miercuri, 8 ianuarie 2020

ROSU ,VERDE SI ALBASTRU PE CHIPURILE OAMENILOR SI IMBRACAMINTEA LOR !


                                                    Imagini pentru STEAG ROSU VERDE SI ALBASTRU.

                     8 Ianuarie 2020,ora 16,45 !

                                    Dragii mei,

In aceasta după amiaza,in timp ce scriam aici pe Blog, vad in spatele meu de parca as mai fi avut un ochi la ceafa,vad mai sus de mine de parca ar fi stat in aer,cateva persoane foarte entuziasmate.
Aveau salopete din culorile rosu,verde si albastru.
Erau niste salopete care acopereau tot corpul.
Si parca nu erau indeajuns salopetele,acesti barbati tineri erau pictati pe faţă,in culorile rosu,verde si albastru.Nimic din pielea lor naturala, nimic din trupul lor nu aveau alta culoare,decat:rosu,verde si albastru.
Daca broastele sunt numai verzi,acesti oameni ca si noi, erau imbracati si pictati in rosu,verde si albastru.
                 Imagini pentru STEAG ROSU VERDE SI ALBASTRU.
Doua,chiar trei persoane imbracate si pictate pe chip asa in aceste culori,am vazut sigur.Dar puâin mai incolo de ei, se mai auzeau multe glasuri galagioase,bucuroase.
Un glas intreaba:
             "Eiii,si-acum ce urmeaza?(apoi mai spune si alte cuvinte,dar eu nu le inteleg),după care,aud:
                    Un Vot electoral!"
Dragii mei,ce legatura au aceste culori,acesti oameni ce păreau ca au venit de pe alta planeta, eu nu stiu a va spune.
Ceea ce stiu dragilor, este ca asa va fi precum mi s-a aratat.
Sa ne rugam pentru pace si liniste in Romania,pentgru pace si liniste in lume.
                            Cu dragoste,Maria.

12 comentarii:

  1. Din ce am gasit cu gogu se pare ca simbolizeaza planeta Marte!

    RăspundețiȘtergere
  2. Dna Maria,
    Doborarea boeingului ukrainian, a fost facuta de aceeasi care au doborat cele doya avioane de pasageri indoneziene adica de oculta mondiala cu scopul de a destabiliza activitatea antiaeriana iraniana, si de a obtine oprobiul International impotriva Iranului, si de a justifica viitorul atac american, care va fi cu arme conventionale dar xare poate degenera in atacuri nucleare.
    Traim clipe demonice in care Satana le cere adeptilor sa instaureze haosul si extinctia rasei umane...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Prima distrugere a omenirii create pe Terra s-a facut de catre Dumnezeu,la indemnul lui Satan. De ce Dumnezeu l-a ascultat pe Satan- in episodul viitor

      Ștergere
    2. Satan era un fel de controlor al guvernului de pe planeta zeilor. Satan a ajuns la concluzia ca oamenii de pe Pamint sint rai( exemplul lui Cain si Abel) si constituie un pericol pentru civilizatia zeilor,in cazul in care ating nivelul tehnologic al creatorilor. Guvernul a aprobat distrugerea oamenilor de pe Terra. Mai tirziu,zeii au inteles ca si planeta lor va dispare,odata cu ei, si au decis refacerea omenirii de pe Terra,ca si copilul lor.

      Ștergere
  3. Ai dreptate 22,16 nu mai stie cum sa acapareze cât mai mulți adepți.
    Satana îi aduna pe cei mai mari ai lumii și va face război.
    Cum scrie la Sf. Scriptură.
    BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului sa ne apere și să avem pace si liniste in sufletele noastre și pe Pământ.
    La multi ani cu sănătate.
    Doamne Ajuta.

    RăspundețiȘtergere
  4. Drapelul Azerbaidjanului teritoriu rupt din Iran de Rusia .
    SUA va schimba tactica cu Iranul inercind influentarea situatiei fundamentalismului iranian prin 'vot electoral' la viitoarele alegeri din aceasta tara pentru ca razboiul ar duce la un teritoriu mare instabil ca acum in Irak-craciun

    RăspundețiȘtergere
  5. Drapelul Azerbaidjanului teritoriu rupt din Iran de Rusia ,in Iran mai traesc 25-30 de milioane de azeri.
    SUA va schimba tactica cu Iranul incercind influentarea situatiei fundamentalismului iranian prin 'vot electoral' la viitoarele alegeri din aceasta tara pentru ca razboiul ar duce la un teritoriu mare instabil ca acum in Irak-craciun

    RăspundețiȘtergere
  6. Oculta mondiala ? Exista zeci de oculte mondiale ..daca ar fi asa autoritatile iraniene nu ar fi refuzat inapoierea celor doua cutii negre firmei Boeing sau macar una daca nu ar fi avut nimic de ascuns. Asa le tin ei si cu rusii si pot pretinde orice le convine.

    RăspundețiȘtergere
  7. In momentul de fata orice este posibil. Personal, cred ca americanii au o atitudine sfidatoare, ipocrita total lipsita de incredere si dornici sa implice pe toata lumea in balamucul lor. Asa, in confuzie , niciodata nu se va lamuri nimic(vezi cazul Dinca, atat de reprezentatuv pentru situatia atat de corupta din Romania. Asa cum ,,capii,, nostri ascund secrete, magarii infiintand atatea institutii peste institutii, organizatii peste organizatii pana se pierde si cel mai infim interes de a se afla adevarul in orice domeniu, asa facea si Dinca cu mormanele lui de gunoaie). Acum, oricine isi permite sa faca un mic dezastru in lume si sa dea vina pe cine ii convine, e prea mut balamuc sa se mai afle adevarul vreodata. Fiti optimisti: nimic bun nu ne asteapta

    RăspundețiȘtergere