sâmbătă, 19 septembrie 2020

ZBOR LIN SPRE CERURI,IUBITUL MEU SOŢ SI PRIETEN AL SUFLETULUI MEU !

.
4    AVOCAT -Mihail Ghiorghiu - Tecuci !
DUMNEZEU sa te odihneasca in pace,iubitul si sotul meu drag !

Maica Domnului sa-ti ocroteasca sufletelul sub Aripile Sale !

Te vom iubi vesnic !

Dragii mei,

Va intrebati si pe buna dreptate dragii mei,daca mi s-a aratat moartea sotului meu.

Da,ieri noapte il vedeam in patul de Spital,era strans gramajoara,cu pieptul dezgolit si pe partea dreapta culcat.Era palid,nu misca,dar nu am vrut sa accept acest tragic lucru,in noaptea trecuta.

Asa a fost VOIA LUI DUMNEZEU !!!

Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni, text care spune „Dă-mi Crucea Ta, lisuse Bun, S-o duc cu-a Τα putere, Nu mă lăsa să cad în drum, Dă-mi pace, mângaiere Căci numai Tu le știi toate, Tu știi ce-mi este de folos, Ridică-mă genunchi şi-n coate, Nu mă lăsa să zac pe jos!”

Ai plecat Iubirea vietii mele,si nu am apucat sa ne luam ramas bun!!! Te-am iubit si te voi iubi vesnic !

       .
   


Astazi 19 Septembrie in zori ,a plecat fulgerator la Ceruri, pentru totdeauna iubitul meu sot si tata a doi copii ,Avocat Mihail Ghiorghiu !

Scumpul si dragul meu sot,abia ai implinit 70 de ani si m-ai lasat singura!
Iubirea dintre noi nu se va stinge niciodata ! Te-am iubit si te iubesc ca in prima zi de cand ne-am cunoscut!
Iti multumesc iubitul meu drag,sotul meu scump,prietenul meu de suflet,tatal la copiii nostri,iti multumesc din inima din suflet
pentru IUBIREA infinita pe care mi-ai daruit-o,pentru fericirea pe care am trait-o impreuna.
Îi multumesc Bunului Dumnezeu si Maicii Domnului, ca mi te-a lasat 33 de ani in care ,am impartit si bucurii si tristeti. Ti-ai dorit ca sa ma ai timp sa realizezi multe lucruri,dar nu ai mai apucat.
Iubitul meu soţ, pe 26 septembrie facusem planuri ca sa sarbatorim ziua mea de nastere,dar ai plecat prea devreme suflet drag si iubit!
M-ai lasat singura pe drumul vietii plini de spini si palamizi.
Tu ai fost si esti singura mea iubire,a vietii mele.
Zbori lin spre Ceruri iubirea vietii mele!Ne vom intalni in Ceruri,atunci cand Dumnezeu va hotarâ! 
Dragul meu si iubitul meu sot si prieten te-am iubit si te iubesc ca in prima zi cand ne-am cunoscut!
Cand ai plecat,nu am apucat macar sa-ti dau o imbratisare! Te-am rugat ca sa te intorci acasa sanatos,iar tu m-ai privit trist,ti-ai sters o lacrima si nu mi-ai raspuns! Viata mea de acum incolo,va fi numai in Rugaciune pentru sufletelul tau bun si iubitor,numai râuri de lacrimi si de dor ! 
DUMNEZEU sa te ierte si sa te odihneasca in pace,jumatatea sufletului meu,iubirea vietii mele! 
Iti multumesc pentru toata iubirea pe care mi-ai daruit-o,iti multumesc pentru cei doi copii frumosi ai nostri ,pe care mi i-ai daruit si carora,deja le este dor de tine si curg rauri de lacrimi pe obrajii lor.Cu cine se mai joaca nepotica noastra? Tu erai "fratiorul "ei, Bunelul ei.Ce o sa-i spun cand o sa vada ca nu mai vii acasa?Ne doare tare plecarea ta iubitul meu sot!
P.S.
Sotul meu a facut Stop Cardio respirator si mi s-a spus ca avea cancer la plamani si la ficat,desi ,niciodata nu a fumat si nu s-a plans.Dar,a fost trecut la COVID 19 de Spitalul Oblu din Iasi,sectia Covid 19,neurochirurgie in conditiile in care,nu avea niciun simptom!!! Avea doar TA mare,puls accelerat si o bronsita cronica,dar si un Diabet usor,fara insulina. Iar pentru mine este extrem de dureros.Nici macar nu pot sa mi-l ingrop crestineste!
Dragii mei, doresc ca sa va asigur ca, dupa inmormantare voi fi din nou prezenta 24 din 24,pentru a scrie al Lui Dumnezeu Cuvant si al Maicii Lui Dumnezeu, pentru voi toti cei care iubiti BISERICA LUI HRISTOS ,pentru voi cei care, iubiti pe IISUS HRISTOS,pe SFANTA TREIME ,pe MAICA DOMNULUI cu toti Sfintii din CERURI!
Nu voi lasa nimic si pe nimeni, ca sa ma doboare si sa renunt la a-I sluji Lui Hristos si Maicii Lui Dumnezeu!Mai mult(daca se poate spune asa) IL IUBESC acum pe DOMNUL si pe MAICA LUI DUMNEZEU si SFINTII SĂI!
                          Cu iubire si cu pretuire,
                              Maria Ghiorghiu!

71 de comentarii:

  1. Doamna MARIA , condoleante si Dumnezeul sa-l odihneasca in pace

    RăspundețiȘtergere
  2. condoleante Doamna Maria, Dumnezeu sa-l ierte ..

    RăspundețiȘtergere
  3. Dumnezeu sa-l odihneasca si dvs. sa va dea multa putere...

    RăspundețiȘtergere
  4. Dumnezeu este langa dumneavoastra dintotdeauna si cu atat mai mult, in aceste momente. Va iubim Dna Maria si va suntem mereu alaturi. Condoleante!
    Roxana

    RăspundețiȘtergere
  5. Condoleanțe scumpă Maria, Dumnezeu să-ți de-a putere să treci peste aceasta tristețe,Dumnezeu în bunătatea lui să-l însoțească spre Lumina Lui!

    RăspundețiȘtergere
  6. Asa am patit si eu, nu m-au lasat sa-mi vad mama pentru ultima oara, in spital, asta mi-a rupt sufletul in doua si mai rau...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Condoleante!
      Medicii sunt si ei oameni si vor plati pentru ca isi vand sufletul pentru bani. Nu sunt vesnici nici medicii! Macar lasati-i pe membrii celorncare nu au murit de covid sa-si inmormanteze crestineste rudele!

      Ștergere
    2. 21.48, asta este duzumainzare totala din partea pseudo-medicilor care fac asa ceva.
      Pana la urma ii imbraca pe apartinatori in combinezoane si ii lasa sa ii vada pe pacienti. Asta le face bine si psihicului lor si se pot vindeca, dar daca se trezesc singuri intre 4 pereti, poate si asta e o cauza si nu mai lupta cu boala pe care o au!
      Acei pseudo-medici ii vor avea pe constiinta pe cei carora le-au facut asa ceva: nu i-au lasat sa-si vada rudele apropiate pentru ultima oara, nu i-au lasat pe apartinatori sa ii inmormanteze crestineste... Daca nu are cineva covid, nu te apuci sa-l declari cu asa ceva doar pentru a lua bani tu ca medic sau spitalul!!! Pentru ca nu-ti vor folosi la nimic acei bani murdari. Ai sa vezi ca vei avea o paguba de nu-ti vor ajunge banii luati! Si pe deasupra isi mai vand si sufletul acesti pseudo-medici care fac asa ceva!
      Medicii adevarati care doresc sa isi trateze pacientii nu sunt lasati pe motiv ca spitalele sau locurile lor de munca sunt inchise, sunt "suport covid". E adevarat! Suport covid inseamna ca ajuta acest virus sa ii ucida si pe cei neinfectati din cauza panicii, din cauza ca nu sunt tratati pacientii de afectiunile lor (legate de inima, ficat, rinichi, diabet etc. etc. etc.)!!!!!

      Ștergere
  7. Sincere condoleante doamna Maria,Dumnezeu sa-L ierte-craciun

    RăspundețiȘtergere
  8. Sincere condoleanțe! Dzeu să îl odihnească în pace!

    RăspundețiȘtergere
  9. D na Maria bunul Dumnezeu să-l aibă în ceata lui, va înțeleg perfect,exact acum 4 ani și eu mi am pierdut sufletul pereche, în 18 septembrie 2016....să vă întărească Dumnezeu

    RăspundețiȘtergere
  10. DUMNEZEU SA/L IERTE SI SA TE ODIHNESTI IN PACE

    RăspundețiȘtergere
  11. Condoleanțe din tot sufletul. Dumnezeu sa va întărească sa puteți trece peste acest necaz. Dumnezeu sa-l odihnească în pace!

    RăspundețiȘtergere
  12. Condoleante pentru pierderea suferită!Doamna Maria sa vă întărească bunul Dumnezeu și Măicuță D,lui

    RăspundețiȘtergere
  13. Condoleante si Dumnezeu sa il ierte!

    RăspundețiȘtergere
  14. Condoleanțe ,și Dumnezeu să-l ierte și să se odihnească în pace!

    RăspundețiȘtergere
  15. Dumnezeu sa il odihnească în pace acolo în ceruri pe soțul dumneavoastra si sincere codolesnte,stimată doamnă Maria Ghiorghiu .

    RăspundețiȘtergere
  16. Sincere codoleante,stimată doamnă Maria Ghiorghiu.

    RăspundețiȘtergere
  17. Dumnezeu să-l ierte și sa se odihnească în pace. Sincere condoleanțe doamna Maria!

    RăspundețiȘtergere
  18. Dimnezeu sa-ll odihneasca in pace! Scriu printre lacrimi,stiu ce inseamna!"BunulvDumnezeu sa va intareasca!"Ce ascputea sa va mai spuun??(:Ni am cuvinte!Handic M

    RăspundețiȘtergere
  19. Dumnezeu sa te odihneasca in pace cu toti Sfintii!!

    RăspundețiȘtergere
  20. Dumnezeu să-l odihnească în pace

    RăspundețiȘtergere
  21. Sincere condoleanțe dna.Maria, Dumnezeu sa îl odihnească în pace, Dumnezeu sa va aline durerea cu Harul Sau, îmi pare nespus de rău, va iubim dna. Maria

    RăspundețiȘtergere
  22. Sincere condoleante !!!
    DUMNEZEU sa-l ierte !!!

    RăspundețiȘtergere
  23. Sincere condoleanțe.
    Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească-n pace iar pe dumneavoastră să vă întărească să puteți trece mai ușor peste acest necaz.
    Avem nevoie de dumneavoastră.

    RăspundețiȘtergere
  24. Condoleante. Dumnezeu sa il ierte.

    RăspundețiȘtergere
  25. Un alt martir al covidului...Nu fiti indurerata, Isus si Maica Domnului vor avea grija de sufletul lui indiferent de cum l-ati inmormantat. Fie ca durerea sa vi se aline cat mai repede si sa va amintiti doar bucuria de a fi avut un asemenea sot, un asemenea om alaturi. La fel, si copiii dv sa se intareasca si sa va fie spriijin in aceasta pierdere. Toti trei sunteti sub acoperisul Domnului. asa a fost voia Lui.

    RăspundețiȘtergere
  26. Dumnezeu să-l ierte și sincere condoleanțe.

    RăspundețiȘtergere
  27. Condolante am ramas mut! chiar odata ne ati spus ca nu va credea in mesajele date de Domnul! am ramas chiar fara cuvinte...

    RăspundețiȘtergere
  28. Maria, draga mea dragă.. Pace sufletului tău frumos! Pace sufletului care a plecat spre casă. O îmbrățișare de la suflet la suflet, în lumină. Pacea Domnului peste tine și peste casa ta. Amintește-ți ca lacrima nu aduce decat tristețea sufletului..

    RăspundețiȘtergere
  29. ANONIM 5-DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA IN PACE-a decedat de cancer=ca in cer-ca ingerii

    RăspundețiȘtergere
  30. Condoleante Maria. Sunt clipe grele acestea, numai cei care au trecut prin asa ceva stiu ce inseamna sa pierzi pe cel care a fost cel mai apropiat tie. E greu tare, numai timpul vindeca aceste rani dar si atunci doar partial. Asa e viata asta. E dureros pentru cei ramasi. Mihail sa aiba pace si drum lin iar dumneavoastra sa aveti putere sa puteti trece cumva prin aceasta mare durere.

    RăspundețiȘtergere
  31. Dumnezeu să-l odihnească în pace,iar dumneavoastră să vă de-a putere și sănătate la fel și copiilor să puteți trece peste acest moment.maria.

    RăspundețiȘtergere
  32. Condoleante,Dumnezeu sa-l aiba-n paza!

    RăspundețiȘtergere
  33. Sincere condoleante!Dumnezeu să îl odihnească în pace!

    RăspundețiȘtergere
  34. Condoleanțe! Dumnezeu să-l odihnească!

    RăspundețiȘtergere
  35. Condoleante! Dumnezeu sa va intareasca, sa rabdati aceasta durere!,

    RăspundețiȘtergere
  36. Condoleanțe, Dumnezeu sa l ierte și sa l odihnească. Dumnezeu o sa te întărească, Doina

    RăspundețiȘtergere
  37. Trebuie sa ne intarim unii pe altii, altfel nu se poate.
    Dusmanul e strainul care nu ne stie, nu cunoaste limba macar.
    Toata suflarea pe Pamant, respira da, numai noi vorbim romaneste. In baza limbii, obiceiurilor, ne adunam, avem putere sa mergem mai departe.
    Am incercat prietenie cu americanii si sunt rai, au suflet inchis, ori nu au suflet, uita de tine. Daca ai fi uitat in vreun beci, ramai mort pe acolo.
    Asa ca inteleg ruperea de partener. Devii mai mic, mai singur, viata trece altfel pe langa tine. Eu am si tendinte calugaresti. Le-am avut si inainte. Lumea de azi nu mai este ca lumea de acum 30 de ani. Atunci am fost invinsa prima data. Dar viata avea gust macar acum 30 de ani.

    Mergem inainte ce sa facem? Avem rolul de femei crestine.
    Eu sunt o umbra de femeie. Exact asa ma vad: pusa jos tocmai pentru ca s-a nascut.
    Clocoteste orasul afara: sirene, masini in viteza si Trump care vrea bani de pe sufletele noastre. Rau am ajuns sa fim desconsiderate sau daca avem cumva vreun talent, sa fim deposedate de orice realizare a mintii! Rau e in dictatura! Rau e cand ti se ia nu copilul, ci rodul mintii tale dar intr-un mod barbar in care nu tu de buna voie dai de la tine. E violul constiintelor, ce mai ...

    Va fi o jale cum nu s-a mai auzit vreodata. Ma uit ca vecinii mei celebreaza si nu stiu macar ce ii asteapta. Sau s-au impacat cu destinul.

    Da, am avut odata o viziune cu Domnul. Era in statia de autobuz. Soferul a spus ca ceva nu este in regula acolo sus. Eu nu stiam ce sa simt. Imi batea inima si eram speriata. Venise pentru mine?

    Sa vi-L descriu ca sa intre si la voi in inima: o fiinta umana sfanta, inalta, mladioasa, taria credintei, constiinta cristica, perfectiunea, blandetea asteptand. Nu venise pentru ca voiam eu sa ma dau mare in Matematici ci pentru ca nu trebuie sa uitam de cele 10 porunci, de a ajuta batranii, de a aduna comori in cer. Un gest simplu catre batrani nu costa. Dar iti arati protectia si esti umarul de sprijin pentru ei. N-au ei nevoie de acte de cine stie ce acoperiri de nevoi deosebite ci sa le arati respect ca unii care au trecut inaintea ta prin incercari si de aceleasi probleme de care te izbesti acum, s-au izbit si ei.
    Azi nu gandesc. Azi sunt amarata.

    RăspundețiȘtergere
  38. Condoleanțe! Dumnezeu să-l odihnească!

    RăspundețiȘtergere
  39. Sincere condoleate, Dumnezeu să-l primească în gradina lui

    RăspundețiȘtergere
  40. Condoleante,doamna Maria! Ma rog Preasfintei Treimi sa va aline durerea,veghindu-va mereu! Doina

    RăspundețiȘtergere
  41. Dumnezeu sa-i ierte păcatele și sa mergând in lumina și liniște. Condoleanțe!

    RăspundețiȘtergere
  42. Sincere condoleante! Bunul Dumnezeu sa va intareasca!

    RăspundețiȘtergere
  43. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace, iar pe familia sa sa o vegheze de acolo de sus, iar Bunul Dumnezeu, Preasfanta Fecioara Maria si toti sfintii sa va ajute!
    Medicii sunt chiar asa de vanduti???!?!
    Cum pot sa nu lase familia sa-l inmormanteze crestineste daca omul a avut atatea alte boli si nu a avut simptome si nici covid???!!!?!
    Pana la urma si medicilor li se va inyoarce impotriva ce fac. Daca cineva moare de coviv il declara cu covid, dar daca nu a avut covid si a avut multe alte afectiuni, cum sa scrii ca a murit de covid?
    Pana la urma, multi pacienti nu pot fi tratati la spitale de stat si mor cu zile (DIN ALTE CAUZE, ATENTIE!), iar spitalele stau goale, inchise. Pai astfel, logic ca mor oamenii pe capete din cauza afectiunilor pe care le au si care nu sunt tratate!
    Medicii au facut un juramant al lui Hipocrat pe care l-au uitat unii din ei, s-au dezumanizat, nu mai sunt medicii de alta data! Unii se fac medici ca "suna" bine, ca vor parintii sau fiindca se castiga bine, dar aceia care fac medicina din cu totul alte motive decat motivul de a ajuta semenii, acei medici sunt dezumanizati, roboti. Sa nu uitam ca unii abia trec cu 5-6 pe linie si dupa ce repeta de 3 ori un an, mai intrerup vreo 10 ani, iar reiau de au uitat tot, si ies bine-mersi medici. Medici care fiind slab pregatiti sunt usor santajabili, influentabili, se murdaresc usor pe maini pentru cativa banuti, se compromit, sunt dezumanizati.
    Am vorbit aici DOAR de acei pseudo-medici care stau sa faca atrocitati, nereguli!
    Stiu un cadru medical bun, iar cand propria mama a ajuns in spital, nu s-au uitat colegii la mama colegului pana nu li s-a dat spaga.
    Oricat de mari salarii ar avea, unii tot se uita la banii amaratilor, iar daca pacientii sau apartinatorii nu dau bani pentru ca nu au, atunci mor cu zile!

    RăspundețiȘtergere
  44. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace, iar pe familia sa sa o vegheze de acolo de sus, iar Bunul Dumnezeu, Preasfanta Fecioara Maria si toti sfintii sa va ajute!
    Medicii sunt chiar asa de vanduti???!?!
    Cum pot sa nu lase familia sa-l inmormanteze crestineste daca omul a avut atatea alte boli si nu a avut simptome si nici covid???!!!?!
    Pana la urma si medicilor li se va intoarce impotriva ce fac. Daca cineva moare de covid il declara cu covid, dar daca nu a avut covid si a avut multe alte afectiuni, cum sa scrii ca a murit de covid?
    Pana la urma, multi pacienti nu pot fi tratati la spitale de stat si mor cu zile (DIN ALTE CAUZE, ATENTIE!), iar spitalele stau goale, inchise. Pai astfel, logic ca mor oamenii pe capete din cauza afectiunilor pe care le au si care nu sunt tratate!
    Medicii au facut un juramant al lui Hipocrat pe care l-au uitat unii din ei, s-au dezumanizat, nu mai sunt medicii de alta data! Unii se fac medici ca "suna" bine, ca vor parintii sau fiindca se castiga bine, dar aceia care fac medicina din cu totul alte motive decat motivul de a ajuta semenii, acei medici sunt dezumanizati, roboti. Sa nu uitam ca unii abia trec cu 5-6 pe linie si dupa ce repeta de 3 ori un an, mai intrerup vreo 10 ani, iar reiau de au uitat tot, si ies bine-mersi medici. Medici care fiind slab pregatiti sunt usor santajabili, influentabili, se murdaresc usor pe maini pentru cativa banuti, se compromit, sunt dezumanizati.
    Am vorbit aici DOAR de acei pseudo-medici care stau sa faca atrocitati, nereguli!
    Stiu un cadru medical bun, iar cand propria mama a ajuns in spital, nu s-au uitat colegii la mama colegului pana nu li s-a dat spaga.
    Oricat de mari salarii ar avea, unii tot se uita la banii amaratilor, iar daca pacientii sau apartinatorii nu dau bani pentru ca nu au, atunci mor cu zile!

    RăspundețiȘtergere
  45. Condoleante!
    Medicii sunt si ei oameni si vor plati pentru ca isi vand sufletul pentru bani. Nu sunt vesnici nici medicii! Macar lasati-i pe membrii celorncare nu au murit de covid sa-si inmormanteze crestineste rudele!

    RăspundețiȘtergere
  46. 21.48, asta este duzumanizare totala din partea pseudo-medicilor care fac asa ceva.
    Pana la urma ii imbraca pe apartinatori in combinezoane si ii lasa sa ii vada pe pacienti. Asta le face bine si psihicului pacientilor si se pot vindeca, dar daca se trezesc singuri intre 4 pereti, poate si asta e o cauza si nu mai lupta cu boala pe care o au!
    Acei pseudo-medici ii vor avea pe constiinta pe cei carora le-au facut asa ceva: nu i-au lasat sa-si vada rudele apropiate pentru ultima oara, nu i-au lasat pe apartinatori sa ii inmormanteze crestineste... Daca nu are cineva covid, nu te apuci sa-l declari cu asa ceva doar pentru a lua bani tu ca medic sau spitalul!!! Pentru ca nu-ti vor folosi la nimic acei bani murdari. Ai sa vezi ca vei avea o paguba de nu-ti vor ajunge banii luati! Si pe deasupra isi mai vand si sufletul acesti pseudo-medici care fac asa ceva!
    Medicii adevarati care doresc sa isi trateze pacientii nu sunt lasati pe motiv ca spitalele sau locurile lor de munca sunt inchise, sunt "suport covid". E adevarat! Suport covid inseamna ca ajuta acest virus sa ii ucida si pe cei neinfectati din cauza panicii, din cauza ca nu sunt tratati pacientii de afectiunile lor (legate de inima, ficat, rinichi, diabet etc. etc. etc.)!!!!!
    Pilda: A venit odata moartea la cineva si i-a spus ca va omori 5000 de oameni din cauza ciumei. La sfarsitul perioadei prezise vine omul respectiv si o intreaba pe moarte de ce a luat 100.000 de suflete, cand a zis ca vor muri doar 5000 oameni. Iar moartea ii raspunde ca ea s-a tinut de cuvant. Au murit doar 5000 de ciuma, ceilalti au murit din cauza panicii induse.

    RăspundețiȘtergere
  47. Condoleante!
    Asta este duzumanizare totala din partea pseudo-medicilor care fac asa ceva.
    Pana la urma ii imbraca pe apartinatori in combinezoane si ii lasa sa ii vada pe pacienti. Asta le face bine si psihicului pacientilor si se pot vindeca, dar daca se trezesc singuri intre 4 pereti, poate si asta e o cauza si nu mai lupta cu boala pe care o au!
    Acei pseudo-medici ii vor avea pe constiinta pe cei carora le-au facut asa ceva: nu i-au lasat sa-si vada rudele apropiate pentru ultima oara, nu i-au lasat pe apartinatori sa ii inmormanteze crestineste... Daca nu are cineva covid, nu te apuci sa-l declari cu asa ceva doar pentru a lua bani tu ca medic sau spitalul!!! Pentru ca nu-ti vor folosi la nimic acei bani murdari. Ai sa vezi ca vei avea o paguba de nu-ti vor ajunge banii luati! Si pe deasupra isi mai vand si sufletul acesti pseudo-medici care fac asa ceva!
    Medicii adevarati care doresc sa isi trateze pacientii nu sunt lasati pe motiv ca spitalele sau locurile lor de munca sunt inchise, sunt "suport covid". E adevarat! Suport covid inseamna ca ajuta acest virus sa ii ucida si pe cei neinfectati din cauza panicii, din cauza ca nu sunt tratati pacientii de afectiunile lor (legate de inima, ficat, rinichi, diabet etc. etc. etc.)!!!!!
    Pilda: A venit odata moartea la cineva si i-a spus ca va omori 5000 de oameni din cauza ciumei. La sfarsitul perioadei prezise vine omul respectiv si o intreaba pe moarte de ce a luat 100.000 de suflete, cand a zis ca vor muri doar 5000 oameni. Iar moartea ii raspunde ca ea s-a tinut de cuvant. Au murit doar 5000 de ciuma, ceilalti au murit din cauza panicii induse.

    RăspundețiȘtergere
  48. Condoleante!
    O lacrima se ridica in ochiul stang din interior. Da, a fost crestin, roman de Romania, un om bun, cald de suflet, se vede pe tot chipul lui senin, nevinovat.
    Odihneasca-se in pace!

    Dna Maria, lasati blogul! E timp si altadata.
    Aveti grija de dvs. intai!

    Mergeti la el la inmormantare daca asa va cheama iubirea! Nu au autoritatile ce zice unei femei care isi jeleste sotul. Si la noi tata doar a fost la o inmormantare simpla cat sa fie de sufletul celui plecat, mie nu mi s-a dat voie desi am fost beneficiara acelei persoane decedate. E inca in amintirea mea si am s-o iau cu mine la groapa - curajul si nobletea sufletului ei.

    Explicati-le ca este crestin si ca sa faca ce vor ei in termeni de protectie dar sa fie ingropat dupa datina stramoseasca!
    Va trimit inger de deschidere a drumului. Fie sa puteti sa-l aduceti sau sa il puneti unde vreti dvs.! Spuneti autoritatilor ca asa tare a iubit pe Domnul ca n-a zis nimic, nu s-a plans de nimic si a plecat chiar de Anul Nou 5000 si cat e. Sigur sufletelul lui este viu in Cartea din fata lui Dumnezeu prin Domnul nostru Iisus Cristos!
    Asa sa le spuneti!
    De aceea sa va dea voie sa-i dati voie ca trupul lui sa treaca de probe si incercari ale viilor pentru ca nu mai poate raspunde la ele! Faptele sale vorbesc de la sine.
    Asa sa puneti ruga la ei sa va dea voie sa faceti cele ce credeti dvs. ca trebuie facute.

    Si pentru ca am mentionat Anul Nou, fie sa avem toti o toamna frumoasa, in culoarea aurie cum ati vazut Romania cateva postari mai in urma si poate un inceput mai bun decat ce ne-a adus 2020.

    Fiti protejata! Mergeti cu Domnul!
    Domnul fie laudat! Numele Domnului binecuvantat! Amin!

    RăspundețiȘtergere
  49. Condoleante Doamna Maria, Dumnezeu sa-l odihneasca in pace. AMIN !

    RăspundețiȘtergere
  50. Sincere condoleanțe!!!Dumnezeu să îl ierte!!!

    RăspundețiȘtergere
  51. Domnutul Iisus a venit acum 2000 de ani pe aceasa minuscula planeta, un fir de praf din imensitatea creatiei Sale sa ne arate ca Ai pasa de noi toti, ca ne iubeste si sa ne readuca tuturor Dragostea. Haideti cu totii sa daruim Dragostea Lui mai departe semenilor nostri ca asfel sa Ai multumim pentru acest dar Dumnezeiesc si sa meritam sa fim si sa viim in pacea Lui. Pa pa.

    RăspundețiȘtergere
  52. Condoleanțe! Dumnezeu să-l odihnească în pace!

    RăspundețiȘtergere
  53. Draga Maria, iti simt sufletul indurerat, iti transmit condoleante si fie ca sufletul sotului tau cu fata blajina sa se odihneasca in raiul blajinilor. Este o mascarada a societatii pe care nu inteleg cum doctorii o accepta. Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu sa opreasca aceasta mascarada intrucat acest virus nu este mai puternic decat o gripa obisnuita. Ramai in pace si sa-l rugam pe bunul Dumnezeu sa ne elibereze de aceasta molima care loveste in pacea si armonia intre oameni, loveste in iubirea dintre noi. Sa fii binecuvantata. Amin.

    RăspundețiȘtergere