luni, 6 ianuarie 2020

TREZESTE-TE ROMÂNE,DIN SOMNUL CEL....!

                                                  6 Ianuarie 2020,ora 6,23 !

                                      Dragii mei,

Tot in aceasta dimineata,aud glas care spune asa:

                "Trezeste-te române,din somnul cel de ...(stiu ,ar trebui sa urmeze ..somnul cel de moarte,dar glasul nu a mai spus ce fel de somn,din ce somn sa se trezeasca romanul)"
Clipă în care dragilor, Il vad pe Mantuitorul nostru drag si Prea Scump, imbracat in vesminte albe de lumina si care ,mai avea putin si atingea cu picioarele Sale Pămantul romanesc.

                        Imagine similară.
Dragii mei,IISUS HRISTOS tocmai coborâse pe norii Cerului ,jos pe pămant.
Îmi pare rau,dar trebuie sa o contrazic pe Carmen Harra ,care spune in noua sa Carte ca Iisus s-ar fi nascut in anul 2000 si ca asteapta ca sa faca 33 de ani,ca apoi sa iese in lume.
Iata:

Rezultate Căutare

Rezultate de pe web

Acum 3 zile - Carmen Harra a scris în cartea ei depre noul Mesia. ... Ea spune că un nou Mesia s-a născut pe data de 30 aprilie 2000 și la ... Când va împlini 33 de ani, aceeași vârstă ca a Lui Iisus când a murit, va ...
Nu este deloc adevarat!!!
Iisus Hristos va veni pe norii Cerului,exact asa precum S-a inaltat după 40 de zile de la INVIEREA Sa! In lumina orbitoare S-a ridicat la Cer,in Lumina orbitoare va coborâ pe Pămant.
Iisus nu se va mai naste niciodata din vreo femeie! IISUS S-a nascut o singura data din Prea Curata Fecioara Maria si asa va ramane in veci!
Orice alta afirmatie,este doar o nascocire ,sau mai bine spus o inselatorie.
Si cand spun ca este inselatorie,ma refer strict la persoana care se va da drept IISUS nascut din nou!
Asadar fratilor, sa ne trezim cu totii din somnul ce ne-a cuprins,indiferent de ce natura este somnul, si sa ne rugam Domnului si Maicii Domnului ca sa ne ierte gresalele noastre si sa ne arate Calea spre mantuirea sufletului nostru.
                            Cu dragoste,Maria.
P.S.
                                 Prieteni dragi,

                 Imagine similară.

LA MULTI ANI si inca doua volume noi,

                           ale 

       ADEVARULUI  DUHULUI  SFANT !


           Anul acesta,volumul 4 si 5 !

                       
                                                     Imagini pentru duhul sfant imagini
În toamna anului acesta,2020, cu ajutorul Lui Dumnezeu si al Maicii Domnului, voi mai scoate inca 2 volume ale ADEVARULUI DUHULUI SFANT.

Ca de fiecare dată, pentru editarea a cât mai multor

exemplare, apelez la inima si la sufletul vostru bun si 

cald si plin de Credinta intru Hristos si Maica Domnului.

Cine doreste ca sa contribuie cu orice suma cat de mica

 la costul editarii Cartilor,o poate face astfel:

Contul pentru strainătate:
Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 
Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307
Contul pentru România:
 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307
Toti Donatorii,vor primi CARTILE absolut GRATUIT oriunde s-ar afla.

BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI  sa va binecuvinteze DARUL vostru de suflet si sa vi-l inmulteasca !
Sanatate multa sa aveti si multe bucurii in casa si la cei dragi!


              Imagini pentru duhul sfant imagini

                                   Dragilor,
 Am redus pretul CARTILOR, pentru ca 
fiecare dintre voi sa poata cumpara orice 
volum doreste,iar eu sa pot strange 
banutii pentru urmatoarele doua volume 
pe care urmeaza ca sa le editez.
Iata linkul cu site-ul pe care puteti comanda CARTILE 
ADEVARULUI DUHULUI SFANT:
Adevarul Duhului Sfant Vol 1= 20 lei,
Adevarul Duhului Sfant vol 2 = 20 lei 
Adevarul Duhului Sfant -Viata Extraterestra vol 3 =10 lei.

                 20 Lei                  20 Lei           10 lei

Viata Extraterestra  Adevarul Duhului Sfant Vol 1  .Adevarul Duhului Sfant Vol 2
                                                     .
                                                                     
La SALA DALLES -ANTICARIAT am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august 2018,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai,Maria Ghiorghiu. 

21 de comentarii:

  1. ,,Culca-te la loc, romane, daca tu te vei trezi tare greu iti va mai hi,,

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu cred în prostiile debitate de Carmen Harra mai ales că se observă că se inspiră de ici de colo și compune apoi previziuni. Nu a spus niciodată ceva original ci doar broderii din frânturi copiate. Nu este nici o diferență între ghicitoarea romă cu ghiocul din bâlci și ea. În plus această ipoteză cu Iisus care s-ar fi născut în anul 2000 și stă pitulat așteptând să facă 33 de ani îi arată și,, inteligența,,debordantă a acesteia. Nu am auzit în viata mea un caraghioslâc mai mare ca acesta. Și ca să continui în aceiași temă cretină a doamnei Harra întreb când va face 33 de ani și își va da viața pentru noi va trebui să caute alți doi condamnați la moarte ca să îi iasă numărul esoteric trei?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Timpurile profetilor mincinosi...De aceea si este atata haos in mințile oamenilor. Prea multi intermediari intre om si Dumnezeu. Fiecare cu gărgăunii săi.

      Ștergere
  3. Corect cum spune doamna Maria Gheorghiu

    RăspundețiȘtergere
  4. Cel mai tare ma distreaza Carmen Harra cand face pe puștoaica pe la TV. Cum danseaza ea si se zbanțaie ca o codană, aruncand ocheade demne de o actrița ce joaca in telenovele indiene. A propos...Au grija tot timpul distribuitorii de emisiuni prin cablu sa nu ne lipseasca telenovelele...Asa si-au facut si americanii cultura: butonand telecomanda si facand slalom printre canalele TV, cu cola si popcornul la nas. Ce sa mai citeasca romanii, cand informatia le este data de-a gata?

    RăspundețiȘtergere
  5. Nici unii, nici altii nu ati priceput.
    Iisus , Fiul lui Dumnezeu va veni a doua oara pe norii cerului la sfarsitul lumii (e mult pina acolo). Isusi, care pot fi numai credinciosi ortodocsi , si care sunt fii de Dumnezeu DUPA HAR sunt destui in Romania raportat la necesitatea ei, care vor actiona cand va veni vremea pe intreaga lume. Din ei, oricare poate fi cel care sa vina sa ajute ca lider(sunt destui care o fac, nestiuti de nimeni)....nascuti sau nenascuti inca .. deci anul nu conteaza... asa se va implini adevarul spus de Iisus, UNICUL FIU A LUI DUMNEZEU, in Sfanta Scriptura:''iată Eu cu voi sunt în toate zilele, până la sfârşitul veacului. Amin.''
    Matei 28:19
    19.Drept aceea, mergând, învăţaţi toate neamurile, botezându-le în numele Tatălui şi al Fiului şi al Sfântului Duh,
    20.Învăţându-le să păzească toate câte v-am poruncit vouă, şi iată Eu cu voi sunt în toate zilele, până la sfârşitul veacului. Amin.

    Au fost Isusi in trecut care il PREFIGURAU pe IiSUS HRISTOS si puteti citi exemplele in VT despre ISUS NAVI, etc . de asta este o diferenta intre Isus si Iisus pe care nestiutorii ii confunda ducand in sminteala masele... NU EXISTA REINCARNARE si ce a murit , mort ramane pana la a doua venire CARE NU A INCEPUT inca ( NU traim vremuri apocaliptice). Ioan Botezatorul NU E Ilie, el spunand clar acest lucru IN ENANGHELIA dupa IOAN 1:21---21.Şi ei l-au întrebat: Dar cine eşti? Eşti Ilie? Zis-a el: Nu sunt. Eşti tu Proorocul? Şi a răspuns: Nu.

    https://www.youtube.com/watch?v=oO6MkUPnAOk

    Sfinta Scriptura e clara pentru cei botezati ortodocsi, restul sunt chemati sa se boteze MAI INTAI apoi sa vorbeasca nu din ce stiu in capul lor plin de invataturi omenesti invatate de-a lungul vietii si confundate cu ,,duhul sfant'' ci din ce primesc de la Botez care murdarit cu toate invataturile lumesti....multi nu discern intre cele doua ca nu sunt curati. Profeti mincinosi sunt ffffffff multi , profeti ADEVARATI fffffff PUTINI caci calea ADEVARULUI este INGUSTA si putini o afla.
    Matei 7:14
    14.Şi strâmtă este poarta şi îngustă este calea care duce la viaţă şi puţini sunt care o află.

    Asadar ii invit sa isi revina la realitate si sa nu mai viseze...
    https://www.youtube.com/watch?v=3IRpfht3X50



    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai bine iti revii tu!
      Daca nu exista reincarnare,atunci nu exista nici suflet. Si totusi,ai dreptate,nu exista reincarnare

      Ștergere
    2. 7 ianuarie 2020, 19:08
      Studiaza si apoi vorbeste.
      Sufletul de care vorbesti vin din limba greaca psyche= suflet si e trupeste legat de minte, psihic.
      Psihologia – termenul provine din limba greacă: psyche = suflet, logos = știință – deci, am putea să o definim ca fiind știința sufletului. ESTE GRESIT inteleasa, DEOARECE sufletul psihologiei moare impreuna cu trupul,el fiind MATERIE.
      Exemplu ca sa intelegi:apa in cele 4 forme : solid, lichid, gazos si plasma este MATERIE.. asadar "sufletul =psyche''este forma "plasma" a trupului uman. El exista dar moare in final. Moartea clinica nu spune decat despre MATERIE, si nu spune nimic despre MOARTEA REALA.
      MOARTEA CLINICA NU ESTE MOARTEA REALA , si ce vezi in moartea clinica este strict MATERIE( IN CELE 4 FORME ale APEI)astfel adeverindu-se spusele Sfintei Scripturi:
      2 PETRU 3
      5.Căci ei în chip voit uită aceasta, că cerurile erau de demult şi că pământul s-a închegat, la cuvântul Domnului, din apă şi prin apă.

      Cat despre DUH este cu totul altceva si intram in TEOLOGIE si acolo vedem Sfanta Scriptura si DOAR BOTEZATII ORTODOCSI aU acces la INTELEGEREA EI caci e scrisa DE DUHUL SFANT prin Profetii Vechiul Testament.Si ei au avut de a face cu MINCINOSII de PROFETI FALSI. Nimic nu e nou, daca citesti si aplici.
      Intelegerea ei depinde foarte mult de cat de curat iti pastrezi BOTEZUL, ca daca adaugi MIZERIILE culturii OMENESTI , murdaria aceasta te intuneca si nu mai vezi limpede si nu mai discerni si asta se intimpla cu cei care sunt ortodocsi botezati DAR PLINI DE DUHUL LUMII. Tot profeti mincinosi se numesc, CA VORBESC din MINTEA LOR LUMEASCA , nu din DUHUL DOMNULUI. oricat de frumos ar vorbi. Ii prinzi usor si Sfanta Scriptura te si indeamna sa faci asta: 1 IOAN 4
      1.Iubiţilor, nu daţi crezare oricărui duh, ci cercaţi duhurile dacă sunt de la Dumnezeu, fiindcă mulţi prooroci mincinoşi au ieşit în lume.

      https://www.youtube.com/watch?v=lsDFhbI6OM0

      Si NU EXISTA reincarnare caci e si in alt loc scris: EVREI 9:27
      "Şi precum este rânduit oamenilor O DATA să moară, iar după aceea să fie JUDECATA,"
      MORI si VEI FI JUDECAT. E simplu.
      Ramine cum am stabilit.Reincarnarea nu exista, sufletul exista, e legat de MINTE, e MATERIAL si MOARE, impreuna cu corpul. Psihologia si Teologia nu au nimic in comun.
      Schema este simpla si o poti retine.
      Psihologie- Moarte- Teologie-Viata
      https://www.youtube.com/watch?v=c50ScPBSFQk


      Ștergere
  6. Da Isus este cu dumnezeu.nu se ascunde.

    RăspundețiȘtergere
  7. Doamna Maria sar putea la ce a prezis Carmen Harta sa se fi născut Antihrist cel care va aduna pe cei mai mari ai Pământului,pentru război,da pentru cel de al-3-lea razboi ,războiul sfânt.
    Va face războiul,asta este nu Mântuitorul Nostru Scump si DRAG Sufletelor Noastre.
    Cu mult drag doamna Maria.

    RăspundețiȘtergere
  8. Răspunsuri
    1. Deci,nu exista nici suflet,asta am vrut sa spun

      Ștergere
    2. Anonim8 ianuarie 2020, 07:11
      Ai zis bine legand cele doua:
      reincarnare=suflet care sunt materie=trup si nu exista ca MOR IMPREUNA.
      Ai incercat tu o miscare impotriva dar a iesit ce trebuia caci gura pacatosului adevar graieste in fata ADEVARULUI ABSOLUT, ca minciuna se vede bine in Lumina Adevarului. De asta multi nu vin la Lumina VIETII ORTODOXIEI= SINGURA DREAPTA CREDINTA IN IISUS HRISTOS, CALEA , ADEVARUL SI VIATA ca sa nu se vada faptele lor rele, ca le e greu sa se lepede de invataturile omenesti ale mortii ... de aici profetii mincinosi care combina ce au ei in cap ca ceva '' sufletesc=psihic'' si '' proorocesc'' minciuni adevarate ale LUMII CAZUTE. Acestia toti sunt LUMESTI si se poate intimpa sa se adevereasca ANALIZELE LUMESTI ''subtile''in cele 4 forme de agregare- solida, lichida , gazoasa, si plasmatica prezentate de ei . NU AU NICI O LEGTURA CU DUHUL SFANT.
      Acestia sunt influentati fffff usor de demoni=extraterestri si prinsi in mrejele lor, fiindu-le luat discernamantul de a face diferente intre bine si rau . Ei vorbesc ''basme omenesti "dupa cum ne avertizeaza Sfanta Scriptura SI SMINTESC PE CEI SLABI IN CREDINTA , ei fiind calauze oarbe.
      https://www.youtube.com/watch?v=gTy9gvz3jUQ



      Ștergere
    3. Ortidoxia este dreapta,ca nu minte omul ca exista spirit(ca sa nu mai zic suflet) etern care sa dainuie mortii trupului. Alt adevar al religiei crestine: doar citiva paminteni vor fi alesi,in urma unei judecati( adica o evaluare) pentru a "mosteni" Pamintul,de fapt pentru a repopula Terra dupa o eventuala disparitie a oamenilor,prima ucidere in masa a oamenilor fiind facuta de Dumnezeu,care,fiind incepator,a gresit cind a facut primii oameni

      Ștergere
    4. Anonim8 ianuarie 2020, 19:58

      Duhul Ortodoxiei din om exista eterm si INDUHOVNICESTE omul BOTEZAT. Restul mor, CA ASA AU ALES. Cine nu vrea SA SE BOTEZE, suporta Consecintele ALEGERII PACATULUI sau , MOARTEA Dumnezeu a creat OMUL dupa chipul si asemanarea sa , dar OMUL a ALES CHIPUL DIAVOLULUI si VA FI PEDEPSIT . DACA NU MOARE PACATULUI(se boteaza), atunci PACATUL SI DIAVOLUL IL STAPANESC, si E JUDECAT IMPREUNA CU STAPANUL SAU DACA NU SE INTOARCE la DUMNEZEU. ALEGI MOARTEA SI PACATUL( DIAVOLUL) , atunci DREPTATEA lui Dumnezeu cade asupra ta ... E SIMPLU .
      Daca pina acum nu ai priceput ca Lumea si universul va fi distrus prin foc, atunci NU TE-AI TREZIT din MINCIUNA DIAVOLULUI care spune inca din Facere 3:5 :"Dar Dumnezeu ştie că în ziua în care veţi mânca din el vi se vor deschide ochii şi veţi fi ca Dumnezeu, cunoscând binele şi răul"... DECI CUNOSTINTELE tale sunt din copacul MORTII si sub ''adormirea duhului Lumii acesteia condusa de SATANA. E SIMPLU, cand nu dormi in minciuna de la inceput'' cunoscand bine si raul'', adica durere, intristare si suspin. Oricat te-ai zbate , de moarte nu scapi, iar de acolo ESTI SINGUR in a da RAspunsuri DUHOVNICESTI. Daca acum ai impresia ca esti puternic , in fata mortii o sa tremuri atat trupeste cat si duhonviceste , daca nu esti treaz inca de acum ... Timpul nu iti e aliat, oamenii nu iti sunt aliati, cunostintele lumii nu iti sunt aliate si esti gol(fara Dumnezeu), exact ca cel cazut care a spus:
      "10.Răspuns-a acesta: "Am auzit glasul Tău în rai şi m-am temut, căci sunt gol, şi m-am ascuns". (Facerea 3)
      asadar nu intri in rai, deci te adincesti in iad(esti la suprafata lui) unde este durere, intristare si suspin.
      https://www.youtube.com/watch?v=p_9uVHAaMEs

      Ștergere
    5. Anonim8 ianuarie 2020, 19:58

      Duhul Ortodoxiei din om exista eterm si INDUHOVNICESTE omul BOTEZAT. Restul mor, CA ASA AU ALES. Cine nu vrea SA SE BOTEZE, suporta Consecintele ALEGERII PACATULUI sau , MOARTEA Dumnezeu a creat OMUL dupa chipul si asemanarea sa , dar OMUL a ALES CHIPUL DIAVOLULUI si VA FI PEDEPSIT . DACA NU MOARE PACATULUI(se boteaza), atunci PACATUL SI DIAVOLUL IL STAPANESC, si E JUDECAT IMPREUNA CU STAPANUL SAU DACA NU SE INTOARCE la DUMNEZEU. ALEGI MOARTEA SI PACATUL( DIAVOLUL) , atunci DREPTATEA lui Dumnezeu cade asupra ta ... E SIMPLU .
      Daca pina acum nu ai priceput ca Lumea si universul va fi distrus prin foc, atunci NU TE-AI TREZIT din MINCIUNA DIAVOLULUI care spune inca din Facere 3:5 :"Dar Dumnezeu ştie că în ziua în care veţi mânca din el vi se vor deschide ochii şi veţi fi ca Dumnezeu, cunoscând binele şi răul"... DECI CUNOSTINTELE tale sunt din copacul MORTII si sub ''adormirea duhului Lumii acesteia condusa de SATANA. E SIMPLU, cand nu dormi in minciuna de la inceput'' cunoscand bine si raul'', adica durere, intristare si suspin. Oricat te-ai zbate , de moarte nu scapi, iar de acolo ESTI SINGUR in a da RAspunsuri DUHOVNICESTI. Daca acum ai impresia ca esti puternic , in fata mortii o sa tremuri atat trupeste cat si duhonviceste , daca nu esti treaz inca de acum ... Timpul nu iti e aliat, oamenii nu iti sunt aliati, cunostintele lumii nu iti sunt aliate si esti gol(fara Dumnezeu), exact ca cel cazut care a spus:
      "10.Răspuns-a acesta: "Am auzit glasul Tău în rai şi m-am temut, căci sunt gol, şi m-am ascuns". (Facerea 3)
      asadar nu intri in rai, deci te adincesti in iad(esti la suprafata lui) unde este durere, intristare si suspin.
      https://www.youtube.com/watch?v=p_9uVHAaMEs

      Ștergere
  9. In Psalmi scrie ca Dumnezeu este cel care pune sufletele mortilor in Sheol (locuinta mortilor nu iad) si tot El este cel care le scoate de acolo.
    Evident le reincarneaza ca sa se sfinteasca pe mai departe pina la desavirsirea necesara lucru nesesizat pina in acel moment de Pavel care crezuse pe moment ca doar o viata are omul in cunoasterea lui oricum "in parte".
    Maria a primit deja confirmare ca reincarnarea exista .In baza ei poate fi inteles corect din Apocalipsa unde se intorc cei zisi "preanedesavirsiti" dupa miile de ani despre care scrie ca nu mai inviaza in vreme ce altii inviaza dintre cei care mor (tot dupa Judecata).
    "Ma voi feri sa stric tot" "Nu toti vor muri ci noi cei care vom fi ranas (in viata) impreuna cu cei pecetluiti vom fi schimbati intro clipita."
    Nici Hara nici Maria nu au dreptate pe tema venirii pt ca Iisus are doua feluri de venire ca etape succesive una asemuita cu steaua diminetii pe care putini o cad cind nu se arata lumii ci doar unora si a doua iesirea din anonimat numita venirea vizibila asemuita cu o trambita auzita de toti cind orice ochi va vedea. Moment in care va fi adus in fata lui Dumnezeu prezent Cineva zis in Daniel Cel Batran de zile Care n-il va si prezenta in mod organizat ("Iata-L") intro adunare solemna formata din barbati in alb care desigur nu va fi nici in pustiu nici in camere ci in piata. Rapirea* restului acolo va fi prin undele TV pt intimpinarea Sa.
    Venirea trupeasca anonima nu este nascuta ci aparuta miraculos cu tot cu acte miraculoase domiciliu in evidenta populatiei (cu numele cel nou) si nici nu imbatrineste. Iar venirea pe norii cerului din context se refera la venirea vizibila cind partial deplasarea la fata locului va fi cu un avion mic privat personal pina la Aero Baneasa de unde "va fi adus" cu o masina trimisa special de Savaot pina la Universitatii.
    In Matei24.14 trebuie inteles "propovaduirea vestii bune a (venirii promise a) Imparatiei" ("va veni") .Imparatia promisa de Iisus venita si atunci "a si venit" formata logic din toate venirile ceresti de atunci care revin la Judecata.
    Iisus a fost intrebat daca este Mangaietorul inainte de a deschide El subiectul despre Mangaietorul (catre finalul celor 3 ani) lucru care a fost posibil in virtutea unei noi profetii care circula oral atunci despre venirea pe Pamabt de doua ori a Nangaietorului impreuna cu Mesia care insa nu a mai fost scrisa nici in VT la mozaici nici in NT ci din graba a ramas doar intro apocrifa si pomenita intro noua profetie a unei maici Macaria.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mihai359 ianuarie 2020, 12:50
      Seol ,locuinta mortilor este in iad. De ce ? E simplu. Cand omul a cazut a fost alungat din rai . Unde ? Pe pamant. Care ? acela care A FOST BLESTEMAT . De unde stim ? Din GENEZA "blestemat va fi pământul pentru tine",care este inainte de Psalmii a lui David"
      ORTODOXIA te invata DREAPTA CREDINTA, daca stii SA CITESTI CRONOLOGIC. Altfel ,pe sarite O FACE DOAR TATAL MINCIUNII, DIAVOLUL si are multi prinsi in plasa lui. Si desigur versetele care ADEVERESC analiza:
      "Iar lui Adam i-a zis: "Pentru că ai ascultat vorba femeii tale şi ai mâncat din pomul din care ţi-am poruncit: "Să nu mănânci", blestemat va fi pământul pentru tine! Cu osteneală să te hrăneşti din el în toate zilele vieţii tale!"
      De acolo(SEOL-unu din multele locuri din iad) au iesit CAND A VENIT FIUL LUI DUMNEZEU ,DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS cand a coborat LA IAD, in taramul MORTII (SEOL) sa scoata DUHURILE DREPTILOR care eraU in iad IN VECHIUL TESTAMENT( Seol - loc al iadului fara CHIN, DAR MARE SI DENS , INTUNERIC)ca sa le duca la LUMINA(RAI) si nu sa le intrupeze cum te invata diavolul , tatal MINCIUNIi.Care este minciuna lui cea mai simpla care prinde pe multi? Reincarnarea. De ce? El NU are trup OMENESC, deci vorbeste de TRUP DIAVOLESC cu care se vor IMBRACA IN IAD DUHURILE OAMENILOR MORTI IN PACATE si viata vesnica in chin, ca sa isi primeasca PLATA pacatelor LOR. Pavel stia bine VT , caci era din neamul lui ISRAEL. Stia bine CREDINTA NEAMULUI SAU. Acuzatia TA nu sta in picioare fata de Pavel , ci ESTE O NECUNOASTERE CRASA a SFINTEI SCRIPTURI , si o bezna A DUHULUI LUMII ACESTEIA in care te afli.
      Confirmariile reincarnarii SUNT MINCIUNI DIAVOLESTI, SI DIAVOLI DEGHIZATI in"sufletele mortilor". E JOACA DE COPII pentrui ei sa faca asta....

      Treziti-va din somnul MINCIUNILOR DIAVOLESTI SUB FORMA" CUNOASTERII BINELUI SI RAULUI".
      https://www.youtube.com/watch?v=FUz0IOaR6nE


      Ștergere
    2. mihai359 ianuarie 2020, 12:50
      ''Nici Hara nici Maria nu au dreptate pe tema venirii pt ca Iisus are doua feluri de venire''

      SI NICI TU NU AI DREPTATE ca incalci Scrierile SFINTE ale DUHULUI SFANT IN MULTE PUNCTE care spun: LUCA 17

      1)NU VETI VEDEA
      22.Zis-a către ucenici: Veni-vor zile când veţi dori să vedeţi una din zilele Fiului Omului, şi nu veţi vedea.

      2)NU VA DUCETI DUPA EI- NU E NICI ACOLO , NICI AICI
      23 Şi vor zice vouă: Iată este acolo; iată, aici; nu vă duceţi şi nu vă luaţi după ei.

      Dar atunci cum va fi, poti intreba?
      Acesta e adevarul VENIRII LUI A DOUA OARA
      FIUL OMULUI VA FI CA FULGERUL.Nu reincarnat si alte bazaconii DIAVOLESTI .
      24 Căci după cum fulgerul, fulgerând dintr-o parte de sub cer, luminează până la cealaltă parte de sub cer, aşa va fi şi Fiul Omului în ziua Sa.

      ASADAR MAI CITESTE SI TU CRONOLOGIC apoi ne "inveti", cand esti mai bine pregatit. Multi profeti mincinosi PREGATESC NASTEREA ANTIHRISTULUI. Dar inca nu poate sa vina fizic, ca INCA suntem aici ,e drept fffffffffffffff putini DAR NU CANTITATEA CONTEAZA ,CI CALITATEA.
      https://www.youtube.com/watch?v=AKC2LnFjbjA




      Ștergere