duminică, 12 ianuarie 2020

CAPITALELE EUROPENE IN PERICOL ??? CLADIRI DĂRÂMATE !


             Imagini pentru STEAG EUROPEAN.

                                                12 Ianuarie 2020,ora 4,05 !     

                                                                       Dragii mei,

În aceasta dimineata in zori, aud un glas care spune ceva la general despre Capitalele Europene.Un glas intreaba asa:                           "Capitalele Europene?
Si i se raspunde asa:
                              Da! Capitalele Europene!
               Ai să vezi tu ,Capitalele Europene!" 

Clipă in care,am in faţa ochilor inchisi doua cladiri de culoare inchisa cu multe ,foarte multe etaje;zgarâie nori erau aceste cladiri.Peretii lor puteau fi din sticla de culoare inchisa sau ,posibil din marmoră de culoare inchisa.
Lânga cladirea zgaraie nori de culoare inchisa,in faţa ei,sau mai bine spus pe partea ei stanga cum priveam eu din faţă,mai era un Bloc puţin mai jos cu cateva etaje,Bloc ce era la fel la culoare.
Iar in faţa acestor doua cladiri zgârâie nori, vad o cladire din zid alb-crem cu acoperis rosu(tigla rosie)cladire ce era pusa la pămant ,precum un castel de nisip.Doar acoperisul rosu statea intreg peste zidurile ce formase un munte de moloz.
Dragii mei, ce se va intampla in Capitalele Europene, din ce motive vor fi puse la Pămant anumite Institutii,Cladiri ,etc etc, eu nu stiu a va spune.
Cee ce ma cutremura la propriu pe mine,sunt cuvintele acestea:
                "Ai să vezi tu ,Capitalele Europene!"
Daca ar fi vreun Cutremur, asa cum e firesc,toate cladirile din jurul seismului ar avea de suferit.
Dar aici,se pare ca este vorba de cu totul altceva;si anume: de o razbunare.Cine are motive? Sunt destule persoane care vor ca Europa sa fie distrusa,mai ales, in zilele pe care le traim cu totii. 
Prieteni dragi, cred ca intreaga Lume de pe Globul pamantesc este profund ingrijorata,din pricina conflictului deschis dintre SUA si IRAN si nu numai.
Sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicutei Domnului, ca sa nu ne lase din Mâna Sa ocrotitoare, si sa tina strans ferecata in lanturi,Pacea Lumii intregi.
Daca avem PACE in lume, vom avea si pace in inima si-n suflet.
Credinta,Nadejdea si Dragostea sa ne fie Scara catre Dumnezeu si Maica Domnului, si sa ne arate Calea spre Mantuirea Sufletului.
                                 Cu dragoste,Maria.
P.S.
Va astept cu mare drag (si va multumesc din suflet) ca sa puneti fiecare ,cate o mica caramida la ZIDIREA CUVANTULUI LUI DUMNEZEU !
                                 Imagini pentru iisus hristos duhul sfant imagini.
Să nu se tulbure inima voastră; credeţi în Dumnezeu, credeţi şi în Mine. În casa Tatălui Meu multe locaşuri sunt. Iar de nu, v-aş fi spus. Mă duc să vă gătesc loc. Şi dacă Mă voi duce şi vă voi găti loc, iarăşi voi veni şi vă voi lua la Mine, ca să fiţi şi voi unde sunt Eu. Şi unde Mă duc Eu, voi ştiţi şi ştiţi şi calea. Toma i-a zis: Doamne, nu ştim unde Te duci; şi cum putem şti calea? Iisus i-a zis: Eu sunt Calea, Adevărul şi Viaţa. Nimeni nu vine la Tatăl Meu decât prin Mine. Dacă M-aţi fi cunoscut pe Mine, şi pe Tatăl Meu L-aţi fi cunoscut; dar de acum Îl cunoaşteţi pe El şi L-aţi şi văzut. Filip I-a zis: Doamne, arată-ne nouă pe Tatăl şi ne este de ajuns. Iisus i-a zis: De atâta vreme sunt cu voi şi nu M-ai cunoscut, Filipe? Cel ce M-a văzut pe Mine a văzut pe Tatăl. Cum zici tu: Arată-ne pe Tatăl? Nu crezi tu că Eu sunt întru Tatăl şi Tatăl este întru Mine? Cuvintele pe care vi le spun nu le vorbesc de la Mine, ci Tatăl - Care rămâne întru Mine - face lucrările Lui. Credeţi Mie că Eu sunt întru Tatăl şi Tatăl întru Mine, iar de nu, credeţi-Mă pentru lucrările acestea. Ioan 14, 1-11

                                 Prieteni dragi,

                 Imagine similară.

LA MULTI ANI si la inca doua volume noi,

                           ale 

       ADEVARULUI  DUHULUI  SFANT !


           Anul acesta,volumul 4 si 5 !

                       
                                                     Imagini pentru duhul sfant imagini
În toamna anului acesta,2020, cu ajutorul Lui Dumnezeu si al Maicii Domnului, voi mai scoate inca 2 volume ale ADEVARULUI DUHULUI SFANT.

Ca de fiecare dată, pentru editarea a cât mai multor

exemplare, apelez la inima si la sufletul vostru bun si 

cald si plin de Credinta intru Hristos si Maica Domnului.

Cine doreste ca sa contribuie cu orice suma cat de mica

 la costul editarii Cartilor,o poate face astfel:

Contul pentru strainătate:
Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 
Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307
Contul pentru România:
 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307
Toti Donatorii,vor primi CARTILE absolut GRATUIT oriunde s-ar afla.

BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI  sa va binecuvinteze DARUL vostru de suflet si sa vi-l inmulteasca !
Sanatate multa sa aveti si multe bucurii in casa si la cei dragi!


              Imagini pentru duhul sfant imagini

                                   Dragilor,
 Am redus pretul CARTILOR, pentru ca 
fiecare dintre voi sa poata cumpara orice 
volum doreste,iar eu sa pot strange 
banutii pentru urmatoarele doua volume 
pe care urmeaza ca sa le editez.
Iata linkul cu site-ul pe care puteti comanda CARTILE 
ADEVARULUI DUHULUI SFANT:
Adevarul Duhului Sfant Vol 1= 20 lei,
Adevarul Duhului Sfant vol 2 = 20 lei 
Adevarul Duhului Sfant -Viata Extraterestra vol 3 =10 lei.

                 20 Lei                  20 Lei           10 lei

Viata Extraterestra  Adevarul Duhului Sfant Vol 1  .Adevarul Duhului Sfant Vol 2
                                                     .
                                                                     
La SALA DALLES -ANTICARIAT am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august 2018,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai,Maria Ghiorghiu. 
             
                                                             

17 comentarii:

  1. Migrantii cu atentate musulmane..

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamna Maria, dar despre microcipare n aveți nici un mesaj ? V am ascultat la Antena Star și ați spus ca razboiul durează 2 ani după care vine Iisus în tara noastră România sa judece viii și morții la Catedrala Neamului. Atunci, părerea mea este ca numai e timp pentru microciparea populației, înscăunarea Anticristului,deci nu mai trecem prin Necazul cel mare pecetea fără de care nu poțivinde sau cumpăra. Evenimentele pe care le prezentați nu includ și pecetea deci scăpăm . Aștept o lămurire. Multă sănătate și sa aibă mila Dumnezeu de noi păcătoșii. AMIN!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dacă lucrezi ai un Card, ce vrei mai mult!? Ia citește invers CARD. ☹️

      Ștergere
    2. 19.15 va fi exact in 2 ani, dupa razboi, daca va fi,( razboi cu arme), eu cred mai degraba ca va fi unul psihic). Se va inscauna atunci antihristul, nu Iisus. Faceti ochii si urechile mari si cititi si printre randuri.

      Ștergere
  3. În toate premoniție dvs n am citit nici o avertizare privind Semnul fiarei adică microciparea. La început cică o sa fie cine vrea apoi obligat care se împotrivește o sa fie eliminați din sistem prin diverse torturi precum împușcare, mai rău decapitare Vă rog scrieți și despre acest lucru căci mă îngrijorează foarte tare deoarece nu mai
    putem lucra nicăieri decât dacă avem microcipul implantat dacă îl acceptam ne pierdem sufletul pe vecie Apropo nici despre răpirea scrisa în biblie n ați pomenit Din doi care sunt la seceriș unul îl răpește, din doi care dorm unul e răpit Astea nu vor mai avea loc? Se pare după spusele dvs nu Aștept răspuns Va mulțumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 19:15, Microciparea este deja introdusa pe scara larga in Suedia. Va grabiti? La noi deocamdata e un alt proiect cu cardul unic- sanatate, identitate, bancar, care va fi tot mai mic evident.

      Ștergere
    2. 👍👍👍Așa-i, nu înțeleg graba unora, parca vor toate repede, repede...

      Ștergere
  4. In clădirea cu acoperiș rosu se pare ca e o implozie, distrusa controlat de la baza, altfel nu ar rămâne acoperișul întreg!

    RăspundețiȘtergere
  5. curios!-se vorbeste de capitale si de fapt viziunea prezinta cateva blocuri ?-stim ca va urma un razboi crancen-cand?

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu știe maria ghiorghie despre cip666 și numai Dumnezeu știe .și duhul sfânt.asa că nu o sa sa z ne mic...că nu știe.13-1-2020 ..iha i l.amin

    RăspundețiȘtergere
  7. CNP - ul si noile tipuri de Carti de Identitate si Carduri si Pin-uri toate astea nu fac parte din sistemul de cipuri, dar nu ne dam seama ca le-am acceptat daja tacit ..... pentru ANONIM de la 19,15 - 19,27 .....

    RăspundețiȘtergere
  8. DUMNEZEU SA O IERTE !!!
    A murit Cristina Topescu .

    RăspundețiȘtergere
  9. Doi ani pina la venirea cea vizibila a lui Iisus inseamna din 2019 pina in 2021. Si nu e musai ca razboiul in sine sa dureze 2 ani ci cel mult sa se intinda pe luni care apartin o parte unui an si o parte altui an.
    Nu exista razboi intte Sua si Iran ci doar reglari de conturi ..Iranul nu se poate lupta cu Sua ..rachetele lor trase cu avertizare anterioara (ca sa nu produca victime) nu au avut nici incarcatura exploziva puternica ci slaba incut unii jurnalisti le.au numit petarde pt ca nu au facut nici prea mari distrugeri materiale. Iranul isi da seama ca nu trebuie sa mai supere leul ci doar sa para ca se lupta cu el in ochii electoratului. Armata iraniana a recunoscut ca ea a doborit avionul covil ukrainian "din greseala" facind adtfel de ris propagandistii teoriilor mincimoase ale conspiratiei care dadeau vina pe altii ca si cum ar sti ei sigur.
    Maria nu are cum sa stie despre microcipare decit eventual ca ea nu va exista niciodata fiind si asta tot o teorie falsa talmacire fara baza revelata. La fel ca si ideea ca dupa urgie ar veni nu Iisus ci fiara desi urgia este ultimul semn al revenirii lui Iisus.
    Urgia care incheie razbooul (Ez.38 si 39) nu aduce doctarura vreunei fiare ci Noul Pamant Savaot invingind prin ea toti dusmanii (Isaia) pune la picioarele lui Iisus dusnanii (ca majoritate religioasa custigata cu urgia- Psalm.109/110 (Septuaginta/Vulgata).
    Pe alocuri Apocalipsa nu doar ca este i tentionat amestecata xa temporalitate vaga rezumativa excesiv simbolica etc dar a mai fost si modificata sinodal iar noi revelatii care fac lumina au fost secretizate sau declarate necanonice. Cei care vor merge pe ideea ca Cineva din Sion e profetul mincinos demon iar Iisus e fiara vor ajunge in logica convingerii lor sa respinga in plus cu totul anumite contexte profetice biblice care nu le dau dreptate legate in mare de timpul de dupa urgie fie in lume (de ex Zah.14.17-19) fie despre evolutia in Israel. Explicatia care va fi data la darea in vileag cea a lui Cineva Savaot (nu cea gresita a grecului danielic patriarh hulitor) va contine detalii care fac lumina atit despre fiare care de fapt nu sint doar 3 sau 2 ci 7 "7 imparati" care deja au trecut in afara de revenirea celui nr 7 zis si 8 care se va preti de Iisus crezut de unii pt ca nu el a avut profet mincinos si nu e el cel legat de dictatura militara cu 666 care si ea deja a trecut ca si altadata cei doi martori martiri si ei tot musamalizati mediatic din fasa dar de catre altii. In realitate nu o singura fiara le face pe toate si nici asa de planetar cum parea prin coplesirea celor care au trecut prin ele ci au loc pe bucati si succesiv si nu mereu in lumea crestina.
    Marele necaz nu este dictatura asa cum nu este nici razbooul ci este hula contra lui Cineva Savaot care trebuie scurtata pt ca blasfemiile contra Duhului Sfint Cineva peste o anumita limita creaza involutie. spirituala.
    Hulitorii ramasi minoritari si in continua scadere numerica dupa urgie vor avea libertatea sa exprime public convingerile dar fara jihniri porcoase si acuze mincinoase. Mult mai multe lucruri vor fi date in vileag.
    Exista deja revelatii care prin rastalmacire vin cu ideea ca dictatura ar fi o lume frumoasa in toate privintele unita si prospera dar singura unita este totusi imparatia sfintilor si nu uriasul cu chip de aur ori cele 4 fiare orinduiri danielice ajunse simultane.
    Asyfel asa cum Dumnezeu a reusit sa ii tina la dustanta prin necredinta pe cei nescrisi in vremea lui Iisus la fel va reusi si acum. Cei nescrisi nu vor supravietui Judecatii dar vor fi mantuiti cu alte ocazii dupa miile de ani. Cine se va opune ferm chemarii la convertire din partea Duhului Cineva teofanic si a miresei Sionului li se va retrage harul pierzind botezul si implicit eventualele daruri sfinte riscul de boli si posediuni chiar infarct crescind direct prolortional cu indirjirea hulei. Pamantul se va mania dar va veni mania lui Dumnezeu. Hula majoritara si razboiul biblic jihadist contra Lor este ridicarra tuturor popoarelor contra Ierusalimului din Zah.12.

    RăspundețiȘtergere
  10. Asa este doamna Maria nu cred ca lucrurile sau rezolvat.
    Se tace și se face.
    BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului sa ne apere

    RăspundețiȘtergere
  11. Cristina Topescu a cerut inca din viata sa fie incinerata-mare pacat-sa iubesti cainii mai mult ca pe oameni iarasi este o eroare-daca nu a avut copii putea adopta cum a facut Teo Trandafir

    RăspundețiȘtergere