luni, 14 septembrie 2020

ROMANIA RUPTA ? HARTA ROMANIEI ERA RUPTA PE PARTEA ESTICA !



14 Septembrie 2020,ora 3,11 !

Dragii mei,

În aceasta dimineata in zori,ma trezeste o lumina alba si stralucitoare foarte, lumina ce-mi arata Harta Romaniei Sfinte,asa precum aceasta de mai jos:

Imagini pentru harta romaniei judete | Romania, Romania map, Turism romania.
În clipa in care mi s-a aratat HARTA ROMANIEI,vad ceva ce m-a cutremurat la propriu.Vedeam Harta Romaniei era rupta precum am rupe un colt de paine.De sus de la Suceava,mergand in jos  spre Bacau,Vrancea,Ilfov si Giurgiu.Toata aceasta parte,era despartita de restul Hartii Romaniei,asa precum este aceasta sosea .

GALERIE FOTO: foto: Karina Galvez Facebook - IMAGINI DRAMATICE. Ecuadorul,  după CUTREMURUL DEVASTATOR care a ucis peste 200 de oameni (FOTOREPORT) |  PUBLIKA .MD - AICI SUNT ȘTIRILE.
Prieteni dragi, eu nu stiu ceva urma cu exactitate,dar stiu ca Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului ne da semne,pentru ca noi sa ne intoarcem la Credinta si la iubire faţă de Aproapele.
Putem face acest lucru minunat si vindecator pentru sufletul nostru, totul este ca sa vrem.
Sa ne rugam Prea Sfintei Treimi si Prea Curatei Fecioare Maria,ca sa ne ierte toate cate am gresit cu voie si fara voie, si sa ne arate Calea cea dreapta si curata ,care ne aduce mantuirea.
Cu dragoste,Maria.


19 comentarii:

  1. Adică Moldova devine o țara independenta?

    RăspundețiȘtergere
  2. Posibil harta rezultatelor viitoarelor doua Alegeri electorale functie de lipsa de informatii Adevarate ale romanilor si campaniilor reusite de Dezimformare si ascunderea Adevarului cum s-a si incercat prin oprirea Libertatii Cuvintului
    in perioada ordonantelor militare a celor 14 publicatii deranjante pentru actuala Putere,nu este ceva nou.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  3. ori cutremur devastator ori rusii stau la colt

    RăspundețiȘtergere
  4. In viitorul nu f indepartat va avea loc un cutremur atat de puternic incat europa va fi separata de asia. Nu ma asteptam ca placa sa se ruoa pe teritoriul romaniei...nu stiu daca e despre asta mesajul. Impresia mea e ca aceasta ruptura a placii v a fi indusa artificial. Vom vedea...

    RăspundețiȘtergere
  5. Cu ajutorul gruparilor jihadiste din Romania, ungurii isi vor atinge tinta.
    Anumiti politicieni incep sa realizeze ca libertatea oferita acestor grupari doar pentru ca raspundeau si la cerintele lor, a intrecut orice limita(prea tarziu). Tac pentru a nu se face de mai mare batjocura, tac pentru a nu ramane in istoria Romaniei(ce curand va fi aruncata la gunoi) drept macelarii acestei tari. Aceste grupari au siluit copii, au vandut tinere/tineri peste granite, au destramat familii complet si iremediabil, au facut jocuri politice, si-au azvarlit LATURILE, peste ,,gard,, , prin Italia, Germania ori Anglia pentru a avea unde sa care miliardele furate cu ajutorul statului roman. Au fost perioade cand tineau banii ascunsi si prin pereti. In momentul in care scoteau cate o ,,caramida,, , peretele avea o alta nuanta. VORBIM DE MILIARDE. In astfel de grupari s-a pus la cale soarta multor romani(aici vb.si de legat.cu Caracal). Anumite ,,domnite,,(si mamele lor), ulterior propulsate pe langa politicieni si oameni de afaceri sunt ,,membre,, ale acestor grupari jihadiste. Acum, consortii lor va aduna ca pe oi, va prostesc direct in fata si va ademenesc pentru a raspunde nevoilor lor( din teama ca adevarul sa nu iasa la iveala). Aceste grupari jihadiste au avut libertatea de a face absolut orice le-a trecut prin minte cu viata cetatenilor. Au lovit si au macelarit absolut pe unde au dorit ei. Politia este impotenta, asa este de cand a facut-o ma-sa politie. Liderii unei astfel de grupari sunt: Pitis Florian, Amuza Frusina(Cristina), Chiosea Gabriela.
    Atata vreme cat statul roman nu isi asuma aceste crime odioase, voi cetatenii corecti si fara astfel de ,,tabieturi,, , care mai sunteti, o sa aveti aceeasi viata de cosmar.

    RăspundețiȘtergere
  6. jos comunismul! MONARHIA SALVEAZĂ ROMÂNIA!

    RăspundețiȘtergere
  7. cutremurul mare care a fost anuntat pentru tara noastra; acesta deschide prapadul care va urma... cu noi si cu lumea intreaga (din ceea ce am citit)

    RăspundețiȘtergere
  8. Ori o autostrada noua, menita sa lege Moldova de granita cu Bulgari.De ce va ganditi doar la rele? Se mai intampla si lucruri bune in tara asta: metroul din Drumul Taberei, autostrazi la care se lucreaza. Nu mai ganditi negativ pentru ca asta veti atrage!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. Identică cu falia seismică Vrancea.

    RăspundețiȘtergere
  10. Sa ne apere Dumnezeu și Maica Domnului.
    BUNUL Dumnezeu sa fie cu noi cu toți.

    RăspundețiȘtergere
  11. Neconcordante de 40 la suta in datele comunicate cu cei imbolnaviti de coronavirus[umflate] ceia ce creaza difucultati in inceperea scolilor si in perceptia si restrictiile impuse de alte state romanilor in UE.
    Se remarca focare de infectati la o fabrica de confectii din Sibiu si una de mobila de la Gherla.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  12. Sau harta calamitata de seceta,temperaturi de peste 30 de grade in a doua parte de septembrie e cam mult-craciun

    RăspundețiȘtergere
  13. Voi da toată România,Rusiei.garantez cu numele meu.alta alegere mai buna pentru România nu mai exista.
    Comentariile voastre sunt de prisos și as ruga-o pe doamna Maria sa șteargă comentariile la cei care îmi răspund la acest comentariu ca oricum nu le voi citi.
    Printre alte tari se numără și Moldova.vor fi date și țări Europene...Cine va da Rusiei?!cei care conduc astăzi țara.Decizia este a mea viitor rege al Franței caci acolo voi negocia cu Rusia ce țări va primi Rusia la negociere și care vorămân forma un arc de rezistență împotriva regulile impuse de Satana.Noua Rusiei va primi ajutorul meunui adevăratul Hristos și cel așteptat anunțat de Vanga.dacă era Isus cel așteptat oamenii ar fi inviat dîn urma cu 2000 de ani.însă cel așteptat este singurul Arhanghel al Lui Dumnezeu care este și Hristos despre care și profetul Daniel l-a profețit în cap.12.
    Exact cum a spus Dumnezeu Hristos adevăratul Arhanghel Mihail a venit ca un hot în timp ce voi îl așteptați pe Isus și ați fost cântăriți cum se cuvine de adevăratul despărțitor al binelui de rău și adevăratul judecător. Judecătorul drept trebuie sa fie cineva cu un titlu pe care nici Isus nu Îl are și care servește cu credință adevărul și dreptatea.ori acesta este Arhanghelul Mihail.de aceea adventiști confunda pe Isus ca fiind Arhanghelul Mihail.

    RăspundețiȘtergere
  14. Da,si dupa cutremur se va reinstaura matriarhatul in Romania ce este bine placut Tatalui ,si sa dea el imparatia celui ales sa conduca dupa cum voieste prin duhul sfant.amin.amin

    RăspundețiȘtergere
  15. Cu Alogenii astia evrei care conduc Romania astazi ne putem astepta si la ruperea tarii,tot voiau ei de mai bine de un secol sa-si faca stat national evreu in Moldova ,si-or fi marit acum poftele,or vreasi iesire la Marea Neagra
    Ca tot au adus tara pe butuci o indatoreaza si apoi o 'cumpara 'pe gratis.
    Restul tarii nu-i prea intereseaza din cauza asta spunea evreul Orban ;'mina Loanea' si 'judetul Timisoara'-craciun

    RăspundețiȘtergere
  16. Astazi cod galben de vint pe partea estica din mesaj cu racirea corespunzatoare a vremii..

    RăspundețiȘtergere
  17. pot fi interese politice de dezmembrare a tarii-sa se duca cu neamul lor

    RăspundețiȘtergere