joi, 3 septembrie 2020

CERNEREA ! DE -AMU (DE-ACUM ) INCEPE CERNEREA !


                                           3 Septembrie 2020,ora 5,12 !

                                  Dragii mei, 

În aceasta dimineata,m-a trezit un glas care spunea ceva tare ingrijorator.
Glasul spunea asa:
            "Mai este ceva ce nu se intampla !
Dar un alt glas spune:
             Ma mir ca nu s-a intamplat ieri!
             De-amu (de-acum) incepe Cernerea!
         Toata fiinta in toata treapta!
        Suntem terminati!
Dar glasul intreaba cu uimire:
          Cum adica suntem terminati?
Si i se raspunde prompt:
          Da,suntem terminati !"
Dragii mei,am scris adeseori de VENIREA a DOUA a LUI IISUS HRISTOS pe pamant.
Pentru ca MANTUITORUL sa vina in NOUL SĂU IERUSALIM numit ROMANIA DUHULUI SFANT,toate acestea trebuie sa se implineasca,trebuie sa aiba loc.Noi nu trebuie ca sa ne temem! Ci trebuie sa fim buni si milostivi,trebuie sa ne intarim in Credinta si niciodata sa nu ne lepadam de HRISTOS DOMNUL si de Prea Curata Fecioara Maria.
Eu am mai scris despre Cernere,iata:

VINE CERNEREA PĂMÂNTULUI !!! DUMNEZEU VA CERNE PĂMÂNTUL !!!



       DUMNEZEU  VA  CERNE  PĂMÂNTUL 
                             de : Orz de neghină !

"POCĂIŢI-VĂ !!! CĂ  S -A  APROPIAT  ÎMPĂRĂŢIA  CERURILOR !"

                                 Image result for SFANTA TREIME IMAGINI..    Image result for SFANTA TREIME IMAGINI..

                          25 Februarie 2017 ,ora 8,38 dimineaţa !

                                   Frati Crestini,

Rugamintea mea pentru voi toti, este ca sa va intoarceti la DUMNEZEU si la MĂICUŢA DOMNULUI, cât mai curând!
Din Postarile pe care le veti citi pe parcursul zilei de astăzi,veti intelege că, VENIREA  LUI IISUS HRISTOS este foarte aproape.
Trebuie sa fim pregatiti sufletste si trupeste ,pentru toate cele câte urmeaza a avea loc  în Romania Duhului Sfant.
După cum vedeti, si exprimarea mea de astazi la inceput de articol, a fost cu : Frati Crestini!
Deci,Frati Crestini, haideti sa ne împăcăm cu Dumnezeu; haideti sa devenim mai buni chiar din acest moment; haideti sa implinim PORUNCILE LUI DUMNEZEU  nu din frica iadului,ci din dragoste pentru Divinitate.
Este mult mai usor sa devenim cei care ne-am imbracat in Lumina Lui Hristos cand am primit Sfantul Botez, si mult mai greu pentru suflet, ca sa traim cu ură si ranchiună clipă de clipă,pentru a face rău celuilalt de langa noi, Aproapelui nostru,dusmanului nostru.
Atunci cand suntem împăcati cu toata lumea, dormim linistiti si plini de optimism. Dar cand suntem mâniosi si vrem raul dusmanului nostru,Aproapelui nostru, somnul nostru este un adevarat cosmar toata viata,iar pacea sufletului este spulberata de cumplitul diavol care răcneste si urlă din toate mădularele sale hidoase,si ne impinge la ură si la păcat ,soptindu-ne la ureche, că mai avem timp de pocainţă. 

NU  MAI ESTE  TIMP,FRATILOR !!!

Iata ce spunea un glas, astazi dimineata cand eu mai stateam inca in pat,asa ca sâmbata:

                     "Şi vine CERNEREA !!!

               CERNEREA  PĂMÂNTULUI !!!
              Dumnezeu va cerne Pământul ,de orz -neghină !"
După cum vedem dragilor, glasul divin si trist tare de tot,  nu a grait ca va alege grîul de neghină !
Ci a grait asa: 
                     Dumnezeu va cerne Pământul ,de orz -neghină !"
                                    Frati Crestini, 

Rolul meu pe acest Pămant,este acela de a scrie GRAIUL  DUHULUI SFÂNT asa cum imi este adus de Sus:
fara nicio modificare,fara nicio spoire,fără învelis din foiţă de aur pentru a arata frumos si sa dea bine la Lumea intreaga,sau ,să le adaptez după vremurile si vremile de azi,pentru a fi in ton cu lumea dea azi!
NU fratilor! De-ar fi sa platesc cu propria-mi viaţă ceea ce eu scriu aici, voi fi fericita s-o fac,stiind că,nu m-am abatut de la CUVANTUL LUI DUMNEZEU ,ci dimpotrivă,am primit cu stoicism toate câte mi-au fost si-mi sunt aruncate în faţă de Semenii mei si nu am cedat răutătilor lor.
Datoria mea,în faţa PREA SFINTEI TREIMI si a MAICII LUI DUMNEZEU,este aceea de a vă uni pe toti intr-o Credinţă si-ntr-un singur DUH, si anume: 
            DUHUL  LUI DUMNEZEU,si-n IUBIREA MAICII PREA CURATEI  FECIOARE MARIA,Cărora Li se cuvine toata cinstea ,slava si închinarea,Amin!
                                 Cu dragoste,Maria.

37 de comentarii:

  1. Ai furat de la Georgeta Florea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma suflet ametat, nu mai grai fara rost. Tu gandeste inainte de a face rau. Clarvazatorii din ziua de azi sunt apostolii celei de a Saptea Veniri a Domnului Hristos pe pamant. Fiecare din cei 12 la patrat are o misiune personala. Coada la pruna o pus- o Hristos la prima venire cand o facut pamantul. Sa ne bucuram de aceste femei minunate care ne sunt surori, mame si bunici si sa bagam la cutiuta. Cumoasterea dezvolta creierul, la tine , greierul. De furt intelectual acuza - i pe generalii cu multe stele daca ai sange in vana, daca ai ca daca n- ai iti dau io fara numar.

      Ștergere
    2. Mariuca surioarA, te sfadeai cu 23:38, nu cu mine. Pa.pa.

      Ștergere
    3. 07.22 Te-a intrebat cine ceva, cap sec si plin cu ineptii?

      Ștergere
    4. Cum se face ca cernerea asta a voastra ia oameni valorosi si ocoleste lichelele? Au murit in ultima vreme doar oamenicare au facut bine semenilor prin munca lor. Lichelele din partide, criminalii, pedofilii, mincinosii notorii sunt bine mersi. Asa ca e mai bine oare sa faci rau decat sa fii bun?

      Ștergere
  2. Georgeta Florea, a inceput cernerea cu razboiul anticrestin din Yugoslavia!!! Si acum se kontinua pass ku pass.pa
    Pa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri

    1. Anonim3 septembrie 2020, 23:48
      Esti sigur? Si daca nu am furat ci am scris eu de la Duhul Sfant,ce pedeapsa ai vrea sa primesti pentru ca ma acuzi degeaba?Cere/ti tu pedeapsa de la Dumnezeu ,in caz ca se dovedeste ca spui minciuni.Eu zic ca n-am furat nici de la Georgeta Florea nici din alta parte.Eu IL rog pe DUMNEZEU ca sa ma pedepseasca cum voieste El, daca ma impaunez cu INFORMATIILE altora.

      Ștergere
    2. Da. Duhul Sfant se exprima " de-amu". Si chiar pare surprins ca incepe cernerea. De fapt, cernerea s-a facut deja, numai ca inca nu se manifesta foarte clar. Tradatorii Lui Dumnezeu si-au dat seama ca este sfarsitul. Si le este teama. Aia ai auzit tu.
      Nu esti profeta asa cum nici Georgeta Florea nu este! Viitorul putea fi schimbat cu Voia Lui Dumnezeu. Dar romanii nu au vrut sa-si repare greselile. Asa ca...romanii isi vor sterge singuri pacatele. Prin suferinta sau fapte bune. E alegerea lor.
      Sunt popoare cu potential urias, dar care refuza sa se schimbe. Printre aceste popoare se numara si poporul roman care, desi stie ca tot sistemul masonic este corupt si inchinat lui Anticrist, a acceptat sa fie condus de acesti tradatori ai Lui Dumnezeu, printre care sunt si preoti din ierarhia bisericeasca.
      Culmea este ca poporul roman nu respecta nici macar cele zece porunci! Dar se crede popor superior!
      Cand zidurile indiferentei se vor darama si poporul roman isi va apara copiii,padurile, apele si nu vor mai schingiui animale, atunci va puteti numi un popor normal. Pana atunci...sunteti popor adormit cu promisiuni.

      Ștergere
    3. Daca este ceva ce trebuie sa se intamlle, li se poate arata mai multor oameni de pe intreaga Planeta ce se va intampla. Concluzia este ca daca este un adevar general valabil, automat il vor vedea sau li se va arata mai multor oameni. Asa ca nu cred ca este cazul sa dati cu pietre in doamna Maria! Numai Dumnezeu are dreptul sa ne judece pe toti!

      Ștergere
  3. Aflați că în curând totul se va schimba, atât în România cât și pe întregul pământ. Războiul Creștin Cernerea va fi pe întregul pământ. Religiile se vor uni și va fi una singură numită ,,Religia Creștină". În viitorul apropiat partidele vor cădea și oamenii se vor uni într-un fel e partid al Credinței Creștine. Dumnezeu nu va mai admite pe Planeta Pământ ca cei puțini să încalce drepturile celor mulți. Această încălcare a celor mulți a fost în fiecare societate civilizată. Va veni timpul pe Planeta Pământ când nu se vor mai da legi,nu se vor mai mâzgăli tone de hârtie, va fi instaurată ,,Legea Iubirii" singura Lege dată de Dumnezeu pentru pământeni. Pe Planeta Pământ a început un proces de modelare a pământenilor din anul 1997, dar în România a început în anul 2005.

    Aflați că cei ce se vor adapta sunt cei ce vor rămâne, iar cei ce nu vor crede sunt cei ce se vor auto distruge.

    Dumnezeu va face procesul de transformare prin calamitate naturală, prin dezastru de proporții uriașe, să fie lovită țara-continent de un astru mare, ca să poată să asculte de Cuvântul lui Dumnezeu. Schimbarea de viață radicală a Pământului și a locuitorilor după Pământ este la ușa voastră. Cel ce nu-l vede, nu-l simte, trebuie să plece să moară, să meargă la foc, să nu mai fie o piedică, pentru cei ce văd Lumina, Adevărul, Iubirea.

    Viitorul a început să fie creat pe anumite părți ale Pământului.

    Dumnezeu să ne ajute să trecem prin tot ce ne este planificat.

    Georgeta Florea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 00.43 plimba-te la alte usi, noi ramanem crestini ortodocsi. Libertatea voastra si iubirea e precum cea a lui stalin, cine nu e cu noi e impotriva noastra.
      Dumnezeul vostru new age cam are coarne, o fi haloween??!!??

      Ștergere
  4. Doamna Georgeta Florea este singura care a scris in ultimii 20 de ani peste 40 de carti in care este trecut RAZBOIUL CERNEREA. Nu înțeleg DE CE altii isi insusesc ce nu le aparține! Inca refuz sa cred ca mai sunt astfel de oameni.....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri

    1. Anonim4 septembrie 2020, 01:00
      De cate ori sa-ti spun ca nu am nicio legatura cu aceasta doamna si ca nu m-am inspirat niciodata din CARTILE domanei si nici de pe net.Nu m-a atras nimic din ce am incercat sa rasfoiesc.Fiecare cu DARUL si HARUL SĂU ! Nu o conetst pe dna GEORGETA FLOREA,nici nu o aprob! Sunt neutra !!!Deci, abtine-te si nu mai arunca cu piatra! Foarte frumos ca o sustii pe dna,dar adu te rog si PROBE concrete,precum ca eu as fi copiat-o pe dna GEORGETA FLOREA care nu ma intereseaza absolut deloc ce a scris si ce scrie! Aceasta e ultima oara cand iti mai dau raspuns cu si despre GEORGETA FLOREA.Si te rog,nu-i mai face publicitate la CARTILE dnei G.FLOREA pe BLOGUL meu, căci nu o sa le mai public.

      Ștergere
    2. Ignorati dna Maria astfel de mesaje, incearca sa provoace.

      Ștergere
    3. Doamna Georgeta Florea nu face publicitate la vânzarea cartilor.
      Nu este corect, moral si cinstit sa ne însușim un bun al altuia. Cu atat mai mult fara sa faceți mențiunea cui ii aparține.
      Daca o sa va insusiti incontinuare din aceste carti o sa dați socoteală in fata lui Dumnezeu mai curand decat va așteptați.

      Va rog sa aveți in vedere ca acum scriu pentru prima dată mesaj referitor la Doamna Florea Georgeta si sunt întru totul de acord cu ceilalți care v-au sesizat in mesajele anterioare.
      Doresc sa mai precizez ca aceasta doamna a scris cu foarte mult timp inainte.

      Nu cred ca este necesar pentru a va ridica valoarea si credibilitatea sa scrieti din aceste carti, avand in vedere multitudinea de mesaje pe care le-ati publicat pe acest blog.
      Eu citesc cu interes de ceva timp ceea ce scrieti si am apreciat toate lucrurile frumoase si valoroase care le-ati scos in relief.

      Va rog sa considerati ceea ce am precizat nu ca un repros sau ca o remarca, ci ca o discutie constructiva si folositoare pentru toti cititorii.

      Va mulțumesc pentru înțelegere si iertare daca v-am supărat

      Ștergere
    4. Anonim4 septembrie 2020, 19:09
      DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa va judece cu dreptatea SA !Si cu aceasta am inchis subiectul !!!

      Ștergere
  5. Bomba sonica a culcat la pamant munți intregi cu paduri in județele Dâmbovița , Argeș si Prahova, ca sa aiba scuza pentru defrișare. Este jale daca mergeți si priviti. Mai multe televiziuni au incercat sa filmeze si sa prezinte, insa le-a fost interzis si toti tac ca lașii-craciunita

    RăspundețiȘtergere
  6. Dar scrieti si despre clarvazatorii nostri, scrieti despre Georgeta Florea, cititi cartile ei…in momentul asta sunt 13 oameni pe lume, care trebuie sa duca cuvantul de avertizare al Lui Dumnezeu. Intr-adevar din 1997 a inceput Razboiul Crestin Cernerea, care se va intinde pana in 2046. Civilizatia pe care o vom descoperi este cea de pe Planeta Sill, cu care avem contacte de foarte mult timp si care ne ajuta in continuare pentru purificarea planetei, pentru ca din cauza energiei negative ne-am autodistruge. Noi, romanii, trebuie s-o ajutam pe acesta femeie si sa implinim ceea ce doreste Dumnezeu de la noi…sa facem Drumul Crucii, sa construim Biserica Credintei Crestine___

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu se va întinde categoric nici o cernere spirituală până în anul 2046, fiindcă eclipsele de Lună și apoi de Soare din anul 2037 (Biblie - Maleahi) sunt semnul clar că urmează imediat Răpirea Bisericii! Noi trebuie să ne silim să gândim pozitiv... puteți urmări pe Facebook la Trezirea spirituală un model de gândire benefic pentru oricine, are mare dreptate d-na Iuliana. Dar există și computerele lui Antichrist conectate pe neuronii adevăraților creștini, cărora cineva caută să le facă rău pe toate planurile și să le spele creierul. Oficial nu se recunoaște că ar exista așa ceva. Urmăriți pe YouTube: ARMELE CU ENERGIE DIRIJATĂ ȘI RĂZBOIUL PSIHOTRONIC.De aceea aș recomanda tuturor să poarte mereu în buzunar un dispozitiv Torser, care e foarte benefic. Vedeți pe YouTube: MEMORIA APEI.Omul fiind cam 3 sferturi apă, este ideal să ne gândim cât mai des la DOMNUL ISUS HRISTOS și să-L chemăm mereu în ajutor,orice problemă s-ar ivi...mai ales că acum biblic suntem în Necazul cel mare și foarte curând va începe oficial Prigoana Bisericii!

      Ștergere
  7. Poate e cernerea celor care au uitat ca exista Dumnezeu in ultimul timp...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 02.54 serios? Atunci de ce nu mor criminali, pedofili, hotii din parlament, manipulatorii ordinari care distrug mintile si vietile oamenilor? Mor doar oamenii buni si care au facut lumina in jurul lor.

      Ștergere
    2. Nu mor criminalii, etc , adică oamenii care aparțin " celui rău" pentru că ei au rolul lor in mântuirea oamenilor care sunt scriși în Cartea Vieții. Aveți mărturie de la Sf Apostol Pavel care s-au rugat Domnului să-l scape de "diavolul care îi stătea în coastă" adică un dușman care îi urmărea mereu și îi făcea necazuri. Domnul i-a răspus că nu-l scapă de dușman pentru a evita să se semetească, adică sa rămână smerit. Vă spun aceasta ptr. că și eu am avut o experiență asemănătoare, și nu am primit cu bucurie mesajul, dar l-am înțeles.

      Ștergere
  8. Vor fi încercări mari pe tot mapamondul. Dar eu nu am frică. Pentru că îmi pun toată nădejdea mea în Domnul Iisus Hristos, Fiul Lui Dumnezeu. Aveţi credinţă puternică dragii mei şi mare ATENŢIE. ATENŢIE! să nu daţi crezare proorocilor mincinoşi care se vor înmulţii şi vă vor abate de la credinţa adevărată cu proorocirile lor! Nu judecaţi (mai ales pe doamna Maria Gheorghiu, care vi le spune toate de la Duhul Sfânt) Nu judecaţi ca să nu fiţi judecaţi! Aşa cum scrie în sfânta scriptură. Mulţi se vor abate de la dreapta credinţă, cea care este ORTODOXIA şi numai ORTODOXIA. Aveţi încredere puternică în Dumnezeu Cel în treime arătat, rugaţi-vă cu inimă curată. "Duh umilit, inimă smerită şi înfrântă Dumnezeu nu o va urgisi. (Gheorghe, Focşani)

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu va mai certați. Dați dovada de mila și cereți iertare acum

    RăspundețiȘtergere
  10. Dicuții fara rost. Cernerea a inceput, cine se roagă,postește ( post pe care l-a ținut Dnu Isus) va trece mai ușor.

    RăspundețiȘtergere
  11. 23:38 acest mesaj pe care doamna Maria la primit,si la transmis,și dacă la mai spus cineva acest lucru ar trebui să te faca sa crezi si mai mult în toate cate doamna Maria le primește si le împărtășește cu noi,in loc săi mulțumim ca ne spune tot ce urmează si sa ne intoarce cu fata către Dumnezeu și Maica Domnului ce faci?
    Doamna Maria nu cred ca a avut nevoie s-ai citească cărțile doamnei Florea Georgeta.
    Am spus și o mai spun ca doamna F.Georgeta vorbea la tv.ca exista o persoană la Te duci care se numeste Maria si are un dar de la Dumnezeu cum nul au altii,darul vederii si al auzului.
    Sper ca ai inteles cum sta treaba.
    Fiecare om are un har,dar cum vrei sa zicem pe care Dumnezeu îl da cui vre el si cui merita in functie de credință și iubire de Dumnezeu și Maica Domnului.
    Doamne Ajuta

    RăspundețiȘtergere
  12. https://www.romaniatv.net/unul-dintre-cele-mai-mari-bordeluri-din-europa-a-intrat-in-faliment-120-de-prostituate-au-intrat-in-somaj_535584.html

    RăspundețiȘtergere
  13. Suntem in plin Proces. Cernerea se face prin probe, așa că nu le poate nega nimeni. Satana iși pregatește terenul pt. a intra trimfător în Lume și a corupe cât mai mulți ; gândiți.vă nu mai departe de faptul că banul fizic va dispare curând (se lucrează la digitalizare), și atunci o să fie foarte dificil sau aproape imposibil pt. f.multă lume să se autoexcludă din Sistem. Suntem angrenați toți , singurii care se pot feri vor fi pustnicii și un nr. limitat de călugări iar de restul va fi dificil.
    Ceea ce vreau să zic e faptul că Dumnezeu Tatăl ne va da o Oportunitate sub formă de AVIZ, anunțat inca din 1965 la niste copile pe atunci dintr.un cătun din Cantabria-numit Garabandal.
    In momentul producerii, ne vom vedea Conștiința sau mai bine zis faptele păcatelor noastre -valabil pt. toată suflarea omeneasca, ceea ce va fi decisiv pt tot ceea ce.o sa se intample.
    După acea ne Va Da altă oportunitate sub forma de MIRACOL. Va trimite un Semnal din Cer (sub formă de lumină )si se va vedea in toata lumea .
    Și in final Va Trimite PEDEAPSA.
    P.S. Cernerea a început pt. că au fost sloboziți Demonii in lume.De aceea trevuie să ne menținem fermi in Credință, și să nu ezităm nici o secundă in a Doua Venire A MÂNTUITORULUI .
    Eu apreciez această informație ce ni se dă și sfătui pe toată lumea să se gândească de două ori inainte de a "împroșca" cu vorbe . Avem nevoie ca sufletele noastre să fie cât mai curate că de altfel nu ne vom putea bucura
    de INDURAREA și DE IMPĂRĂȚIA LUI DUMNEZEU. AMIN!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 17.32 de unde stii tu toate astea?

      Ștergere
    2. Multe persoane și-au vândut sufletul și își trimit demonii cu care au făcut pact să se conecteze la mințile celorlalți oameni, să le fure din minte ce e interesant și valoros,iar apoi să le facă rău. Dacă ne gândim cât mai des la DOMNUL ISUS și mintal Îl chemăm mereu în ajutor, Îi cerem iertare când greșim și Îi mulțumim mereu pentru toate...este cel mai mare serviciu pe care ni-l putem face nouă înșine!

      Ștergere
    3. Anonim 19.01, mă enerveazä cumplit toți care pun intrebarea asta stupida " tu de unde stii?" Unii dintre noi am citit multe cărți din domeniu (nu pe net) sau am avut experiente spirituale. Vreau sä mai stiți că dacä te rogi mult și te straduiesti să cauti adevarul Domnul Dumnezeu te ajuta să-l gäsesti. Trebuie să ai și un anumit nivel spiritual și putere de înțelegere.

      Ștergere
    4. Daca ai putere de intelegere,nu crezi in demoni

      Ștergere
    5. 19.01,intreaba-te pe tine de ce nu știi nimic și daca nu stii, de ce te bagi in discuțiile altora?

      Ștergere
  14. mai termina MARIA cu aruncatul pietrei, venin ,noroi si altele -este un obicei prost ca sa nu apun ca ceri imperios sa fie judecati oameni care te acuza de fals -ia-ti crucea in spate si o duci fara remarci sau judecati-pot fi folosite si alte cuvinte din vocabularul roman- astepe publicarea mesajului

    RăspundețiȘtergere
  15. Georget Florea nu face publicitate DAAAR dacaa-i dai telefon pentru o carte iti cere sa le cumperi pe toate=specula -asa am patit personal

    RăspundețiȘtergere
  16. 4 sept 10:58-gata ti-ai judecat poporul in care te-ai nascut-dar tu respecti cele 10 porunci?si ce faci ca sa trezesti poporul ca de cainat multi vad pe blog !

    RăspundețiȘtergere