joi, 9 ianuarie 2020

MAMELE ISI VOR PLANGE COPIII MILITARI SI PE COPIII ACESTORA ! RAZBOI ?


                                          9 Ianuarie 2020,ora 4,49 !

                               Dragii mei,

Tot in aceasta dimineata,ma trezeste un glas care spune ceva ingrozitor;ceva cumplit.
Glasul spunea asa:
         "Vor plange mamele militarilor si copiii acestora !"   
.
Clipă în care, vad o sosea lunga, fara de capat,pe care circulau bară la bară numai masini militare pline cu soldati, cu ai nostri copii.
Dragii mei,parca am o sabie infipta in inima si-n sufletul meu.
Din păcate,se va ajunge si la aceasta situatie in care,ne vor fi luati copiii si inrolati pentru carne de tun.
Vom plange,vom varsa izvoare de lacrimi, dar,ce ne este scris, asa va fi.Le vom duce pe toate,precum MANTUITORUL nostru drag si scump si-a dus a Sa Cruce,pana L-au rastignit pe Cruce pentru ca noi sa ne mantuim.
Nu putem decat ,sa ne rugam cu inima si cu sufletul pentru ca Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa aiba grija de noi pacatosii,sa ne ierte pentru toate cate am facut cu voie sau fara de voie.
                              Cu dragoste,Maria.

26 de comentarii:

  1. Si Iohannis si Trump sint oameni orgoliosi,primul sacrifica guvernului ''SAU'' in interesul sau, iar celalalt sacrifica lumea si SUA tot pentru interesele sale.
    In situatia lor le trebuia un studiu de personalitate daca nu medical ca lui Dinca sau altora la care conteaza doar vointa lor..

    RăspundețiȘtergere
  2. Trump s-a vazut din prima ca e un dezaxat, misogin, rasist, afacerist care nu-si platea taxele la statul american si poporul american s-a lasat amagit cand l-a votat, sper din tot sufletul sa nu mai iasa a doua oara;mutul nostru e o sluga credincioasa ocultei mondiale careia nu-i iese din cuvant, el primeste porunca si de la Trump si de la Merkel si de la necuratul daca asta i-ar promite puterea, poate ne scapa Dumnezeu de amandoi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai perfecta dreptate ! Dar,l-au ales americanii ! Acum, vor suporta consecintele faptelor lor,ca si noi de altfel.

      Ștergere
    2. Anonim 23:12 am mari îndoieli că l-au votat americanii pe Trump. Cu sistemul ăla de vot, ciudat al lor există o întreagă rețea care își alege omul. Americanii de rând cred că iese prin votul lor doar cred. Să nu uităm că din america a pornit termenul de stat paralel. Ce se face producția de armament americană dacă nu își pune la conducere un maimuțoi pe care să-l întoarcă cu cheia și care să pornească sau să continue războaie dă faliment? Trump spune că ei nu invadează țări pentru petrol că sunt cei mai mari producători de petrol. Normal că ești cel mai mare producător de petrol după ce ai distrus concurența dar producția de armament ce face că doar nu o să producă pe stoc?

      Ștergere
  3. Dumnezeu sa aibă milă de noi.Ne uitam cu ingrijorare la televizor la tensiunile între SUA și Iran.Presedintele Trump a aprins aceasta scânteie a războiului.Acum trebuie sa ne rugam mai mult ca niciodata că țara noastră să fie păzită.Imi vine sa plâng când văd ce se întâmplă în lumea întreagă.Astea sunt vremurile de pe urma.Avem nevoie de Dumnezeu căci doar in el avem speranța.

    RăspundețiȘtergere
  4. Dar sa nu se ceara soldati din alte state si chiar din România si nu are cine se opune, noua daca ne cere America, sau NATO sarim imediat sa executam ordinele ......

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Credeți că degeaba a fost pus Geoana în fruntea NATO?

      Ștergere
    2. Credeți că degeaba a fost pus Geoana în fruntea NATO? Totul e programat!

      Ștergere
  5. Ce spui tu Maria a spus si Ioan Istrate acum multi ani!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adevarat graiesti Alexandru!

      Ștergere
    2. Nu-l mai comparati pe d-nu. Istrate cu d-na.Maria,nu suporta comparatie! Maria H

      Ștergere
    3. Corect, Istrate e dincolo, Dumnezeu sa-l ierte!

      Ștergere
  6. Si Trump,si Iohannis si Orban premierul sint din zodia gemeni...ei nu sint buni in hotariri,in conducere...Probabil se vede si asemanarea intre ei...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In general sunt persoane false, duale etc...

      Ștergere
    2. 14.39 1in general” dragnea si dancila cum erau?

      Ștergere
  7. Poate vor deschide ochi și cei care nu vad ADEVARUL doamna Maria,
    Din pacate acest adevăr mulți nu l-au luat in seama si acum trag consecințele
    Va doresc o zi binecuvantata

    RăspundețiȘtergere
  8. Cum poti sa spui ca Trump a aprins ? Inseamna ca nu cunisti ninic din ce au facut anterior si ce tocmai cocea organizatorul de atentate ucis ..sau vrei sa ascunzi intentionat propagandistic..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dl.Mihai 35 ,ce importanță are că cei doi nemernici iranieni morți au organizat numeroase atentate și urmau alte atentate extrem de sîngeroase în care urmau să moară f.multi oameni nevinovați???? Dna Maria ar fi în stare să spună că Iohannis a dat ordin să fie onorați ce doi șefi iranieni!!!!!

      Ștergere
    2. Dar ce importanta mai are, Mihai 35, faptul ca in Irak nu au fost gasite arme chimice si cu toate acestea Irakul a fost jucat in picioare de catre americani? Parca exista vreo instanta suprema pe pamant care sa-i traga la raspundere pe americani pentru toate razboaiele? Sau pe rusi? Ca rusii au intrat in Afganistan mai conteaza? Afganii sunt musulmani. Pot sa crape, nu? Rusii sunt ortodocși, deci pot face orice? Ce importanta mai are ca Africa a fost jefuită de " omul alb" care vine ca un zeu la băștinași, dar se comporta ca un demon, jefuind totul si lasand coloniile in stare de haos? Am sentimentul ca si Australia este sub blestemul baștinașilor peste care zeul alb a intrat cu cizmele. Asa cum fac acum cu noi, integrandu-ne in NOM. Dorind sa ștearga orice este romanesc autentic. Sa fim toti la fel, uniformizati! Crezi ca daca noi, romanii, ne-am fi pastrat neutralitatea de-a lungul istoriei, am fi in stadiul de Ev Mediu acum? Nu! Am fi o tara dezvoltata, pentru ca banii consumati pe razboaie puteau fi folositi pentru cercetare, sanatate, agricultura, educatie. Stim noi daca nu cumva valul de refugiati din toata lumea venit peste opulentul occident nu este chiar efectul bumerangului? Nu poti jefui colonii la nesfarsit, provocand suferință celor ce te primesc cu bratele deschise, ca apoi sa nu vina si peste tine un tsunami. Occidentul culege ce-a semanat. Si in primul rand culege prin degenerare. Homosexualitatea si pedofilia sunt semne de imperiu in decadere. Asa au pătit si Imperiul Roman.
      Mihai 35, lasa-L pe Dumnezei Creatorul sa traga linie si sa socoteasca. Nu mai face tu pe judecatorul, ca nu te ajuta mintea sa intelegi complexitatea crimelor facute pe pamant de oameni. Indiferent de culoarea pielii! E sfarsit de ciclu cosmic! Faceti-va voi treaba de oameni pe pamant si lasati Judecata pentru Sfarsit. Nu noi o facem!

      Ștergere
  9. Moartea e nimic, pe lângă iadul ce îi vor mânca pe Criminalii POLITICI si ECONOMICI...ARMATA ROMANIEI a Devenit de tip MERCENARă,,,,Armata nu apără interesele acestei NAȚIUNI ...ORICUM ,VĂNZĂTORII SI TRĂDĂTORII ACESTEI NAȚIUNI SUNT BLESTEMAȚI SĂ PIARĂ ÎN IAD.....

    RăspundețiȘtergere
  10. Omenirea de pe Terra se poate distruge intrun razboi atomic. De aceea(este un reportaj pe Discovery), se cauta o planeta in spatiu asemanatoare Pamintului, pe care sa o colonizam. Se cauta o planeta unde "lumina este buna" adica la o distanta potrivita fata de soarele ei. Dar, atmosfera si solul acelei planete nu vor fi identice cu ce avem pe Pamint. Putine plante vor putea creste acolo, ca sa hraneasca oamenii, dar si mai putine animale. Va fi nevoie de inginerie genetica ca sa facem sa creasca plantele si animalele pe acea planeta. Dar, ce facem cu oamenii? Vor trai sub cupole de sticla si vor iesi afara cu costume de cosmonaut? Vom modifica genetic oamenii care sa lucreze in afara cupolei?
    Am scris toate astea ca sa va arat ca asa s-a intimplat si pe Terra, acum 30 000 de ani. Aici au sosit niste oameni de pe alta planeta, in cautarea unui loc, numai al lor, unde sa faca experimente genetice( deci nu in cautarea unui spatiu vital). Dupa o munca de 2000 de ani, au reusit sa adapteze formele de viata de pe planeta lor la conditiile de pe Terra. Nici o alta civilizatie umana de pe alte planete locuite (si cunoscute de ei) nu a mai reusit acest lucru. Deci, e nevoie de multa cunoastere, pe care ei vor sa ne-o lase mostenire( aceasta este pilda talantilor(cine are, va mai primi) adica poate primi niste informatii complicate cineva care e in stare sa le inteleaga)
    Care este sursa acestor informatii? In 1973, un cetatean francez a fost contactat de ET, care i-au transmis acest mesaj pentru omenire si cum se poate dovedi ca este adevarat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu va mai fi nicio planeta. E Sfarsitul! Pamantul este ultima planeta ocupata si la un pas de autodistrugere! Oricate planete ar fi in Universul asta, omul tot le-ar distruge! Pentru ca este sub influenta raselor ET distructive. Vor pleca cei ce nu L-au tradat pe Dumnezeu Creatorul, dar nu pe alte planete ci in alte dimensiuni. Cu vibratie mai inalta. Distructivii sau " căldiceii" vor cadea in dimensiunile cu vibratie joasa.

      Ștergere
  11. a lucra in armata este un serviciu ca oricare altul-ordinele se executa nu se discuta ,asa cum in alte servicii trebuie sa-yi faci treaba ca sa poti exista-dar este grav sa ne pierdem copiii in conflicte armate-sa -i feresaca Domnul pe toti care au copii in armata

    RăspundețiȘtergere
  12. PRAF GALBEN UCIGAS este doamna Maria si o sa fie mai incolo cutremur incepe razboiul si noapte intuneric imediat .Se va da cu praf si mai puternic .Nu se poate iesi afara in vremurile astea de acest nivel periculos .Asta e un nivel au altele de " end times" .

    RăspundețiȘtergere