copii, parinti,bunici si adulti,deoarece, toti am fost cuminti si ascultatori.
Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa va ocroteasca dragilor, si sa va daruiasca multa sanatate,numai bucurii si impliniri sufletesti ,iar Darul vostru de suflet RAI se face in inimile copiilor si nu numai.
                                                  Cu dragoste,Maria.


12 comentarii:

  1. DNA are un dosar de urmarite penala pentru Arhiepiscopul Teodosie al Constantei pentru trafic de influenta pentru obtinetea de fonduri-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Disputa lui Ciuca cu Ambasadorul roman Muraru din SUA decodat
    ca pornit din spate de Iohannis la cel mai jos nivel de incredere ca si PNL Evreiesc si ar duce la ruperea coalitiei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Testele elevilor arata o situatie mai proasta a Invatamintului decit acum 5 ani si mai apar in viitor teste separate dupa pregatirea si situatia elevilor-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cu doar un sfert din elevi inscrisi la facultate Romania tot pe ultimul loc in Europa pentru ca nu mai au incredere=credinta in Sansele date de invatamint-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Anca Alexandrescu despre domnul evreul Geoana -
    -scoate carte ca si Iohannis pas cu pas dupa aceiasi reteta a Statului Paralel si cu sondaje platite cu bani grei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Cristian Diaconescu despre scandalul smbasadorului Muraru din Sua cu Premierul roman Ciolcu spune ca e ceva de neconceput in cutumele domeniul Diplomatiei respectabile-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Epidemie de Rujeola
    Dupa ce a incercat reducerea romanilor cu vaccinul Covid acum
    Casta evreiasca care a inchis deloc intimplator si Institutul Cantacuzino din Bucuresti

    incearca pe romani Boala Rujeola zisa si Pojar inceput statistic deloc neintimplator de mai bine de 10 ani in 29 din judetele Romaniei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Si uite asa s-a implinit si mesajul doamnei Maria cu epidemia de Rujeola la copii romani-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim5 decembrie 2023 la 21:35 Va multumesc mult,ca mi-ati reamintit de acest Mesaj!

      Ștergere
  9. Dana Budeanu
    -A fost un Genocid , oamenii au fost omoriti de vii-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Senatoarea Sosoaca
    -Domnule Iohannis ai facut un sistem Stalinist care i-mi provosca. Greata ca si doamna Kovesi-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Pentru cei care nu l au vazut sau pentru cei care vor sa l revada un film bun despre puterea Sf Nicolae pe youtube gasiti Chudo 2009 Minunea, film ortodox.

    RăspundețiȘtergere