duminică, 12 ianuarie 2020

PROTESTE URIASE LA SUD SI SUD -EST ! FETELE TRAIESC !


                                          11 Ianuarie 2020,ora 23,50 !

                                  Dragii mei,

În aceasta seara,in timp ce scriam aici pe Blog, vad dragii mei inspre Sud,chiar Sud -Est, o multime uriasa de oameni de toate varstele,multime ce era foarte revoltata.
Nu aveai unde sa arunci un ac,atat de multi erau.
Aveau in maini atat steaguri, dar si obiecte care ar fi facut rau celor din jur,daca acestea ar fi fost folosite.
Asa precum s-a intamplat in Rascoala din 1907,asa s-ar putea intampla si acum in ceea ce mi s-a aratat.
In randul din faţă a acestei multimi furibunde, statea vie,in carne si oase,dar plânsa, statea Alexandra Macesan.
                                                    Imagine similară.
Alexandra era imbracata cu ceva alb ,putea fi camasa sau chiar geaca.Obrajii ei palizi se inrosisera de la atata plans; avea lacrimi pe obraji.
Dragii mei, stim cu totii ca Alexandra a fost declarata moarta,si chiar s-a inregistrat si un Certificat de Deces pe numele ei.
Eu am sustinut si sustin ca atat Alexandra cat si Luiza sunt vii !
Fara sa stiu ca Dinca are un atelier auto, am scris la momentul respectiv ca ,Alexandra a fost scoasa de 3 indivizi ca dintr-un atelier auto.
Dragii mei, este foarte posibil ca Alexandra sa apara ,iar lumea sa iese in strada si sa ceara socoteala pentru Certificatul de Deces al fetei si pentru multe altele.
Luiza va aparea si ea si va vorbi; va spune tot ce i s-a intamplat.
Iata:

                                         29 Iulie 2019,ora 6,05 !

                                   Dragii mei, 

În aceasta dimineata, ma trezeste un glas care spune cu tristete asa:

             "Saraca!
              Săraca fată!
  Acum ,e cautată de o crema de Hardinali (ri) ."
(Cred ca aici, in Mesaj, se refera ,la crema ASILOR in calculatoare,in HARDDISKURI).
Este posibil ca eu sa nu fi inteles corect ,daca s-a pronuntat HARDINALI sau HARDINARI.
În clipa in care mi s-a transmis acest Mesaj, vad inspre Nord-Vest o incapere mare, sau ceva ca un Pasaj intunecos,pe unde nu circula nimeni in acel moment. Era ceva acoperit ce tot se ingusta ca spatiu si avea o iesire spre Nord.Vedeam o lumina naturala de parca ar fi fost o usa deschisa.
Este foarte posibil ca aceasta uriasa incapere sa fie un DEPOZIT urias,un DEPOZIT gol cu ciment pe jos si cu pereti negri ,posibil din tabla sau chiar din zid invechit;cred ca avea circa 4-6 metri latime cand se apropia de usa deschisa prin care, se vedea lumina de afara.
Ar putea fi chiar un SERVICE AUTO,dar gol. Nu vedeam masini ,ci numai un loc asemantor cu un SERVICE de MASINI.
Acum fratilor,urmeaza vestea : nu stiu daca e buna (desi ar trebui sa fie buna)sau rea.
Dar totusi,aceasta veste ne poate da speranta ca ,fetele ar putea trai.
Deci, după ce mi s-a aratat aceasta incapere uriasa si pustie, vad doua matahale de barbati (din spate îi vedeam) posibil chiar trei persoane corpolente,atletice ,imbracate in haine de culoare inchisa,ce stateau de-a stanga si de-a dreapta unei fiinte plapande,firave,iar un altul o impingea din spate pe aceasta faptura firava.
Nu vedeam nimic descoperit din corpul lor, erau acoperiti peste tot, si maini,si picioare si capul, si cred ca si chipurile lor erau acoperite.
In mijlocul lor, îmbrancita de la spate si cu mânutele-i legate in faţă (am dedus eu ca erau legate,deoarece, fata tine mâinile in faţă ,precum le tin cei incatusati)vedeam o fată cu părul lung pana sub omoplati , un păr de un blond mai inchis si lins pe spate,drept.
O vedeam din spate pe aceasta fetita. Sa fi avut o inaltime de circa 1,60-1,65, si era imbracata cu o salopeta subtire de vara ,de culoare cenusie inchisa, si as aprecia o  greutate a fetitei ,de pana in 50  kg.Era slabuta.
Dragii mei,nu voi da nume. Eu doar am relatat ceea ce mi s- aratat de la DUHUL CEL PREA SFANT,deoarece,numai cu VOIA SA,vad eu toate acestea.
Restul ,vom vedea ce vor decide Autoritatile Romane care, fac ample anchete in acest caz ,posibil cazuri de rapire.Cu cine se asemana aceasta faptura firava si imbrancita de la spate ca sa mearga mai repede spre iesirea in care se vedea lumina zilei? Nu este deloc greu de ghicit,mai ales ca,eu am descris-o (cred eu) cu exactitate.
Ma rog la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ,ca aceste fete sa fie inca in viata si sa le ocroteasca cu mila si cu dragostea Sa,sa le ajute ca sa scape din posibila rapire pentru trafic cu carne vie.
Sunt convinsa pâna dincolo de maduva oaselor, ca DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI va face lumina in acest caz,in aceste posibile 2 cazuri sau mai multe,iar toti cei care sunt implicati in aceste rapiri, vor fi demascati si pedepsiti conform LEGII.
                              Cu dragoste,Maria.

                     Imagini pentru ALEXANDRA SI LUIZA       .

                          26 August 2019,ora 5,11 dimineata !   

                                                               Dragii mei,

Aproape toata lumea cauta pe aceste fete printre cei morti. Dar oare nu era mai bine ,sa fie date si-n urmarire nationala si internationala?   
Categoric fetele nu sunt moarte ! Dinca minte precum respira,ca sa-i acopere pe altii din reteaua de traficanti.
Asa cum am mai scris intr-un alt articol, LUIZA va aparea si va vorbi.
Nu de la mine am scris aceasta,ci de la Duhul Cel Prea Sfant care-mi ingaduie a vedea ceea ce nu se poate vedea cu ochii firesti, si de a auzi ceea ce nu se poate auzi cu urechile firesti.
Iata ce spunea un glas astazi dimineata:
                              "Alexandra este in viaţă si cauta sa prinda momentul in care...."
Iar glasul nu mai spune nimic, dar eu vad undeva pe o strada imensa,in faţa unei cladiri mari pe care o vedeam doar de pe la colturi ca inaltime, vad oprita o Motocicleta solida ,iar pe Motocicleta echipata corespunzator si cu o casca din culorile alb si negru pe cap, sta nimeni altcineva decat ALEXANDRA.
Era trista si privea cu mare interes spre acea cladire din care, cred ca trebuia sa iese cineva cu,care fata era.
Hainele Alexandrei erau de culoare inchisa, si era gros imbracata.Acea casca era bine trasa pe chip ,cu tot cu acel plastic incolor care i-ar proteja chipul in caz de accident.
În clipa cand mi-a fost aratata Alexandra,acel "gemulet" prin care privea fata,a fost dat in jos ca s-o pot recunoaste pe Alexandra.
Nu am putut recunoaste locul, dar cred ca nu mai este in Tara de mult timp.Era un loc cu niste strazi impecabile, desi era un amurg afara, se vedea cum totul era perfect in acel loc; nu era o zona saracacioasa,ci dimpotriva,era o zona de lux.
Asadar fratilor, sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului pentru ca ALEXANDRA si LUIZA sa prinda momentul in care sa poata sa dea un semn de viata,sa poata sa fie eliberate din locul unde sunt sechestrate.
Bine ar fi,daca cineva ar vrea si ar putea ca sa-l faca pe DINCA sa spuna ADEVARUL adevarat,si nicidecum pe cel inventat de el. 
100% -100% Dinca minte ca le-a omorat! Nu a omorat pe nimeni. Sa nu uitam ca DINCA facea cavouri in Cimitir; asadar,osemintele pot proveni din mormintele din Cimitir.
Daca el ar spune ADEVARUL, atunci fetele s-ar putea intoarce acasa cat mai repede.
Dar BUNUL DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI le va apara pe aceste fete nevinovate, si va scoate ADEVARUL SĂU la suprafata,nu adevarul marturisit de Dinca.
Dinca minte in totalitate !Fetele traiesc!
Doamne ajuta, sa fie descoperite in viata!
Luiza va aparea,iar ALEXANDRA, este prea desteapta ca sa nu poata gasi o cale de iesire.

                             Cu dragoste,Maria.

                                          26 August 2019,ora 17,23 !

                                      Dragii mei, 

În aceasta după amiaza,in timp ce scriam aici pe Blog, aud glas care spune ceva ce ne intereseaza pe toti.
Glasul spunea asa:
               "Da! 
            Au spus ca sunt moarte,ca sa ne incurce.
             Fetele traiesc! 
            Noi trebuie ca sa le cautam ."
După care,glasul nu mai spune nimic !
Dragii mei, cu siguranta fetele traiesc, iar cu ajutorul Bunului Dumnezeu si al Maicii Domnului,ele vor fi gasite in viata si vor ajunge din nou in sânul familiei.Nimeni nu este mai puternic decat DUMNEZEU ,CREATORUL nostru ,CREATORUL a Tot si a Toate.
Eu nu zic ca Dinca nu o fi omorat pe cineva; el stie cel mai bine ,dar si posibilele oseminte umane care s-au gasit acolo,ar spune ca fetele au murit,au fost omorate de Dinca.
In privinta ALEXANDREI si a LUIZEI ,Dinca minte categoric.
Dinca nu a omorat aceste fete! 
            Imagini pentru luiza si alexandra
Aceste fete traiesc,iar timpul ne va dovedi noua aceasta, sub obladuirea MAICII LUI DUMNEZEU si cu VOIA LUI DUMNEZEU.
   Asadar fratilor, sa facem tot posibilul si sa cautam pe Alexandra si Luiza,raspandind pozele lor si situatia rapirii lor in toata Lumea.

Doamne ajuta !

20 de comentarii:

  1. Cazul scoate la iveala coruptia si Mafia din justitie,politie procurori pe care Iohannis se face ca nu o vede si nu ia nici o ATITUDINE,dar el preocupindu-se de demiterea propriului guven pentru declansarea alegerilor anticipate si incalcind de zeci de ori CONSTITUTIA..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si dece acest popor ai permite lui iohanis sa incalce constitutia ???

      Ștergere
    2. 21.43 repeti ca un papagal ce auzi la antena 3. Demonstreaza cu argumente reale ca Iohannis a incalcat constitutia. Nu te duce capul nici cat o gaina.

      Ștergere
    3. 00.52 bre tu esti chiar in halul asta de low level( ca sa nu zic exact cuvantul) ???? Dovezi cum ca klaus a incalcat constitutia sunt gasite inregistrate le tv din speech-urile iohaniste sau din actiunile sale. Foarte simplu. Singura chestie e ca tu tre sa te duci inapoi la gradinita sa reincepi anii de scoala ca-ti lipsesc ,se vede clar. Cica sa demonstreze ca klaus( cacofonie hahaha🤣🤣🤣) a incalcat constitutia !!!
      Asa-s tradatorii de neam si tara,aparatorii securistilor. Chiar si daca au dovezile clare in fata lor ei zic ca tot trebuie sa fie demonstrat. Dar asta nu va mai merge prea mult timp....acush acush.tic tac tic tac

      Ștergere
  2. Demonstreaza ca fetele sint in viata !!!

    RăspundețiȘtergere
  3. In cloaca lui Dincă sunt băgați până în gât și Florin Iordache (fost ministru al justiției)si socrul lui Florin Iordache ,fost securist, turnător, tăia și spînzură că sef al poliției din Caracal !!!! Mulți ne miram pe cine se bazează monstrul Gheorghe Dincă!!! Acum știm !!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dinca era criminalul Securitatii inainte de 1989. Dupa a lucrat pentru mafiotii securisto-comunisti pesedisti ...
      De ce oare a fost acoperit atita timp si de catre cine ?
      De ce nu au intrat politistii peste el si l-au lasat toata noaptea sa arda cadavrele iar ei au stat la poarta ???

      Ștergere
    2. 22.19 pt ca toate institutiile DIICOT ( in mod special care au colaborat cu anumiti interlopi protejand din 89 pana in prezent traficul cu carne vie, taierile ilegale de paduri de catre straini,vinderea resurselor Ro pe nimic,mafia din toate celelalte institutii a fost si este protejata de catre DIICOT-cica antimafia) ,SRI,DNA,ANAF POLITICA JUDECATORIME TOATE aceste institutii sunt pline ochi de mafie coruptie tradatori de neam si tara. D-asta Ro nu da inainte. Ai vazut mafioteala si bataia de joc a procesului csausestilor ??? Inchipuie-ti ca cei care i-au judecat pe ceausesti fac justitie de 30 de ani. Asa se face justitie in Ro de 30 de ani. Exact pe modelul ceausestilor, adica mafie josnica, coruptie, niste infractori de cea mai joasa speta

      Ștergere
  4. Foarte corect , doamna Maria !

    Niciodata nu s-a pomenit despre ce anume contin expertizele facute de ,,informaticienii '' desemnati sa caute datele in calculatorul lui Dinca .

    Niciodata nu s-a spus nimic despre interceptarile care s-au facut sau nu s-au facut in telefoanele gasite in casa acestuia.

    Niciodata nu s-a vorbit despre provenienta banilor acestei familii de 2 bani imbogatita peste noapte , despre sotul ,,doamnei'' Daniela Dinca care muri subit lasand-o proprietara peste zeci de ha de vanatoare.

    Niciodata nu s-a stiut unde au stat si unde au lucrat dementii astia in Italia .

    Iar daca ancheta s-a tergiversat in defavoarea aflarii adevarului, sa intre la puscarie si toti cei care au favorizat infractorii: din politie, procuratura, vecini cu marturii false, etc.

    RăspundețiȘtergere
  5. E cautata de ,,crema,, de unchiu-sau care a trait prea mult in betia realizarii personale(ca si ochiosu Base) si la durut la basca ca in Romania lui ,,modernizata si iubita pana la dementa,, copiii sunt nevoiti sa iasa la ocazie(ca-n anii '50). De ce nu ies in strada si prostituatele.astea petru care au fost omorati, chinuito oameni, copii? Prostituatele.astea pe care statul.le-a catarat pe culmile cele mai inalte ale civilizatiei, pe carca amaratilor, prostituatele lui Tiriac, si ale altora ce sunt exagerat de multi? Si ele sunt singure si au copil/copii, de ce nu fac front comun cu oamenii astia amarati? Pentru ca stiu foarte bine despre ce este vorva. Pentru ca si ele.sunt partase la.toate nenorocirile din tara asta. SECRETELE UCID. CA SI CORUPTIA. Asta se intampla cand protehezi criminalii, pedofilii, nenorocirile.iau amploare. Dar cand te stii protehat, ca faci parte din cercul bestiilor, nu-ti pasa, stai ca vaca cu curu-n sus la bogati, la ambasadiri, la consuli,...si-ti pui pozele pe Facebook sa te lauzi pe unde ti-o trag aia. Basescu este unul dintre cei care stiu EXACT ce se intampla in nenorocirea asta de tara. Pacat de sufletele.oamenilor astora chinuiti. Sper sa.exuste DUMNEZEU. Sper sa fie unul cu capul pe umeri si sa-i oedepseasca cum.se cuvine

    RăspundețiȘtergere
  6. Manifestatie de PROTEST la Bucuresti in parcul IZVOR linga Parlament a sute de persoane pentru LUIZA si Alexandra scandau ;
    -''Au stiut de la inceput.'.
    Iar MUTU Iohannis tace si tace,CAMORA internationala..

    RăspundețiȘtergere
  7. VULCANUL Popocatepepl din Mexic erupe cu lava puternica pe versantii inalti.Se revolta si Pamintul nu numai oamenii ,aveati o viziune cu asa ceva-craciun

    RăspundețiȘtergere
  8. Uciga-i Sfântă Cruce de demoni ca nu poti spune ca sunt oameni.
    Spurcatii Pământului.
    Ma uit si sunt revoltată de ignoranta celor care trebuie sa faca ceva si nu fac doamna Maria.
    Undeva trebuie sa spargă buboiul,nu mai poate păcăli oamenii,au impresia ca merge la infinit asa.
    Cei care sunt traficanți de carne vie nu se vor opri dacă nu ia nimeni nici o măsură.
    Au mai dispărut tinere de 12-13 anișori arata la tv.
    Cum sa ia copilul de lângă tine,Doamne pui mâna pe barda si dai.
    Ma uitam ce grija au de Dincă ca nu cumva sa răsufle adevarul.
    În momentul când nu va mai putea va încerca să spună ii ia gâtul asa cum ati vazut.
    Doamne apara aceste copilite si pe cele care mai sunt de nu le stim noi.
    Cu mult drag doamna Maria si multa sanatate va doresc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cine sa faca ceva? Ca din 89 pana in prezent justitia toate institutiile( DIICOT SRI DNA ANAF JUDECATORIME ETC) AU FOST ACAPARATE DE CATRE ESCROCI,MAFIOTI,INTERLOPI,INFRACTORI CORUPTI.
      D-asta Ro nu.i va fi bine niciodata pana cand nu scapa definitiv de acesti infractori care cica fac justitie
      De 30 de ani vezi ca Ro da inainte??? Nu. Nu va da inainte pana cand nu scapa de catre mafia care a cuprins institutiile !!!! Cine poate face ceva in aceasta privinta ??? Insasi populatia acestei tari aflata in somnul cel de moarte al prostiei si ignorantei
      Francezii au iesit in strada cand guvernantii au vrut marirea varstei de pensionare de la 60 la 62, romanii de 30 de ani dorm somnul mortii !!! Asteptand !!! Ce ??? Rusine !!!!!!!

      Ștergere
  9. Ne-am saturat de minciuni !!!

    RăspundețiȘtergere
  10. http://www.conteledesaintgermain.ro/adevarul-despre-cazul-caracal/12-01-2020 un punct de vedere. Pertinent

    RăspundețiȘtergere
  11. Ancheta din ograda lui Dinca a fost facuta de lucratori la REBU care au muncit cu drag si spor sa-i faca acolo curat , sa fie totul taiat , eliberat de maldare de gunoaie , sa-i care cele 2 tone de haine de femeie care s-au gasit in curte.

    Chestia hilara, a marcat-o insa marele experiment facut cu butoiul si mediatizat luni de zile in presa si televiziuni , basca FBI-ul care nici acum nu s-a inteles care este opinia lor.

    Final de telenovela penala: Dinca , ca tot e nebun cu acte, declara ca le-a traficat .

    Propunere : de ce pentru asemenea specimene nu exista injectia letala ????

    Alta propunere - apel : rugam crema din puscarii sa aibe grija de nea Popicu si sa-i asigure sedere placuta si scurta .

    In felul acesta iese mai repede , ca tot se grabeste el, si sa se intoarca de acolo de unde s-a plantat asa zisul sac cu osemintele Luizei in padure.

    RăspundețiȘtergere
  12. ''Asa sa le ajute Dumnezeu' traficantilor de carne vie,precum 'au jurat' pe Biblie si Constitutie,gunoaiele socitatii ajunse in fruntea statului..

    RăspundețiȘtergere
  13. Bunicul Luizei acum pe TV;Am fost la Cotroceni ,noi intram pe o poarta ,presedintele Iohannis esea pe alta poarta.
    In tara asta e coruptie generalizata,procurorii ne-au umilit ,toti ne-au umilit..

    RăspundețiȘtergere
  14. DOAMNE AL PUTERILOR FII CU NOI. La Tine Doamne toate Sînt cu putință VEGHEAZĂ SA FIE ADUSE NEVINOVATELE IN STARE BUNA. AMIN.

    RăspundețiȘtergere