duminică, 12 ianuarie 2020

CRISTINA TOPESCU NE-A PARASIT ! A FOST GASITA MOARTA IN CASA !

                  Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.
Ne-a parasit Cristina Topescu !
DUMNEZEU S -O IERTE SI S-O ODIHNEASCA IN PACE !
Sa-i odihneasca in pace!  
      Este posibil ca imaginea să conţină: text care spune „Odihneasca- se in pace!”

21 de comentarii:

  1. Se pare ca ati avut o viziune despre o vedetă trecuta de 40 de ani găsită moartă si ca indiciu ne ati dat litera C Ulterior ne ati zis ca e Cornel Galeș dar se pare ca e vorba de Cristina Țopescu cu toate ca ne ati confirmat că e vb de Galeș Ce se mai intelegem doamna Maria?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim12 ianuarie 2020, 23:04
      Nu am spus niciodata ca este Cornel Gales! Presa a facut-o! In articolul meu este vorba de o alta vedeta care are copii si care,va mai naste un baiat.Eu nu am spus nimic din ceea ce vb gura presei pe care nu o pot opri.Articolul meu se refera la o cu totul alat persoana,al carui nume nu-l pot da.

      Ștergere
    2. Anonim12 ianuarie 2020, 23:04
      Arata-mi si mie,unde si cand am spus eu cele afirmate de tine?
      Cornel Gales nu putea naste inca un baiat ,cum spune articolul meu.Dar ce pot sa fac? Nu pot opri presa ca sa-si faca reclama!

      Ștergere
    3. Cristina Țopescu NU AVEA COPII ȘI NICI NU URMA SĂ NASCĂ UN BĂIAT!!!

      Ștergere
  2. Bunul Dumnezeu s-o odihneasc in pace! A fost un om tare bun si foarte cult!Cand ne cheama bunul Dumnezeu trebuie sa fim prezenti!Multa lume si animalute au fost ajutate de ea!Maria H

    RăspundețiȘtergere
  3. 😭😢🙏🙏🙏😥😪

    RăspundețiȘtergere
  4. Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace!

    RăspundețiȘtergere
  5. Cristina Topescu ca si Stela Popescu si ca si Poeta ELena DRAGOS si Andrei Ghheorghe si stilistul Razvan Ciobanu cat si directoarea muzeului HASDEU din Campina au fost omorati de aceleasi ELITE SATANISTE MASONE in ritual SATANISTIC fiind aplicata aceeasi reteta DEPRESIE, victimile fiind violate, batjocorite ,filmate cu telefonul mobil in timpul procesiunii de ritual macabru satanic
    Bineanteles toate victimele ,,au MURIT NATURAL,,
    Politia romana cat si INML avand grija sa STEARGA urmele si sa CLASEZE asa zisele ,,dosare de moartw suspecta".
    Tara este frumoasa pacat ca este...LOCUITA...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dna Maria H am inteles că aveți probleme mari cu sănătatea, de ce vă repeziti să spuneți CORECT ! ? O țară întreagă a văzut ce probleme grave de sănătate care indica sfârșitul urgent al vieții la Stela Popescu . Nu a violato nimeni .Andrei Gheorghe ,Răzvan Ciobanu și ceilalți....

      Ștergere
  6. Dar voi stati pe internet si comentati ca si cum Cristina ar fi jucat in telenovela voastra! Sa nu va stresati! Nu conteaza prin ce depresii trecem noi, cei ce iubim planeta asta cu tot ce are ea Viu! Si prin ce trecem noi, cei ce salvam animalele de bestiile ce-si spun oameni!Voi credeti-va alesi..Nu o sa va mai deranjam din somnul vostru de morți.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se pare ca fost o favorizata a soartei( sau a lui Dumnezeu). De ce oare,ca doar traim o singura data,dupa care urmeaza judecata?

      Ștergere
    2. Oamenii cu posibilități ar trebui in primul rand sa salveze copii, sunt atâtea suflete chinuite, se poate și altfel, nu-i musai sa fie adoptați.

      Ștergere
    3. 08.37 fiecare om are o misiune de la Dumnezeu, nu mai hotari tu cine ce trebuie sa faca.

      Ștergere
  7. Nu va mai certați anonimilor

    RăspundețiȘtergere
  8. Doamna, Maria Gheorghiu...scriati in 20 octombrie 2019 ca ati vazut pe cer senin un T mare alb , care era incadrat intr-un dreptunghi negru, sau bleumarin. Ati spus ca poate in timp o sa aflam. Sa aiba legatura cu Crisina Topescu ?????? Dumnezeu sa i ierte !

    RăspundețiȘtergere
  9. Doamna Maria am inteles ca a suferit tare mult după pierderea tatălui DOMNUL Cristian Țopescu, eu stiu ce inseamna sa pierzi pe cineva drag si cata SUFERINTA este,suferinta sufletească.
    CREDINTA in BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului te VINDECA prin rugăciune,credeti-ma numai prin credința putem trece peste aceste suferințe.
    Dumnezeu s-ai odihnească pe toți cei trecuți la Domnul
    BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului săi ierte pe toți și săi așeze acolo unde luminează lumina fetei sale si pe noi in pocainta ne primește.
    Multa sanatate tuturor,cu mult drag

    RăspundețiȘtergere
  10. Cazul Cristinei Topescu seamana oglinda cu cel al Marleni Monroe care dup ce a fost vizitata de Robert Kennedy in locuinta sa pentru a o determina sa-i dea jurnalul rosu cel in care actrita isi povestea idilele cu cei dio frati Kennedy, acestia au batut-o , au fortat-o sa bea barbiturice cu wisky, apoi au abuzat-o si in final au OMORAT-o , avand grija sa stearga urmele crimei si prezentei lor in acea vila.
    Marilin Monroe a fost apoi asezata in pat cu fata in jos, si langa noptiera puse la deruata cutii de medicamente pe jumatate ..goale!
    Caxul a fost MUSAMALIZAT de FBI si CiA, pe motive de siguranta nationala...
    Foarte grabita decizia "familiei" de a o incinera pe Cristina Topescu...
    IN baza asa zise expertize INML Ilfov, cum ca s-au gasit ...somnifere in corpul jurnalistei nu se poate pune nici o baza...
    Deasemenea asa zisul mesaj sms dat ultimaoara de pe telefonul mobil cum ca se simte rau si se duce sa se culce cu o serie de medicamente luate desi era inconjurata de 6 caimi NU STA IN PICIOARE aceasta .."idee".
    Acolo in acel apartament a avut loc o crima, foarte usor MUSAMALIZATA de aceleasi"organe" ?judiciare si medicale...
    Cei doi caini au fost omorati tocmai pentru ca s-au luptat cu agresorii CRIMINALI..
    Restul sunt povestile unor autoritati CORUPTE si DUPLICITARE, care stau pe banii publici pe zeci de mii de lei, si care se pensioneaza ulterior dupa atata stres si "munca"
    Pe alte SUTE DE MII ...
    Drum lin CRISTINA si de acolo , pedepsestei pe cei care ti-au inscenat moartea si te-au BATJOCORIT...

    RăspundețiȘtergere
  11. Oameni buni, opriti-va o data din clevetit pe seama celor care nu mai sunt printre noi. Dati apa la moara satanei. Lasa-tii in pace acolo unde sunt! Vorbeste gura fara voi.

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu cumva te impinge aceeasiSatanasa le iei apararea criminalilor rroma care si-au facut sterse urmele crimei cu ajutorul IGPR--ului CORUPT si INML-ului care scoate pe banda Certificate de deces,, natural"
    ,,,,Rusine ROMANIA te lasi condusa si prostita pe fata de adeptii Satanei.
    Absolut,, intamplatoare" dublarea alocatiei in aceasta zi cand cazul de crima organizata al Cristinei Topescu este
    musamalizat, ca in cazul sotilor Ceausescu cand cy ultimul miting de se mai aflau la,, butoane'a promis multimii din piata faimosii 100 de lei.. de asemenea aruncati la deruta si plezneala pentr potolirea spiritelor...
    Cu sotii Ceausescu s-a termenet de 30 dw ani, cu satanistii si interlopii aflatila butoane, oare, cand se va termena?

    RăspundețiȘtergere