sâmbătă, 12 septembrie 2020

PLOI TORENTIALE CU TUNETE SI FULGERE !

                                            11 Septembrie 2020,ora 21,15 !

                                Dragii mei,

În aceasta seara,in timp ce ma rugam la BUNUL DUMNEZEU si la MAICUTA DOMNULUI,vad inspre Nord -Est,muntii sub un Cer de noapte.
Fulgere spectaculoase la Ploiești | adevarul.ro.
Brusc , Cerul s-a facut negru de nori, iar fulgerele au inceput sa fie cat mai dese si cat mai puternice.
Dragii mei,vom auzi in curand,de ploi torentiale si furtuni.
Sa dea Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului,sa fie ploaie curata si atat cat trebuie pamantului.
                               Cu dragoste,Maria.

14 comentarii:

  1. Șiiiii?! Sunt primele din istorie?
    Stati voi sa vedeti fulgerele cand Energia Tatalui va patrunde pe pamantul tinut in intuneric si vrajă cabalistica de prea mult timp! Stiti cum veti fi măturați ca sa va spălați pacatele? Ca frunzele duse de un uragan departe!
    Una este cand esti popor păgân. Nu stii ce ai de facut, faci vrăji si vorbesti cu spiritele. Alta este cand esti popor crestin si stii ca trebuie sa pui mana ca sa schimbi ceva in bine in jurul tau. Un popor crestin nu are scuza lui " n-am stiut ca e sfarsitul lumii si trebuie sa fiu de partea Lui Dumnezeu". Popoarele crestine nu au nicio scuza cand politicienii alesi sunt hoti si pedofili! Cititi Biblia si degeaba o cititi! Trufia v-a orbit! Va credeti alesi ca evreii! Evrei s-au infumurat ca voi. Au inceput sa practice magia si ei, ca si paganii. Si le-a aratat Dumnezeu cum este fara aparare!
    Iar in Romania se practica foarte multa magie acum! E semn ca ne ducem ca popor spre prapastie!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa ne daruiasca Bunul Dumnezeu o zi de Sabat binecuvantata,petrecuta in pocainta de toate pacatele si in sfintenie!Domnul Iisus Hristos a spus ca daca iL iubim pazim toate poruncile Lui!

    RăspundețiȘtergere
  3. De astazi incepe sa scada pandemia la noi...
    BILANŢ CORONAVIRUS 12 SEPTEMBRIE. 1.311 cazuri noi de infectare, 27 de decese în ultimele 24 de ore

    RăspundețiȘtergere
  4. Proteste in toata Europa. Urmează in această toamna si la noi.
    Parisul, devastat din nou de "vestele galbene"! Confruntări violente între protestatari şi autorităţi..
    https://www.romaniatv.net/parisul-devastat-din-nou-de-vestele-galbene-confruntari-violente-intre-protestatari-si-autoritati_536606.html

    RăspundețiȘtergere
  5. Dragilor,
    Cei care-mi tot scrieti jigniri si-mi aduceti tot felul de acuzatii gratuite:daca nu va place ceea ce cititi,daca gasiti in stirile TV,toate cate eu scriu,la ce mai intrati pe Blog? Chiar nu aveti teama de DUMNEZEU ca veti fi pedepsiti pentru vorbele voastre,pentru acuzatii pe care mi le aduceti? Nu am copiat si nici nu voi copia vreodata de pe udeva,de pe oriunde,toate cate eu scriu ! Nu castig nimic ,scriind aici! O fac din dragoste pentru semeni,o fac din infinita dragoste pentru PREA SFANTA TREIME si MAICA LUI DUMNEZEU ! Daca nu credeti in ceea ce cititi,nu mai umblati ca vulturii sa va gasiti prada,caci nu o veti gasi!!! In faţa BUNULUI DUMNEZEU ,in faţa MAICII DOMNULUI si a SEMENILOR nostri ,sunt un om obisnuit,sunt un om corect, sunt un om care respecta PORUNCILE pe care le-am primit si le primesc de la IISUS HRISTOS si de la MAICA DOMNULUI !Si totul este GRATIS aici pe BLOG ! Nu am publicitate straina de Blog ,de niciun fel, nu primesc bani pentru asta !Asadar,nu mai umbalti ca serpii veninosi, ci fiti intelepti ca ei ! Cu dragoste,Maria Ghiorghiu! P.S. Cei care aveti in inima si-n suflet numai rautate si dezbinare,aveti grija ca totul se va rasfrange asupra voastra!

    RăspundețiȘtergere
  6. Am preluat aceasta informatie:

    "D-l Delcea de la EDITURA "OBIECTIV" a spus că l-au băgat în insolvență și îi vor sigila depozitul unde are cărțile.
    Asta fac iudeo-masonii. Desființează tot ce ne poate lumina.

    Închiderea se va întâmpla în 30 septembrie 2020.

    Deci, până atunci puteți face comenzi.
    DISTRIBUIȚI pentru cei ce vor să comande CĂRȚILE!"

    Editura are acest site:
    http://www.edituraobiectiv.ro/

    RăspundețiȘtergere
  7. Profet fals, mariaghiorghiu.blogspot.com genereaza venituri de 1530 de dolari lunar, bani de la google pt traficul de vizitatori, din banii astia care iti intra in buzunar lunar cati ai donat la o casa de copii sau biserica ca te tot dai credincioasa??? Si nu mai BLESTEMA ca va da Dumnezeu la toti pe masura ca toate se intorc impotriva ta, nu exists profeti , ori o faci pt bani ori demonii canalizeaza frecvente si iti genereaza vedenii.Nici o varianta nu e buna...Pace Luminii

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. omiduta12 septembrie 2020, 22:50
      Omiduta,după numele pe care ti le/ai pus,cred ca eu iti fac anti\reclama la ocupatiile tale! Te rog sa dovedesti ceea ce ai scris,si anume,ca eu as castiga 1530 dolari lunar de la google,altfel, te voi actiona in judecata !

      Ștergere
    2. Mama Omida,eu m-as bucura sa aduca Maria banii astia in tara,sint bani munciti. Fa si tu ceva sa te caute lumea pe internet! Omizile sint folositoare,ele recicleaza frunzele batrine,nu trebuia sa alegi numele asta

      Ștergere
    3. Omido,profeti exista,demoni nu exista,ca daca existau,te haleau de mult

      Ștergere
    4. Vierme,ai cazut ca musca-n lapte! Noi sintem o comunitate care cauta pe Dumnezeu,tu ce cauti oe aici?

      Ștergere
    5. Maria,nu-l da in judecata,bataia lui Dumnezeu e mai buna

      Ștergere
  8. In seara asta Basescu facea reclama unui site pe care un profesor roman are inregistrate toate lectiile de matematica de la clasa I la aXII-a.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  9. sa vina ploile numai ca DUMNEZEU trimite unde este credinta!

    RăspundețiȘtergere