duminică, 13 septembrie 2020

UN INCENDIU VIOLENT LA SUD ! MULT FUM NEGRU,PÂNA LA CER !

                     Noapte de 11 -12 Septembrie 2020,
                               ora 1,30 !

                            Dragii mei,

În aceasta noapte ,inca mai scriam la calculator,cand, vad in spatele meu de parca as mai fi avut inca un ochi la ceafa,vad un fum negru si dens, ce se ridica de la pamant la inaltime mare inspre Cer.
Era o coloana imensa de fum negru si violent, ce se ridica cu repeziciune de la pamant spre Cer.
Dragii mei,eu nu stiu ce ar fi putut arde acolo, ca sa scoata atata coloana de fum negru si dens,dar din păcate,vom auzi de un astfel de Incendiu imens.Sa dea Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului,ca nu cumva sa fie si victime.
                            Cu dragoste,Maria.


5 comentarii:

  1. Iată-l! Arde OM
    https://www.digi24.ro/stiri/externe/incediu-puternic-in-portul-din-beirut-la-o-luna-de-la-explozia-care-devastat-capitala-libanului-1366162

    RăspundețiȘtergere
  2. Marele Avertisment Iluminarea Conștiinței va fi Rusaliile a doua, revărsare de Duh Sfant

    RăspundețiȘtergere
  3. Iluminarea constiintei nu este obligatorie! Daca veti ramane tot in Evul Mediu al cumpararii de indulgente la preoti si papi sau guru, nefacand nimic in jurul vostru ca sa schimbati in bine lumea in care traim, veti ramane tot in peștera.
    Voi chiar trebuie sa dati un impuls, un imbold conducatorilor spirituali si laici care va conduc. Ii impingem din spate daca refuza sa se schimbe. Le devenim noi modele, daca ei nu stiu ca Iubirea se aplica. Crestinismul este Iubire. Iubirea te impiedica sa furi, sa minti, sa te întinzi mai mult decat iti este plapuma. Hotul este un invidios care tot timpul tanjeste dupa ce au altii. Lenes fiind nu munceste. Prefera sa fure.
    Si nu mai votam degenerati. Daca totusi castiga voturi, profitand de lipsa de informare a electoratului ( cazul candidatilor care nu au ce cauta in libertate, daramite in politica: unul prins cu pornografie, altul, sex cu minore) si ajung in varf tot cu gandul la ciolan si îmbogățire rapida, sa-si ia in spinare pacatele facute fata de un popor naiv care asteapta mereu sa apară cineva care sa rezolve totul.
    Fie vorba intre noi, un Munte de ar fi Providențialul asteptat, turmele inconstiente tot il trag in jos.
    Poate fi in varf sfantul cel mai puternic. Daca poporul nu se cuminteste renuntand la hotie si minciuna si alte metehne autohtone, sfantul va sta printre oameni un timp anume. Cat ii este dat de Sus. Dupa care va pleca la Dumnezeu si turmele vor ramane cu buzele umflate si ochii pe cer. Si la cheremul " lupilor" avizi sa inhațe suflete.
    Oricum, Mantuirea este individuala...Dar celor spirituali le este foarte greu sa trăiască printre demonizati si demoni! Multi copii se imbolnavesc din cauza energiilor malefice din jurul lor. Autistii sunt un exemplu clar. Si sunt din ce in ce mai multi in Romania. Nesuportand vibratia in care sunt nevoiti sa traiasca, se inchid in ei, traind in lumea lor interioara. E o forma de autoprotectie.
    Nu pot sa cred ca un popor cu un folclor atat de minunat si cu tezaurul ancestral lasat mostenire de stramosi, nu mai poate da in fruntea tarii decat degenerati, hoti, mincinosi, putori!!!
    Poporul poate face o schimbare majora
    Pana nu este deja prea tarziu.
    Deja este cam tarziu...Avem o generatie intreaga de tineri educati de pitipoance siliconate, la TV si de barbati cu sex incert, daca ne uitam la modul in care se imbraca.
    Da, asta s-a urmarit! Cred ca acum va este clar ca asta s-a dorit: efeminarea barbatilor, stiindu-se ca femeile rareori devin ferme si hotarate sa schimbe lumea din jur! Mai ales intr-o tara ca Romania unde misoginismul este ceva adanc inradacinat in ADN.
    O fi facut ea Eva ce-a făcut...dar nici bărbații nu sunt sfinti! Iar Dumnezeu a iertat de mult, mult timp pacatul Evei.
    Din nenorocire, Evele moderne au muscat iar din mar..In Romania se practica magia sub multe forme. Cu acoperire spirituala, in grupuri chiar renumite. Si Răul s-a amplificat din nou in tara noastra...Si culegem suferinta in loc sa culegem bucurii si gratie divina.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ieri la Tebea s-a comemorat 148 ani de la moartea lui Avram Iancu de romanii ardeleni urmasi ai eroului cit si de cei veniti din Moldova urmasi ai lui Zelea Codreanu'
    ''Ce atitea sarbatoriri cu Avram Iancu?'' spunea un rahat sef de Alogeni si fost Herr profesor de marxism - Leninism la Agnita cu cerere si semnatura si care acum se vrea a fi alceva-craciun

    RăspundețiȘtergere
  5. Mesajul cu incendiu s-a implinit in port la Ancona-Italia un uncendiu urias similar cu cel de acum mai bine de o luna de la Beirut.-craciun

    RăspundețiȘtergere