marți, 7 ianuarie 2020

ZAPADA GALBENA SI ARSA,INSPRE APUS !


                                                     6 Ianuarie 2020,ora 5,18 !

                                     Dragii mei,

In aceasta dimineata,ma trezeste o lumina alba si stralucitoare,lumina ce-mi arata inspre Apus ,zapada proaspat cazuta,doar ca,aceasta zapada nu era alba,cum este firesc. Aceasta zapada pe care o vedeam printre niste pomi rari, avea culoarea galben-portocaliu,era arsa la suprafaţă.

                        Imagini pentru ZAPADA IMAGINI.

Vad trase pe dreapta,doua,posibil trei autobuze cu usile deschise,autobuze goale.Era o imagine de cosmar, nu era ceva care sa te bucure; imaginea aceasta te intrista atunci cand o priveai; era pustiu si totodata inspaimantator.
Autobuzele pareau ca asteapta ca sa fie oameni imbarcati,dar nu era nici picior de om in acea zona cu zapada galben-portocalie,arsa la suprafata ca la o explozie care ar fi facut totul zob.
Dragii mei, este foarte posibil ca aceasta imagine viitoare,sa aiba legatura cu un posibil razboi in care se vor folosi bombe atomice.
Sa nu uitam deconflictul dintre SUA si IRAN.
Acum 1 zi - ... pe ministrul iranian al Afacerilor Externe, Mohammad Javad Zarif, ... face prima mișcare, după izbucnirea conflictului dintre SUA și Iran.
Acum 1 zi - Analistul Sorin Roșca Stănescu consideră că România este prinsă ”în cleștele americano-iranian” și atrage atenția asupra pericolelor care ...
Acum 15 ore - Noul șef al Forței Quds din Iran, Esmail Qaani, a declarat că are drept scop ... El s-a lăudat în trecut că Iranul a suferit mai puține pierderi decât SUA, ... De asemenea, s-a remarcat în timpul războiului dintre Iran şi Irak de la ...
Acum 2 zile - Președintele american, Donald Trump, a transmis un avertisment dur oficialilor din Iran, prin care anunță că Statele Unite ale Americii vor lovi ...
Dar totodata sa nu uitam nici de acest articol:

Rezultate Căutare

Rezultate de pe web

25 ian. 2014 - AMERICA VA EXPLODA !!! c. 4 August 2003, ora 14,56 ! Dragii mei, Eram la birou şi scriam. Brusc, aud un glas care pur şi simplu m-a lăsat ...
                                     4 August  2003, ora  14,56 !

                                         Dragii mei,

Eram la birou şi scriam. 
Brusc, aud un glas care pur şi simplu m-a lăsat fără grai.
Acest glas spunea aşa :

            "Asaltul Americii .
            America va fi în aer.
            America  va  exploda !"

Dragii mei, au trecut de atunci 11 ani aproape, să sperăm din tot sufletul că va fi linişte şi pace, nu numai în AMERICA ,ci în toată lumea. Căci aşa trebuie să fie între oameni...pace şi bună voire.
Apoi noaptea  târziu, când mă rugam, aud un glas mirat care spune aşa :

         "ESTE  OCEANUL  ATLANTIC ! 
(şi un alt glas, intreabă cu uimire ):

               OCEANUL  ATLANTIC  ÎNGHEŢAT ???
Şi glasul dispare ca un ecou ! 
Vedem cu toţii dragilor ce se întâmplă cu Lumea toată, cu anotimpurile, cu RELIGIILE  LUMII, toate sunt ca si întoarse pe dos.
Doar CREDINŢA  în BUNUL  DUMNEZEU şi MAICA  DOMNULUI ne poate aduce pe CALEA  cea  bineplăcută LUI  DUMNEZEU.
Şi iată fraţilor, ce frumos cântau ÎNGERII lui DUMNEZEU, si cum răsuna şi Cerul şi Pământul , citez :

              "Pe Tine cu adevărat Te măriiiiim!
                Slavă  Ţieeeee!
              Cu închinăciunile Tale,acum înălţăăăăm.
               Sfânt,Sfânt ..., doar Mirul se înalţă!" !

Dragii mei,mari si necunoscute sunt CĂILE  DOMNULUI! Dar noi le putem cunoaşte de vom avea CREDINŢĂ, NĂDEJDE ŞI DRAGOSTE în DUMNEZEU  şi MĂICUŢA  DOMNULUI.
Ne vor fi descoperite nouă, rând pe rând şi toate la timpul pregătit de DUMNEZEU.
Răbdarea noastră este bogăţia  ÎNŢELEPCIUNII. 
Un om răbdător, este un om cu frică de DUMNEZEU care -şi pregăteşte încă din această viaţă grabnic trecătoare, îşi pregăteşte prin CREDINŢĂ şi FAPTE BUNE, locul în ÎMPĂRĂŢIA  LUI  DUMNEZEU.
                        Cu dragoste şi cu preţuire, Maria.

6 comentarii:

  1. Nu cred ca se vor calma spiritele in Iran,au promis ca dupa inmormintare urmeaza razbunarea....

    RăspundețiȘtergere
  2. Va începe al treilea război mondial?

    RăspundețiȘtergere
  3. Miha .Romania aparo doamne

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamna Maria orice om care crede că el este DUMNEZEU asa cum se cred unii,aici ma refer si la America in primul rand America,care au colonizat acel pământ,fără război au populat pământul,acel pământ al făgăduinței.
    America a fost cu credința și cu frica de Dumnezeu,dar acum nu mai este asa,a scos sabia,sa mărit a devenit Fiara cu 2 coarne care vorbește ca un miel de democrație,drepturile omului,libertate etc.
    Dar acționează ca un balaur,
    Nimeni nu lea facut rau,Nimeni,datorită democrației,democrației,și leagănul tuturor posibilitatilor va duce la INGAMFARE,iar inflamarea la picare vor pica.
    Se vede și nu ca o spun eu se vede ca ce fac nu fac bine.
    O sa ne aduca urgia asa cum ati vazut doamna Maria.
    Sa ne apere BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sua nu are nici o legatura cu vreuna din fiare ci cu contextul din VT care spune ca "In vremurile din urma ramasita lui Iov (evrei) se va gasi in fruntea popoarelor celor mai puternice ( Nato) de unde vor fi biciul lui Dumnezeu (jandarmul lumii) impotriva pacatosilor (exttemisti teroristi si sustinatorii lor principali din umbra).
    Ca sa spui insa ca nimeni nu a facut nimic Sua inseamna ca nu cunosti istoria moderna a orientului m8jlociu cite ambasade americane au fost aruncate in aer cite nave comerciale nu doar Sua au fost sechestrate ilegal de regimuri islamice in ape internationale nici de alte atentate chiar pe teritoriul Sua si sute de cazuri de decapitari de occidentali inclusiv americani doar pt ca nu erau musulmani ci doar credtini care de multe ori nici nu au mai fost intrebati daca vor sa se convertrasca.
    Terminati cu propaganda de fapt de sorginte rusa contra occudentului pt ca raul este in tabara opusa si chiar acea fiara cu profet mincinos tot in lumea islamica a trait planificind nu doar atentate dar si megainarmarea pt marele razboi jihadust contra lumii care se va desfasura pe 3 fronturi ..doua fatise si unul prin atentate si incendieri.
    Dumnezeu insusi vrea razboi si il va provoca si mai mult ca sa judece si sa pedepseasca karmic lumea (ispasire) care va trebui atit sa se cearna cit si sa traga odata invatamintele.
    Dar pina atunci astfel Dumnezeu prin mici conflicte "de uzura" (adica doar pt micsorarea efectivului advers) inclusiv intre musulmanii dezbinati in factiuni face ca in viitor la marele jihad contra Sa numarul lor sa fie ceva mai mic scazind acum si nr atentatelor si al decapitarilor criminale.
    Multimiti Nato ca lumea extremista islamica nu devine imediat o discatura mondiala gen Stat islamic noul hitlerism pe calapot religios impotriva careia s.a opus chiar si Rusia cea cu doua fete. Lasati juecatule de valoare patrotarda in seama lui Dumnezeu care stie mai bibe care popor merita sa traiasca si care nu pt ca El nu j7deca din prisma idealului politiv sau patrotic ci al celui religios asa cum a jedecat in ttecut si va mai judeca inca o data inclusiv pe Israel.

    RăspundețiȘtergere
  6. cu ani in urma in copilarie zapada intr-o iarna era galbena de la o furtuna in Sahara-dar e posibil sa fie de la un vulcan=sulful sau de la gaze toxice trimise de alte tari-si uite asa ne intoxicam

    RăspundețiȘtergere