joi, 9 ianuarie 2020

RAZBOI IN ESTUL EUROPEI ?

                                                    9 ianuarie 2020,ora 5,11 !

                                     Dragii mei,

În aceasta dimineata, ma trezeste un glas care spune asa:

                "Cu siguranta Europa!
                  Estul Europei va fi...!"

Imagine similară.

Clipă în care, vad Explozii si flacari uriase inspre Est.Era un adevarat Razboi; era apocaliptic.
Iata ce inseamna un Razboi dragilor:
Imagini pentru razboi imaginiImagine similarăImagine similarăImagini pentru razboi imaginiImagini pentru razboi imaginiImagine similară.
Razboi inseamna moarte,inseamna suferinta,inseamna frig si foame,inseamna lacrimi si durere cumplita, inseamna sa-ti vezi copilasii murind sub ochii tai.Deci, sa nu mai sounem cu atata usurinta"sa vina razboiul si sa moara cei care nu ne sunt pe plac".Nu mor numai ei sau poate nu mor deloc,ci mor pruncii nostri si cei dragi noua.
Oricum RAZBOIUL va fi inevitabil, dar sa nu ne bucuram si sa-l chemam sa inceapa mai repede.
Iata:
9 mai 2018 - În aceasta seara,in timp ce scriam aici pe Blog, aud glas care spune ceva ... S.U.A vor declansa al Treilea Razboi Mondial . ... Acest Razboi va tine doi ani,iar cand se va termina, va fi si VENIREA LUI ... mariaghiorghiu.blogspot.com/. ... Nu am scris nicaieri si nici nu am spus clar ca RUSIA va porni Razboiul.
Sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicutei Domnului ca sa nu-si intoarca Faţa Sa de la noi păcatosii,ci sa ne apere cu mila si cu iubirea Sa de oameni.
Sa fim buni fratilor; sa fim milostivi si cu sufletul plin de Credinta intru Hristos si Maica Domnului.
Sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine,deoarece,ne putem culca linistiti seara si nu stim daca vom mai vedea lumina zilei dimineata.
                      Cu dragoste,Maria.
  17 Martie 2017,ora 23,15 !

                                            Dragii mei,

În aceasta noapte ,în timp ce scriam aici pe Blog, aud dragii mei  un glas tremurând care spune ceva tare îngrijorător.
Glasul spunea asa dragilor:

                  "Războiul va începe curând! 
                 Curând vom vedea, începutul celui de-al Treilea Război Mondial!"



Image result for TANCURIImage result for TANCURI..

Dragii mei, în acest moment vad înspre Apus si mai încoace, nori negri groşi si denşi,nori plini de foc, ca niste jar aprins la marginea lor.
Asa:
Image result for vulcaniImage result for vulcaniImage result for vulcaniImage result for vulcani..
Prieteni dragi, imi pare tare rău că aduc vesti atît de triste;dar stim cu totii că toate cate sunt scrise de Sus, toate trebuie sa se adevereasca.
VENIREA  LUI IISUS HRISTOS,in ROMÂNIA DUHULUI SFÂNT,în ROMÂNIA VIITORULUI al Doilea IERUSALIM, este orânduită de Sus,ca să aibă loc, după ce vom fi trecut (si scăpat) printr-un al treilea RAZBOI MONDIAL, care de altfel, va fi si ultimul pentru întreaga omenire.
IISUS HRISTOS va veni sa judece si viii si mortii, după care ne va lua cu tot cu trup pe TARAMUL FAGADUINTEI despre care am mai scris ieri.
Iata ce se spune de Sus,despre al Treilea Razboi Mondial:

AL 3 -LEA RĂZBOI MONDIAL, VA FI SI ULTIMUL PENTRU OMENIRE

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../al-3-lea-razboi-mondial-va-fi-si.ht...

Translate this page
Mar 10, 2016 - Acesta va fi ultimul Război Mondial , pentru omenire!” ... Dragii mei, din nefericire ,vom trece si printr-un al treilea RAZBOI MONDIAL.


                               9 Martie 2016,ora 4,20 zori de zi !



                                   Dragii mei, 



În aceasta dimineață în zori de zi, m-a trezit un glas dragilor, care spunea ceva despre RAZBOI.

Glasul spunea asa :



                  ”Război !

               Stiți cum au fost la fețe ,în Războiul acesta? 
Moment in care, văd o tânără însărcinată pe care eu o cunosc, dar care are acum doar 2 luni de sarcina.
În momentul când eu am vazut-o aici, arătând cu degetul spre Dunare, avea burtica ca la 7 -8 luni. Aceasta însemnând dragilor, că din păcate nu va mai dura mult si RAZBOIUL va incepe.
După doar câteva minute ,aud din nou un glas care îmi spune asa:  
                       ”Tu esti singurul atacator, care ataci cele două Puteri mondiale.
                Acesta, va fi ultimul  Război Mondial , pentru omenire!”  
 Image result for razboiImage result for razboi.
Dragii mei, din nefericire ,vom trece si printr-un al treilea RAZBOI MONDIAL.
Să-L rugam pe BUNUL  DUMNEZEU si pe MĂICUȚA  DOMNULUI, ca sa ne ocroteasca si sa ne păzeasca de tot raul, si de toata sageata ce zboara ziua sau noaptea.
Iar noi ,să rămânem la fel de credinciosi,la fel de milosi si buni la inima, pentru că,numai prin Credință,Nădejde si Dragoste, vom dobândi un loc in Împărătia Lui Dumnezeu.
                                          Cu dragoste,Maria. 

9 comentarii:

  1. Stelian Tanase spune pe TV ca Iohannis a stat in papusoi 5 ani si n-a facut nimic numai ''greseli monumentale'' a esit rar de la Cotroceni si prost face greseli,i-a bagat pe git lui Orban pe Rares Bogdan=trei vorbe doua minciuni si acum ii vrea capul pentru ca vrea TOATA' puterea nu doar jumatate din ministri..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ORBAN va demisiona; Turcan va fi interimar, vi se pare omul potrivit la locul potrivit? Mie nu ! Categoric nu ! Toti sunt niste papusari in mainile lui Iohannis!

      Ștergere
    2. Maria ..Dumnezeu ti.a aratat ca toate suferintele mortile distrugerile au ca scop dreptatea care e mai importanta decit compasiunea iar mai importanta decit dreptatea e detasarea ..deci daca te incapatinezi sa ranai la stadiul melodramei nu o te desavirsesti niciodata. O parte din tine vrea sa urmeze voii lui Dumnezeu iar o parte se opune si refuza sa invete.
      Iti spun ca pina la sfirsitul Judecatii nu va mai exista nimic de ispasit. Datoriile karmice vor fi zero si se va porni de la zero in noua lume mai buna. Dar suferintele au si rol de lectii iar acum la Judecata multe lectii devin obligatorii iar baremul de profunzime cerut pt a ranane in viata creste asa incut cei care nu mai pot invata sau care de fel refuza ori sibt indiferenti sint opriti din a trai cu trup o vreme pt a li se da alte vieti cu suferintele necesare lectiilor lor pt ca asa invata majoritatea dind cu capul de pragul de sus.
      La fel vei da si tu pt ca nu vrei sa vezi ansablul si scopul vietii ..vei fi obl8gata sa te detasezi sa sau sa plingi zi si noapte in crizele iadului lacrimilor excesive. In vreme ce mortii vor fi curatiti de stress vor fi calmi impacati si te vor compatimi. Ai vazut ca in mesajele unora sau unuia de zilele trecute au aparut deja pareri de tip satanist prin cirtire si dezinformare pt indoiala fata de Dumnezeu sugerind ca satana ar avea un rol mai mare..filozofia lor de vaza este dezamagirea legata de Dumnezeu in vaza unor asteptari inselate ..asteptari desigur eronate si la fel de melodramatice in baza carora merg mai departe credind ca ar fi indreptatiti sa treaca de partea adversa aparent mai decisa si cu mai multe solutii la dorintele lor lumesti. Ba ca El nu ar face dreptate ba ca a ratat nu stiu ce ca nu ajuta destul ca e nepasator bla bla ..si tu prin felul plingacios si tragic le dai apa la moara in l9c sa ii imbarbatezi si sa le oferi exemplul unei trari din trairea divina si o judecata sfinta nu lumeasca.
      Dumnezeu si ingerii sfinti desavirsiti au si compasiunea desavirsita dar si dreptatea si detasarea cit si intelegerea si cunoasterea procesului evolutiei. Trebuie o maturizare asa incit predispozitia catre suferinta sa fie inlocuita cu preduspozitia catre fericire din care sa oferim si altora. Starea ingereasca nu este un pk8ns continuu fata de suferintele altora ci starea de meditatie singura de echilibru fara partiniri si judecati lumesti stare care face parte din solutia perfecta cea a evolutiei catre desavirsire a tuturir. Exagerarea emotionala si asteptarile lumesti limitate sint si ele tot capcane pe calea sfintirii. Evolutia spirutuala e preferabila nesuferintei temporare si involutiei care duce la o si mai mare suferibta. Lumea nu cunoaste scriptura nici caile lui Dumnezeu. Dar inteligenta emotionala ajuta omul sa fie abandonat voii Sale chiar daca fiind mic copil nu cunoaste nimic despre caile Domnului. Dar deh noi avem asteptari de la Dumnezeu sa faca cum credem noi..fa Doamne asa fa asa si nu asa ..de parca El nu prea stie sau nu vede ..Chiar asa? Unde am ajuns?

      Ștergere
  2. Sarpele rusesc devoreaza bucata cu bucata intii toata Ucraina profitind si de focalizarea opiniei mondiale pe Orientul Mijlociu si pe SUA-craciun

    RăspundețiȘtergere
  3. Înainte vine Avertismentul Tatălui Ceresc: Iluminarea Conștiinței, ca să nu spună nimeni că nu a știut nimic despre consecinte, Doamne ajuta la toti, faca-se Voia Ta!

    RăspundețiȘtergere
  4. Vor alegeri anticipate doamna Maria de acea fac totul cu fundul in sus.
    Iohanis vrea cu ori ce pret,sa poata sa si puna guvernul lui.
    Cu mult drag doamna Maria si multa sanatate va doresc.

    RăspundețiȘtergere
  5. Aseara un analist pe TV spunea ca Ucraina a pierdut controlul pe 20 procente din teritoriu,probabil pina la sfirsitul anului acesta procent va creste mult,e o jungla dar Rusia si regele Putin sint pradatorul absolut spre deosebire de Trump care e un mascarici al regelui, care-i face jocul platind pentru sprijinul sau electoral la alegerea sa trecuta, ca si Iohannis de altfel dator lui Trump caruia ii periaza pantofii.
    O cirdasie de oameni ordinari..

    RăspundețiȘtergere
  6. 10,21 mihai35 ti-a mai spus cineva ca ''scrii mult si prost' si fara eficienta punind problema in mod pasivist si indemnind la fatalism.
    Situatia e mai simpla Raul in lume 'progreseaza' si domina prin simplul fapt ca cei buni chiar majoritari fiind nu iau atitudine devenind astfel complici.
    Cea ce nu ai inteles printre altele e ca doamna Maria ca si Iisus sint luptatori curajosi si in plus respecta liberul arbitru al oamenilor.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  7. din ORIENTUL MIJLOCIU si RUSIA=estul a inceput razboiul care va escalada si va cuprinde in timp si EUROPA-sunt INTERESE teritoriale pe care le pun in practica marile puteri ale lumii-au stiut cum sa ambaleze armata si informatiile in interesul lor-oare ce scapare sa avem noi locuitorii pasnici ai planetei!?

    RăspundețiȘtergere