miercuri, 8 ianuarie 2020

RUSII AU LUAT CU ASALT BUCURIILE CERULUI !


                                           7 Ianuarie 2020,ora 4,44 !

                                   Dragii mei, 

În aceasta dimineata in zori,ma trezeste un glas care spune ceva tare ingrijorator.
Glasul spunea asa:
              "Ruşii au luat cu asalt bucuriile Cerului, Rugaciunile...."
După care, vad o Explozie uriasa de fum si cenusa uriasa inspre Nord. Dragii mei, pana aproape de Cer se ridicase norul urias de fum si cenusa; era un nor cat 100 de trunchiuri mari de copaci inalti si uniti la un loc,atat era de mare in inaltime si-n circumferinta.
Dragilor,bucuriile Cerului vor fi spulberate de posibilul Razboi nuclear care va afecta si Romania.Bucuriile Cerului sunt Sfintii Lui Dumnezeu,Rugaciunile oamenilor buni si 
si credinciosi care,fac punte de lumina catre Cer,atunci cand ei se roaga.
Imagini pentru sfanta treime
Acestea sunt bucuriile Cerului care, vor fi spulberate de rusi si nu numai.
                                Imagine similară.
Dragii mei, sa imploram pe MAICA LUI DUMNEZEU si pe PREA SFANTA TREIME ,ca sa nu lase sa cada SABIA RAZBOIULUI peste noi Fiii Săi.
Sa ne amintim fratilor si de acest articol:


Rezultate Căutare

Rezultate de pe web

20 oct. 2018 - În aceasta noapte,in timp ce scriam aici pe BLOG, desi eram cu ochii pe ... Dumnezeu Tatal Cel CERESC, tinea in Mâna Sa dreapta o sabie de ... sa nu lase sa cada înspre Pământ sabia ; sa nu ne lase din Mâna Sa ... mai lasa de izbeliste ,nu va slobozi sabia din Mâna Sa dreapta ,ci ne ... Maria Ghiorghiu.

12 mai 2019 - DUMNEZEU TATĂL SLOBOZESTE SABIA , DIN MÂNA SA DREAPTA · mariaghiorghiu.blogspot.com/2018/10/dumnezeu-tatal-slobozeste-sabia-din.html ... si MAICII LUMINII ,ca sa nu lase sa cada înspre Pământ sabia ; sa nu ne ... LUI DUMNEZEU care, nu ne va mai lasa de izbeliste ,nu va slobozi sabia ...

Noapte de 6 -7 Noiembrie 2017 ,ora 1,05 !

                                         Dragii mei,

În aceasta noapte,in timp ce scriam aici pe BLOG, desi eram cu ochii pe monitor,vad dragilor Cerul senin de ziuă care se deschide precum o cortina, iar aici, după Cerul nostru firesc ,vad dragii mei un alt CER,un CER in care este TRONUL LUI DUMNEZEU.

                         Image result for DUMNEZEU TATAL IMAGINI.

DUMNEZEU TATAL era tare trist si privea in jos spre Pămant,la noi Fiii Săi.
Image result for DUMNEZEU TATAL IMAGINI.
Dumnezeu Tatal Cel CERESC, tinea in Mâna Sa dreapta o sabie de lumină alba si stralucitoare foarte, sabie ce era pe jumatate băgată cu varful in jos înspre Pămant,într-un nor alb si stralucitor.
Dumnezeu Tatal Cel CERESC era in mijlocul unei Lumini albe orbitor de stralucitoare, si statea asezat ca pe un tron nevazut. 
Avea Chipul precum Îl vedem noi in Sfintele Icoane,si era îmbracat cu vesminte alb- albastre .
Lumina Cerului Lui Dumnezeu alb -albastra îi acoperise si Mâinile SALE. 
DUMNEZEU TATAL fiind tare trist din pricina FIILOR SĂI care au uitat de El ,privea ingandurat spre sabia care statea deasupra noastra, daca s-o slobozeasca sau nu, pentru ca noi sa ne intoarcem la EL, la CREDINTA cea adevarata.
Aproape jumatate din sabie era prinsa in norul care ,statea drept asternut picioarelor TATALUI CERESC.
Prieteni dragi, sa îngenunchem în faţa SFINTELOR ICOANE si sa ne rugam TATALUI CERESC, PREA SFINTEI TREIMI si MAICII LUMINII ,ca sa nu lase sa cada înspre Pământ sabia ; sa nu ne lase din Mâna Sa ocrotitoare prada RAZBOIULUI care ne bate la usa.
Sa învatam fratilor a ridica ochii nostri si inspre CERUL SFANT, si sa multumim in fiecare clipă pentru faptul ca avem viata,ca suntem sanatosi, pentru ca avem familie si pe toti cei dragi langa noi.
Trebuie ca in viata noastra cea de toate zilele,s-avem si momente in care, sa simtim ca ne unim cu BUNUL DUMNEZEU si cu MAICUTA DOMNULUI in timpul Rugaciunii noastre.
Numai prin Rugaciune curata si prin dragoste infinita fata de DUMNEZEU si Maica Luminii, faţă de Aproapele nostru, vom putea ajunge la INIMA si la MILA LUI DUMNEZEU care, nu ne va mai lasa de izbeliste ,nu va slobozi sabia din Mâna Sa dreapta ,ci ne va ierta, învelindu-ne inima si sufletul cu IUBIRE si cu multa DRAGOSTE Divina.
                                   Cu dragoste,Maria.

21 de comentarii:

  1. Racheta lor Avangarde cu bataie de 4000km,interesanta si ora viziunii cu trei de 4,cifra raului maxim dupa astrologi-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Domnule Craciun, noi nu avem astrologi care sa se priceapa la numerologie si nici numerologi care sa stie cu adevarat numerologie. $ este cifra pamantului (patratului) si nu are neaparat semnificatie de distrugere prinr razboi. Iar daca adnam, ca in numerologie, ne da 12, apoi 1+2=3 si cautati semnificatia lui 3. Numerologia de pe piata oricum este zero barat. Dar daca cititi basmele romanesti dar si ale lumii veti vedea ca cifra 44 sau 44 apare foarte des la Ileana Cosanzeana (sub orice nume este ea) care are 40 sau 44 de cosite, sau la calatorii din basme, ori cei care au indurat necazuri si care au mers, au suferit, etc, 40 de zile si 40 de nopti. Cred intr-adevar ca ora ar fi semnificativa, daca si ceasul doamnei ar merge perfect.

      Ștergere
    2. Tu ne-ai lamurit buștean😂. Omul, cand vrea sa complice lucrurile in loc sa le simplifice, o face! Cel mai scurt drum intre doua puncte este linia dreapta. Intre mine, omul, si idealul meu indumnezeit este o linie dreapta. Orice complicare vine din minte. Iar mintea...ne minte. Dumnezeu? Niciodata nu ne minte! Daca nu simtiti inca nevoia sa iesiti de pe internet, sa fiti crestini in fapta, inseamna ca sunteti sclavii minții, marele manipulator. Din minte pornesc toate fricile si toate trufiile luciferice. Din inimă izvorăște Iubirea. In inima e Intalnirea cu Dumnezeu. De aceea sunt atat de puțini oameni pe pamant care au ajuns sa faca rugaciunea inimii. Pentru ca cei mai multi traiesc in minte, se roaga din minte si pun intre ei si Dumnezeu mintea lor,dorintele lor. Idoli adică. Conexiunea intre oameni poate fi mentala si atunci omenirea e captiva in intunericul minții ca o turma ce face aceleasi greseli, unanimitatea in greseala conferindu-i iluzia ca turma are dreptate,sau sufleteasca si acesta este samburele ce naște pacea, colaborarea fara nevoia de a-ti trage spuza pe turta ta. Si fara nevoia de a-ti arata superioritatea asupra celorlalti.
      Tare de tot comentariul astro-numerologic pe un blog ce poartă denumirea " Dumnezeu exista". Nu cred ca poate vreun numerolog sa demonstreze existenta Lui Dumnezeu in cifre. Desi dl Florin Colceag pretinde ca poate. Pentru ca Dumnezeu este cu mult mai mult decat o matrice numerologica. Dumnezeu e Totul si nu poate fi fragmentat. Orice incercare de a-L fragmenta pe Dumnezeu ca sa-L intelegi duce la propria ta fragmentare.
      Croșetați iluzii...Si tot voi ramaneti captivi in ceea ce mințile voastre croșeteaza. Si se vor mira urmasii vostri, peste 2000 de ani, ca Hristos nu a mai venit a doua oara. A venit. E prezent tot timpul. Dar nu in minte. In inima. Si nu vorbeste. Tace!

      Ștergere
    3. 19.35, felicitari, ești un om trezit, adevărat ce spui dar nu te mira ca nu este pe înțelesul tuturor. Cine vrea sa vadă adevărul cauta cine nu continua sa vadă partea goala a paharului, sa se vaite fără a schimba ceva la ei. 👍

      Ștergere
  2. 2020 ultimul an de pregatire .Din 2021 incepe teroarea pe toata planeta .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. https://youtu.be/M6ZjMWLqJvM

      Vizionare plăcută! Filmulețul redă perfect sfarșitul celor ce capătă obsesii. Aflarea viitorului cu orice preț este o obsesie. Asa v-a invatat Hristos? Sa vă buluciți in viitor, pierzand prezentul?!

      Ștergere
    2. Nu are nimeni obsesii . Cei care sunt treziti nu au nici un razboi . Razboiul e doar pt cei ce nu vor sa se trezeasca .
      7

      Ștergere
  3. Ați scris despre soarta Irakului https://mariaghiorghiu.blogspot.com/2018/05/irakul-va-disparea-de-pe-fata-pamantului.html?fbclid=IwAR3cM5vnG3mzjDqzfjqy2mM1QhMfeHT7ks8I5A5GlQD7bQcatW3BNSY4fW0

    RăspundețiȘtergere
  4. Dragi tradatori, pregati-va, rasplata este aproape.

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamna Maria este rau ce se întâmplă acum.
    Este fierbere mare si nu stiu cum se va termina.
    Sa ne apere Dumnezeu și Maica Domnului.
    Este bine asa cum spuneti doamna Maria sa ne rugam.
    Sa ne rugam ca Dumnezeu sa nu întoarcă fata de la noi.
    Cu mult drag

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dumnezeu are fața tot timpul catre noi. Oamenii i-au intors dosul si privesc spre un viitor pe care singuri si-l scriu. Pe net, pe pamant, in fiecare clipa rupta din viitorul copiilor pe care-i prigoniți nefacand nimic.

      https://youtu.be/M6ZjMWLqJvM

      Ștergere
    2. Foarte corect anonim 20.09👍

      Ștergere
  6. Maria, cand ghemul Timpului pe care Dumnezeu ni l-a lasat pe pamant ca sa invatam sa prețuim si sa ingrijim Creatia se va termina, ce vei mai croșeta? Fire de lună? Praful sărăciei Romaniei? Vise? Iluzii?

    https://youtu.be/M6ZjMWLqJvM

    Sforăiți, sforăiți, caerul e spre sfarsit...Candela nu are ulei, timpurile de trezvie aproape au trecut. Voi le-ati risipit, asa cum leneșul isi risipeste timpul vanand muște si bărzăuni, iar prostul fandosindu-se in haine împărătești, iluzorii...Flecarul macina vorbe la moară, painea din vorbe neținand de foame. Mincinosul strigă tare, inteleptul tace si pleaca. Printre voi si inteleptii devin nebuni sadea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim, încerci să pari mult mai mare decât ești. Fii mai scurt și mai la obiect. Ești foarte confuz. Cred că ți-ar prinde bine sa stai să-ți clarifici ideile și apoi să te apuci de comentat

      Ștergere
  7. Anonim8 ianuarie 2020, 20:18
    Ce tot te umfli in pene? Te crezi cea mai dreapta,cea mai desteapta si iubita de DUMNEZEU? Te crezi fara de pacat? Numai lenesii si cei mandri si orgoliosi si infatuati vorbesc ca tine. Omul credincios cu adevarat,intotdeauna va avea ce face ,ce spune si unde dormi. Dumnezeu si Maicuta Domnului il va ocroti. Nebun sadea,este cel ce spune de altii!!! Cel ce va munci,va avea si ce sa manance! Deocamdata,esti printre multi altii care te hranesti cu rautate,cu vorbe de ocara, cu ură si cu infatuare.Toate acestea vin de la diavol! Iar tu le ai din prea plin! Nu te mai lauda atata cu desteptaciunea ta, care vine de la cel intunecat.Sa-ti fie rusine ca vorbesti asa la adresa tuturor!Daca erai un om cu capul pe umeri,nu te ascundeai sub anonimat! Asadar,esti un sobolan fricos si plin de sine!

    RăspundețiȘtergere
  8. Am văzut în această seară ieșirea lui Trump nu îl cred joacă teatru. Trump avea fața de jucător de poker căruia i-a intrat maxim dar încearcă să se dea lovit. Părerea mea este că americanii vor ataca Iranul foarte curând. Trump când latră lumea poate dormi liniștită că nu se întâmplă nimic . Astăzi decizia cred că a fost luată vom ataca dar nu le da de înțeles. Trump joacă prost teatru întâi spune că Iranul nu va avea niciodată arma atomică ca apoi să vină spășit cu niște amenințări fără fond, Iranul oricum era sub embargou. Stați pe fază americanii vor ataca Iranul peste noapte este o chestiune doar de ore sau zile.

    RăspundețiȘtergere
  9. 22.29
    Probabil va dura 1-2 luni timp in care mi-e sa nu ne atace pe noi Iranul.

    RăspundețiȘtergere
  10. Culmea e ca vedenia aceasta poate avea chiar doua semnificatii opuse valabile simultan una de bine si una sau mai multe de rau.

    RăspundețiȘtergere
  11. rusii au un destin greu-ei care erau mari rugatori si postitori -i-a zapacit comunismul-ei sunt cei mai rai imperialisti-DUMNEZEU SA-I APERE PE CEI DREPTI DINTRE EI-MAICA DOMNULUI I-A IUBIT dar au acceptat raul sivor da socoteala pt faptele lor

    RăspundețiȘtergere
  12. Am zis sa scriu la urma pentru ca am obosit sa fiu insultat uneori.
    Rușii sunt aliații Lui Dumnezeu și armata lor va fi condusă de Dumnezeu fiind instrument de răzbunare controlata asupra omenirii.
    Însă adevărul este ca rusii au luat cun asalt bucuriile cerului:iertarea și viata veșnică vor fi și în această țară.Rugăciunile lor și înțelepciunea mea au făcut ca Dumnezeu sa ia aceasta decizie:am spus nimeni nu a fost lângă noi când am avut nevoie de ajutor decât rușii deci sa nu ne facem dușmanii vecinii care ne-au ajutat mereu...Și îngerul Mihail le-a creat armamentul iar Dumnezeu îl va folosi controlat în război asupra celor ce merita.
    Însă poporul rus are șansa să fie prins în profețiile lui Daniel cap.12:1,2,3,4,5...
    Iată aceasta bucurii vor ajunge și la poporul rus.

    RăspundețiȘtergere
  13. Arhanghel Mikhail-rusii au fost primii intre 1970-1989 cand au intrat peste Afganistan-s-au auzit de atrocitatile lor cu rastignirea oamenilor cu capul in jos-pe timpul lui Ceausescu s-a auzit-popoarele din nordul Indiei existau si influentele in regiune erau controlate de marile puteri-China si Rusia asa ca s-au bagat si americanii in zona ca sa fie in apropierea rusilor-nu-i slaviti pe rusi ca si in al doilea rasboi s-au purtat ff urat cu romanii-eram copil cand garniturile CFR transportau grau ca datorie de razboi desi ne-au furat in retragere numeroase bogatii-ex closca cu pui -sa pastram distanta ca americanii nu sunt de partea romanilor-au doar interese

    RăspundețiȘtergere