miercuri, 6 decembrie 2023

ADEVARUL DUHULUI SFANT - VANZARE CARTI !CARTILE ADEVARULUI DUHULUI SFANT SUNT GATA! 155 LEI TOATE CEL 5 VOLUME SAU FIECARE CU PRETUL SEPARAT !


                           .

Dragii mei, 
Dorinta noastra ni s-a implinit!
Noile volume ale Adevarului Duhului Sfant au aparut.
Le puteti comanda la numarul de telefon la care raspund doar eu personal:
0747226236, sau pe site-ul: https://adevarulduhuluisfant.ro/



.

Au aparut noile volume ale ADEVARULUI DUHULUI SFANT!
Cine le doreste ma poate suna la 0747226236 sau poate lasa o comanda pe Site-ul https://adevarulduhuluisfant.ro/🙏♥
35 Lei pentru fiecare volum din (vol 1, 2 si 4), iar cate 25 lei de fiecare volum din Viata Extraterestra(vol 3 si 5) .
Va astept cu mare drag Comenzile voastre!
Puteti depune contravaloarea Cartilor si in contul:

RAIFFEISEN BANK    Maria Ghiorghiu ,

 Cod IBAN:

 RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307.       

.
Volumul 1 = 35 lei,
Volumul 2 = 35 lei
Volumul 3 =25 lei
Volumul 4 = 35 lei
Volumul 5 =25 lei !
Dar va rog sa ma sunati mai inainte de a depune contravaloarea cartilor Adevarul Duhului Sfant sau pentru Pomelnice la Sfantul Altar.
Tel.personal la care doar eu raspund: 0747226236 !

P.S.
                                               Dragii mei,

În aceasta după amiază ,în timp ce raspundeam aici pe blog la Comentariile referitoare la copertile Cărtii ADEVARUL  DUHULUI SFÂNT, mă întrebam în sinea mea,cum pot exista oameni care sa graiasca urat impotriva Lui Dumnezeu si a Maicii Domnului cu Sfintii Sai?
Cum nu au frica ca sa deschida gura lor, si sa jigneasca sa huleasca tot ce est sfant ,si chiar Cartile Adevarului Duhului Sfant?

                   .

.
Când, deodată, aud glas care spune asa : 

                 ” Da ! Asa este ! 
               În această Carte,este Graiul Lui Dumnezeu.
                Graiul Lui Dumnezeu se afla in  toate Cartile Adevarului Duhului Sfant!”  

Și aveam in fața mea, exact aceste Coperti ale Cărtilor ADEVARULUI  DUHULUI SFÂNT.
Tocmai primisem confirmarea, daca mai era nevoie,  dragii mei . 

Dragilor, se apropie cu pasi repezi Marea Sarbatoare a Sfantului Dimitrie Izvoratorul de Mir (26 oct) si a Sfintilor Voievozi Mihail si Gavriil (8 noiembrie).Avem aici la Tecuci o Sfanta biserica cu Hramul Sfantului Dimitrie Izvoratorul de MIR si doua Sfinte Biserici cu hramul Sfintilor Voievozi Mihail si Gavriil.

Ca intotdeauna la Hramul Bisericii,pregatim pachete cu mancare pentru saraci si credinciosi.Asa cum frumos spunea Parintele astazi la predică, pregatim o Agapă frateasca.
Cine doreste si poate ca sa ajute la aceste pachete cu mancare si la infrumusetarea Sfintelor Biserici macar la Zi Mare de Sfanta Sarbatoare, o poate face astfel:
              Telefonul meu il stiti deja:
                           0747226236, la care raspund doar eu.
Imi puteti lasa si Pomelnic de vii si pentru adormiti pe acelasi numar de whatsapp 0747226236 ,iar eu le voi da Parintelui la SFANTUL ALTAR!
 Iata si contul unic ,dragii mei:

RAIFFEISEN BANK

 Maria Ghiorghiu 

 Cod IBAN:

 RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307.   

19 comentarii:

  1. Un asteroid intre Marte si Jupiter poarta numele de Romania dat de un Roman, iar un crater de pe Venus se numeste Eminescu si mai sint-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Evreul Geoana a inceput campania la Prezidentiale pe retelele de socializare de pe net
    cu o echipa de securisti ca si tatal sau, dupa modelul evreului Iohannis, trimitind mesaje de multumire celor care-i trimit comentarii cu injuraturi pentru a le demobiliza atitudinea Ostila- craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Coform unui sondaj in cazul unui razboi in cazul in care Romania condusa de casta evreiesca ar fi atacata jumatate dintre romani spun ca
    nu ar dori sa lupte in cazul unei mobilizari generale

    Cit despre evrei astia ar vrea doar pensii grase speciale si bani multi din tradarea si cumpararea tarii pentru o viitoare Relocare din Palestina-Israel precum Kazarii evrei veniti din Ucraina cu masini de lux si circa 1000 trimisi deja de Israel tot de origine ucrainiana

    Sa nu uitam ca tot astia au facut si comunizarea Romaniei cu un partid atunci de doar 600 de comunisti cu nume romanizate omorind peste un milion de romani si distrugind tara de doua ori dupa 1945 si 1990 si acum o ingroapa in datorii de 51 ooo Euro pe minut deja de circa 8000 euro pe capul fiecarui roman conform statisticii oficiale -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Si primul atentat de Craciun
    In strada in Belgia 4 persoane impuscate unul grav ieri-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. CTP-Iohannis cel mai detestat presedinte al Romaniei , ma astept sa-i vad tabloul ars ca lui Ceausescu-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Geona pe primul loc in sondaj la prezidentiale urmat ce Ciolacu si de Sosoaca mult in urma e Ciuca, scade si Simion.
    In timp ce Citu urmarit penal pentru miliardul prejudiciu pentru vaccinul Covid nefolosit cu imunitatea ridicata-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cine îl mai votează pe "prostănac"? O marioneta...

      Ștergere
  7. Rusia ataca puternic in Ucraina vrea noi teritorii si resurse-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Onu in dezacord cu Israelul pentru ca cere un armistitiu in Gaza
    Iar in Ucraina Zelenski recunoaste ca rusii sint in ofensiva pe frontul de est dupa ce ieri su bombardat din nou porturile Dunarene foste romanesti omorind si un roman-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Rapoarte americane spun ca virusul Covidului vine din experiente de modificare a virusului din Wuhan
    La fel si asazisele vaccinuri netestate inainte cu efecte secundare mari facute pentru ca e un experiment genetic facut direct pe oameni-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Cutremur 7,1 in Noua Caledonie- la noi in 13 e faza de luna intinecata ciind pot fi in jurul datei cutremure mici- craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. La conducerea Comandanentului Nato de Sud-Est de la sibiu pentru Romania si Bulgaria inaugurat luna trecuta cu un an mai devreme din cauza razboiului din Ucraina, se afla generalul Dumitru Iacob nascut in Pascani-iasi cu un master la Londra si un Turc.
    In unitate sint si militari mutati din Bucuresti si statuia lui Avram Iancu daruita de donatorii sibieni Primariei Sibiu dar nedorita de Iohannis pe domeniul public ,si e cel mai aproape de poligonul de antrenament de la Cincu-Brasovul fiind mai departe-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Criza financiara amina pensiile speciale ale primarilor cu un an pina in 2025 ca si majorarea celorlalte pensii speciale deja mari ca celelalte notmale si mici programate a se mari cu rata 13,8 a inflatiei peste o luna-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. Secretele de la Revolutie devoalate pe Antena 3 cu diversiunea teriristii cu Trosca seful contraspionajului asasinat de Militaru agent NKVD, pus de Iliescu, care l-a chemat pentru aceasta la MAPN tocmai pentru faptul ca de documentarea activitatii lor pentru Moscova
    -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  14. Avicatul lui Ceausescu
    -acum -4 ani- am cancer si spun Adevarul
    Noi cu completul eram Teroristii.
    Dar daca le dadeam drumul in strada atunci erau linsati si sufereau mai mult
    Eu stiam ca dinainte afara, ca generalul Stanculescu aranjau locul executiei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  15. Si Australia se pregateste de razboi facind cel mai mare exercitiu de antrenament din istorie-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  16. au imbatranit cei implicati in ororile revolutiei asa ca nu sunt vinovati si incarcerati!!!!!!! isi traiesc zilele fara regrete- dincolo ii asteapta judecata pentru genocid - isi plang copii si rudele cei ramasi

    RăspundețiȘtergere
  17. Probleme la Libertatea , au inceput sa-i dea afara in suturi. Sper sa-i dea pe toti afara si fițuica aia de nimic sa dispara. In urma cu un an Libertatea fabricase un filmulet pe care il postase pe youtube prin care minteau cum ca in urma unui sondaj romanii sunt dispusi sa faca mai abitir foamea si frigul ca sa il invinga pe Putin. Infectii nu au precizat cine a realizat sondajul si nici metoda. Acest fel de ,,jurnalism,, slugarnic mincinos trebuie sa dispara. Dumnezeu nu bate cu parul. Sper sa nu mai auzim de aceasta fițuică infecta si nici in online. Vine randul la toata infectia mincinoasa si manipulatorie din România numita gresit presa sa dispara. Internetul elimina fituicile si televiziunile cu care acesti pestilentiali manipuleaza numind aceasta mizerie presa. La cemetir birjar la cemetir !

    RăspundețiȘtergere
  18. Incident cu un cutit intre doi studenti de anul II la Academia Trupelor de Uscat Sibiu anchetat de Parchetul Militar-craciun.

    RăspundețiȘtergere