joi, 17 septembrie 2020

UN MUNTE DE ADEVAR , IN ADEVARUL DUHULUI SFANT !

                           
                                               Dragii mei, 

În aceasta după amiaza,mare mi-a fost bucuria cand mi-am auzit propriul glas care spunea asa:

                      ”Sufletul meu alearga după Mesaje.
               Numai Dumnezeu sa le stropeasca, pe acelea care țin un munte de Adevar.
Dar un alt glas intervine dragii mei, si -mi confirma:
                   Da! Toate câte tu scrii ,este ADEVARUL  DUHULUI SFANT si țin în ele un Munte de Adevar!”  
Dragii mei prieteni si mai puțin prieteni, ca sa nu spun dusmani, oare ce DOVEZI ne mai trebuie, ca sa credem in ADEVARUL  DUHULUI SFANT? 
                   Dumnezeu există - Mărturii.: SALVAREA ROMÂNIEI DUHULUI SFÂNT !.

Sa nu va indoiti dragilor de toate cate scriu,pentru că nu de la mine scriu, ci de la DUHUL CEL PREA SFANT si de la MĂICUȚA  DOMNULUI.
Daca ceva nu va place sau nu credeti in ceea ce cititi pe acest Blog, căutati ca sa va abtineți de la cuvinte răutăcioase si jigniri. Este cel mai bine asa,ca sa nu va mai adaugati alte păcate in plus față de cele adunate in suflet până acum. 
Păcatul cel mai mare,este HULA impotriva DUHULUI SFÂNT,iar acest păcat nu se iarta niciodata, nici aici pe pământ si nici in viata vesnică.
Si-atunci ,la ce bun sa ne exprimam urât si sa jignim?
Eu voi fi aici pentru voi toti,neconditionat ,zi de zi si noapte de noapte.
                                       Cu dragoste,Maria.

14 comentarii:

  1. Uragan ul Sally cu 160 km pe ora a facut prapad in cel mai invidiat si frumos stat al SUA Florida,al treilea in ultimele trei saptamini in sud estul SUA.
    La noi in Romania vreme ca vara, ca in Florida cu 32 grade dar si seceta-craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. Cei care nu cred sa nu-si mai piarda timpul si sa intre pe blog. Cui nu-i convine, sa nu mai intre! La ce bun sa-ti pierzi timpul cu ceva care nu-ti place si cu care nu esti de acord? Si cu atat mai mult nu intri sa jignesti!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 14.46 Ce faci Maria, scrii in anonimat?

      Ștergere
    2. Anonim18 septembrie 2020, 09:28
      Esti sigur (a)ca eu sunt cea care scrie sub anonimat ?Daca te inseli(si te asigur ca te inseli)cere/ti singur(a) rasplata de la DUMNEZEU pentru acuzatiile pe care mi le aduci.Cere de la DUMNEZEU pedeapsa pentru minciuna ta !

      Ștergere
    3. Dar tu ce faci, 09.28? De ce scrii in anonimat?
      Te asigur ca doamna Maria nu face asa ceva!
      Dar rau mai esti si acuzi si pe nedrept!
      Nu-ti mai pierde timpul tau pretios sa stai sa intri pe un blog care nu-ti place!!!

      Ștergere
  3. UN MUNTE DE ADEVAR, DACA NU-I ASA, ASA SA-MI AJUTE D-ZEU.
    AVETI GRIJA PE CINE IDOLATRIZATI. MA REFER LA ,,PREASFINTII,, PAMANTENI. HABAR NU AVETI CE SE GASESTE IN SPATELE GRIJII NETARMURITE PENTRU POPULATIE, ASA CUM SE ZBAT EI SA PARA.
    ASTFEL LUPTA PENTRU MASCAREA UNORI ORORI DE NEDESCRIS. SUNT PE LISTA NEAGRA, IMPREUN ACU FAMILIAA MEA, SI NU DE AZI. DAR NU RENUNT IN A ATRAGE ATENTIA CETATENILOR ASUPRA A CEEA CE SE INTAMPLA IN JURUL LOR. DEMOLAM MITUL A ,,CEEA CE NU SE VEDE, NU EXISTA,, , EXISTA, SI PERSOANE DE BINE, FARA ABSOLUT NICIUN INTERES(ceea ce le da de furca acestor criminali), VA ADUCE LA CUNOSTINTA ACESTE CRIME CE BAT LA USA PE NEASTEPTAT.

    Cu ajutorul gruparilor jihadiste din Romania, ungurii isi vor atinge tinta.
    Anumiti politicieni incep sa realizeze ca libertatea oferita acestor grupari doar pentru ca raspundeau si la cerintele lor, a intrecut orice limita(prea tarziu). Tac pentru a nu se face de mai mare batjocura, tac pentru a nu ramane in istoria Romaniei(ce curand va fi aruncata la gunoi) drept macelarii acestei tari. Aceste grupari au siluit copii, au vandut tinere/tineri peste granite, au destramat familii complet si iremediabil, au facut jocuri politice, si-au azvarlit LATURILE, peste ,,gard,, , prin Italia, Germania ori Anglia pentru a avea unde sa care miliardele furate cu ajutorul statului roman. Au fost perioade cand tineau banii ascunsi si prin pereti. In momentul in care scoteau cate o ,,caramida,, , peretele avea o alta nuanta. VORBIM DE MILIARDE. In astfel de grupari s-a pus la cale soarta multor romani(aici vb.si de legat.cu Caracal). Anumite ,,domnite,,(si mamele lor), ulterior propulsate pe langa politicieni si oameni de afaceri sunt ,,membre,, ale acestor grupari jihadiste. Acum, consortii lor va aduna ca pe oi, va prostesc direct in fata si va ademenesc pentru a raspunde nevoilor lor( din teama ca adevarul sa nu iasa la iveala). Aceste grupari jihadiste au avut libertatea de a face absolut orice le-a trecut prin minte cu viata cetatenilor. Au lovit si au macelarit absolut pe unde au dorit ei. Politia este impotenta, asa este de cand a facut-o ma-sa politie. Liderii unei astfel de grupari sunt: Pitis Florian, Amuza Frusina(Cristina), Chiosea Gabriela.
    Atata vreme cat statul roman nu isi asuma aceste crime odioase, voi cetatenii corecti si fara astfel de ,,tabieturi,, , care mai sunteti, o sa aveti aceeasi viata de cosmar.
    CRIMINALI SUNT SI ACEIA CARE CAUTA LA EI SUSTINERE, AJUTOR IN SCOPURI MATERIALE SAU DE ALTA NATURA. ACEEA CARE SE IMBOGATESC CU AJUTORUL ACESTOR CRIMINALI, STIU FOARTE BINE CARE ESTE PRETUL(viata altora). ,,CEEA CE NU S-A VAZUT PANA ACUM, VA FI SCOS LA IVEALA,,
    INVOLUNTAR VOINTEI LOR. V-A PLACUT SA URMARITI ANUMITE EMISIUNI(apropo, de cacat) , EI BINE NICI NU BANUITI CE ATI APRECIAT(clar, fara vointa dumneavoastra): SUFERINTE, BOLI, FURTURI, UMILINTE, MOARTE. ASTA ATI APRECIAT, FARA VOINTA DUMNEAVOASTRA.
    DUMNEZEU EXISTA, NE-A AUZIT RUGILE.

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamne Ajuta doamna Maria
    BUNUL Dumnezeu sa va binecuvinteze doamna Maria.

    RăspundețiȘtergere
  5. Astazi se implinesc 81 de ani de la 17 sept 1939 cind URSS[Rusia] a invadat Polonia spre a o imparti in doua cu Germania,declansind al doilea Razboi Mondial,iar dupa un an au dezmembrat si Romania-craciun

    RăspundețiȘtergere
  6. da de ce sa judece numai o persoana ce este bine sau rau -ca sa fie credibile mesajele ar trebui sa fie mai multi vizionari cu aceleasi mesaje-blogul e liber si cuvintele asemenea-nu este jignire ci constatare

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, atata timp cat te exprimi in termeni civilizati, fara injurii, esti liber sa o faci. Dovada ca d-na Maria a publicat intotdeauna si mesajele care o contraziceau sau ale unor persoane de alte confesiuni isi pot exprima punctul de vedere chiar daca acest blog este crestin-ortodox, dar daca nu iti convine ceva te exprimi civilizat, dovedesti ca ai cei 7 ani sau macar 5-6 ani de acasa (cum e mai nou moda, un copil care nu e inca format pentru a-l pune in banca si sa stea acolo 4-5 ore la varsta de 5-6 ani, dar tot stie si acel copil sa se exprime mai bine decat o fac multi necivilizati ca sa le zic asa, mai elegant). Chiar daca ai alt punct de vedere nu iti da nimeni dreptul sa jignesti pentru ca nici tie nu ti-ar placea sa fii jignit pentru simplul motiv ca ai o parere diferita de a altuia!

      Ștergere
    2. 15.20 GRESIT! Lumea se plange ca Maria sterge mai ales mesajele fara jigniri dar care nu-i convin ei pentru ca o contrazice. Minciuna are picioare scurte.

      Ștergere
  7. Tarile de Jos se pregatesc pentru incalzirea globala si cresterea nivelului oceanic.
    Orasul Amsterdam-Olanda care la o crestere de 0,5 metri a oceanului estimata in 50 de ani va fi inundat, construeste un cartier de case plutitoare de 200 tone si trei etaje.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  8. Si Venetia-Italia se pregateste contra cresterii apelor construind un sistem de baraje-craciun

    RăspundețiȘtergere