joi, 9 ianuarie 2020

S - A ADEVERIT ! RAZBOIUL AMERICAN VA EXPLODA !

                           Dragii mei,

Scriam inca din luna septembrie 2019,doua articole cu si despre SUA si DONALD TRUMP.
Intr-unul dintre articole, chiar se vorbeste despre Razboiul american.
Avand in vedere ceea ce se intampla azi in SUA si IRAN, din nefericire,putem spune ca si aceste articole s-au adeverit.
Iata:

LIDERUL SUA, DONALD TRUMP: "Forţele americane sunt ...

Acum 22 de ore - "Se pare că Iranul dă înapoi - un lucru bun pentru întreaga lume" ... Donald Trump, după ce, în noaptea de marţi spre miercuri, Iranul a atacat cu ... un mesaj foarte important: că Iranul nu mai poate ameninţa vieţile americane.
Acum 3 zile - Președintele Statelor Unite, Donald Trump amenință Iranul din nou, de această dată mult mai dur. Potrivit noii sale postări, în cazul în care ...
Acum 4 zile - Donald Trump a anunțat că a identificat 52 de obiective în Republica Islamică, care sunt „de nivel ... „Statele Unite nu mai vor ameninţări!               

             24 Septembrie  2019,ora 5,32 !

                                    Dragii mei,

În aceasta dimineata,m-a trezit un glas care spunea ceva extrem de ingrijorator.
Era un glas al unei stiriste,un glas care spunea in romaneste asa:
                 "Jurnalul se incheie aici,cu Stirile pe Razboiul American."

                              Imagini pentru RAZBOI AMERICAN.

Dragii mei, din nefericire,SUA va incepe un Razboi. Unde ? Doar PRESEDINTELE Trump stie, iar un glas imi spune chiar acum ca,mai stie cineva si din Romania.Ghiciti voi cine; a fost de curand in SUA ,la invitatia lui Donald Trump.
Eu nu -i voi da numele. Va voi aminti doar de acest articol:
10 mai 2018 - Neamț ați vrutNeamț aveți !!! Bociți-vă copiii și tinerii !” După care,aud glasul neamțului,adică, al PRESEDINTELUI KLAUS IOHANNIS.
Dragii mei, nimeni nu va avea destula mila de acest popor si de aceasta TARA,decat un roman prin a caror vene,curge sânge romanesc: curge sangele stramosilor nostri.
Aveti grija dragilor de copilasii si de nepoteii vostri; duceti-i de mânuta la gradinita si la scoala, si aduceti-i de mânuta.
                             Cu dragoste,Maria.
                       28 Septembrie 2019,ora 5,34 !
                             Dragii mei,
În aceasta dimineata m-a trezit o lumina alba si stralucitoare,si astfel ,vad inspre Apus pe Donald Trump,Presedintele Americii.

                                Imagini pentru donald trump.
                              Imagini pentru biroul oval.
Donald Trump era tare suparat,si parea ca tine un Discurs.Avea acelasi costum de culoare inchisa si acelas par galben.
In acel Birou in care se afla, vedeam un pupitru mai inalt,iar Donald Trump statea in picioare.
In faţa lui Trump era intuneric; doar el si biroul său era luminat usor.
Dragii mei,este foarte posibil ca la CASA ALBA sa se pregateasca ceva ,nu tocmai benefic la nivel mondial.
Sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicii Domnului ,ca sa avem pace si liniste in Lume si in Romania noastra sfanta si draga inimilor noastre.

                               Cu dragoste,Maria.
  

12 comentarii:

  1. Doamna Maria aveti dreptate chiar ne meritam soarta cu ce avem la conducere.
    Sper ca BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului sa ne apere și să avem pace si liniste in tara.
    Cu mult drag doamna Maria

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu va fi decat acolo,in orientul mijlociu pentru ca altfel ar insemna sfarsitul lumii...nu se joaca nimeni cu asa ceva...sau poate da🤔

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca Trump doar vrea sa rada toti nenorocitii care siluesc copiii pt.ca le permite religia...ma-sa...cinste lui! Daca are alte interese si ne manjeste si pe noi..nashpa! Dupa ce termina cu aia, sa-i rada si pe-ai nostri

      Ștergere
  3. Soarta ne-o meritam după faptele personale după cum ne însușim legea iubiri din biserica vestita de preot rugați a ptr mai marii voștri rugați a ptrceice va blestema faceți bine celor ce va ocărăsc celui ce cere de la tine dai și nu cere innapoi....

    RăspundețiȘtergere
  4. Este clar pentru noi ce face presedintele RO impreuna cu "guvernul meu"

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce ar mai putea face Iohhanis cand cartile sunt deja facute de niste ,,genii,, dinaintea lui, plus ca aici se duc jocuri pe interese. Ce suntem noi, de ani de zile , sclavii, victimele mercenarilor romani ce fac Jocurile politicienilir corupti si-ale zdrentelor lor catarate in carca noastra si a copiilor nostri, dar ce o sa fie de acum incolo!!! Pana acum doar din cauza stricatilor astora am luat salarii de mizerie, am inghitit buline cu sacosa(cum programele de sanatate sunt praf, am inghitit mult si pe banii nostri)am platit taxe in prostie....dar ce o sa fie de acum incolo... Faptul ca nemernicii astia ai nostri sunt cu nasu-n dosul americanilor capata puteri pe zi ce trece. Puterea de a face genocid cu noi, fara sa aiba vreun regret, puterea de a vinde copii, puterea de a ne calca sufletele in picioare. Niste mizerii ordinare cu chipuri de oameni.

    RăspundețiȘtergere
  6. E o parere partinitoare opusa parerii lui Dumnezeu despre ramasita lui Iov don vremurile din urma si a altor revelatii nebiblice. Trump face voia Domnului pt xa nu lupta contra unor maicute de la o manastire sfioase si cuminti ci unor retele politice care organiizeaza atentate contra occidentalilor ..aceeasi atitudine de victimizare o au si fanaticii si o aveti si voi care simpatizati cu presupusele victime. Jude ati totul reductionist doar din stirile tip birfa departe rau de o analuza exhaustiva a intregii istorii in cunostinta de cauza. Nu studiati Scriptura sa aflati si parerea lui Dumnezeu deja spusa..dar spuneti ca sint ascunse caile in schomb judecati chipurile de voloare.. birfa si atit.

    RăspundețiȘtergere
  7. In seara asta Antena Stars anunta Maria Ghiorghiu-craciun

    RăspundețiȘtergere
  8. Razboiul va incepe in America Latina ....

    RăspundețiȘtergere
  9. ce cauta americanii in orient!?-RESURSE ca vor sa traiasca mai bine-calca in picioare totul-n-au invatat ca tornadele ,uraganele ,cutremurele si atacurile armate de pe teritoriul lor sunt semnale de la DUMNEZEU vom vedea ce va iesi cu IRANUL

    RăspundețiȘtergere
  10. Bombardament de noapte in Iran si Irak

    RăspundețiȘtergere