duminică, 13 septembrie 2020

S -A ADEVERIT ! SOARTA OMENIRII S - A DECIS INCA DIN OCTOMBRIE 2019 !

                                            Prieteni dragi, 

Scriam inca din 4 Octombrie 2019,un articol cu titlul:"CONDUCATORI  DE STATE,ADUNATI  TOTI LA UN LOC !"
Stim cu totii ca nebunia CORONAVIRUSULUI, a inceput in decembrie in China.
Deci, tot ce se intampla acum in lumea intreaga, este cu buna stiinta unor mari conducatori de State.
Iata:

                                    4 Octombrie 2019, ora 5,09 !

                                     Dragii mei,

În aceasta dimineata,ma trezeste o lumina alba si stralucitoare,lumina ce-mi arata inspre Apus mai multe incaperi in care, incapeau cu tot cu scaune pana la 8 persoane.
Vedeam vreo 4 incaperi din acestea cu masa pe mijloc si scaune in jurul mesei.
În fiecare incapere au intrat mai multe persoane , numai barbati imbracati la costum negru,camasa alba si cravata. Toti erau inalti si scosi ca din cutie in privinta imbracamintei.
In toate cele 3 -4 incaperi erau persoane care, s-au asezat in acelasi timp la masa tratativelor.
Toti s-au aplecat unii spre altii si au inceput a vorbi,a conspira.
In intalnirea lor de taina, totul se negocia la sânge. Nu stiu ce vorbeau,dar am citit pe chipurile lor ca nimic bun pentru intreaga omenire nu se putea pune la cale.
Dragii mei, vom auzi de o astfel de reuniune de taina ai Liderilor Lumii intregi, reuniune in care ,se va pune pe tava soarta intregii omeniri.
Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ,ca sa ne apere cu mila si cu dragostea Sa si sa nu-si intoarca de Faţa Sa de la noi păcatosii.
                                   Cu dragoste,Maria.

17 comentarii:

  1. este cat se poate de clar-COVIDUL a fost creat de om in laboratoare -un biochimist celebru din CHINA a fugit in USA si a declarat acest lucru-iata un conflict intre 2 state la care adera deja si alte state-se vrea epurarea omenirii-DOAMNE OPRESTE TE RUGAM ACEST genocid

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu spun si cărțile sfinte doamna Maria, ca Antihrist ii va aduna pe cei mai mari ai lumii la un loc și aceasta adunare va fi pentru război,vor face război,războiul cel mare.
    Acum război fac nu neapărat cu arme de foc,ci război chimic de omoară oameniiexact ce trăim.
    ADEVARUL DUHULUI SFANT nu face altceva de cât sa ne mai amintească o data prin dv.ce va urma si oamenii sa se întoarcă la credință, la iubire,dar ma tem ca odata declanșat nu mai oprește nimeni.
    Deja sa creat revolte,moarte etc.
    Doamne Ajuta poporului român și lumii întregi sa te cunoasca pe Tine Doamne.
    O zi binecuvântată tuturor

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu inteleg doar intilnirea e la viitor nu la prezent.
    Pare o intilnire oculta la o pensiune de tipul celor desfasurate la Cisnadioara Sibiu a strainilor manegeri locali pentru a stabilii status Quoul angajarilor sau sustinerii unei echipe locale de fotbal ca Hemannstadt cu nume strain.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  4. Urmează cea mai mare criza economică și alimentară din ultima suta de ani, totul condimentat cu pandemie, epidemie de gripa, revolte și mici războaie.
    -Fost ofițer SRI-

    RăspundețiȘtergere
  5. https://www.youtube.com/watch?v=MfRYmLC3HEs A inceput Mania si Judecata Finala a Lui Iehova Dumnezeu!

    RăspundețiȘtergere
  6. Vezi "EVENT 201 Pandemic exercise"!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Da exact cum a ieșit descoperirea din partea lui Dumnezeu: Cei răi sau adunat la un sfat și au făcut un plan postind șapte zile și sau insemnat chiar cu sângele lor că planul sa le iasă așa cum vor ei.Ei vor sa fie o singura limba un singur sistem o singura religie.Noua ordine mondiala.Ce se întâmplă acum este grav că acei oameni au făcut pact cu diavolul că sa distruga omenirea.Oculta mondială face totul ei îl au pe antihrist și vor sa oblige oamenii să se închine noi ordini mondiale.Dumnezeu sa ne de-a înțelepciune că traim vremuri ciudate.Sa avem ochii deschiși tot timpul să înțelegem ce se întâmplă.Fiti binecuvântati.

    RăspundețiȘtergere
  8. Mai întâi urmează Avertismentul adică Iluminarea Conștiinței, ultimul Act de Mare Milostivire al Bunului Dumnezeu pentru om, profețit de Maria Divinei Milostiviri și de Măicuță Sfânta la Apariția de la Garabandal. Timp de o săptămână va apare o Cruce pe cer,și Tatăl Ceresc privește spre noi prin Sf Răni ale Dlui Isus Cristos pe Sf Cruce, omul privind Crucea, caindu-se de pacate, canoane...Va fi vindecat de orice boala. Va fi și un fenomen cosmic..meteorit..căci omul a murdărit și Universul cu păcatele sale (trebuie purificat și Universul)..20 min Dl Isus oprește orice activitate pe pământ , și fiecare suflet de la 7 ani în sus, va vedea filmul vieții lui, starea sufletului sau și ce merita în acea stare:iadul, purgatoriul (adică vămile vazduhului)sau Paradisul, și I se va arata acel loc cu rele sau bune...Atunci sa ne recunoaștem păcatele văzute, cerem iertare și Milă și ca Dl Isus Cristos sa scoată răul din sufletul nostru, sa fim umili,căci Dumnezeu este perfect, nu greșește, sa nu ne răzvrătit, sa nu comentam, căci faptele noastre ne vor arata locul meritat în acel moment, dar fiind un Act Mare de Milă Divina, sufletul e trimis înapoi în trup și avem 6 săptămâni sa ne spovedim, apoi începe Apocpsa...Acestea se întâmplă deodată cu toate sufletele, vom fi Fata în Fata cu Dl Isus Cristos, astfel mulți se vor converti căci Îl vor vedea Viu, și mulți vor afla pentru prima data ca au suflet. Fie ca sa nu ne temem, când vedem Sf Cruce de Iubire, sa nu ne temem, ca acum încă nu e Jud Finala ci doar un Avertisment, fără de care f multe suflete ar fi înșelate de cel rău. Ne deschidem inima și Îl primim pe Dl Isus Cristos ca Mântuitorul Nostru dăruit noua de Tatăl Ceresc în Iubirea Duhului Sfânt. AMIN.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exista vamile vazduhului,insa nu exista purgatoriu,oamenii merg ori in Rai,ori in Iad!

      Ștergere
    2. Nu exista rai,nu exista iad. In biblie spune ca ne intoarcem in tarina,nu spune ca sufletul merge undeva. Exista judecata,adica selectia indivizilor si pastrarea ADN de la cei cu care poti face o noua omenire,cum a fost pe vremea lui Noe. Ati vrea sa fiti vesnici,dar nu-i asa!

      Ștergere
    3. Nu exista purgatoriu.

      Ștergere
  9. BILL GATES a declarat ca vor muri oamenii de covid in urmatoarea perioada cu miile-el stia din 2018-ce sa credem? ca miliardarii sunt mana diavolului- pun in miscare tot ce e mai rau-DUMNEZEULE VEZI-I

    RăspundețiȘtergere
  10. 16,47 Aa Crist asa ii strigau reporterii profesorului de marxism-l de la agnita, Iohannis-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Ce s-a adeverit? Unde e dovada? Faci afirmatii bazate pe delir mistic?

    RăspundețiȘtergere
  12. doar DUMNEZEU DECIDE SOARTA OMENIRII-inca nu s-a decis -pasul urmator va fi moartea trupeasca apoi judecata

    RăspundețiȘtergere
  13. 14:59 dovada de care ai nevoie esti chiar tu

    RăspundețiȘtergere