vineri, 4 septembrie 2020

OMENIREA ESTE INTR-UN IMPAS, ASA PRECUM NU A MAI FOST NICIODATA ,DE CAND E LUMEA SI PAMANTUL !

          Dumnezeu există - Mărturii.: ACATISTUL POGORÂRII PREA SFANTULUI DUH !.

                                       4 Septembrie 2020,ora 22,35 !

                                   Dragii mei,

În aceasta seara,in timp ce scriam la articolul anterior,aud un glas care spunea asa:
               "Suntem intr-un impas ,asa cum n-a mai fost lumea vreodata !"
După care,glasul nu a mai spus nimic!
Dragilor,asa cum am mai spus si scris,suntem deja in desfasurarea Apocalipsei.
Dar nu trebuie sa ne fie teama! Toate acestea trebuie sa aiba loc, pentru ca IISUS HRISTOS Mantuitorul nostru drag si scump ,sa vina din nou pe pămant,sa vina in Noul Său Ierusalim,numit Romania Duhului Sfant.
Daca vom avea Credinta,Nadejde si Dragoste intru Bunul Dumnezeu si in Maicuta Domnului,daca ne vom iubi Aproapele ca pe noi insine,de nimic nu ne va mai fi teama.
Sa avem Credinta fratilor, Credinta in Prea Sfanta Treime si in Maicuta Prea Curata Fecioara Maria, si vom trai vesnic in Imparatia Lui Dumnezeu,ne vom veseli vesnic in RAIUL de Sus! Sa fim buni,milostivi si iertatori cu cei care negresesc,si astfel,vom fi si noi iertati de gresalele noastre,acolo Sus in Ceruri.
                               Cu dragoste ,Maria.

76 de comentarii:

  1. Vor fi multe pandemii de acum in colo. Incalzirea planetei duce la eliberarea virusilor atat din ghetari cat si din adâncuri îngropați în sedimentele de pe fundul oceanului__

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pina acum s-a constatat ca nu virusii au dus la depasirea mortalitatii medii anuale. Daca toti "alesii" procedau ca suedezii,nu suferea atita lume din cauza pierderii slujbelor

      Ștergere
  2. Rugați-vă sa fie PACE in lume. Rugați-vă sa nu cada asteroidul in 2026 la granita Turciei cu Iranul Irakul si Siria. Sa mulțumim tuturor guvernelor din lume pentru ca ne pregătește și ne obișnuiește cu ce va fi in urmatorii ani. Sa ne obișnuim cu purtatul măștii fiindcă intre 2026 și 2042 o vom folosii de nevoie.
    Dumnezeu sa ne lumineze mintea la toti!___

    RăspundețiȘtergere
  3. Bine ca știi tu, anonim 22.55 ca vor fi multe pandemii... Altceva mai elevat nu știi?

    RăspundețiȘtergere
  4. Omenirea in ultimul secol a generat incalzirea globala ,acum deja am trecut de pragul schimbarilor ireversibile generind topirea calotelor polare si ceeind prin cresterea oceanului un nou dezechilibru pe care Pamintul va fi obligat sa-l faca ,dar care va afecta toate vietuitoarele inclusiv omul cauza acestui dezechilibru va avea de suferit cu metropolele sale la marginea oceanului pe care va fii obligat sa le paraseasca fiindca vor fi acoperite de ape impreuna cu cimpiile cele mai fertile proces intesificat si de modificarea axei Pamintului unde la noul Ecuator cresterea oceanului va fii mult mai mare.
    Oamenii ,multi vor murii vor fi obligati sa se adapteze prin migrarea spre zonele de interior ale uscatului fugind si de noile deserturi in cautarea apei dulci potabile pentru care vor lupta in viitoarele razboie.
    Apocalipsa climatica produsa de OM care va genera eliberare de virusi si microbi necunoscuti , Foamete si saracia celor ce migreaza-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 00;24, chiar esti craciun cel original? Cam multe greseli de ortografie....

      Ștergere
  5. Sfârșitul lumii va fi când soarele își va pierde puterea adică când va muri,peste sute de milioane de ani..aproximativ..nu mai exista soare pa pa și viața pe Terra.Dar poate reușim să colonizăm alte planete și din alte galaxii ,nu știe nimeni ce va fi,când va fi,Dumnezeu poate sa ne mai țină chiar și sute de milioane de ani mă refer la existența speciei..Cine știe cum va fi lumea în 2100,2500,3000,5000,9000.
    Omenirea deja are peste 1400000 de ani conform stiintei și cercetătorilor..Nu se știe cât o să mai supraviețuim că specie sau viață cât o să mai dureze pe Terra..pot fi 5 ani an,100 ,100 000 sau chiar un milion,depinde de noroc și de cum va evolua omul ca și tehnologie și civilizați..evoluția continuă.Iar evoluția e făcută de Dumnezeu Creatorul..Dumnezeu lucrează prin procesul numit evoluție.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cauta Design inteligent si vei afla de cind e omenirea actuala pe Pamint

      Ștergere
  6. Asta cu pandemiile din cauza ghețarilor e aruncata pe piata de statul paralel international.
    De fapt, aceste crize și pandemii sunt create cu bună știință de cei care conduc lumea.
    Doamna Maria are mare dreptate, urmează o criza alimentară fara precedent in ultima suta de ani, criza combinata cu multe alte probleme.
    -fost ofițer SRI-

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am facut ceva provizii de orez si ma cearta nevasta,femeie cu minte multa

      Ștergere
    2. 09.20 fost ofiter SRI si actulal cretinizat in propriul stat paralel imaginar.

      Ștergere
  7. Cine este inteligent și precaut își face rapid stocuri de medicamente și alimente: paracetamol, aspirina, spirt, adagin, antibiotice, paste făinoase, conserve, alimente de baza neperisabile.
    -fost ofițer SRI -

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Domnule, va salut cu respect. Serb Ilie- Sorinel din Seica- Mare, Sibiu.Ca o completare, sa nu uitam graul, mierea de albine si rezerva de apa.

      Ștergere
    2. anonim 09;23 habar nu ai cum traiesc oamenii-nici macar o paine pe zi? De unde sa ia bani pentru provizii?

      Ștergere
    3. Serios? Ai o afacere cu produsele de mai sus si te-ai gandit sa încasezi bani provocând frica? Cu totii stim ca cele mai mari afaceri apartin securistilor!
      De parca securistii nu ar fi si ei oameni! Tot cu mainile goale muriti! Si se poate muri si cu rezerve in subsoluri, strânse ca sobolanii. Cand se termina firul, se termina! Si dintr-o pietricica ce-ti cade in cap de la o inaltime potrivită!
      Iar hotiile din Romania tot voi le veti plati! Dincolo de moarte sau in viata asta, nu conteaza cand. Salarii uriase, pensii de ciocoiași si parveniti dupa revolutie...ce trai bun pe spinarea fraierilor! Si ce jale provocata oamenilor saraci cu copii bolnavi! Si ce jale imensa provocata parintilor carora li s-au furat copiii...Tot aparatul asta bine platit din banii nostri ca sa ne protejeze a devenit o piază rea, o caracatita care ne jefuieste si terorizeaza?!
      Dezavantajul hoților: nu cred ca exista Dumnezeu si viață dincolo de moarte. Mananca tot intr-o singura viață. Cand trec dincolo...e jale! Isi intalnesc sub forma de demoni toate faptele rele! E preferabil sa-ti inchei socotelile in timpul vietii. Este mult mai simplu sa repari acum decat dupa moarte.

      Ștergere
    4. 9:23-Potoleste-te tovarasu'grad cu prostiile! Nu mai baga spaima in amaratele astea de pe blog! Pentru ce sa isi faca provizii? Nu se va intampla nimic rau!

      Ștergere
    5. 9.23 Asa si....cat iti tin ,,stocurile'' ? Cand le termini nu esti si tu de cealalta parte a baricadei ?????

      eroul Bula

      Ștergere
    6. Tot citesc si ma minunez de unele comentarii p-aici, unora dintre voi nici daca Dumnezeu de ar veni si v-ar zice ca vine antihristul la putere in 1 an de zile, nu L-ati crede, tot ati carcoti p-ale voastre lumesti. Omul nu va invata de rau, va spune de bine, din toata saracia in care traim ceva paste fainoase sau orez, faina o putem pune departe. Parerea mea luati-va ceva seminte de legume, le puneti bine la pastrare

      Ștergere
    7. Au lucrat la ordinul CSAT.Sefii cei mari trebuie acuzati si presedintii.

      Ștergere
    8. Individul care se da de la SRI nu vrea decat sa produca destabilizare in randul populatie. Daca toti am incepe sa ne facem provizii s-ar scumpi toate si ar disparea macarea de pe piata. Amintiti-va cum a fost cand s-a stat acasa. Nu se gasea faina, drojdie, spirt, dezinfectanti, masti chirurgicale. Nu va luati dupa toate petardele rusesti de pe blog, scopul lor este sa produca haos si dezordine in randul populatiei, sa slabeasca stabilitatea din tara, sa slabeasca statul din interior.Nu e nevoie de bombe, se poate foarte bine si asa. Razboi hibrid.

      Ștergere
    9. 09.24 vorbesti prostii!

      Ștergere
    10. Doar Dumnezeu are drept de viata si de moarte asupra fiintelor de pe pamant. Asa ca nu ar trebui create razboaie si alte nenorociri. Fiecare are loc pe pamant si e important pentru societate.

      Ștergere
    11. Doar Dumnezeu are drept de viata si de moarte asupra fiintelor de pe pamant. Asa ca nu ar trebui create razboaie si alte nenorociri. Fiecare are loc pe pamant si e important pentru societate. Pai fara aceste "furnicute", cine at mai munci? Ar sta cei care ii omoara sa-si cultive singuri pamantul, sa-si confectioneze singuri lucruri, sa-si creeze singuri aparatura electrocasnica, de exemplu? Deci e nevoie de toti pentru a ajuta la intregul mers al lucrurilor! Fiecare reprezinta o "piesa" in intreg mecanismul. Asa ca nu trebuie ucisa nici macar o fiinta! Nu are nimeni drept de viata si de moarte asupra nimanui!!!!!!

      Ștergere
  8. Până la urmă se va declanșa și războiul nuclear.
    Relațiile intre superputeri, sunt ff tensionate.
    Ultimul Mesaj ascuns din Biblie, face referire la Korrea. Tot ce.i posibil să dea drumul la rakete.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai Coreea de Nord ai doar coada dragonului rosu care va nimicii americanii si canadienii.Pa.pa.

      Ștergere
  9. Rugati-va sa va ierte copiii abandonati in timp ce va laudati ca sunteti popor ales, cel mai minunat din Univers. Rugati-va sa va ierte maidanezii otraviti si macelariti cu iubire crestineasca. Rugati-va sa va ierte animalele chinuite la Zoo, spre distractia zeului om. Rugati-va sa va ierte apele si muntii spurcate cu gunoaie si padurile rase cu salbaticie de barbari lacomi de bani!
    Sa nu dati vina tot pe oculta, evrei, arabi, americani, rusi. Tara era a voastra si era datoria voastra s-o pastrati curata.
    Poporul roman si-a pierdut definitiv bunul simt? Arata cu degetul spre toate zarile cautand vinovati pentru boli si saracie, dar refuza sa-si vada ograda?
    Credeti ca tot cu milogeli la Cer rezolvati problemele?
    Ati umplut internetul cu laude! Lasati-L pe Dumnezeu sa decida cat de vinovat dau nevinovat este un popor!

    RăspundețiȘtergere
  10. Quercitina, o moleculă naturală prezentă din abundență în mere sau ceapă, poate ucide coronavirusul. Descoperirea făcută în Spania-craciunita

    RăspundețiȘtergere
  11. Un alt duhovnic infectat cu covid___

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, mare duhovnic! Sfatuia populatia sa ia anafura, aghiazma si o gura de tuicuta!!!

      Ștergere
    2. Vedeti ce face necredinta? Virusul exista si e extrem de periculos pentru ca este imprevizibil. Nu stiu cum se face dar ii ataca fix pe aceea care il iau in deradere.

      Ștergere
    3. Nu te-ai prins ca e propaganda?

      Ștergere
    4. 09.03 tu vezi propaganda peste tot? Esti din specia covidiotilor care cred ca guvernul a platit pe toata lumea ca sa minta? Vai de capul tau!

      Ștergere
    5. Vai de tine,vezi ca te certi cu 06.09,de fapt.09.03 e din rindul manipulatilor ca tine,ti-o s pune 06.09

      Ștergere
  12. BILANŢ CORONAVIRUS 5 SEPTEMBRIE: 1.269 de cazuri şi 38 de decese în ultimele 24 DE ORE. A inceput sa scada pandemia, ne apropiem de alegeri...

    RăspundețiȘtergere
  13. După ce pica asteroidul in 2026 va fi intuneric total 1000 de km la nord si 1000 km la sud de cercul meridian , pe toată circumferința pământului. Cu cat distanta este mai mare de această zona, intunericul se disipeaza.
    Urmează apoi o perioadă de glaciatiune, scăzând temperatura medie pe pamant cu 5 pana la 7 grade, calcul facut de specialisti___

    RăspundețiȘtergere
  14. https://www.romaniatv.net/parintele-calistrat-care-recomanda-gargara-cu-tuicuta-impotriva-covid-mesaj-pe-facebook-despre-evolutia-bolii_535696.html

    RăspundețiȘtergere
  15. Am o intrebare:Pentru cei ce cred ca Romania este un popor ales,binecuvantat de Dumnezeu,Noul Ierusalim etc. ce va face sa credeti asta?Romania a fost un stat neinsemnat pentru multi si asa ramane,nu stiu daca avem ceva special,doar ca suntem crestini asta nu ne deosebeste de altii ca si Rusia e crestina si America si Franta..Romania a fost un stat de multe ori ingenunchiat,in Romania niciodata nu a fost bunastare in adevaratul sens al cuvantului,bogatii mereu au avut foarte mult si au fost privilegiati si saracii marginalizati.Ce vedeti asa special la Romania?Sa nu ma intelegeti gresit,imi respect tara,sunt roman si eu,dar incerc putin sa privesc obiectiv,ce avem special noi romanii si altii nu au?Eu cred ca suntem subiectivi cand zicem ca Romania e popor ales,Gradina Maicii Domnului etc..Vreau argumente reale pentru asta..De ce sa fie Romania Noul Ierusalim?De ce tocmai Romania,acest popor amarat si haituit de coruptie,saracie si mediocritate?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tocmai ptr că este hăituit și amărât Dzeu ne-a ales să fim Noul Ierusalim

      Ștergere
    2. 13.15 si cine a haituit poporul roman? El singur se haituieste prin necinste, prostie, inselaciune, ura gratuita. Numai daca te uiti pe blog iti poti da seama ce fel de „crestini” sunt cei care se laudaa cu asta.

      Ștergere
    3. Papalaul de la Roma care a dat cu botul in piszta tare pe aeroport. Ala a zis!

      Ștergere
    4. Nu poporul român e ales ci teritoriul țării românești, de aceea ne alungă de aici la muncă în vest ca sa se mute ei aici la vremurile noi. Asa ca poporul ales lasă pe alții sa fie aleși si aleșii își văd de treaba lor liniștiți.

      Ștergere
  16. Ce este scris sa se întâmple se va întâmpla,de noi depinde dacă mai putem întârzia Apocalipsa iar acest lucru numai prin credința în BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului.
    Stiti cu a spus Mantuitorul;
    Toate vor trece,dar cuvintele mele nu vor trece.
    Sa ne dea Dumnezeu și Maica Domnului putere,sanatate si mântuire.
    Cu mult drag doamna Maria si multa sanatate va doresc la toata lumea.

    RăspundețiȘtergere
  17. Mănăstirea NOUL IERUSALIM din Rusia
    https://youtu.be/BUx91FxtxL8

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cetatea Sfanta Noul Ierusalim din Romania unde vine Cuvantul Lui Dumnezeu, tot pe ritul vechi.

      Ștergere
  18. Câțiva pe aici incercau sa induca faptul că scăpăm de pandemie. Acum ce părere au dupa atatea luni?
    Explozie de cazuri de coronavirus în Brazilia! Peste 51.000 de cazuri şi 907 decese în 24 de ore.
    Credeți ca asa se termina dintr-o data pandemia?
    Toti ghicitorii au luat țeapă. La fel si cu seismologul de serviciu, a scris tot felul de mesaje, dar s-a pacalit mereu, nu a fost si nici nu va fi in urmatorii 6 ani nici un cutremur peste 7 grade in tara noastră.
    https://www.romaniatv.net/explozie-de-cazuri-de-coronavirus-in-brazilia-peste-51-000-de-cazuri-si-907-decese-in-24-de-ore_535698.html

    RăspundețiȘtergere
  19. Azi noapte mama mea a visat ca intrase intr-o incapere unde un chinez i-a spus ca daca a intrat e pregatita,si i-a implantat un cip cu lumini,si zicea ca acum pot s-o urmareasca oriunde merge,mama l-a injurat in gand ca i-a pus cip si apoi si a scos cipul insa exact cum spun si profetii,s-a eliberat o otrava,o substanta toxica albastra si i se extinsese pana la cot dupa care mama s-a trezit speriata!Concluzie: Sa ne pocaim de toate pacatele,sa nu le mai repetam,sa le plangem,sa plangem daca putem si pt altii si sa ne sfintim vietile,pt a fi gata sa ne dam si viata pt Domnul Iisus Hristos,vaccinul anti-covid si microcipul sunt semnul fiarei,si nu trebuie primit nimic,altfel mania,chinurile vesnice sau lacul de foc scrie pt toti cei ce accepta pecetea fiarei,si evident si pt cei ce nu vor sa se pocaiasca si sa tina toate poruncile Lui Iehova Dumnezeu asa cum au fost date fara idoli,si cu implinirea Sabatului Adevarat al Sambetei,pt ca asa cum Dumnezeu e neschimbat in vesnicie,asa sunt si toate Poruncile Lui neschimbate,drepte si adevarate! Cine vrea sa-si scoata cipul moare si ajunge in iad,pt ca ultima decizie,e atunci daca sa il iei sau nu,deci ori il iei si mergi cu diavolul la pierzare vesnica si chinuri vesnice,ori nu il iei si mergi cu Dumnezeu la prigoana si sau martiraj si mantuire,viata vesnica si rasplati vesnice!Vestea foarte buna pt cei ce nu primesc cipul e ca vor suferi doar mania diavolului si a lumii nemantuite,insa nu vor suferi Mania Lui Dumnezeu,chinurile vesnice si lacul de foc vesnic,ci cu rabdarea,si cu perseveranta in pocainta,sfintenie si,sau perseverenta in predicarea Evangheliei Lui Dumnezeu isi vor mantui sufletele!In schimb cei cipati vor suferi toate maniile si isi vor pierde mantuirea si vor fi chinuiti vesnic in foc si pucioasa inaintea Lui Dumnezeu,a sfintilor ingeri si a tuturor sfintilor!Si nu fiti amagiti cu Rapirea Sfintilor sau a Bisericii inainte de Necaz ca NU VA VENI ACUM ci la finalul necazului va veni dupa Mania Lui Dumnezeu,adica dupa infrangerea lui Satan,a lui antihrist,a profetului mincinos,a tuturor demonilor si oamenilor rai!E posibil ca ciparea sa inceapa din China sau sa fie introdu-sa si in intreaga lume de China,insa timpul s-a terminat,semnul fiarei incepe din urmatoarele luni sa fie implementat si va dura pana in maxim 3 sau 5 ani pana va fi in intreaga lume!Sa ne pocaim de toate pacatele,sa ne sfintim prin Domnul Iisus Hristos si Duhul Sfant si sa nu primim cipul,chiar si cu riscul infometarii,prigoanei,persecutiei si chiar martirajului,e in joc mantuirea tuturor,Domnul Iisus a platit pt noi toti,si trebuie sa platim si noi prin jertfa si supunere totala lui Dumnezeu,care prin Fiul Sau a facut posibila mantuirea tuturor oamenilor ce cred in El,in Domnul Iisus Hristos si fac tot ceea ce El spune si porunceste!NU VA VINDETI VESNICIA DIAVOLULUI PT INCA 2 SAU 3 ANI DE LIBERTATATE SI FUNCTIONARE DRACEASCA IN SISTEMUL LUMESC AL DIAVOLULUI,CACI DUPA ACEA SCURTA PERIOADA DE MAXIM CATIVA ANI SE VA IMPLINI CE-A SPUS APOSTOLUL PETRU CA PAMANTUL CU TOT CE E PE EL CU TOATE COMORILE VA ARDE VESNIC,VA DEVENI LACUL DE FOC PT TOTI DEMONII SI PACATOSII!NOI SA ASTEPTAM CERURI NOI SI UN PAMANT NOU UNDE VA LOCUI DREPTATEA SI SFINTENIA LUI DUMNEZEU!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mama ta se uita la TV toata ziua, asa-i? De acolo bazaconiile cu cipul in cap! Acu'pe bune, v-ati facut singuri carduri, v-ati cumparat singuri telefoane "destepte", v-ati facut singuri conturi pe fb. De ce s-ar chinui cineva sa va bage cipuri in creiere? In primul rand, n-ar avea ce sa extraga din ele pentru ca sunt netede si au doar un neuron stinger si nr.2-singuri ati permis altora accesul la datele voastre personale de buna voie!
      Chiar credeti ca sunteti interesanti si detineti secrete importante, astfel incat sa va monitorizeze cineva? Va asigur ca nu!

      Ștergere
    2. Au, doare!
      Vrei sa fii mai bland/a?
      Deja multora nu le plac romanii.
      Nu crezi? Ia-te de Zuckerberg sa vezi ce repede iti iei un "warning" ca nu-l lasi sa-si faca banii!
      Si stii asta de la Frodo cel patit. Acum ai si confirmare: Nu da doi centi pe tine. Si de ce ar da? Ca sa te recunoasca, ar trebui sa fii nevasta-sa.
      Multora nu le convine libertatea castigata a altora.
      Tie nu-ti convin altii mai destepti ca tine.
      Toata lumea e nemultumita de ceva, dar sa te iei de mama dansului parca cei 7 ani de acasa spun ca nu se face.
      Revizuieste-ti atitudinea! Sau te revizuieste dna Maria.
      Cu drag,
      aceeasi

      Ștergere
    3. In mana era pus cipul in vis,si semnifica 100% ca semnul fiarei pus pe frunte sau pe mana e foarte aproape si ii va lua pe foarte multi pe nepregatite,foarte multi se vor lepada de de Dumnezeu,exact ca atunci in vechime in Bablion cand doar 3 tineri au ramas in picioare,restul s-au inchinat fiarei si regelui babilonian lumesc si dracesc!

      Ștergere
    4. Mama se uita la TV in fiecare zi cand are timp,dar nu e prezentat doar la TV despre cip,insa semnul fiarei va deveni realitate ca in Suedia,pt ca in vremea Apocalipsei,va fi invers adica filmul sau stirile vor bate viata,in loc de viata bate filmul,pt ca lumea il prefera pe diavol ca stapan,si nu pe Dumnezeu ca Stapan!

      Ștergere
    5. 01.31 Ce sa spun, voi revizuiti pe toti ca sunteti dumnezei. Nu ti-e rusine?

      Ștergere
  20. https://www.youtube.com/watch?v=wAO7sejkDjs Mania Lui Dumnezeu e peste China pt ca oamenii indraciti de la conducere in frunte cu presedintele Xi Jinping au ordonat daramarea bisericilor,a crucilor,arderea si distrugerea Bibliilor si prigonirea si persecutia crestinilor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Popo(r)ul chinez e asa de spurcat. Astis mananca toate mizeriile, mananca orice: gandaci, viermi vii, broaste raioase vii, serpi cruzi, scorpioni, lilieci. Cred au peste 1 milion de virusi si microbi in ei. Scarbosii! Bleah! In plus mai sunt si ciudati cu buda ala al lor. Apropos: la noi buda inseamna altceva. :D

      Ștergere
  21. Luna trecuta un sas care are Balastiera la Mihalt-Alba reclamat de un pescar ca fura din Mures balastru intre un pod si un stilp de inalta tensiune a fost amendat de cei de la Apele Romane cu 750 mii lei.
    Dar legea nu e pentru sasi asa ca cineva de SUS Sus a intervenit pentru sas amonestindu-l amarnic pe bietul functionar public.
    Oare cine sa fie pila sasului??
    Cunosc eu un sas evreu care nu-i plac nici legile romane si nici constitutia ,pe care vrea sa o si schimbe-craciun

    RăspundețiȘtergere
  22. https://www.youtube.com/watch?v=o_cOarupzkM E foarte posibil sa inceapa razboiul!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tot timpul e razboi! Si toate sunt provocate de noi. In loc sa ne schimbam, ne batem cu Dumnezeu. De cat timp unii dintre noi batem toba pe aici, vorbindu-va si despre paduri, si despre animalele tratate in Romania ca jucariile de pluș? Democratia presupune si dreptul la vot. Daca tot votati, cel putin cereti celor pe care-i votati sa aplice regulile democratiei. In democratie, copiii si animalele au drepturi. Care in Romania nu sunt aplicate!
      Romanii sunt indoctrinati de tot felul de dogme si reguli. Fabricate de ei insisi. Iubirea e Iubire. Adica, fapta, manifestare a Iubirii.Regulile sunt barierele puse de oameni intre ei si Dumnezeu. Nu spun ca nu trebuie respectate regulile. Dimpotiva! Fac parte din lectiile pe care le avem de invatat ca sa putem sa ne invingem natura inferioara. Dar nimeni nu invata numai tocind o materie. Fie ea si Biblia. Se invata ajutand tot ce ne inconjoara.
      Daca in Romania ar fi democratie si crestinism, Maria H nu si-ar cersi drepturile pe internet! Cersetoria este umilitoare.
      Schimbati sistemul in Romania, aducandu-l la normalitate si niciun politician nu va mai fura drepturile copiilor, ale batranilor, ale bolnavilor.
      Sunteti atat de docili, incat cereti singuri sa vi se puna cercel in ureche. Si uitati repede...Anul trecut au fost Luiza si Alexandra...Anul acesta pot fi alte fete. Sistemul este corupt, pus pe furt si abuz de minori. Daca crestinilor nu le pasa de suferintele copiilor, va asteptati sa le pese politicienilor fara Dumnezeu?
      Va dati si voi seama ca suntem in impas si asa nu se mai poate! Trebuie o schimbare majora daca vreti sa nu mai fiti in razboi cu Dumnezeu, de partea politicienilor corupti si a securistilor care fac afaceri cu drepturile noastre! Complicitatea cu politicienii inseamna ca v-ati ales deja de ce parte luptati. Si asta inseamna ca va bateti cu Dumnezeu! Daca asta ati ales...nu va mai plangeti pentru ce va fac demonii.

      Ștergere
  23. Craciunita daca tot ai luat-o pe medicinale sa-ti spun un secret care nu prea e stiut deloc.
    Coronavirusul da ca urmari Depresia,unii chiar s-au sinucis .
    Depresia e urmarea scaderii hormonului fericirii -Serotonina ,care se gaseste in cantitate foarte mare in Catina dar se poate face si un ceai tare si din frunze si cregute de Catina care au aproape aceiasi cantitate de Serotonina ca si fructele de catina-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Crăciune, romanii sunt depresivi si fara covid! Covidul este inca un semn ca ne scade imunitatea. Si începem sa murim din orice.
      Stii de ce? Spiritual suntem la pamant ca popor! Vorbim mult, ne lăudăm, umblam cu nasul pe sus intr-o tara distrusa. Intre noi si tot ceea ce ne inconjoara există legaturi nevazute. Cand omul a început sa se creada stapanul Creatiei, luând cat mai mult, chiar si din cătina aceea cu care te lauzi de parca tu ai creat-o, dar nepunand nimic la loc, se creeaza un dezechilibru. Crezi ca suferinta padurii ce moare si a apelor otravite nu trece si la noi? Crezi ca suferinta Luizei si Alexandrei nu ne afecteaza pe toti? Poate pe tine nu, daca ti-ai incuiat inima cu zece lacate si ai aruncat cheia afara. Cand moare albina, urmează omul.
      Tu esti om care gandesti cu mintea. Si atat! Mintea este înghesuită ca mortul intre patru scanduri. Mintea este incapabila sa se conecteze la sufletul colectiv. Doar la mintea colectiva te poti conecta. Care este la fel de inghesuita, ca mortul, dar intr-un coșciug mai mare. Sufletul precede mintii. Si este cu mult mai extins decat mintea. Iar sufletul tau aflat in robia mintii iti vorbeste despre multe...Dar ai asurzit. Nu-l mai auzi. Esti doldora de cunostinte de tot felul. Si de gramatica.
      Iuda L-a tradat pe Hristos pentru ca avea mintea doldora de informatii. Si, cu sufletul neeliberat din colivia mintii, Mesajul Lui Hristos nu i-a atins, nu i-a mangaiat inima. Avea inima rece, la fel cum ii era si mintea. Rece si calculat iti construiești singur Iadul.
      Ce a urmat, stii si tu, ca nu degeaba citesti: 2000 de ani de razboaie crestine. Fals crestine. In razboi nu e iubire.
      Proastele alegeri ne duc catre prapastie. Tot timpul!

      Ștergere
    2. Esti culmea! Cum poate un om sa fie mai prejos decat catina? De ce ii reprosezi ca o foloseste in scopuri terapeutice? Tu n-ai iesit niciodata din comunism?
      Chiar nu simti sau nu intelegi ce este libertatea? Chiar se prelinge pe tine ca apa la dus? N-a fost si pentru tine un moment '89 in care sa te fi bucurat? Nu inteleg! Nu inteleg cum poti sa fii atat de gramada.
      Scrie pe hartie: In decembrie '89 mi-am castigat libertatea de Ceausescu si comunism. Scrie!
      Ca te-au tradat Iliescu si Voiculescu, acestea sunt alte treburi. Porneste liber pe calea destinului tau!
      Martirii revolutiei si pentru tine au murit. Sacrificiul lor este si pentru tine. Nu te mai preface ca nu ti-a dat nimeni nimic! Ti-au dat! Fii recunoscator lor! Ce te doare minte adunata de la altii sa fii cu adevarat roman? Ce te doare sa te simti acasa in propriul suflet?
      Aduna-ti mintea cea imprastiata si intelege ca exact cum a murit Iisus pentru tine, si martirii au facut gestul de dragoste tot pentru tine. Accepta si nu le dezonora sacrificiul! Darul lor tie, al acestor romani, este sa te bucuri de libertate. Darul lor tie este sa ai si tu suflet exact cum au avut ei pentru tine. Acesta este destinul de roman. Nu il poti nega.
      Aduna-te si nu ma mai supara!
      Daca nu spuneai ca sufletul precede mintii, nu ma luam de tine. Asa te miros de la o posta, Yeshe!

      Ștergere
    3. "Mintea este înghesuită ca mortul intre patru scanduri."
      Nu a ta! Ai mintea prea ascutita sa stea linistita intr-un cosciug - ma zapacesti de cap. Trebuie gasita o metoda prin care sa-ti recastigi increderea in oameni si sa te linistesti.
      La mine bate vantul afara si se aud cicadele dar uite o sa ma rog pentru pacea ta interioara!
      Ceea ce te echilibreaza sunt odihna, mancarea calda, nu fierbinte, emolientele, catina pentru ca este vitalizanta, susanul.
      Si o igiena a mintii nu doar a trupului.
      "dar nepunand nimic la loc, se creeaza un dezechilibru"
      Sunt banci de seminte. Si in Romania s-au creat. Ca tu sa nu pierzi nimic din fauna si flora Romaniei.
      Ai putea atunci cand te duci in excursie, sa binecuvantezi locul respectiv. Nu se stie cat rezista poluarii.
      Cat ne sta in putinta, aparam si locurile indepartate, dar voi intai din tara trebuie sa vi le aparati.
      "2000 de ani de razboaie crestine"
      Asta e in trecut! Traieste in prezent!
      "Fals crestine. In razboi nu e iubire."
      O dovada mai convingatoare decat o simpla afirmatie: https://mymodernmet.com/lalage-snow-we-are-the-not-dead/
      Ma duc la noapte buna! Fie-ti ingerii aproape! Dormi in pace!

      Ștergere
    4. Iubita zdreanta te iubesc de la distanta. Anul trecut l- am ajutat pe nea Craciun la plantatia de catina. Anul asta i- a fost frica sa ma ia. Va rog sa nu mai vorbiti urat macar de dumnealui. Este un om cu carte, pensionar, are acasa ziduri de carti, unul din baieti tare destept, in USA.Este cateodata cu capul in nori si pune la inima toate nedreptatile
      . afost nedreptatit de oamenii lui Kwj si acuma vreti sa-l pupe, nu? Nu mai grAiti de oameni. Am vrut sa mai scriu mesaje de la Domnul, dar din pacate primesc doar reprosuri, neancredere si nici o incurajare. Pa si pu la mai bine la toti strambii.

      Ștergere
  24. Ai vazut ca te-ai prins Magdalena,cel cu sint in loc de sunt-craciun

    RăspundețiȘtergere
  25. Oameni cu suflet mare,va multumesc frumos ptr.ajutor! Scriu putin ca,imi tremura mmana si scriu cu greseli! Sant trimisa la ecografie,ptr ca nu pot inghiti numic,nu ma doare gatul,dar cand ajunge si un ceai in gat iese pe nas! Va rog mult ajutati-ma! Handuc M

    RăspundețiȘtergere
  26. sa nu uitam ca in afara de pandemie-rusii,turcii si iranienii sunt pe picior de razboi-DUMNEZEU SA LE DEA MINTE MULT

    RăspundețiȘtergere
  27. Se stiu deja acestea. Ce tot bateti apa in piua dupa cum va spune Bivolaru? Ati innebunit cu toti? Ce 2004?
    N-ai dovezi, esti ca si mort.
    "Gupta Swami"
    Iisus Cristos!

    RăspundețiȘtergere
  28. Dupa parerea mea Romania a devenit deja Noul Irusalim fiind condusa de peste 30 de ani de o casta de Evrei si nu este bine deloc.
    Cit priveste Gradina Maici Domnului este o adresare a papilor prin toate tarile vizitate.
    As spune ca nu sintem deloc Buricul Pamintului,dar nici mai rai sau mai buni ca celelalte natii ale Pamintului-craciun

    RăspundețiȘtergere
  29. Corea de Nord , e pregatită să lanseze rakete de pe submarin!!
    "Bestia" v.a ieși și din apă și va scuipa foc.
    Komuniștii fac parte din planul Anticristului și vor fi folosiți ca atare

    RăspundețiȘtergere
  30. Turcia ameninta militar Grecia in disputa pentru zacamintele de petrol si gaze din estul marii Mediterana de linga insulele grecesti-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Crăciune, tu nu poti vedea dincolo de lumea materiala. Cade lumea veche, altfel nu se poate naste alta noua. Se prabusesc sistemele vechi pentru ca sunt ineficiente. Mortul nu poate fi cosmetizat si nici inlocuit cu alt mort. O lume in care Dumnezeu sa fie din nou Centrul. Masoneria a pus in varf de piramida un zeu fals, conceput dupa chipul si asemanarea masonilor.In noaptea mintii, omul si-a pus mintea mai presus decat orice. A facut descoperiri ce s-au intors impotriva lui. A creat sisteme imperfecte, gen democratie, iar turmele s-au intors impotriva " bacilor" crezandu-se libere in a face inclusiv alegeri proaste. Sau comunismul in care Dumnezeu a fost inlocuit de proletari. In aparenta, pentru ca proletarii nu au fost niciodata liberi in comunism. Au fost doar roboței prin care trufasii care au conceput sistemul isi implineau propriile scopuri egoiste. Puterea si placerea de a manipula mase mari de oameni si de a le vedea facand sluj si strigand la unison lozinci spalatoare de creier.
      Capitalismul a transformat omul in capital aducator de bani si timpul a fost si el convertit in bani.
      Noua găselniță illuminati in materie de spalare pe creier este new age care incearca sa ne castreze emotional, inainte de alegerea unui conducator unic pe care sa-l adulăm ca pe Mesia. Un Anticrist.
      Cei prinsi in capcana new age nu vor iesi de acolo prea usor. Este un sistem construit abil, asa cum un paianjen isi țese panza. Sau ca o planta carnivora ce se hraneste din energia adeptilor new age. Si adeptii sunt programati sa atraga noi adepti. New age este ca toate sectele, dar foloseste mult paranormalul, magia sexuala si magia cabalistica.
      Ai dreptate mai sus: poporul roman nu este burucul universului. Tot de la new age a pornit minciuna. Era foarte convenabila profetia despre Romania. Le alimenta vanitatea liderilor new age locali si romanii erau tinuti in adormire, in vrajă. Daca suntem gata alesi, nu mai trebuie sa facem nimic, pentru ca vor face totul liderii spirituali adulați prin Romania. Chiar si Georgeta Florea este unul dintre lideri. New age stie sa imparta influenta in functie de preferintele romanilor. Cei atrasi de cruce, crestinism, jertfa, vor merge spre un lider new age care stie sa mimeze bine crestinismul. New age a fost conceput in asa fel incat nimeni sa nu scape din sistemul lor. Pentru fiecare naiv au cate o momeala.
      Daca poporul roman va reusi sa-si invinga limitele, invatand sa teaiasca din nou in armonie cu tara lor, iubindu-si râul si ramul, animalele, si protejandu-si copiii de abuzuri, renuntand la injuraturile blasfemiatoare pe care bariera de timp le trimite mereu inapoi asupra poporului ca pe grindină..atunci putem spune ca suntem un popor normal, cu potential de a urca pe un nivel de constiinta superior. Ar fi un Salt uriaș de popor ce si-a invatat lectiile istoriei si nu mai repeta aceleasi greseli. Am fi un popor in Dumnezeu. Pana acum am fost un popor in sclavia altor sisteme, altor popoare.
      A trai in armonie cu tot ce ne inconjoara nu inseamna a mima iubirea asa cum fac new age care isi pun masti de iubitori dar nu vad suferinta in jurul lor si nici nu le trece prin cap sa intervina. Gandirea new age este una budista: un sistem al castelor, unde copilul care sufera, sufera din cauza karmei.
      La 2000 de ani de la Mesajul Cristic, romanii, gratie sistemului new age, vrea sa se intoarca la budism si karma! Este ca si cum ai lua o guma de sters si ai sterge 2000 de ani.

      Ștergere
  31. 07,24 Nu m- ai nimerit cu catina,am plantat 2 hectare de catina..

    RăspundețiȘtergere
  32. 7 sept 12:47-adevar ai scris- desi nu suntem credinciosi pe deplin totusi romanii au ceva in suflet pentru SF TREIME SI MAICA DOMNULUI-ferice de cei care-si iau jugul pentru ca a lor este lumina CREATORULUI va doresc tot binele si sanatate

    RăspundețiȘtergere
  33. 12,47 lumea asta a devenit mai materialista si din cauza ca unii au scos din Biblie printre care in anul 553 imparatul roman Iustinian cel Mare a scos din ea parti importante,la fel ca predecesorul sau imparatul Constantin cel Mare in anul 325 la Sinodul de la Niceea.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  34. Da 15,21 adevarat este a luat ziua de 1 noiembrie au pus 14 nov.daca ne gandim bine este gresit,este vorba de sărbători care se tin cu 2 saptamani mai devreme de cât normal
    3 ani sau chinuit sa facă Sf.Pasti,Învierea Domnului dar nu a venit lumina sfântă
    Asa ca nu trebuia sa schimbe nimic.
    Sf. Munte Athos asa merge si asa trebuia sa ramana toate neschimbate.
    Aveti dreptate crăciun
    Lumea va veni la credința adevărată după o lupta acerbă,lupta pentru credința.
    BUNUL Dumnezeu sa facă lumină.

    RăspundețiȘtergere
  35. criza economica va aduce saracie peste tot in lume-SE VOR IMBOGATI SI MAI MULT TOT MILIARDARII-asta este SCOPUL

    RăspundețiȘtergere