duminică, 13 septembrie 2020

LEAC PENTRU CORONAVIRUS?


                                              13 Septembrie 2020,ora 6,11 !

                                     Dragii mei,

În aceasta dimineata,ma trezeste un glas care spune asa:
           "Echipamentul Coronavirus !
          Clorhidina de Fizică !"(posibil CLORHIDRINA)
Iar ceea ce auzisem dragilor, am vazut si scris in aer,asa ca un titlul cu litere mari.
         "CLORHIDINA  DE FIZICA !"(posibil clorhidrina)
Dragii mei,ce inseamna aceste cuvinte ,eu nu stiu a va spune. Dar cu siguranta in timp, vom afla adevarata lor valoare in ceea ce priveste combaterea Coronavirusului !
Pana atunci insa,sa avem mare grija dragii mei, sa respectam regulile impuse de Autoritati ,si in mod special distantarea si purtarea mastii chirurgicale in spatiile inchise.
Am sa adaug aici ceva,si anume: nu este corect si nici sanatos ca ai nostri copii si nepoti sa stea cu masca pe faţă timp de cateva ore.
Cu siguranta ,le este indeajuns distantarea in clase,intre banci.Un copil nu va da randament,nu va putea sa se concentreze la clasa,daca va avea masca pe faţă si nu va putea respira normal. Il rog pe dl Presedinte ,sa stea domnia sa cu masca pe faţă, dublu de cat stau copilasii in clase,ca sa vada daca rezista.Atunci cand nu ai si nici nu ai avut vreodata copii,nu ai cum sa stii cat de greu se cresc si cat de mult sufera un parinte cand copilul său sufera,este in pericol.
Sper din tot sufletul,pentru linistea parintilor si a bunicilor, pentru sanatatea copilasilor, ca masca sa ramana la poarta scolii ,si nicidecum pe chipurile angelice ale copiilor.
                          Cu dragoste,Maria.

29 de comentarii:

  1. Bună ziua eu sunt în Spania și fata mea stă 6 ore cu masca pe față și când ajunge acasă îmi zice că nu mai poate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu mai va dati copilul sau copiii la scoala in astfel de conditii,oricum nu mai exista viitor,iluminati si oculta mondiala au adus viitorul lor dracesc si pt ca suntem in plina Apocalipsa Domnul Iisus Hristos la foarte apropiata Sa revenire va distruge acest sistem satanic si-l va trimite in iadul vesnic in chinurile vesnice si lacul de foc!

      Ștergere
    2. Nu mai poate pentru ca sangele nu se mai oxigeneaza normal iar neuronii din creierul ei se distrug incet dar ireversibil (sunt singurele celule din corp care nu se mai refac).

      Ștergere
    3. Lasati-o fara masca si daca ia virusul o sa moara fericita ca nu a purtat masca. In Asia aproape toata lumea poarta masca permanent datorita poluarii si a smogului si nu se vaita ca needucatii de europeni. De ce considerati ca e neaparat ca copiii sa mearga la scoala lunile astea? Un parinte caruia chiar ii pasa de viata si sanatatea copilului l-ar tine acasa 6 luni , 1 an. Castiga ceva daca vw fi un adult bolnav?

      Ștergere
    4. Masca nu te protejeaza pe tine ci doar reduce potentiala dispersie cu 5-10%. Dati copilului vitamina D ca sa ii ridicati imunitatea si totul va fi bine. Sunt studii facute chiar de spanioli legat de asta.

      Ștergere
    5. Virusul tot se raspindeste,cu masca sau fara masca

      Ștergere
    6. Poate ca la scoala e singurul loc unde se poarta masca mai mult timp,ca in rest,nu se prea poarta,lumea nu suporta asa ceva

      Ștergere
    7. 17.50 se raspandeste pentru ca cei ca tine nu poarta masca, desteptule!

      Ștergere
  2. Părinții trebuie sa nu accepte așa ceva! Asta e genocid iar voi părinți acceptați?? O sa va judece copiii voștri că nu-i apărați! Daca ia-ți adus pe lume au dreptul să trăiască nu sa fie omorâți și voi sa nu faceți nimic. Când văd closca mea cu puii cum și-i a fantastic iar oamenii nu-și apară puii? In ce lume trăim ???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Când văd closca mea cu puii cum ..."Am auzit eu ceva,parca la Nasu Tv ziceau ,ca o closca refuza sa poarte masca si nici puilor nu le da voie sa poarte.

      Ștergere
  3. Asa este doamna Maria va spun ca simt pe propria piele eu nu mai suport masca simt ca ma sufoc,dar copilașii?

    RăspundețiȘtergere
  4. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3600010453407023&id=100001943101832

    RăspundețiȘtergere
  5. deocamdata virusul are pe putin 10 mutatii asa ca la peste 10 tulpini e imposibil de ccreat un vaccin

    RăspundețiȘtergere
  6. Masca. buna masca, bun bun !

    RăspundețiȘtergere
  7. Mai bine viziera decat masca. Viziera aceea protejeaza si poti respira si creierul se oxigeneaza bine.

    RăspundețiȘtergere
  8. Acum se vede cat de mult le pasa parintilor de copii. Prefera sa-i imbolnaveasca, sa ramana cu jumatate din plamani, cu miocardita, cu virusul hiv in corp (poate peste 1-2-3 ani cei infectati vor dezvolta SIDA) dar or sa fie fericiti parintii ca a mers copilul la scoala exact in lunile cu pandemie si imediat si gripa. Viitorii clienti ai medicilor!

    RăspundețiȘtergere
  9. Ati avut multe mesaje cu apa de mare care avind sare NaCl deci compusi ai clorului care dau reactii reversibile cu apa,granulele de compusi ai clorului dezinfecteaza reactioneaza cu apa dar la uscare nu se evapora total revenind in stare cristalina sint reactivi la metaltale si proteine deci ADN si ARN si cu eficienta lunga in dezinfectia drumurilor si a suprafetelor contra bacteriilor si virusurilor.
    A se vedea celelalte mesaje si comentarii mai exacte la Clor-craciun

    RăspundețiȘtergere
  10. Despre acest virus inca nu se stie nimic. Nici un virus nu are tratament, pt nici un virus nu exista medicamente care sa-l omoare. Antibioticele omoara bacteriile, nu virusii. Exista deja 36 tulpini. In China, Hong Kong si SUA exista deja reinfectari, reinfectari care au dus la decese, organismul neputand sa reziste la un al doilea tratament medicamentos agresiv aplicat in spitale. Nu inteleg de ce media nu ia interviuri persoanelor care s-au "vindecat", de ce nu suntem lasati sa aflam urmarile si sechelele cu care se ramane, de ce nu sunt intrebati oamenii acestia UNDE s-au infectat. Reclama cu purtati masca nu este concludenta, nu este respectata. In Bucuresti nici o vanzatoare de la patiserii, de la fast shop, de la buticurile de pe strada nu poarta masca, cu toate ca vand. Militia nu se sesizeaza si nici nu actioneaza cand sunt chiar sesizati.

    RăspundețiȘtergere
  11. Clorul este hepatotoxic. De ce se doreste distrugerea ficatului, avand in vedere ca inca de la scoala invatam cat e de toxic clorul. In strainatate nici detergentii nu mai contin clor. Oamenii ar trebui sa stie ca exista si la noi multe produse antibacteriene si antifungice fara clor. Nu va nenorociti sanatatea.

    RăspundețiȘtergere
  12. atunci de ce se clorureaza apa potabila de ani de zile-SCOPUL ficatul este organul de metabolizare a tuturor substantelor si se vrea distrugerea lenta a omenirii

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 19.32 daca nu intelegi, mai bine taci decat sa semnalizezi cat esti de prost! Pe tine te-a distrus? Se „clorureaza” ca sa distruga eventuaii microbi din reteaua de canalizare! Asta este de cat s-a inventat reteaua, de pe vremea lui ceasca.

      Ștergere
    2. Canalizare se spune la evacuarea apelor uzate,nu la alimentarea cu apa potabila,nu mai fa pe altii prosti,clorul e toxic,chiar daca il foloseau si comunistii( in sinea ta recunosti ca aia erau mai buni) . Asa a zis si 19.32,ca se foloseste de ani de zile,precis tu esti antipesedistul de pe blog

      Ștergere
  13. 14.57 esti un brav bou al timpurilor de astazi

    RăspundețiȘtergere
  14. pt 10 sept 14:57-SEMNALIZEZ CAT DE NEEDUCAT ESTI-exista si alte metode de dezinfectie a apei potabile dar nu se vrea-DUMNEZEU NU A FACUT PROSTI INGHITE-TI LIMBA SPURCATA-nu ai DUMNEZEU-crezi ca nu stiu pt ce se face clorurarea!

    RăspundețiȘtergere
  15. Pai vaccinul de la Timisoara nu- i bun ca- i romanesc si ofera imumitate pe 11 ANI!!! Si Stadhul Hallesului nu baga 500.000 de euro in el ca nu au de unde fura, DAR la 1500000 de doze ce ofera imunitate de cateva luni plus riscuri majore Neasumate de produkatorii tintiti se baga ka primesk spagi imense!!! Makar sa nu murim prostiti de kkwj ku skulelelele lui ku toth!!!

    RăspundețiȘtergere
  16. comentariul de la 17 sept 12:54-este pentru 16 sept 14:57- stiu ce spun cand lucrezi in sanatate ai niste cunostinte nuuuu?!

    RăspundețiȘtergere