joi, 3 septembrie 2020

PLANETA MARTE ! EXISTA VIATA PE PLANETA MARTE !

                        27 Octombrie 2001, ora 3,23 zori de zi !

                                        Dragii mei, 

Se fac multe cercetari de NASA pe Planeta Marte, pentru a se vedea daca exista viaţă pe aceasta Planeta Rosie.
Astăzi, mi-a trimis cineva un link in care, se banuieste că ar fi Viata pe Planeta MARTE !
Şi ţin sa multumesc din suflet acestui fidel cititor al Blogului meu, pentru multe si foarte interesante materiale pe care mi le trimite.
Iar eu dragilor, va spun că EXISTA  VIAŢĂ  pe PLANETA  ROŞIE ! 
              Descoperire uluitoare despre planeta Marte. Ce s-a aflat acolo, în urmă cu  foarte mulți ani - IMPACT
În anul 2001 am fost luata din trupul de carne si dusă pe PLANETA  MARTE ! 
În timp ce dormeam dragii mei, O Lumină alba orbitor de stralucitoare mă curentează la propriu, tresalt puternic pe patul pe care dormeam, şi astfel ,simt cum sufletul îmi iese din trup si zboara cu puterea gandului printre nori si Ceruri, până când ,ajung undeva în mijlocul Cerului, cam pe unde este Soarele pe timpul verii, la ora 10 -11 dimineaţa. 
Aici dragii mei, sunt pe un alt Pământ!
Aşa gândeam eu acolo sus, că sunt pe un alt Pământ.
Sub picioarele mele, asa cum sta nisipul pe plaja, asa statea un praf roşu extrem de fin şi moale precum faina de grâu.

În clipa în care păseam pe aceasta PLANETA , era ca şi cum aş fi călcat pe un morman de faina fina roşie.
În faţa mea, asa cum exista dune de nisip, tot asa, erau dune de praf rosu precum caramida rosie prefacuta în praf fin.

Dragii mei, printre aceste dune de praf rosu, asa cum curge de pe muntii nostri câte un fir de apă, tot asa se vedea pământul roşu umed si se formase şănţuleţe datorită apei care curgea.

Şi erau multe şi răsfirate astfel de şănţulete cu apă.  
Auzeam susurul izvoraselor de apă ce curgeau de peste tot.
Deasupra mea , respectiv a Planetei roşii , vedeam un Cer senin pe care apăruse mici si foarte deşi norişori gri închis. 
Cerul Planetei  MARTE  era dragii mei, precum este Cerul nostru, pe care se adună norisori de ploaie. 
Privesc în dreapta mea si văd la circa 5 -6 metri distanţă un bărbat foarte înalt, care, să tot fi avut vreo 2, 50 metri ,si care barbat ţine cu mâna stângă un copilas ,a cărui înălţime ajungea doar până la genunchii lui.
Bărbatul cu tot cu acest copil era urcat ca pe un zid mai înalt ,precum sunt temeliile casei la noi,si pasea agale pe acest zid lung,ca o alee foarte ingusta, peste praful fin si rosu.
Bărbatul se apleaca peste acel zid pe care mergea, iar cu mâna dreapta ia pământ de jos, adică, acel praf roşu extrem de fin.
Îl ia în palma sa dreaptă, se întoarce spre mine şi frământă pământul roşu în palma sa, ca să-mi arate ca este precum faina alba de grâu, asa de fin si de moale, după care ,îl lasă sa cadă sub formă de ploaie înapoi jos. 
Aud un glas dragii mei ,care spune aşa :

                  "Pe fiecare MARTE , problema cufundată...!
             Găsesc problema indicată de a trăi!
            Pe PLANETA MARTE, găsesc problema  indicată de a trăi !"

Şi iarăşi văd dragilor, cum pe pământul roşu vin la vale şănţuleţe cu apă, iar norisorii gri închisi de deaspura Planetei roşii s-au înmultit si au format vapori de apă, aburi adevăraţi sau ceaţă densă.
Omul înalt de circa 2,5 m, cu chip ca si noi, cam la o varsta de vreo 30 de ani, cu o faţă alungită, îmbracat intr-o salopeta bleumarin , mă priveste şi lasă să cadă tot pământul roşu din palma sa, apoi se întoarce cu spatele la mine si merge tot înainte spre Soare răsare, împreună cu al lui copilas de mânuţă, pe acel zid înalt şi el de vreum metru si gros de vreo 50 cm.  
Iar eu dragilor ,mai zăbovesc câteva clipe, admir pământul roşu sub formă de praf(nisip roşu), privesc Cerul Planetei Marte, după care, tresalt ca la un şoc electric în patul meu, semn că, am revenit în trup.
Cu lacrimi de bucurie aprind veioza si scriu cu lux de amănunte, toate câte am văzut si am auzit numai cu VOIA  si cu PUTEREA DUHULUI  CELUI  PREA  SFÂNT !  
Iar astăzi dragii mei, a venit ziua în care am putut să împart cu voi aceasta mare bucurie de a călători cu sufletul pe Planeta roşie, Planeta pe care ,am văzut că există Viaţă, există altfel de oameni pe aceasta Planeta, iar acestia au altă  statură mai atletica şi sunt foarte înalti.
Peste ani şi ani, cred că OMENIREA se va muta pe PLANETA  ROŞIE !
                                Ca întotdeauna, cu dragoste, 
                                             Maria.  

31 de comentarii:

  1. Da s-ar putea ca si omul pe Pamint sa se traga de pe Marte,sint multe secrete ascunse de marile state .
    Astazi la un spital din Bucuresti a mai murit de Covid un medic de 63 de ani-craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. CATASTROFA!
    pentru toti cârcotașii cititi următoarele:
    India este ţara care a anunţat un bilanţ alarmant al infectărilor cu coronavirus în ultimele ore: 83.883 de noi cazuri în doar o singură zi.

    În acest fel, India a ajuns la 3,85 de milioane de infectări în total, fiind cu 100.000 în urma Braziliei, care e în momentul de faţă a doua cea mai afectată din lume.

    În ultimele ore, în India au murit 1.043 de persoane, iar în bilanţul total al deceselor a ajuns la 67.376.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta inseamna ca transmiterea nu poate fi oprita,deci masurile nu au rost,din contra,afecteaza grav alte persoane,cu alte boli sau care si-au pierdut locul de munca

      Ștergere


  3. Ministrul Sănătăţii a declarat joi că prima tranşă, de aproape 1.300.000 de doze de vaccin anti-COVID-19 va fi destinată cadrelor didactice, personalului medical şi persoanelor vulnerabile.
    Nici acum nu va treziti? Unde e clasa intelectuala?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Unde e clasa intelectuala?"...la vacinare,no?

      Ștergere
    2. Daca sunt f. multe tulpini de virus si atunci degeaba se face vaccinul pentru ca nu va crea imunitate pentru toate tulpinile!

      Ștergere
  4. repet, acum vreo 2-3 ani am scris pe blog despre viata pe MARTE-exista viata dar sub scoarta planetei-viata acolo e mult evoluata-au tot ce le trebuie acestei lumi sunt ANONIM5 si asa am auzit de la duhovnicul meu cu 25 ani in urma-sanatate si pace in suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere
  5. Pe Marte cat si pe Luna si Venus exista viata extraterestra.
    Fiintele umanoide se ascund in imense tunele subterane artificiale unde beneficiaza de oxigen apa si vegetatie toate create de generatoarele cu plasma detinute de milenii de la civilizatiile extraterestre avansate care au populat aceste 3 planete.
    Nu intamplator anul 2020 a dat startul cercetarii planetei Marte de catre cele 5 agentii spatiale, cea europena, americana, rusa,chinezeasca si cea araba.
    Scopul este clar de a identifica eventualele forme extraterestre de viata, si de crearea unor colonii, ce vor adapostii urmatoarele misiuni spatiale umane.
    Terra este in pericol si de aceea se cauta o noua casa planetara pentru exodul miloanelor de colonisti ce vor fi gazduiti pe aceasta planeta ROSIE.
    SUA cat si China au tehnologie extraterestra cu care pot schimba clima si crea o atmosfera asemanatoare Terrei si cu care vor reusi schimbarea planetei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu sunt tare necajita ...daca ne mutam de pe pamant ce se va intampla cu nenumaratele case ale hotilor din politica, bani si bijuteri??? o sa le poata lua cu ei???

      Ștergere
    2. Aia invidiosi ramin aici,cu casele parasite

      Ștergere
    3. Nu mai apuca hotii din politica sa plece pe marte. Ei isi vor primi pedeapsa curand, indiferent ca e vorba de infectare cu covid sau altceva. Deja cunosc cazuri in care copiii acestor hoti au fost infectati cu covid. Dar ei inca nu realizeaza ca ajung sa plateasca copiii si nepotii lor pt ce au furat ei de la romani.

      Ștergere
  6. IN TRECUT SE SPUNEA CĂ EXISTĂ VIATA PE MARTE,CAPITALIȘTII AU ÎNCERCAT PRIN ORICE MIJLOACE SĂ MINTĂ CĂ NU EXISTĂ VIAȚA PE ALTE PLANETE.CONCERNELE SI ELITA DORESC SCLAVIA ÎN EXISTENTA OMENIRII .....

    RăspundețiȘtergere
  7. Daaaa, "prietenii" ruși au amerizat de mult pe Marte, este atmosfera si conditii pt. Viață. A circulat un video pe youtube, in care se vedea cum se misca ceva pe sub pamânt, ca și cum ar fi fost cârtițe🤓

    RăspundețiȘtergere
  8. Mare controversa in SUA pe cel mai avansat vaccin anti coronavirus,specialistii anunta presiuni politice pentru scoaterea lui pe piata inainte de a verifica si elimina toate riscurile,ei acuza ca daca se continua asa isi vor da demisia.
    In SUA sint mai multe tipuri de vacin in pregatire la mai multe firme-craciun

    RăspundețiȘtergere
  9. Ma copii, cititi cartea scribului Domnului, Jacob Lorber, Saturn si daca aveti credinta va veti delecta cu o lectura placuta si folositoare sufletului. Taie Mariuca, nu ati mai zac nimica. Pacat ca nu ai avut ragaz macar sa spicuiesti din "Marea Evanghelie dupa Ioan", scrisa de acelasi. Faceti mai mult pentru suflet. Pa.pa.

    RăspundețiȘtergere
  10. Si pe luna sunt omuleti precum oitele. Pa.pa.

    RăspundețiȘtergere
  11. Din cartea ”Planeta Sill și Satelitul Sirius” – paginile 98 – 101 - ÎNGERUL DE LUMINĂ CREDINȚĂ ȘI COROANĂ FLOREA TRANSMITE:

    Din cartea ”Planeta Sill și Satelitul Sirius” – paginile 98 – 101.


    ÎNGERUL DE LUMINĂ CREDINȚĂ ȘI COROANĂ FLOREA
    TRANSMITE:

    Legile universal, chimice, fizice, juridice și astronomice, fac să fie o desăvârșire a acestora pe Terra, fac să se emită radiații electromagnetice, atât în spectrul vizibil cât și în cel invizibil. Toate aceste schimbări vor face ca Pământul, să sufere schimbări. Schimbări mari vor fi, și din punct de vedere al corpului uman, că se va schimba ADN-ul, iar din punct de vedere financiar, așa cum îți repet, nu vor mai fi bani, că și cei ce sunt azi, nu au acoperire în aur.

    RăspundețiȘtergere
  12. Planeta Nibiru are energie malefică și este destul de aproape de sistemul nostru solar, este puțin mai mare decât Luna. Urmăriți pe YouTube: PROOROCIE - ÎNCERCĂRI PESTE ROMÂNIA.Foarte curând va începe oficial Prigoana Bisericii,iar eclipsele de Lună și Soare din anul 2037 vestesc Răpirea Bisericii (Biblie - Maleahi).Suntem în perioada biblică numită Necazul cel mare și ceva urât și înspăimântător va avea loc în România după 19.12. anul acesta.Dar măcelul îl va opri Domnul Isus.De 3 ani de zile le spun tuturor și nu mă cred...Dar România se află în război informațional și cibernetic cu Rusia,să nu uităm! Dacă nu i-ar fi oprit Domnul Isus, deja România ar fi fost cucerită și românii împușcați fără milă...și asta vor face

    RăspundețiȘtergere
  13. Noroc ca a aparut un articol asemantor pe descopera.ro si ai avut sursa de inspiratie. Am observat ca preiei informatii din articole aparute pe alte site.uri si le scrii ca si cum ti le spune duhul. N-am timp acum, dar daca imi fac timp pentru tine, iti probez afirmatiile facute.Tu chiar iti crezi cititorii prosti, parol!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim4 septembrie 2020, 11:09 Sa-ti fie rusine pentru minciunile pe care le indrugi aici pe blog.DUMNEZEU sa-ti rasplateasca tie dupa vorbele tale si mie după vorbele si faptele mele!

      Ștergere
    2. Anonim4 septembrie 2020, 11:09 Si sa fii convins ca vei primi rasplata pentru fiecare vorba aruncata in vant,pentru fiecare gand.Cand ti se va intampla,sa-ti amintesti de ceea ce ti-am spus acum !

      Ștergere
    3. Asa doamma,blestemati-l crestineste,sa se arte derptatea!

      Ștergere
  14. Lumea văzută si nevăzută.
    Mari sunt tainele Domnului Nostru Iisus Hristos.
    Pe cei alesi când Dumnezeu va pierde omenirea si va arde acest pământ va pregăti un loc pentru cei alesi.
    Ii va răpit in timpul somnului sii va muta dintr-un loc în altu dinainte pregătit.
    Multe sunt căile DOMNULUI.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Masinca, nu spuneai tu de Putin ca e patriot? Iata ca s-a dovedit a fi un criminal care comanda asasinate. Si-a otravit adeversarul. Ce mai ai de zis acum?

      Ștergere
    2. De ce crezi ca Putin a facut-o? Poate a fost o inscenare,ca nu era prost Putin sau amicii lui sa faca asta. Mai bine te-ai intreba de ce nu s-a opus al nostru la legea maririi pensiilor,anul trecut. A dorit inca un mandat,cu orice pret.

      Ștergere
    3. Masinca , amesteci lucrurile .

      Ștergere
  15. https://stirileprotv.ro/stiri/ilikeit/descoperire-uluitoare-extraterestrii-s-ar-ascunde-in-tuneluri-subterane-de-pe-marte.html

    RăspundețiȘtergere
  16. Cit sinteti de creduli...cu acest Corona..va meritati soarta!!

    RăspundețiȘtergere
  17. 00,12 este patriot,este mâna de fier la el in tara
    Lasa Rusia sa meargă cu treaba ei
    Ce treaba ai cu Rusia?
    A venit peste tine?
    Nu mai asculta la politic,politicul,se cearta cu toți,au interese sa dezbină,noi sa fim uniți.
    Cu vecinul este bine sa te ai mai ceva ca,fratele.
    Rusia este ca un Dog german iar noi România ca un pechinez.
    Dacă marae e de rau,nu ne apara nimeni.
    S-ai lăsăm pe vecinii noștri acasă si in curtea lor.
    Fiule unde nu este treaba ta nu te baga,asa zice Mântuitorul asa ca nu avem treaba cu vecinii nostrii.

    RăspundețiȘtergere
  18. 7 sept 22.10-dar tu nu-ti meriti soarta-sau esti extraterestru-ia uita-te in ograda ta si asteapta ca cea cu coasa vine oricum-un sfarsit trupesc are tot omul-mintea te minte!

    RăspundețiȘtergere