vineri, 11 septembrie 2020

S - A ADEVERIT DIN PACATE ! TATAL MADALINEI MANOLE ,A PLECAT LA CERURI !

                                                       Dragii mei,

Scriam cu mult timp in urma,doua articole cu si despre regretata artista Madalina Manole dar si despre modul in care Madalina isi astepta Tatal acolo Sus in Ceruri.Stim dragilor ca tatal Madalinei Manole a plecat si el la Ceruri,acum 2 zile.
Iata trista informatie si Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace.
FENOMENE PARANORMALE în casa Mădălinei Manole după moartea mamei ei. "Mama  trimite semne din lumea de dincolo. Tata îi aude paşii..." | RomaniaTV.Net  - Mobi

Video for fata draga nu fi trista de madalina manole



O Persoană A Murit Fără Lumânare? Iată Ce Trebuie Să Faci Pentru Ea | Ştiri  | Libertatea | Libertatea

Acum 18 ore - Tatal Madalinei Manole, Ion Manole, a murit miercuri, 9 septembrie. Fiul acestuia a postat un mesaj emotionant pe Facebook. Se pare ca Ion ...
Acum 21 de ore - Ion Manole, tatăl Mădălinei Manole, a murit miercuri în Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti. Bărbatul în vârstă de 77 de ani fusese testat ...

Tatăl Mădălinei Manole a murit. Era infectat cu COVID-19




Acum 10 ore - Ion Manole a fost internat în stare gravă în spital săptămâna trecută. Avea probleme respiratorii din cauza infectării cu SARS-CoV-2 şi avea ...

AM VĂZUT PE MĂDĂLINA MANOLE , SUS ÎN CERURI ! MĂDĂLINA , ÎŞI AŞTEAPTĂ FERICITĂ TATĂL !

                                  22 Septembrie  2014 , ora 8,30 dimineaţa !

                                                                 Dragii mei,

                  Astăzi dimineaţă trează fiind , mai stăteam în pat cu ochii închişi. Când ,spre uimirea mea fratilor, văd spre Răsărit, Cerul  ca de noapte ce a fost strafulgerat de O Lumină alba stralucitoare.
După care, Cerul a devenit negru ca abanaosul şi în acest Cer negru, a apărut o fereastra de Lumina albă, iar în mijlocul Luminii albe foarte stralucitoare ,apare vie, ca si in carne si oase, Mădălina Manole!
                                          
                   MĂDĂLINA  MANOLE , sus în Cerul Sfânt !
                                                .....O Persoană A Murit Fără Lumânare? Iată Ce Trebuie Să Faci Pentru Ea | Ştiri  | Libertatea | Libertatea

Închipuiţi-vă dragilor, această fereastra alba de Lumina foarte densa si foarte stralucitoare, înconjurată de un Cer negru total.
Numai că, la fereastra de LUMINĂ ALBĂ, stă o Fată cu părul de Foc! Mâna sa stângă o ţinea pe lângă mijlocul ei, iar cu dreapta făcea semne de vino încoace, cuiva pe care eu nu-l vedeam.
Aud un glas fratilor ,care strigă foarte fericit, era un glas răsunător  de bărbat , care strigă cu bucurie mare :

                              "Fată  dragă !"
 Iar un alt glas, spune aproape şoptit :
                             "Nu fi tristă !"
Şi în această clipă, o văd pe Mădălina Manole în lumina albă stralucitoare, radiind de fericire si cu mâna dreaptă întinsă către cineva spre în faţă. Mădălina Manole făcea semne cu mâna dreaptă ca să o vadă cineva care, era în faţa ei şi care se indrepta spre ea, dar pe care eu nu-l vedeam.   
Mâna sa stângă o tine îndoita in jurul mijlocul ei, şi chiar apăsa cu bratul pe abdomen ca si cand ar fi durut-o ceva, in partea stanga a abdomenului. 
Mădălina Manole era tare fericită ! Chipul ei râdea cu tot cu ochii frumosi, iar cu mâna dreapta chema încontinuu pe cineva nevăzut de mine. Părul ei roşu ca de foc, îl bătea vântul pe umărul ei drept şi-l ridicase în aer. 
Mădălina Manole era îmbrăcată cu ceva de culoare închisă. Putea fi ceva de un albastru închis cu un mic decolteu.
Din cap şi până la talie, atât o puteam vedea pe Mădălina Manole.
Dragii mei, stim cu toţii ce se spune despre Mădăina Manole, că s-ar fi sinucis! Numai Bunul Dumnezeu si Mădălina stiu adevăratul motiv al morţii ei.
Chiar dacă ar fi adevărat ceea ce se spune, se vede că BUNUL  DUMNEZEU a iertat-o pentru faptele ei bune, pentru sufletul si Credinţa ei, pentru nesfârşitele lacrimi ale părinţilor ei, pentru suferinţa tatălui ei.
Mădălina Manole Îi cântă acum şi Lui DUMNEZEU şi MAICII  DOMNULUI! 
Ea se bucura alături de Dreptii Lui Dumnezeu, şi cred eu, că este pregătită să-şi primească Tatăl, pe Ion Manole!
                          
                   
                                                Ion Manole, tatăl Mădălinei este grav bolnav şi asa cum singur cu ultimile-i puteri ,a mărturisit  că simte că şi Mădălina îl asteaptă acolo Sus, în Împărăţia Lui Dumnezeu.
Din nefericire dragilor, vom auzi de plecarea din această lume a lui Ion Manole, dar care ,va pleca fericit, pentru că acolo Sus, Fata cu Părul de Foc îl cheamă şi îl asteapta cu bratele deschise.
Dumnezeu s-o odihnească în pace pe Mădălina, iar pentru tatăl ei să ne rugăm împreună pentru ca Bunul Dumnezeu şi Măicuţa Domnului, să-i uşureze suferinţa după Voia Sa, si sa-l ajute ca sa-si poată vedea nepoţelul, înainte de a pleca din această Lume!
                                      Cu dragoste,Maria.

MĂDĂLINA MANOLE ! O ULTIMĂ DORINŢĂ ! LA CRUCEA MARELUI MANOLE !

                         9 August  2014, ora16,18 după  amiaza !

Abia apucasem dragilor ca să-mi notez în caiet ceea ce auzisem anterior, căci iată cum ,un glas striga foarte tare aşa :

             "La Crucea  marelui  Manole !"

Clipă în care dragii mei, văd Un Cimitir spre  Est  şi o alee în acest Cimitir, o alee asfaltată  pe care aleargă cineva tare bucuros, având o floare în mâna stângă, o floare galbenă  şi pe care o ridicase fericit deasupra capului şi sărea într-un picior de bucurie.
Era un bărbat în vârstă care alerga pe alee, spre un mormânt anume, ca să-i ducă acea floare galbenă.
Desi era în vârstă ,bărbatul alerga fericit pe alee de parcă ar fi avut 20 de ani.
Aud din nou glasul care spune :

                     "La Crucea marelui Manole !"

In acest moment, bărbatul se întoarce cu faţa spre mine, iar acum îl văd cine era, spre marea mea uimire. 
Cred dragii mei, că aţi intuit şi voi cine era acest bărbat. 
Era chiar tatăl regretatei şi mult îndrăgitei Mădălina Manole.
Dragii mei, chiar în acest moment mă gândeam cum îl cheamă oare pe tatăl Mădăinei Manole, pentru că voiam să-i scriu numele.
Iar acolo Sus, gândul meu a fost cunoscut şi un glas  mi-a răspuns la gândul meu :
                         "Ion  Manole ! "
Dragii mei, ştim cu toţii că tatăl Mădălinei Manole este foarte bolnav.
Dar nu aş vrea ca să mă gândesc la ce este mai rău.
Ci am să mă rog pentru tatăl Mădălinei ca să se facă bine  şi să poată merge din nou la Cimitirul din Ploieşti,acolo unde se odihneste pentru veşnicie fiica lui şi pentru care a vărsat şi varsă atâtea lacrimi. 
Faptul că acum este grav bolnav, se datorează suferinţei sufletesti de când şi-a pierdut fiica, şi despre care, nici în ziua de astăzi nu este lămurit cum si de ce a murit copila sa.
Daţi clik pe poza din link, si  ne vom aminti de Mădălina Manole aşa cum a fost ea când era în viaţă.
Este un frumos Video - clip ,special făcut în Memoria celei care a fost ...Fata cu părul  de Foc!

DUMNEZEU  S - O IERTE , ŞI S -O ODIHNEASCĂ  ÎN ÎMPĂRĂŢIA  SA ! 
                          

FATA DRAGA...NU FI TRISTA... - YouTube

                               www.youtube.com/watch?v=RJ7lqG_dabQ
                         Jul 15, 2010 - Uploaded by braveheartliv
NU FI TRISTA... braveheartliv ... NU FI TRISTA...by YouTube · 4:47 ... Madalina Manole - Mi-e                         

 
              Mădălina  Manole !                   ..


Fraţilor, să ne rugăm pentru sănătatea  tatălui  Mădălinei  Manole, dar şi pentru Fata cu părul de foc, ceea ce a fost Mădălina  Manole, pentru ca Bunul Dumnezeu s-o ierte întru Marea  Sa Milă şi s-o odihnească în Împărăţia Sa.
Să ne rugăm şi pentru mama Mădălinei  care nu mai are lacrimi sărăcuţa, de câte lacrimi a vărsat ,de când nu mai este Mădălina.
Mama Mădălinei are nevoie de Rugăciunile noastre, ca să se întărească sufleteste si trupeste pentru a putea face faţă la toate câte sunt şi la toate câte o aşteaptă.           
Video for fata draga nu fi trista de madalina manoleDragii mei, să învăţăm să preţuim pe cei dragi nouă, cât sunt în viaţă! Cînd nu vor mai fi în viaţă, regretele noastre,lacrimile noastre, suferinţa noastra, nu-i va mai putea aduce înapoi.
Nu este deloc greu ! Faceţi-vă timp fraţilor şi staţi cu cei dragi de vorbă, spuneţi-le cât de mult îi preţuiţi şi cât de mult îi iubiţi, pentru că, nu se ştie niciodată daca mai târziu, peste un ceas, sau peste o zi, sau peste un an...,etc, o să mai avem cui să-i spunem ceea ce nu am spus şi am ţinut în inimă .,.din lipsă de timp sau chiar din nepăsare..
                                        Cu dragoste şi cu preţuire, 
                                                                 Maria. 

12 comentarii:

  1. Pe Madalina s- o aiba pe constiinta , la fel si barbatu- so.OAMENI NESATUI DE BANI SI FAIMA.

    RăspundețiȘtergere
  2. Auziti ma, copii ku maska la skolile lui kwj!!! Adikkaaa de mici sa fie suptpusi adika pusi sa suga din shewa sthadthului de drepti. Pai pune kopiilor thai aworthati maska ma jwj!!! Boicotati anul skollarr!!! BOICOTATI HALLEGERILLE KWGIZDE SETESIZDE SOROSIZDE SEREIZDE

    RăspundețiȘtergere
  3. Auziti ma, copii ku maska la skolile lui kwj!!! Adikkaaa de mici sa fie suptpusi adika pusi sa suga din shewa sthadthului de drepti. Pai pune kopiilor thai aworthati maska ma jwj!!! Boicotati anul skollarr!!! BOICOTATI HALLEGERILLE KWGIZDE SETESIZDE SOROSIZDE SEREIZDE

    RăspundețiȘtergere
  4. FAZA AI CA DUCETI COPIII LA SCOALA, POARTA MASCA , LI SE FACE RAU, AI INTERNEAZA, AI VACCINEAZA SI.... I- ATI CRESCUT DEGEABA CA NU MAI SUNT AI VOSTRII. SUNT AI SISTEMULUI LUI KWJ VANDUT OCULTEI MONDIALE.

    RăspundețiȘtergere
  5. Dumnezeu sa-i odihneasca in pace pe Madalina si pe parintii ei! Cat de indelung rabdator este Bunul Dumnezeu..... Cine stie, o fi vorba despre mucenicie.... S-a publicat ca s-a sinucis dar .... Din aceasta cauza nu a avut slujba si pomenirea pe care o merita, era un om curat si frumos.... Bunul Dumnezeu sa scoata adevarul la lumina....
    Am visat-o pe Madalina, era la Buftea, venea dinspre Studiourile Cinematografice si era trista, resemnata, tacuta, imbracata intr-o rochie gri. Din pacate, cei dragi ei nu au reusit sa-i inteleaga si sa se bucure de lumina sufletului ei... Tatal ei, da!

    RăspundețiȘtergere
  6. Parintii bietei Madalina au plecat Dincolo neimpacati. Nu au fost lasati nici macar sa-si vada nepotul.
    Tragic este si faptul ca nu au reusit sa-i faca dreptate Madalinei.
    Insa Dumnezeu nu doarme si cand fostul sot al Madalinei va cadea de pe creanga cea mai de sus, va fi mult mai dureros!
    Sa nu creada ca scapa nepedepsit de Dumnezeu atat aici, cat si Dincolo! Va arde in focurile iadului fostul sot pentru tot raul facut!
    Fostul sot al marii artiste Madalina Manole nu stiu cum poate sa traiasca precum un parazit in casa Madalinei, in munca ei si pe banii ei cand stie ce i-a facut bietei sale sotii!
    Chiar nu are deloc constiinta care sa-l mustre pentru ce i-a facut acest individ atat sotiei, copilului, dar si familiei Madalinei?
    Dumnezeu sa faca dreptate in acest caz si sa-l judece pe acel individ - petru mircea!

    RăspundețiȘtergere
  7. Bietii parinti ai Madalinei nu au fost lasati sa-si vada nepotul de fostul sot al marii artiste Madalina Manole!
    Pacat ca nu au apucat parintii Madalinei sa vada cum i se face dreptate bietei Madalina!
    Acel individ petru mircea NU se va putea bucura de ce a facut, va fi spre osanda sufletului lui! Traieste din munca Madalinei precum un parazit! Dumnezeu nu doarme si il va pedepsi pe petru mircea si pe familia lui complice aici, iar Dincolo vor arde in focurile vesnice ale iadului!
    Se cred vesnici fostul sot si mama lui ca au stat pentru avere sa o omoare pe Madalina?
    Madalina Manole nu s-a sinucis. Nu putea sa bea pahare intregi dintr-o substanta care are un gust infiorator si dupa cateva guri cade lat oricine. Deci cum sa mai si bea pahar dupa pahar daca dupa cateva inghitituri murea?
    Sunt multe neconcordante evidente in acest caz!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Ferească Dumnezeu și Maica Domnului să-ți pierzi copilul,va dati seama câtă SUFERINTA pentru acei oameni?
    BUNUL Dumnezeu să-i odihnească.
    Numai Dumnezeu cunoaște adevarul.

    RăspundețiȘtergere
  9. Dumnezeu sa-l odihneasca pe tatal Madalinei. Dumnezeu a făcut dreptate cu Madalina. Nu tot ce strălucește este aur. Intrebati-o pe Carmen Rădulescu cine a fost Madalina. Poate si fostul ei soț, Șerban Georgescu ar putea să spună mai multe, dacă nu murea si el in mod subit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca ai dreptate,spune-ne ce stii,ca nu putem afla altfel

      Ștergere
    2. Ce pacate asa mari a facut Madalina ca trebuia sa plateasca in acest mod?

      Ștergere