joi, 9 ianuarie 2020

LUIZA SI ALEXANDRA TRAIESC !!! AM SPUS-O SI O MAI SPUN: FETELE TRAIESC SI AU NEVOIE DE AJUTOR !

                                                           Dragii mei,

Am scris si am sustinut intotdeauna faptul că, LUIZA MELENCU si ALEXANDRA MACESANU traiesc. 
Fetele au fost traficate!
Multi ,foarte multi dintre cititori s-au grabit sa arunce cu jigniri si cu tot felul de cuvinte triviale.
Sper ca,acum cand citesc aceste randuri,sa fi invatat ceva din greseli si sa nu mai jigneasca si nici sa mai aduca tot felul de injurii cuiva,atunci cand,nu sunt de aceeasi parere.
Iata doar o mica parte din ceea ce am scris in timp,dar iata si ce a spus astazi Gheorghe Dinca:

Cazul Caracal. Gheorghe Dincă a recunoscut că și-a vândut victimele unor traficanți. Reacția mamei Luizei Melencu

Acum 2 ore - Cazul CaracalGheorghe Dincă a recunoscut că și-a vândut victimele unor traficanțiReacția mamei Luizei Melencu. Autor: Andrei Simion ...


Acum 32 min. - Gheorghe Dincă și-a schimbat din nou declarațiile în fața ... tranșantă după ultimele declarații ale lui Dincă în cazul Caracal. ... Dincă ar fi recunoscut în timpul audierilor că Luiza Melencu a fost traficată. ... Am avut dreptate de la început: Alexandra și Luiza au

ALEXANDRA TRAIESTE ! LUIZA VA APĂREA ! - Dumnezeu ...

Dumnezeu exista -Marturii. August 12 at 12:40 PM ·. ALEXANDRA TRAIESTE ! LUIZA VA APĂREA ! mariaghiorghiu.blogspot.com. ALEXANDRA TRAIESTE !
Lipsesc: Lipsesc:

ALEXANDRA TRAIESTE ! LUIZA VA APĂREA ... - Facebook

ALEXANDRA TRAIESTE ! LUIZA VA APĂREA ! mariaghiorghiu.blogspot.com. ALEXANDRA TRAIESTE ! LUIZA VA APĂREA ! 12 August 2019,ora 16,50 !

                                     26 August 2019,ora 17,23 !

                          Dragii mei, 

În aceasta după amiaza,in timp ce scriam aici pe Blog, aud glas care spune ceva ce ne intereseaza pe toti.
Glasul spunea asa:
               "Da! 
            Au spus ca sunt moarte,ca sa ne incurce.
             Fetele traiesc! 
            Noi trebuie ca sa le cautam ."
După care,glasul nu mai spune nimic !
Dragii mei, cu siguranta fetele traiesc, iar cu ajutorul Bunului Dumnezeu si al Maicii Domnului,ele vor fi gasite in viata si vor ajunge din nou in sânul familiei.Nimeni nu este mai puternic decat DUMNEZEU ,CREATORUL nostru ,CREATORUL a Tot si a Toate.
Eu nu zic ca Dinca nu o fi omorat pe cineva; el stie cel mai bine ,dar si posibilele oseminte umane care s-au gasit acolo,ar spune ca fetele au murit,au fost omorate de Dinca.
In privinta ALEXANDREI si a LUIZEI ,Dinca minte categoric.
Dinca nu a omorat aceste fete! 
            Imagini pentru luiza si alexandra
Aceste fete traiesc,iar timpul ne va dovedi noua aceasta, sub obladuirea MAICII LUI DUMNEZEU si cu VOIA LUI DUMNEZEU.
   Asadar fratilor, sa facem tot posibilul si sa cautam pe Alexandra si Luiza,raspandind pozele lor si situatia rapirii lor in toata Lumea.
Doamne ajuta !
    Imagini pentru ALEXANDRA SI LUIZA       .

                          26 August 2019,ora 5,11 dimineata !     

                                                               Dragii mei,

Aproape toata lumea cauta pe aceste fete printre cei morti. Dar oare nu era mai bine ,sa fie date si-n urmarire nationala si internationala?     
Categoric fetele nu sunt moarte ! Dinca minte precum respira,ca sa-i acopere pe altii din reteaua de traficanti.
Asa cum am mai scris intr-un alt articol, LUIZA va aparea si va vorbi.
Nu de la mine am scris aceasta,ci de la Duhul Cel Prea Sfant care-mi ingaduie a vedea ceea ce nu se poate vedea cu ochii firesti, si de a auzi ceea ce nu se poate auzi cu urechile firesti.
Iata ce spunea un glas astazi dimineata:
                              "Alexandra este in viaţă si cauta sa prinda momentul in care...."
Iar glasul nu mai spune nimic, dar eu vad undeva pe o strada imensa,in faţa unei cladiri mari pe care o vedeam doar de pe la colturi ca inaltime, vad oprita o Motocicleta solida ,iar pe Motocicleta echipata corespunzator si cu o casca din culorile alb si negru pe cap, sta nimeni altcineva decat ALEXANDRA.
Era trista si privea cu mare interes spre acea cladire din care, cred ca trebuia sa iese cineva cu,care fata era.
Hainele Alexandrei erau de culoare inchisa, si era gros imbracata.Acea casca era bine trasa pe chip ,cu tot cu acel plastic incolor care i-ar proteja chipul in caz de accident.
În clipa cand mi-a fost aratata Alexandra,acel "gemulet" prin care privea fata,a fost dat in jos ca s-o pot recunoaste pe Alexandra.
Nu am putut recunoaste locul, dar cred ca nu mai este in Tara de mult timp.Era un loc cu niste strazi impecabile, desi era un amurg afara, se vedea cum totul era perfect in acel loc; nu era o zona saracacioasa,ci dimpotriva,era o zona de lux.
Asadar fratilor, sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului pentru ca ALEXANDRA si LUIZA sa prinda momentul in care sa poata sa dea un semn de viata,sa poata sa fie eliberate din locul unde sunt sechestrate.
Bine ar fi,daca cineva ar vrea si ar putea ca sa-l faca pe DINCA sa spuna ADEVARUL adevarat,si nicidecum pe cel inventat de el. 
100% -100% Dinca minte ca le-a omorat! Nu a omorat pe nimeni. Sa nu uitam ca DINCA facea cavouri in Cimitir; asadar,osemintele pot proveni din mormintele din Cimitir.
Daca el ar spune ADEVARUL, atunci fetele s-ar putea intoarce acasa cat mai repede.
Dar BUNUL DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI le va apara pe aceste fete nevinovate, si va scoate ADEVARUL SĂU la suprafata,nu adevarul marturisit de Dinca.
Dinca minte in totalitate !Fetele traiesc!
Doamne ajuta, sa fie descoperite in viata!
Luiza va aparea,iar ALEXANDRA, este prea desteapta ca sa nu poata gasi o cale de iesire.
                             Cu dragoste,Maria.

Cazul Caracal. Gheorghe Dincă a recunoscut că și-a vândut victimele unor traficanți. Reacția mamei Luizei Melencu

Autor: Andrei Simion - 18:20, 09 ian. 2020


Ies la iveală detalii uluitoare din ancheta în care e vizat Gheorghe Dincă. Chiar monstrul de la Caracal le-a oferit procurorilor piesele lipsă din acest puzzle înfiorător. Bărbatul a recunoscut cu șase luni în urmă că le-a ucis și incendiat Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, pentru a scăpa de dovezi. Și mama adolescentei de 18 ani a recționat vehement, mai ales că a susținut în repetate rânduri că fiica ei este în viața.

Cazul Caracal. Gheorghe Dincă a recunoscut că și-a vândut victimele unor traficanți

Autoritățile par să se apropie de final cu ancheta din cazul Caracal. La mai bine de jumătate de an de la apelul înfiorător al Alexandrei Măceșanu la 112, mecanicul auto a recunoscut ce i-a făcut primei victime. Dincă susține în prezent că nu a omorât-o pe Luiza, ci a traficat-o, iar pragul i-a fost trecut de câțiva bărbați care au abuzat-o pe fată. Suspectul de crimă a mai fost de părere că tânăra ar fi în viață, dar și că aceasta a fost furată din casa lui de alte persoane.
Cazul Caracal. Gheorghe Dincă a recunoscut că și-a vândut victimele unor traficanți. Reacția mamei Luizei Melencu
Gheorghe Dincă a recunoscut că și-ar fi vândut victimele traficanților. Reacția Monicăi Melencu e zguduitoare
Monica Melencu, mama fetei care a dispărut încă din luna aprilie din 2019, a făcut mai multe declarații, odată ce a aflat ce le-a spus Dincă procurorilor, joi. Femeia a făcut mai multe mărturisiri, printr-o intervenție pe un post de televiziune și i-a acuzat pe procurorii DIICOT de incompetență. Mama Luizei a susținut că pentru a închide mai repede cazul și pentru a nu face cercetări suplimentare, anchetatorii au preferat să accepte teoria unei crime.
   29 Iulie 2019,ora 6,05 !

                                   Dragii mei, 

În aceasta dimineata, ma trezeste un glas care spune cu tristete asa:

             "Saraca!
              Săraca fată!
  Acum ,e cautată de o crema de Hardinali (ri) ."
(Cred ca aici, in Mesaj, se refera ,la crema ASILOR in calculatoare,in HARDDISKURI).
Este posibil ca eu sa nu fi inteles corect ,daca s-a pronuntat HARDINALI sau HARDINARI.
În clipa in care mi s-a transmis acest Mesaj, vad inspre Nord-Vest o incapere mare, sau ceva ca un Pasaj intunecos,pe unde nu circula nimeni in acel moment. Era ceva acoperit ce tot se ingusta ca spatiu si avea o iesire spre Nord.Vedeam o lumina naturala de parca ar fi fost o usa deschisa.
Este foarte posibil ca aceasta uriasa incapere sa fie un DEPOZIT urias,un DEPOZIT gol cu ciment pe jos si cu pereti negri ,posibil din tabla sau chiar din zid invechit;cred ca avea circa 4-6 metri latime cand se apropia de usa deschisa prin care, se vedea lumina de afara.
Ar putea fi chiar un SERVICE AUTO,dar gol. Nu vedeam masini ,ci numai un loc asemantor cu un SERVICE de MASINI.
Acum fratilor,urmeaza vestea : nu stiu daca e buna (desi ar trebui sa fie buna)sau rea.
Dar totusi,aceasta veste ne poate da speranta ca ,fetele ar putea trai.
Deci, după ce mi s-a aratat aceasta incapere uriasa si pustie, vad doua matahale de barbati (din spate îi vedeam) posibil chiar trei persoane corpolente,atletice ,imbracate in haine de culoare inchisa,ce stateau de-a stanga si de-a dreapta unei fiinte plapande,firave,iar un altul o impingea din spate pe aceasta faptura firava.
Nu vedeam nimic descoperit din corpul lor, erau acoperiti peste tot, si maini,si picioare si capul, si cred ca si chipurile lor erau acoperite.
In mijlocul lor, îmbrancita de la spate si cu mânutele-i legate in faţă (am dedus eu ca erau legate,deoarece, fata tine mâinile in faţă ,precum le tin cei incatusati)vedeam o fată cu părul lung pana sub omoplati , un păr de un blond mai inchis si lins pe spate,drept.
O vedeam din spate pe aceasta fetita. Sa fi avut o inaltime de circa 1,60-1,65, si era imbracata cu o salopeta subtire de vara ,de culoare cenusie inchisa, si as aprecia o  greutate a fetitei ,de pana in 50  kg.Era slabuta.
Dragii mei,nu voi da nume. Eu doar am relatat ceea ce mi s- aratat de la DUHUL CEL PREA SFANT,deoarece,numai cu VOIA SA,vad eu toate acestea.
Restul ,vom vedea ce vor decide Autoritatile Romane care, fac ample anchete in acest caz ,posibil cazuri de rapire.Cu cine se asemana aceasta faptura firava si imbrancita de la spate ca sa mearga mai repede spre iesirea in care se vedea lumina zilei? Nu este deloc greu de ghicit,mai ales ca,eu am descris-o (cred eu) cu exactitate.
Ma rog la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ,ca aceste fete sa fie inca in viata si sa le ocroteasca cu mila si cu dragostea Sa,sa le ajute ca sa scape din posibila rapire pentru trafic cu carne vie.
Sunt convinsa pâna dincolo de maduva oaselor, ca DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI va face lumina in acest caz,in aceste posibile 2 cazuri sau mai multe,iar toti cei care sunt implicati in aceste rapiri, vor fi demascati si pedepsiti conform LEGII.
                              Cu dragoste,Maria.
  28 August 2019,ora 6,12 dimineata !

                                 Dragii mei,

Ce s-a intamplat si ce se mai intampla acum la CARACAL, va duce la adunarea a multor ,multor Dosare.
Conform Mesajului,Dosarele Cazului din CARACAL vor depasi 5 metri patrati.
Aici dragilor, este un Cerc vicios, aici ,in aceasta familie Dinca, fiecare apara pe fiecare.
Iata ce spunea un glas, astazi dimineata:
                      "Dosarele adunate,vor depasi 5 metri pătrati!"
Asa precum o buruiana prinde radacini tari in lanul de grau sau porumb si nu o poti starpi fara a sapa adanc in pamant,  tot asa si -aici,radacinile sunt lungi si sunt tare adanci. Trebuie facute "sapaturi". 
Mai multe dragilor, nu pot spune !
Ceea ce pot spune,este faptul ca, fetele traiesc! 
Iar PUTEREA LUI DUMNEZEU le va ocroti ,si ARIPILE MAICII DOMNULUI le va alina durerea si chinul prin care trec.
                                 Cu dragoste,Maria.
   29 Septembrie 2019,ora 4,18!

                                Dragii mei,

Tot in aceasta dimineata in zori de zi,ma trezeste un glas care spune ceva  datator de mare speranta.
Glasul spunea asa:
               "Luiza si Alexandra!
                Fetele traiesc si vor fi gasite vii; in viaţă!"
Dragilor,am spus adeseori de aceste doua fete disparute si pe care,Dinca spune ca le-a omorat si le-a ars in butoi.
                Imagini pentru luiza si alexandra
Este o mare minciuna ce spune el!Si se va dovedi in timp; a fost prea destept el si ajutoarele sale,ca sa lase urme viabile ,din care sa rezulte minciunile sale.
El abia isi duce pantalonii pe el, d-apoi sa mai care un cadavru in spate.
Sa ne rugam pentru aceste doua fete, si pentru toate cate or mai fi la necaz, ca sa le ocroteasca Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului ,cu mila si cu iubirea Sa de oameni, si sa revina cat mai curand in sânul familiei.
                              Cu dragoste,Maria.

10 comentarii:

  1. Familiile fetelor sa dea statul roman in judecata si sa ceara despagubiri enorme .

    La bataia de joc la care s-au pretat procurorii, politistii , serviciile de siguranta , la proba idioata cu butoiul de radeau si curcile de noi , la faptul ca ne-am facut de ras sa-i facem animalului curat in grajdul numit ,,casa,, , la tot circul la care se ajunsese tinandu-l pe dement la umbra cu apa rece si cu senvisuri , merita sa stie si CEDO cine si cum se judeca la noi cazurile de proxenetism si coruptie care au cangrenat si Europa.



    1. Fetele au fost traficate de toata familia DINCA .
    2. Nevasta- sa tinea de 6 , fi-su le transporta de la criminal la Arad , la Ineu iar Daniela Dinca le trecea peste granita .

    3. Singurul lucru pe care-l mai poate face politia romana in acest caz de trafic si manipulare ordinara a anchetei de catre acesti infractori penali este sa ofere 1 milion de euro cui va da detalii despre retea. Banii ii intereseaza si ptr. bani se vor vinde intre ei .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Care politie? Politia romana? 😂😂😂

      Ștergere
    2. Daca aceste lucruri se adeveresc, inseamna ca sistemul de ancheta (procurori, politisti, etc.) sunt complici, incompetenti si apara criminalitatea din Romania musamalizand astfel de cazuri extrem de grave. Romania este o tara cu un regim mafiot in toata puterea cuvantului!. Acest lucru se dovedeste si prin pensiile speciale si privilegiile acordate pentru unele categorii de cetateni care sunt mai presus decat ceilalti.

      Ștergere
    3. Dinca isi va mai schimba declaratiile de vreo 3 ori , ca sa declare pana la urma ca fetele au fost traficate la Deveselul .

      Dementul va arunca in aer relatiile dintre noi si americani.

      Dinca joaca tare la toate capetele si va sfarsi ,,sinucis,,.
      Cand va intelege ca toti i-l vor sacrificat doar pe el , va da lista cu traficantii , ii va reveni memoria dintr-odata inclusiv cu cei din familia lui .

      Cand nu va mai avea nimic de pierdut, ii va trage si pe restul dupa el .
      E ca si mort daca incepe sa vorbeasca si sa dea declaratii , mafia nu mai risca sa i-l lase in viata .
      Acest sobolan, nu va mai avea nici mama , nici tata la un moment dat. Se vede singur si abandonat , el inauntru la puscarie, altii afara la distractie si cu banii .

      Ștergere
  2. Asa trebuie Iohanis nu spune nimic a fugit când a fost mama Luiza la el.
    Acum Dincă a spus că au fost traficate fetele.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sau poate se refera la ORDINARII care intotdeauna stiu totul dar sunt dresati sa faca doar ce trebuie

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca nu era Alexandra nu era scos la lumina cazul Dinca, si daca nu era Dinca nu stiam o mare parte dintre cei ce au secatuit tara asta. Deci avem numai eroi. Maine-poimaine il vezi si p-asta cu vreun carnet special la purtator ce-i da dreptul de a nu plati impozite pe ,,afaceri,, si alte prostii. La noi este posibil orice. Doar pentru astia a existat libertatae in Romania, restul sclavi(cineva trebuia sa-i intretina, nu?). E la fel de special ca ceilati speciali, cu venituri speciale. Vai steaua noastra!

    RăspundețiȘtergere
  5. Răspunsuri
    1. La asemenea tara n-ar fi de mirare. O scarba de clasa politica a nenorocit acest popor.

      Ștergere
  6. 10.19 :))) la mintea lor il vor transforma in erou si pe dinca.

    RăspundețiȘtergere