vineri, 11 septembrie 2020

IISUS HRISTOS ! CINEVA VA VORBI LUMII INTREGI !!!


                                                    10 Septembrie 2020,ora 4,10 !

                                     Dragii mei,

În aceasta dimineata devreme,ma trezeste un glas intelept care spune ceva despre Intelepciune .
Glasul spunea asa:
                  "Întelepciunea omului,se afla undeva in centrul inimii!"
După care dragii mei, glasul face o pauza si adauga ceva foarte frumos,plin de iubire si de speranta.
              "Închipuie-ti ca Cineva va vorbi LUMII intregi !"
Acum,stau eu si ma intreb,exista printre oameni cineva care ar putea vorbi Lumii intregi si sa-L vada toata suflarea in acelasi timp?
Cu siguranta ,nu !
Dar, asa cum am scris adeseori, acel Cineva nu poate fi decat IISUS HRISTOS ,Mantuitorul Lumii intregi, Imparatul Cerului si al Lumii intregi.El va veni curand si va vorbi Lumii intregi!
Sa nu acceptati sub nicio forma dragilor, ceea ce gasiti scris peste tot, in tot ce inseamna internet si nu numai,precum ca Iisus Hristos s/ar fi nascut si ca trebuie sa creasca,precum ca ar fi in Romania nui stiu prin ce oras dar sta inchis in casa,tot felul de minciuni.
Nu fratilor ! VENIREA LUI IISUS HRISTOS va fi precum INALTAREA SA la CERURI.
                             Înălțarea Domnului. Ce trebuie să faci ca să ai belșug în gospodărie |  Evenimentul Zilei
Lumea intreaga Il va vedea,toata suflarea de pe Pamant.IISUS,Mantuitorul nostru scump si prea iubit, nu sta si nu va sta ascuns pe nicaieri, nu se va mai naste a doua oara, si nici nu este mirele vreunei femei de pe pamant(asa cum citesc cu uimire si cu durere in suflet uneori),precum ca El va veni sa-si ia mireasa.
Sa ne deschidem ochii sufletului si sa vedem ca adevarata Mireasa a Lui Hristos este SFANTA SA BISERICA cu toti Sfintii si cu toti credinciosii Săi!
BISERICA este MIREASA Lui Hristos si niciodata vreo femeie de pe pamant.
Iata MIREASA Lui Hristos,adica,Biserica cu tot cei care cred si iubesc pe Hristos si pe Maica Sa,pe Sfintii Săi.
Aceasta este singura MIREASA a LUI IISUS HRISTOS ,Fiul Lui Dumnezeu si al Prea Curatei Fecioare Maria,BISERICA!!!
Binecuvântare de har în parohia Lunca, Știri Botoșani, Cultură -  Stiri.Botosani.Ro
Singura femeie de pe pamant care a meritat sa fie Maica Lui Hristos,este FECIOARA MARIA Cea fara de pacat!
Sa tinem minte dragilor:
Hristos nu are mireasa pe nicio femeie de pe pamant,El este Insusi Dumnezeu Creatorul si nu are nevoie de vreo sotie asa cum ne spun anume persoane!Hristos este MIRELE ,iar MIREASA Sa este SFANTA BISERICA!
HRISTOS nu se va mai naste inca o data,si nici nu este pe pamant ascuns pe nu stiu unde,asa cum pretind cei care raspandesc astfel de minciuni pe internet.
HRISTOS va coborâ din Cer la a doua Sa venire,asa precum S-a si inaltat,iar aceasta a doua Sa venire pe pamant va fi in Romania Adevarului Duhului Sfant si niciodata in alta parte!
Sa ne rugam Domnului si Maicii Domnului ,ca sa ne ierte pentru toate gandurile noastre intinate,pentru toate gresalele noastre  si pentru tot ce am pacatuit cu voie sau fara de voie.
                                   Cu dragoste,Maria.

21 de comentarii:

  1. Domnul Isus Cristos a spus unei profete de azi, ca niciodată nu va mai calcă pe pamant, ci va veni doar pe norii cerului ca Judecător al celor vii și al celor morți, așa cum s-a înălțat. Deci NU va mai calcă pe pământul acesta a doua oară. Maria Divinei Milostiviri.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu vreau sa supar pe nimeni dar acel cineva care va vorbi lumii întregi poate fi însuși antihristul adică cel fals.Mare atenție acela care îl va vedea toată suflarea sa nu fie cumva fiul pierzării.Va doresc o zi buna și Dnezeu sa ne dea lumină sa intelegem că sa nu cădem în cursa celui rău.Multe lucruri par a fi bune la suprafață dar nu toate sunt de la Dumnezeu.Cel rău se poate preface în înger de lumină și să-i insele si pe cei aleși.Trebuie sa veghem și să avem înțelepciune că traim zilele din urmă.Acuma lupta este și mai mare.Fiti binecuvântati.


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Normal ca va fi un anticrist,pentru ca va convinge oamwnii sa renunte la religii,de care nu are nevoie divinitatea,doar cei care profita

      Ștergere
    2. Da, cum se mai spune: iadul e pavat cu intentii bune.

      Ștergere
  3. Ultimul vorbitor(mesager) a fost Claude Vorilhon. Nu va mai fi altul

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Claude Vorilhon, mesagerul Antihristului. D-na Maria, aveti grija pe cine lasati sa scrie pe acest blog, pentru ca dam socoteala in fata lui Dumnezeu pentru toate faptele noastre. Chiar nu ati observati ca sunt printre oamenii credinciosi se mai strecoara si multi inchinatori la Satana. De exemplu acest anonim 15.18. Miscarea raeliana este o miscare satanista interzisa in multe tari.

      Ștergere
  4. Asa este doamna Maria cata dreptate aveți.
    Si eu am văzut atatea minciuni ca te ia groaza de ce aberatii se pot scrie
    Dumnezeu săi ierte ca nu stiu ce zic si ce fac.
    Cu mult drag doamna Maria.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sigur!
    Si cel care ti-a susurat la ureche frumos, nu ti-a spus ca exista libertate de credinta? Sigur nu ti-a spus. Ti-a atatat egoul ca si pe al sau de altfel sa faci si tu urat la lume.
    Frumos, n-am ce spune! Halal crestin ce esti! Ai cedat la prima incercare.
    Grabeste la pocainta, Gheorghita!

    RăspundețiȘtergere
  6. Vezi sa nu fie Anticristul. Nu ar fi prima data cand te repezi in directia gresita. Ca fata mare la maritat! Se vorbeste de mult timp ca illuminati vor sa creeze o holograma uriasa pe cer, cu chipul din icoane al Mantuitorului. Pacalind oamenii ca a venit Hristos.
    A Doua Venire nu va mai fi in trup fizic. Va fi sub forma de energie. Unii dintre noi am primit deja initierile si lucram pe mai multe niveluri de constiinta. Voi nu ati iesit inca din corpul emotional. Este corpul pe care sinteti cel mai usor de manipulat. Pe corpul emotional a lucrat oculta la revolutie, experimentand pe noi arme care induc frica sau furia.
    Pe corpul mental sunteti manipulati la fel de usor. Este sificient ca intr-un grup sa fie introdusa o imagine mentala dorita de oculta si tot grupul o va prelua. Asa apar psihozele colective. Oamenii merg la vot si voteaza pe cine vor illuminati. Tot așa sunt determinati oamenii sa cumpere anumite produse. In comerț sunt folosite multe tehnici de manipulare. Cum omul este fraierul care tine in miscare roata comerciala, se experimenteaza pe el diverse arme. Omul este cobaiul pe care Satana experimenteaza jocul lui. Ca pisica cu soarecele se joaca satanistii cu oamenii. Si oamenii nu se mai invata minte! Repetă aceleasi greseli. Cine cade de prea multe ori in aceeasi groapă este ori beat, ori prost!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Holograma va arata adevarul si religiile vor dispare,de aceea profitorii de pe urma lor au pregatit scenariul cu holograma "falsa",deci ei stiu adevarul( ca holograma nu va fi falsa si ca urmeaza marea convingere,ca marea dezvaluire a fost pe vremea lui Isus,a lui Mahomed si in 1973)

      Ștergere
    2. mai "initeaza-te" in smerenie, inainte de-a face pe the Christian little Buddha. "voi" amestecati adevarul cu false gnoze, "voi" va credeti expansionati pe n "niveluri de constiinta" dar dispretuiti euharistia, marturisirea, mucenicia mintii, singurele care mantuie, invaluite in Iubire. TU nu ai rezolvat nimic, pe latura emotionala, ai ramas in stadiul infantil al autoinchipuirii. "Beat" si "prost" e cel care nu stie sa taca si sa se roage pentru salvarea sufletelor, ci zvarle cu etichete.

      Ștergere
  7. PRUNCA LUI DUMNEZEU,va vorbi lumii intregi,pana la a Doua Venire a MANTUITORULUI LUMII,pe pamantul Romanesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da ! E posibil ca sa apara PRUNCA LUI DUMNEZEU SAPTE ,care va vorbi Lumii intregi si va netezi CALEA VENIRII a Doua a Mantuitorului nostru Iisus Hristos !

      Ștergere
    2. Domnul Iisus Hristos va veni pe nori, în Slava Sa si va fi perceput de oamenii obișnuiți ca lumina, ca fulgerul (scrie în Sf Evanghelie). Cel care vine ca om si va vorbi lumii întregi va fi Antihristul. Oamenii credincioși nu trebuie să se teamă, pentru că vor fi averizati de înșelăciune, fiecare de Îngerul său personal. Stați liniștiți, nu vă temeți pentru că nu suntem singuri. Doamne ajuta!

      Ștergere
  8. Asa este doamna Maria
    Doamne Ajuta sa trăim asa o bucurie.
    O zi binecuvântată tuturor.

    RăspundețiȘtergere
  9. Poate raspunde cineva,ce fac spiritele umnane dupa moarte? Biserica sustine ca nu exista reincarnare,ca spiritele asteapta judecata,dupa care unele vor fi chinuite in iad. Dar,pina atunci,ce fac?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dupa cele 40 de zile de la trecerea in alta lume/dimensiune, sufletul este judecat si trimis unde ii este locul - in Rai sau in iad.

      Ștergere
    2. Nu totdeauna, unele suflete pleaca imediat la locul hotarat de Dumnezeu, iar altele raman si ratacesc mult timp pe Pamant,in plan spiritual (asa zisele fantome). Sufletele sunt judecate prin faptele lor de aici de pe Pamant, iar locul unde pleca este hotarat de Dumnezeu inainte de moarte. La plecare, cei care sunt oamenii lui Dumnezeu sunt luati de lumina Duhului Sfant si condusi in locurile hotarate - tunelul de lumina de care povestesc cei care au avut experienta mortii clinice. Oamenii care nu au trait corect si s-au vandut celui rau, la moarte sufletele lor sunt luate de "cel rau". Suflele negre, demonizate nu vor avea posibilitatea sa-l vada pe Dumnezeu.

      Ștergere
  10. Si eu cred ca Iisus va veni curand, din Cer va cobora si toti il vom vedea, o voce mi-a spus in vis: "Isus va veni, nu stiu cand, dar va veni!" Doar Tatal Ceresc stie ziua si ora. Doamne iarta-ne si ajuta-ne sa fim demni de Tine.

    RăspundețiȘtergere
  11. 12 Când a rupt Mielul pecetea a şasea, m-am uitat şi iată că s-a făcut un mare cutremur de pământ. Soarele s-a făcut negru ca un sac de păr, luna s-a făcut toată ca sângele 13 şi stelele au căzut din cer pe pământ, cum cad smochinele verzi din pom când este scuturat de un vânt puternic. 14 Cerul s-a strâns ca o carte de piele pe care o faci sul. Şi toţi munţii şi toate ostroavele s-au mutat din locurile lor. 15 Împăraţii pământului, domnitorii, căpitanii oştilor, cei bogaţi şi cei puternici, toţi robii şi toţi oamenii slobozi s-au ascuns în peşteri şi în stâncile munţilor. 16 Şi ziceau munţilor şi stâncilor: „Cădeţi peste noi şi ascundeţi-ne de Faţa Celui ce şade pe scaunul de domnie şi de mânia Mielului, 17 căci a venit ziua cea mare a mâniei Lui şi cine poate sta în picioare?”........................................ Şi am văzut un alt înger care se suia dinspre răsăritul soarelui şi care avea pecetea Dumnezeului celui viu. El a strigat cu glas tare la cei patru îngeri cărora le fusese dat să vatăme pământul şi marea, 3 zicând: „Nu vătămaţi pământul, nici marea, nici copacii până nu vom pune pecetea pe fruntea slujitorilor Dumnezeului nostru!” 4 Şi am auzit numărul celor ce fuseseră pecetluiţi: o sută patruzeci şi patru de mii din toate seminţiile......Apocalipsa.

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu stiu daca va mulțumi pe cei care întrebați de sufletele,oamenilor după moarte.
    O carte sf.am citit multe nu mai retin titlurile spune că sufletele trec in lumea paralelă sau cealaltă cum spunem noi.
    Pana la judecată va rog sa ma credeti m-am rugat mult cand a murit tata,mama,soacră,soțul,exact cum am gasit scris asa mia arătat Dumnezeu unde sunt,am plâns mult si mai plâng si acum,este greu.
    Sunt in locuri de așteptare,grupuri ,grupuri cu neamurile lor decedate,nu-i putem vedea ei ne vad.
    Fiecare după credința lui pe trepte mai sus sau mai jos.
    Pe mama soacră am visat ca nu pot spune altfel,am iubit-o ca pe mama mea când a murit am suferit e greu,ii povesteam de credința, ma întreba ce citesti Lenuta?
    Ii povesteam,am visat-o ca era tânără și a venit la mine și zice,te rog când faci tu o varza cu ciolan sa-mi dai si mie
    Era postul mare si zic la paști ca este post.
    Spune da când faci tu.
    O intreb cu teamă să nu o supăr mama dar matale ai murit,de ce ai venit la mine,aveam o oarecare durere vazand-o si a zis de ce te temi de mine?
    Nu ma tem dar mie greu sa tot îngropa pe cei dragi.
    O intreb unde sunteti?
    Raspunde peste tot noi va vedem tot ce faceți,este adevarat ce citeau si povesteau de lumea văzută și nevăzută.
    Stam pe iarba cu toți ai mei si pe canapele de așteptare,exact asa a fost răspunsul.
    Ma mângâiat ps spate i-am spus că ma doare spatele si ma mângâiat pe spate de la ceafă până jos tot spatele,m-am trezit fără nici un pic de durere a doua zi.
    Dumnezeu săi ierte pe toți cei care au trecut la Dumnezeu.
    Ce pot sa va zic la fel am visat si cu tatăl meu tot pe canapele de așteptare era cu un grup probabil rude pe care eu nu le cunosc.
    6 am plâns după tata si m-am rugat la Dumnezeu și Maica Domnului să-l ierte,mai înjură dar era foarte milostiv.
    A zis lasă-mă să mă odihnesc tata ca sunt bine.
    Ce sa spun Dumnezeu stie dar tin sa cred ca am gasit scris in cărțile sfinte călătoria sufletului după moarte,nu e moarte este trecere la viata veșnică, nu trebuie sa ne temem de moarte,
    Cu mult drag si multa sanatate tuturor.

    RăspundețiȘtergere